hits

Turkey

                
Lol ser ut som jeg har deeeee syke puppene pga. Victoria's Secret bikinien, hahhaha!
Jaaa, kom jo igjen fra Tyrkia for noen dager siden! Det var en tur med nydelig vær - kanskje litt for nydelig, for luftfuktiheten der tilsvarte jo en dusj! Fikk i hvertfall bittelitt farge med meg hjem, noen gaver og sånt! Var helt fantastisk å se Damon igjen ihvertfall, aldri sett han hoppe såååå høyt! (Gjensynsglede sa du?). Vari hvertfall deilig med ferie fra skole og jobb.


Når jeg kom hjem var det rett på skolebenken, for har eksamen i tverrfaglig (altså vi på journalistikk blir delt opp i grupper for å jobbe i gruppe med noen fra interiør og grafisk design! Syntes oppgaven er kjempvanskelig og vi har slitt litt med å komme skikkelig i gang(føler jeg), men håper og tror det har løsnet litt nå! Så da er det hardjobb i 2 og en halv uke! Ellers så gleder jeg meg som sagt stort til 21. oktober, for da blir det en tur til USA på meg ♛

Hva syntes du om bildene?

4 kommentarer

fgdgdfgdfg

30.09.2015 kl.00:18

Ingen bikinibilder?

heiehi

30.09.2015 kl.00:23

Bilder i tyrkia part 2?

Kristine Larsen

02.10.2015 kl.20:02

fgdgdfgdfg: To fat for that

Kristine Larsen

02.10.2015 kl.20:02

heiehi: Skjer med å kommentere samme innlegg to ganger med forskjellig navn? (kilde: ip-adressen din)

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv