hits

22.juli - Light up the night

(Selvfølgelig midlertidig plassering på lyslenken)

Er ingen steder i verden jeg er så glad i som hjemme♥ Tenk å ha en så fantastisk utsikt på kveldene?! Får sydenfølelse hver gang når solen går ned nå på sommeren.

Hatt et lite fravær, vært litt sliten pga. jobb, besøk og trening! I dag har jeg hatt fri, så i dag sov jeg lenge før jeg og Erik dro til byen og tok "frokosten" på Fridays! Og nå har vi hatt besøk av noen kompisser av Erik i noen timer, så koselig da!


 

I dag er forøvrig en veldig trist og lite munter dag. I dag er det 4 år siden en mann drepte 77 mennesker men rystet et helt land, eller en hel verden. Ikke minst tok mannen i fra utrolig mange mennesker et familiemedlem, en venn eller en kjæreste i døden eller i psykiske lidelser i etterkant. Jeg tenker på alle i dag som fikk sommeren sin satt på vent i 2011. De som satt å ventet på lyd fra sine barn på utøya eller familiemedlemmer i regjeringskvartalet. Det som skjedde kan ikke beskrives med ord. Men sammen er vi sterke, og størst av alt er jo kjærligheten.

I dag når vi var i sentrum så la vi ned to roser ved regjeringskvartalet, den er til dere alle som døde, til dere alle som er igjen.

Hvordan har din dag vært?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv