hits

Jobbhelg

Følg bloggen min på facebook HER.Heldige meg har jobbhelg, så nå er det snart å kaste meg rundt å få spist litt og luftet hundene før jeg må reise mot sentrum og på jobb! Dette er heldigvis nest siste vakten, for etter i morgen klokka 18 så har jeg fri til onsdag! Så skal vell egentlig ikke klage, er uansett deilig å jobbe ettermiddag/kveld! Været er helt ok så håper det er en del folk også. Merker at det virkelig går mot høsten med den sure vinden som har vært de siste dagene sammen med finværet, og tenk at vi snart er allerede i midten av august? Følte jeg hadde bursdag i går, hahah. Anyways, ville bare gi lyd i fra meg - nyt lørdagen folks♥

Hva er dine planer for dagen?

2 kommentarer

lisebrevik

12.08.2017 kl.21:59

Håper du koser deg litt selv om du har jobb helg :) blir godt med noen fri dager etterpå da! God lørdag.

Kristine Larsen

12.08.2017 kl.22:57

lisebrevik: prøver, nyter fritimene med hundene i hvert fall - så er heldig å har noen og komme hjem til! Håper du får en fin lørdag!:)

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv