hits

Funday

 Følg bloggen min på facebook HER.

Adidas zip crew / 599,- / Junkyard(her)    Protein pannekakepulver / 189,-(-24%) / Proteinfabrikken(her)     "Fitness popcorn" / 29,- / Proteinfabrikken(her)    
Better Bodies genser / 499,- / Proteinfabrikken(her)     Sjokolade proteinpulver / 229,-(-40%) / Proteinfabrikken(her)


Sunday is a fun day! I dag har solen endelig skint over Oslo igjen, dog ikke like varmt som tidligere i uken men is ble det på oss allikevel, og lille valpen vår fikk gått en del - sjarmerte seg hele veien ned til narvesen♥ Litt nettshopping har det også blitt i dag, endelig fotball igjen neste helg så da måtte jeg nesten kjøpe meg noe nytt til da.

Spania turen i slutten av januar, oppussing av kjøkken og valp har tatt bort fokuset mitt på trening og sunt kosthold, så nå blir det andre boller(eller ingen boller for å si det slik)! Skal nok ikke kjøre på med proteinpulver med en gang med tanke på at jeg ikke har trent på lenge, men kjekt å ha dersom jeg føler at det blir nødvendig - spesielt i ukene jeg har kjøttfri uke. Gleder meg veldig til å komme i gang igjen, fordi nå har jeg hatt en dødtid over alt for lang tid - flere og flere strekkmerker, kiloene legger seg på og kondisen blir bare dårligere og dårligere! Så håper motivasjonen kommer på topp veldig raskt. Resten av kvelden skal jeg prøve å få gjort en del på eksamensoppgaven, ganske stor oppgave så nå er det bare å bite tennene sammen og jobbe hardt.

Hvordan har din søndag vært?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv