hits

Når man blir liggende...I en og en halv uke har jeg vært mer eller mindre liggende pga. mild influensa(mest sannsynelig), herregud hvor udugelig jeg føler meg! Vært sykemeldt like lenge, så har jo ikke gjort så mye spennende enn å holde på å hoste på meg brist i ribbeinet, sovet dårlig halvparten av syketiden, vært på førjulsmiddag hos morfar med familie(mens jeg holdt på å hoste på meg brist i ribbeinet) og ligget på sofaen! Vært ute med Damon 2 ganger, og svetten bare har silt nedover ryggen på meg - senest i dag. Så er vell ikke helt i slaget enda, men heldigvis mye bedre enn forje lørdag! (Jeg har jo faktisk ENDELIG kunne legge i fra meg vannflasken - har nemlig gått med en imsdalflaske med meg HELE tiden for å ikke hoste meg i hjel og få hosteanfall).

Så dette har vært mitt liv siden sist. Også eksamensstress og annet stress da! Jeg går i mine siste uker hos 7-eleven, det blir veldig vemodig å ikke jobbe sammen med de fine menneskene mere, men skal heldigvis på julebord på mandag(med mindre jeg blir myeee dårligere igjen) med jobben! Så det blir veldig koselig ♥ Ser frem til nye utfordringer i 2016!

Hvordan er formen din?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv