hits

Jobbhelg next

Følg bloggen min på facebook HER.

· W O R K   W O R K   W O R K   W O R K   W O R K   W O R K   ·

Om ca. en time så sitter jeg på toget på vei til Oslo igjen, jobbhelg! Jobber faktisk i kveld, i morgen og søndag - så skal jeg hjem, og ta med Damon ♥ Perfekt! I dag jobber jeg på Meny CC Vest, så om noen vil ha smaksprøve - kom å si hei ♥ 

Etter mye om og men så fikk jeg endelig levert video eksamen i dag tidlig, så bare 4 eksamener igjen før arbeidet med bacheloroppgave starter for fult! Blir såååå spennende ♥ Når jeg kommer frem til Oslo så skal jeg også hente et par ting som jeg har bestilt til den nye leiligheten, gleder meg veldig til å se det in real! Blir sååå bra det her. Skal i løpet av helgen få samlet de siste tingene mine som er igjen i Oslo også, så alt er klart til fredagen - kan nesten ikke vente nå! 
 

Hva er dine planer for helgen?

3 kommentarer

lisarorvik

07.10.2016 kl.10:57

Så flink du er, nydelig blomster :)

REBECCA HOLDER

07.10.2016 kl.19:41

Håper du får en fin helg på jobb :-D

Kristine Larsen

08.10.2016 kl.10:18

REBECCA HOLDER: tusen takk!:D

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv