hits

Morgenøkt
God dag alle sammen, nydelig vær sant? Her i Oslo er det STRÅLENDE! I dag skal jeg, Damon og en venninne som heter Julie Sofie reise til et vann ikke så lang unna her vi bor for å sole oss og nyte det fine været! Tror ikke Damon er så keen på å bli taan, så noen turer i vannet og løperunder blir nok fantastisk for han. Med hund og meg selv så blir det jo en del utstyr for å beskytte seg i solen da, men håper og tror det blir en fin tur.


 

I går var jeg og venninnen min på shoppingrunde med lunsj på Fridays! Fikk hjem en skatt fra Bik Bok, så viser den senere en gang. Etter shopping og lunsj, dro vi til henne og kjæresten på grilling! Utrolig koselig, og så deilig at det er fint vær når jeg har fri så jeg får nytet litt av sommerferien jeg også.

Nå må jeg løpe mat og litt sminke kaller før vi må pakke sammen noen ting og møte veninnen min! Ha en super dag.

Hva er dine planer for dagen?

2 kommentarer

Jlb- Janne Bodin

02.07.2015 kl.09:20

Så herlig! Jeg håper sommeren din blir fin :-)

Kristine Larsen

02.07.2015 kl.13:54

Jlb: I lige måde!

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv