hits

Mye å se frem til

Følg bloggen min på facebook HER.
// all foto i dette innlegget tilhører weheartit.com


♥ Sommerferie

Litt usikker på akkurat når jeg får sommerferie, men ikke senere enn 17. juni- og det skal bli så deilig! Jobbe, tane, grille, kose oss med Damon, familietid, besøk fra Sverige og bare nyte livet i to måneder før mitt siste skoleår (forhåpentligvis for ever). Skal lade opp batteriene og få en skikkelig motivasjonsboost til å gjøre det bedre enn noen gang frem mot bacheloroppgaven etter jul


♥ Polen

31. juli så reiser vi og mamma til Krakow for en 4-netters tur, det blir nok kjempe koselig og vi skal faktisk feire 21 års dagen min der! Det blir en tur tilbake til Auschwitz, shopping, godt i glasset og god mat, ta bilder og kose oss skikkelig.


♥ Fullføre bacheloren

Gleder meg så til å fullføre bacheloren, prøver å tenke på spennende temaer jeg vil fordype meg i, er jo så mye spennende å ta tak i. Håper jeg finner noe i god tid før jeg sitter med oppgaven i fanget slik at jeg ikke må stresse meg igjennom den fasen. Så på denne tiden av året neste år så leverer jeg bacheloroppgaven.  håper jeg klarer å gjennomføre oppgaven godt og får en god karakter for å sette et punktum på studiet mitt. Jeg har allerede så smått begynt å planlegge et spennende prosjekt etter bacheloren, noen som kan gjette hva det er? (kommer nok ikke noe info om det før neste år rundt disse tider men....)

♥ Feire fullført bachelor i USA

San Francisco(24-28 juni) - Las Vegas (28-2 juli) - Los Angeles (2-10 juli) ca. slik har vi planlagt turen til USA neste år, for å feire at Bacheloren min er fullført og levert, 3 år skolegang er over og fordi vi har snakket om det så lenge. Dette blir nok tidenes ferietur, den blir så bra! 

Har du noe å se frem til?

9 kommentarer

Henriette Celin

22.05.2016 kl.22:50

Så herlige ting å se frem til! Å reise er noe av det kjekkeste. Heldig som skal gjøre en del av det ^^

Jeg ser frem til 2 ukers ferie med kjæresten. Vi har ikke så mye planlagt enda, og tar det litt som det kommer. Eneste som betyr noe er at vi får tid med hverandre. I fjor fikk vi nemlig kun 1 dag med hverandre i sommerferien ;-P

Kristine Larsen

22.05.2016 kl.22:54

Henriette Celin: da må jo 2 uker bli luksus!!! Kan anbefale polen???? billig og mye å gjøre - shopping, mat, severdigheter, eventuelt alkohol osv??

Henriette Celin

22.05.2016 kl.22:56

SV: Ja, hehe. Har tenkt på det! men blir nok ikke i år tror jeg. Tror det blir å kjøre til Sverige og kanskje andre plasser i Norge i år. Så får vi se med mer penger neste år hvor turen går ;-)

Kristine Larsen

22.05.2016 kl.23:14

Henriette Celin: Deilig med slik ferie også! :D Ta en dag av gangen (Y)

Henriette Celin

22.05.2016 kl.23:17

SV: Ja, det er jo det ;-D

ida

22.05.2016 kl.23:22

ååhh det høres ut som noen kjempekjekke planer! du får ha lykke til med bachelor oppgaven din selv om det er en stund til. :D Jeg ser faktisk frem til å begynne på studiene til høsten :)

Kristine Larsen

23.05.2016 kl.00:43

ida: så bra! Studie er bra for fremtiden!:D

Susanne

15.06.2016 kl.21:03

Høres ut som mye og glede seg til :)

Kristine Larsen

15.06.2016 kl.22:34

Susanne: Helt klart!: )

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv