hits

Hjemmelagde svinekjøttboller

Følg bloggen min på facebook HER.



- Dette trenger du -

♥ 2 pakker svinekjøttdeig ♥ 5 hvitløksfedd ♥ Diverse krydder f.eks salt, pepper, grillkrydder, løkpulver, basilikum og paprikapulver  ♥ Et glass Dolmio Classico - Smooth ♥ Fullkornsspaghetti ♥ Eventuelt grønnsaker ved siden av / ost på toppen






1. Først tar du kjøttdeigen ut av pakken og legger de i en bolle
2. Ta på krydder på kjøttdeigen i ønsket mengde



3. Skrell og riv 3 hvitløksfedd på toppen
4. Bland sammen deigen, jeg pleier å bruke plasthansker når jeg driver med hvitløk da det er en lukt som setter seg veldig godt på hendene



4. Ta en liten "bit" av deigen i hånden og rull til det blir en bolle, bør ikke være for store - med mindre det er ønsket. 
5. Sett kjøttbollene eventuelt inn i kjøleskapet en liten stund så krydderet trekkes godt inn i kjøttdeigen før du steker dem.



6. Stek kjøttbollene på middels varme, anbefaler å steke på litt høyere på begge sider for å få "skorpe" (jeg synes ihvertfall det er digg!!)
7. Når kjøttbollene er ferdige så legg de på en tallerken for å så koke Dolmio sausen i stekepannen med kraften fra kjøttbollene
8. Tilsett gjerne krydder i sausen, da det er mest tomatsmak på den - jeg brukte basilikum, salt og pepper + 2 fedd hvitløk * AMAZING *
9. Samtidig som du koker sausen så koker du pastaen, ferdig ca. likt da.






10. Bon appétit 

Så det godt ut?

2 kommentarer

Henriette Celin

01.05.2016 kl.22:34

Noe så godt! alltid best hjemmelaget også :-D

cheerchrissy.blogg.no

01.05.2016 kl.22:55

Nam!

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv