hits

Studenten

Fra tordaglørdag i forje uke så var jeg, min kjære og Damon en tur i Sverige! Vi var i Sverige fordi min kjære treening Linn skulle ta sstudenten (studenten er det samme som russ i norge bare på en annen måte). Det ble ihvertfall veldig vellykket!
Vår lille franskmann som plager en gammel og naken kinser :D Vi hadde en fantastisk tur, utrolig koselig å endelig få sett de igjen! Fantastisk å ha et slikt bånd med familien min som bor så langt unna, veldig takknemelig for det. Ikke minst så er jeg takknemelig for å bli bedt på den begivenheten, utrolig gøy å få se hvordan den "Studenten" tradisjonen er i Sverige. Den er veldig lik russetiden på en måte, men på mange måter er den "renere" og hyggeligere enn russetiden. Anbefaler alle som har slektninger i Sverige som er ferdig med VGS/gymnaset om noen år å ta seg en tur og oppleve det, det er jo litt gøy å se hvordan de feirer også! Vi fikk forøvrig også sjekket ut uleivet i Ljusdal(noen timer unna Falun), det var gøy med så mange folk ute da! 

Har du vært med på "Studenten" før?

2 kommentarer

Astrid (:

17.06.2015 kl.21:55

Jeg har aldri vært med på Studenten før, men det så veldig morsomt ut :)

Kristine Larsen

17.06.2015 kl.22:01

Astrid: Var veldig gøy å få oppleve :D men egentlig samme greia som russ, bare et annet konsept :)

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv