hits

Ny start, nye muligheter!


Da er jeg offisielt i gang med en my blogg. Ny blogg - nye muligheter!

Jeg kommer til å blogge om hverdagen min som nå inneholder hovedsakelig valpen vår Damon, jobb, skole og samboeren min - blir ikke så alt for mye tid til overs til andre ting etter dette. Jeg kommer til å bli flinkere til å ta flere og bedre bilder, jeg har også planer om å få ordnet meg photoshop igjen så redigeringen blir bedre - bare så synd at blogg.no ødelegger kvaliteten på bildene uansett... Jeg kommer til å fortsette med å bruke bloggen min til mitt engasjement for dyrevern og andre meninger.

Vil bare si at fremover kan det være litt rot i designet, når jeg har tid og vilje så driver jeg å trikser og mikser litt med koder!


Ellers har jeg hatt fri fra både jobb og skole i dag, så da har det vært mamma og Damon tid♥ Elsker det. I morgen er jeg morgenbarnevakt for Damon, så jobb i 7 timer, hjem å se Vålerenga på tv. Min kjære Ingvild skal også komme og sove over i morgen kveld, det blir supert å se henne igjen.


Min lille bebis♥

VELKOMMEN TIL MIN NYE BLOGG! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv