hits

Fått mine første saker på trykk!

Følg bloggen min på facebook HER.Du finne mine to første saker på trykk i aprilnummeret av "Beauty", VITA sitt gratismagasin ♥ Utrolig gøy å se navnet sitt hele to ganger og i tillegg stå under "redaksjonen" lengre foran. Utrolig gøy! Den ene saken er om påske/fjell/vår sol og den andre er helsetips, og er veldig fornøyd med utformingen av begge sakene.


Nå er det endelig helg, i går jobbet jeg for første gang for Fresch Thining og det gikk veldig bra! I dag så har jeg fått trent litt, tok en god arm og skulder-økt, så kjenner det egentlig ganske godt i armene her jeg sitter og taster. Har også presset meg fersk juice fra appelsiner, som dere kan se på bildene - såååå utrolig godt ♥

Denne helgen så skal vi hjem til Toten for i dag fyller lillesøsteren min hele 13 år, så blir middag hos mamma i dag og bursdagsfeiring for henne i morgen! Tenker at jeg skal prøve å få tatt litt bilder, syntes alltid det er hyggelig å se bursdagsbilder.
 

Har du sett sakene mine enda? / Hva skal du benytte helgen til?

4 kommentarer

Henriette Celin

15.04.2016 kl.15:31

Nei, det har jeg ikke, men så gøy da! gratulerer med to saker på trykk :-D

Du får kose deg i Toten og med familie bursdag ^^

Jeg skal kanskje på forestilling i morgen, ellers skal jeg ikke så mye (:

Kristine Larsen

15.04.2016 kl.15:47

Henriette Celin: du må ha en super helg da ??

Henriette Celin

15.04.2016 kl.15:48

SV: Takk takk, det må du også ha (:

Hennie

15.04.2016 kl.20:11

Så gøy med saker på trykk! Ha en fin dag videre <3

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv