hits

Sunny day

Følg bloggen min på facebook HER.Har vært helt fantastisk nydelig vær i dag - er på slike dager jeg skulle ønske hagen her var helt avsperret, jeg kunne tatt med en stol ut for å drikke kakao og la Damon løpe rundt! Men, så sov han til 15:00 og da.... Latsabben! 

Ellers så nøt jeg en god frokost med sola skinnende inn vinduene igjennom persiennene, god musikk og litt glede over at Vålerenga slo Djurgården 3-0 i treningskamp i Stockholm i dag! Så jeg har hatt en bra slutt på en gørrkjedelig uke, hahha. I morgen er det skole, har faktisk igjen 2 forelesninger igjen EVER på den skolen - og begge er denne uka. Så litt skole før jeg reiser til Toten er tur for helgen på torsdagen. Så er det vel på tide uken etter å dukke ned i gruppeeksamen og gjøre seg klar for skoleeksamen - de siste eksamenene mine ever! 

I kveld er det duket for Farmen Kjendis finale, så det blir spennende. Håper virkelig på at Petter vinner! Så skal jeg også ordne koteletter, poteter, ertestuing og sennepssaus til dinnerrrr ♥ 
 

Hvordan har søndagen din vært?

4 kommentarer

Victoria Larsen

12.02.2017 kl.18:47

Så fine bilder :D

Kristine Larsen

12.02.2017 kl.18:50

Victoria Larsen: Tusen takk! :D

Ida Øverland

12.02.2017 kl.20:39

dette virker tipp topp da :D

Kristine Larsen

12.02.2017 kl.23:38

Ida Øverland: Ikke sant! :D

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv