hits

Deilig å få ting gjort

Følg bloggen min på facebook HER.Sovnet på sofaen i natt så våknet 6 i dag tidlig å var litt stresset for må jo snu døgnet ettersom jeg skal jobbe natt i tre dager nå, men tvang meg selv til å sove ti l10 og lå i sengen til 11 før jeg gikk en tur med Kikki, dusjet, vasket badet og fått satt på to vaskemaskiner + pakke inn det meste av julegaver jeg hadde her hjemme. Guuud så koselig! Holder på å rydde og vaske leiligheten til advent nå, så tenker at jeg skal bruke dagen på torsdagen å pynte så får jeg vaske gulver i morgen og rydde soverommet så blir det bra! Deilig med dager man får gjort litt, men blir jo litt sliten og da haha. Men sånn er det, så nå skal jeg lage middag for å lade opp til en natt på jobb, må jo uansett vente på første trikken 05:30 da, helt krise at trikk og buss ikke går før da på ukedager.., 

Flere som har litt å gjøre før desember ankommer?

3 kommentarer

Victoria Larsen

28.11.2017 kl.17:20

Sååå kjekt! Jaa, jeg har en del å gjøre ;-)

G

29.11.2017 kl.11:09

For en effektiv dag! Her må julegaver kjøpes ferdig, har noen som skal pakkes inn, og ellers vasket jeg i 8 timer i går så nå er mye unnagjort! :)

Kristine Larsen

29.11.2017 kl.16:46

G: Ikke sant! :D Så herlig og deilig å få ting unnagjort og klart til høytiden :)

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv