hits

Solskinnsdag

For en nydelig dag for å nyte fine Oslo! I dag dro vi til Lutvann veldig tidlig på formiddagen i dag, flinke Damon på bare 5 måneder gikk frem og tilbake fra busstoppet helt selv! Damon  har også badet for første gang i dag. Det ble en ikke så lang tur da desverre, fordi det blåste så kaldt og veslegutten var litt rampete. Så nå har jeg bare slappet av hjemme med en Iste-drink i solen på balkongen, vært helt ndelig. Litt farge har jeg fått - både brun og rød! Typisk meg. 

Vi nøt også en deilig grilltallerken ala Haugerud i kveld, var så godt! Og jeg som elsker grillmat.... Må nyte sommeren på denne måten! I tillegg så mtte vi jo feire at jeg og Erik har bodd sammen i 1 år i dag! Takk for at du holder ut, kjære. Nå koser vi oss i stuen før vi skal legge oss, jobb 11-19:00 i morgen! Blir kjipt å dra på jobb når det er spådd så nydelig vær.

Hvordan har din solskinnsdag vært?

2 kommentarer

Tina

04.07.2015 kl.23:57

Mmm, så godt det så ut :) Kjipt med jobb ja, men kos deg masse videre i sommer allikevel !!

Kristine Larsen

05.07.2015 kl.13:13

Tina: i lige måde!:)

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv