hits

When the sun goes down


Solnedganger er vakre, jeg syntes spesielt at den her hjemme fra balkongen er helt nydelig. Jeg får skikkelig sydenfølelse av å bo i blokk med en slik utsikt over solnedgangen på sommeren. Jeg stortrives. Tenk at vi allerede har bodd her et år, det har gått så fort. Jeg har fått meg hund sammen med verdens flotteste gutt. Vi har grått, ledd, kranglet, vist kjærlighet og hatt det helt strålende her hittil. Jeg gleder meg til jeg blir skikkelig voksen og kan sitte i en annen leilighet eller et hus og snakke om alle de fine stundene vi hadde på Haugerud! 


 

Nå har solen gått ned, men det er enda en deilig temperatur ute. Desverre så er det spådd dårlig vær i morgen, men da er jeg fit for fight for å trene skikkelig og rydde her hjemme. Må virkelig ta meg sammen og slutte å være så rotete og også trene skikkelig. Men ha en fin natt alle sammen, drøm søte drømmer så dere våkner med et stort smil om munnen i morgen - klar til å omfavne en ny dag og ny uke med nye muligheter.

God natt!

2 kommentarer

Iselin Renée

06.07.2015 kl.11:33

Utrolig fint bilde :)

Kristine Larsen

06.07.2015 kl.12:00

Iselin Renée: Tusen takk! :) Er vakkert her jeg bor

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv