hits

Påske feeling

Følg bloggen min på facebook HER.

DCIM\101GOPROHatt en super formiddag ute i hagen i barndomshjemmet (lol høres ut som jeg er 70 år når jeg skriver det sånn) mitt! Vi har kost oss med grilling, se Damon utfolde seg i snøen, katten og Damon fikk hilse på hverandre, spist kvikk lunsj og alt som hører med! Nå har jeg fått dusjet av meg bållukten - desverre har ikke alle her kommet like langt "i løypa", så sitter enda i bål-os! Var desverre ikke sol i dag da, men storkost oss allikevel.Har forresten filmet med Go-Pro kameraet mitt i dag, så kanskje det kommer en video i morgen!

Lørdagskvelden tilbringer vi hos mamma, så får vi se hvordan kvelden ender! Blir vell god mat og noe godt drikke, så få vi se om vi ringer en taxi og tar oss en tur til Gjøvik.  Har egentlig søndagsfølelsese, men wiiii det er lørdag!

GOD LØRDAG ♥

Én kommentar

Henriette Celin

12.03.2016 kl.18:55

Å, så påske stemning!

Grilling og kvikk lunsj hører med ja.

Gleder meg sånn til det samme selv, i tillegg til skiturer på fjellet :-D

Ha en fin lørdagskveld videre ;-)

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv