hits

Crazy days

Følg bloggen min på facebook HER.

· T A K E    C A R E    O F    A L L   Y O U R   M E M O R I E S .   F O R   Y O U   C A N N O T   R E L I V E   T H E M   ·

Ble brått noen dager borte fra bloggen, uplanlagt men har skjedd så mye disse dagene så har rett og slett ikke rukket! Kan summere det i 3 kompiser som har sovet her i helgen pga Findings, og fylla i 3 dager med venner for min del! Jobb på fredagen, en fotballkamp som gikk til helvete i Lillestrøm, 17 timer søvn på 3 døgn så tiden har rett og slett ikke strukket til! Men woooow så fornøyd da den vinrøde Adidas buksen min endelig passet, så da dro jeg på meg fish-net sokkene i tillegg så ble kjempe kult - er veldig lavt liv på buksen så fant ut at å bruke body under var gull og den er veldig fin!

Har også begynt å tenke på å fikse på designet mitt til uken, og i løpet av høsten dukker det opp en header ♥ 
 

Hvordan har helgen din vært?

2 kommentarer

RebeccaHasselgard

20.08.2017 kl.21:52

Høres ut som du har vært supertravel med mye gøy da! :D Selv har jeg vært på sommerfest med jobben, veldig moro :)

Kristine Larsen

20.08.2017 kl.22:39

RebeccaHasselgard: Jaa, uten tvil! Så bra du har hatt det gøy også :D God kveld :)

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv