hits

Nå kan desember bare komme

Følg bloggen min på facebook HER.

·   D E C E M B E R   I S   C O M I N G   ·5/6 dager på jobb er unnagjort, så nå mangler jeg bare en siste nattevakt i kveld før jeg endelig har helg! Jeg har brukt starten på min dag på å rydde mer i leiligheten, vaske og støvsuge gulvene og dratt frem adventspynten - beklager for litt dårlige bilder, men beige vegger ødelegger virkelig for lyset inne på bilder på denne årstiden... Helt krise faktisk, men sånn er det. Frokosten i dag ble risengrynsgrøt, klementin, pepperkake og julebrus - julestemniiiing! Kan faktisk ikke vente nå, gleder meg så til i morgen når endelig julekalenderene begynner! This is my time of the year.

I kveld så tar jeg med Kikki på bussen for å hente pakken min fra Nelly etter Black Friday shoppingen, gleder meg veldig til å prøve alt! Så er det noen timer på jobb før jeg reiser opp hit i morgen tidlig for å dusje og ta med meg Kikki på toget for vi skal hjemover til Toten igjen denne helgen også som sagt. 

Flere som har tatt frem advent/julepynten enda?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv