hits

Rosendahl

Glass - 29,- pr. stk    Asjett - 49,- pr.stk    Vannkannen - 219,-

Jeg ELSKER Rosendahl merket, dette får du kjøpt hos blant annet Kitchn, Jernia og Tilbords. Jeg har samlet på dette siden jeg hadde flytteplaner, og veldig inspirert av bestevenninnen min Ida! Syntes designet er rent og kvaliteten er god, ikke minst er merket rimeligere enn mange andre og hos kitchn har de ofte gode tilbud på Rosendahl sine produkter.

Denne sommerkolleksjonen fra Rosendahl er i plast, og når jeg sier plast så sier jeg kvalitetsplast. Dette settet har også en stor salatbolle og små skåler til servering eller å spise av - men det skal jeg kjøpe litt senere. Men er ihvertfall veldig fornøyd og gleder meg til å ta det i bruk i sommer både på grillingere og her inne.

Flere som samler på et merke i glass/askjetter osv?

4 kommentarer

Q. Vyvy

18.06.2015 kl.17:16

Samler ikke på sånt, men syns det ser utrolig vakkert hehe.

Ha en fin dag!

Kristine Larsen

18.06.2015 kl.17:54

Q. Vyvy: det er jo enhver sin sak det!:D ha en fin dag du også :)

Pia Kristine

19.06.2015 kl.00:53

Åh så smart! Har en del Rosendahl selv, og denne sommerkolleksjonen er jo helt genial da ! :) Utrolig fin blogg og masse fine bilder :):)

Kristine Larsen

19.06.2015 kl.11:47

Pia Kristine: Ikkesant!:D

Tusen takk!:))

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv