hits

Lindex Better Denim

Følg bloggen min på facebook HER. Denne mandagen startet kanskje på den mest perfekte måten? Når alarmen gikk 07:20 var det begynt å bli lyst ute og da jeg var på vei til t-banen var himmelen rosa, jeg så også solen begynne å skinne over den vakre byen min!

Det var heller ikke så ille å ta trikken til Grünerløkka for pressefrokost og pre launch av Lindex sin Better Denim kolleksjon som kommer i butikkene og på nett 18. februar. Det var dekket opp til smoothie bowl, avokado toast, deilig juice og kaffe- og et fantastisk hyggelig dekket bord med duk i denim (selvfølgelig). Var kjempe fint å se igjen noen kjente fjes, hilse på Kathrine Sørland (som forresten var kjempe hyggelig) og flere andre ♥

Better Denim kolleksjonen var utrolig fin, og ikke minst bærekraftig! Med 47% mindre bruk av vann, 30% mindre kjemikalier og 27% mindre bruk av energi under prosessen så gir det et håp om at klesbransjen kan revolusjonere seg i årene fremover.

I tillegg så gikk det opp for meg at neste fredag er min siste dag i praksis, og jeg hater det sååå at det er mine siste dager - jeg har funnet ut hvilket liv som passer meg for å si det sånn. Men jeg skal nyte de til det fulle og i morgen er det pressemøte- wihuuu!


 

Ellers har det vært en rolig mandag- fikk gå litt tidligere, laget god middag og så Keeping Up With The Kardashians før jeg fikk et par timer på øyet, for ble ikke så mye søvn i helgen! Håper alle får en super kveld videre og at alle har hatt en super start på uken. Sleep well ♥

Hvordan har din mandag vært?

3 kommentarer

Henriette Celin

16.02.2016 kl.00:20

Så utrolig fint dekket på og stelt i stand! så veldig spennende og lovende ut også :-D

Kristine Larsen

16.02.2016 kl.01:08

Henriette Celin: ikke sant!!!:D

Q. Vyvy

16.02.2016 kl.01:27

ser koselig ut :-))

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv