hits

The days that passed

Følg bloggen min på facebook HER.

·   F I R S T   D A Y S   O F   N O V E M B E R  ·

I helgen var jeg hjemme en tur med Kikki ettersom mamma endelig har flyttet i ny leilighet - hvor hun har fått det veldig fint♥ Hun hadde også bursdag noen dager før, og selvfølgelig klarte jeg jo å glemme igjen posen med bursdag og innflytningsgave da jeg dro... Kanskje ikke så rart etter typ 2-3 timer med søvn før jeg reiste? Hahah, men var en fin helg og fik sett Marte og Lene igjen før jeg dro så var veldig fornøyd med det. Skal snart hjemover igjen to helger på rad, så blir bra.


Shawn Mendes - Roses (MTV Unplugged)

Ellers startet jeg uken med tidligvakt og ble dårlig i går så da var jeg hjemme fra jobb, i dag hadde jeg fri - noe som var godt så jeg fikk kommet meg litt igjen! Så nå er jeg klar for 3 dager på jobb igjen med litt mer energi♥ Har i løpet av disse dagene sett ferdig Pretty Little Liars, bestilt noen julegaver, kost meg masse med snilleeee Kikki(som passet veldig godt på meg i går) og hatet alt rotet her hjemme. Så nå blir det noen dager med rydding etter jobb også så jeg endelig kan leve litt igjen, hahha.

Hvordan har starten på november vært?

4 kommentarer

Victoria Larsen

09.11.2017 kl.00:00

Så fine bilder! Så bra du lyttet til kroppen, for å bli frisk igjen :-)

Kristine Larsen

09.11.2017 kl.06:04

Victoria Larsen: Tusen takk! :D

Frida

10.11.2017 kl.22:28

Fine bilder :)

Min start på november har vært hektisk med masse kunder, men veldig fin og :D

Ingrid Kristine

11.11.2017 kl.11:56

Masse god bedring, håper kroppen kommer seg etter litt hviling :)

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv