hits

Sunday walk

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

·   L A S T   H I N T   O F   A U T U M N   ·

Endelig søndag og en fridag for min del, det var etterlengtet kjenner jeg♥ Sov lenge i sammen med Kikki i dag for å lade opp batteriene før vi gikk en fin tur i solen, er virkelig vakkert her ved Ekeberg når solen skinner på sen-høsten, eller er vell vinter men føler det ikke er ordentlig vinter før snøen faller her. Så dette er vell kanskje siste hintet med høst om man kan si det?


Breakfast for... dinner?

Nå for øyeblikket har jeg kastet i meg en alt for sen frokost etter jeg har satt inn en gulrotkake i ovnen - så gleder meg uendelig mye til den er ferdig! Skal også slå på stortromma og lage oksestek til middag i dag #Konemateriale? I dag er det jo farsdag, men i år så er vi ikke sammen på denne dagen - men har ringt han og gratulert han! Gratulerer med farsdagen alle fedre♥

Hvordan er din søndag?

2 kommentarer

Victoria Larsen

12.11.2017 kl.18:27

Åh, kjempe fine bilder!! Ser utrolig koselig ut :D

Kristine Larsen

12.11.2017 kl.18:53

Victoria Larsen: tusen takk!!! Er veldig koselig med hund<3

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv