hits

Endelig helg + dinner date

Følg bloggen min på facebook HER.
(Kjekt med hund, hundehårene fester seg i alle klærne mine♥♥♥♥♥)

Endelig fredag og HELG ♥ Ikke jobbet mye at all denne uken da, men godt allikevel for har vært så daff hele uken etter influensaen. Tar nok litt tid for kroppen å komme tilbake på topp, i tillegg til at døgnrytmen min har vært mildt sagt fraværende. Godt jeg skal jobbe ettermiddag en uke før jeg begynner på natt, så jeg ikke trenger å stå opp tidlig på en stund i hvert fall - er virkelig ikke en morgenperson. Jeg fungerer egentlig greit med lite søvn, men med et sånt yrke hvor vi er i fysisk aktivitet store deler av dagen så tar det på - og får tilstrekkelig med hjernetrim som skiftleder, mye ansvar. Kan forresten meddele at jeg ikke lengre er trainee, nå er jeg skiftleder ♥ Utrolig morsomt, og veldig spent på utviklingen min videre! 

I kveld skal jeg på middag med en venninne, får se hvor det blir, men har gledet meg hele uka for har ikke sett hun på veldig lenge - hun studerer i USA for øyeblikket, så hun reiser hjem igjen om noen dager! Så er veldig glad vi har fått til å møtes før hun reiser igjen, heldigvis er det bare noen måneder til hun kommer tilbake igjen! Tar med kameraet, så satser på et hyggelig innlegg om kvelden i morgen ♥

Hva er dine planer for kvelden?

4 kommentarer

katrine

12.01.2018 kl.19:34

Ingen spesielle planer her hjemme. Har barne fri frem til mandag så blir å slappe av .

Kos deg i helgen .

Kristine Larsen

14.01.2018 kl.15:19

katrine: Så deilig! God søndag :D

Charlotte A Egeberg

12.01.2018 kl.21:30

kose deg masse: )

Kristine Larsen

14.01.2018 kl.15:20

Charlotte A Egeberg: Tusen takk, du også! <3

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv