hits

Hvaler og Akershus festning


Fra søndag til tirsdag så var vi på en mini ferie! Utrolig koselig å se noe av familien i Ålesund igjen og de kjære vi har her på østlandet! Damon har vært en DRØM! HAr også fått filmet noe av lek med Damon så blir gøy å samle opp til en video på slutten av sommeren. Vi har ikke hatt det beste vært men godt selskap, god mat, musikk og latter har vært minst like bra som om sola skinte.


 


I går kom mamma, morrmor, onkel og tante + søskenbarnet mitt innover til Oslo, så da reiste vi alle til Akershus festning for å kikke - faktisk bare vært utenfor der før så var spennende å få sett det innvendig. Jeg er jo over gjennomsnittet opptatt av andre verdenskrig så er jo et lite must å ha vært der selvom det ikke var et sentralt sted under krigen utenom noen hendelser. Lunsj/middag på Aker brygge på Fridays var jo fantastisk, selv om det plutselig kom et helt vilt skybrudd.


I dag har jeg vært på jobb, laget deilig middag, tatt bilder av noen nye ting og nå koser vi oss i stuen! God kveld♥

Hva har du gjort i det siste? / Hva syntes du om bildene?

4 kommentarer

Sunniva Hope

16.07.2015 kl.22:20

Så mange fine bilder! Hunden var bare nydelig:D

Kristine Larsen

16.07.2015 kl.22:29

Sunniva Hope: Ja den lille sjarmøren vår er helt fantastisk nydelig, ord kan ikke beskrive!

RebeccaHasselgard

17.07.2015 kl.09:56

Flotte bilder! :)

Kristine Larsen

17.07.2015 kl.12:59

RebeccaHasselgard: Tusen takk!: )

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv