hits

Verdens beste har bursdagVerdens beste Damon fyller 1 år i dag! Dette må selvfølgelig markeres på Facebook, Fransk Bulldog gruppen, Instagram og her på bloggen! 

Dette året har gått så utrolig fort, jeg husker da jeg våknet til en melding litt over 09:00 den 6. februar i fjor og fikk vite at 3 små hadde sett dagens lys kvelden før! Jeg fikk ikke sove mer den morgenen.... hahah! Denne lille sjasrmøren har forandret livet mitt og meg, han har lært meg masse på godt og vondt om hunder - men det har vært lærerrikt og noe jeg vil alltid ta med meg. Dette er min gutt som jeg ser på som mitt eget kjøtt og blod, han kan irritere meg herifra til evigheten... Men, han er søtest i verden! 

Jeg elsker deg for evig og alltid, min førstefødte sønn (hahahaha høres ut som en bonde fra 100 år tilbake i tid). Men for meg er han det, han er gull verdt og kommer alltid til å bety så mye for meg. 

I kveld har vi kost oss med besøk, og Damon har hatt besøk av rottis kusinen sin - de har kost seg, kranglet og lekt - perfekt hundebursdag!

Love fra mammiiii! Håper pizzaen og ølet smakte ♥

5 kommentarer

Henriette Celin

06.02.2016 kl.01:32

Så kult med pizza og sånn stilig drikke til hund!

og så skjønn han er :-D

fin måte å feire dagen hans på også<3

Kristine Larsen

07.02.2016 kl.20:41

Henriette Celin: Ikke sant! kjempe kul ting å gjøre for hunden :D

Inga

07.02.2016 kl.13:22

Gratulerer til Damon som fylte i går! Han er sååå søt :-)

Kristine Larsen

07.02.2016 kl.20:41

Inga: Tusen takk!! :D

Henriette Celin

08.02.2016 kl.10:50

SV: Ja, det var det! ^^

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv