hits

Chapter 9 of 12

Følg bloggen min på facebook HER.


 

Da var september i gang, og nå er det faktisk bare 3 måneder igjen til desember. Jeg kjenner at jeg klarer faktisk ikke å vente! Jeg håper og tror at høsten vil gå fort, spesielt når det er så mye spennende som skjer i ukene fremover! Hvis dere ser nøye etter så ser dere kanskje at jeg har ordnet litt på designet i løpet av natten? Ble ganske fornøyd, så nå må jeg bare få på plass en ordentlig header - noe jeg skal få til i løpet av høsten, helst i løpet av denne måneden.

Nå sitter jeg å slapper av med hundene, de er litt daffe om dagen - lurer på om de merker at det blir kaldere ute, de er i hvert fall skikkelig kosegriser og vil helst ligge i sofaen med meg. Må snart begynne å tenke på å sminke meg og få i meg litt ordentlig mat etterhvert for skal jobbe kveldsvakt i dag før jeg endelig har helg jeg også! Nyt fredagen og starten på en ny måned ♥

Hva er dine planer for helgen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv