hits

Luksus

Følg bloggen min på facebook HER.
Ikke reklame

WMF grytesett / 1299,- (salgspris, koster 1999,- nå -) / HER    ·   Victorinox brødkniv / 299,- / Utsolgt i nettbutikk  ·   Victorinox santoku kniv/ 299,- Utsolgt i nettbutikk
 

Åh det fantastiske grytesettet fikk jeg i innflyttningsgave fra mamma og mormor - så takknemlig! Har prøvd de små og en av de mellomstore - og de er helt fantastiske kjeler å vaske, og unik kvalitet - mener jeg. Jeg har nok kjeler nesten livet ut! To små kjeler, en mellomstor + litt større og en stor gryte - PERFEKT!

Så er de to knivene en "treat" til meg selv, hahah! Jeg er jo så merkevarebevisst at det egentlig er litt kvalmt, alltid vært det. Men ser ikke ned på de som ikke er det/har mulighet til det, men gir gjerne folk råd om hvordan man kan finne frem til disse merkene for en rimeligere penge! Fordi de fleste kjøkkentingene mine som er av merke er kjøpt på salg/til rimeligere pris! 
 

T I P S   T I L  Å  A N S K A F F E    R I M E L I G E R E  K J Ø K K E N T I N G
 

· Alltid sjekk ut flere sider for eventuelle tilbud. Anbefaler også å vente med kjøp til før jul da de fleste har fantastiske tilbud på Rosendahl, Bodum, Victorinox osv.  Kitcc'n sin julekatalog har forresten kommet.

· Har man ikke hastverk med å anskaffe seg noe så anbefales det å vente og se ann - og google produktet for å finne den til rimeligst pris.

· Jeg bruker disse nettstedene for kjøkken-handling: kitchn.no / bakerenogkokken.no / kitchentime.no / cg.no / glassoginterior.no / tilbords.no

· Kjøper som regel med en ekstra ting så slipper man (ofte) å betale frakt!

· Melde meg opp på nyhetsbrevene så jeg får med meg tilbudene + blir medlem i kundeklubbene i forhold til tilbud. Flere kundeklubber også som har innmeldings-kupong/rabatt
 Hva syntes du om de nye tingene mine? / Hvor handler du kjøkkenting?

3 kommentarer

Vilde

26.10.2016 kl.22:05

ååh heldig! :D Kjempeflott <3

Kristine Larsen

27.10.2016 kl.12:33

Vilde: Tusen takk <3

ingagilberg.blogg.no

27.10.2016 kl.21:20

Så heldig du er! Nå kan du lage masse god mat vet du :-) Vi har faktisk ikke handlet så mye, etter som vi fikk med oss masse hjemmefra :-)

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv