hits

Bra start på helgen

Følg bloggen min på facebook HER.
 

Skulle som sagt ut å spise med venninnen min i går, og vi falt på Friday's! Enkelt og greit. Var så utrolig etterlengtet å se henne igjen, vi har det alltid så gøy og nå hadde vi naturligvis mye å snakke om. Om 4 måneder er hun hjemme for godt igjen, og det er jeg veldig glad for ♥ Vi er veldig like, men også veldig ullike - men vi passer så godt sammen, og når den andre er teit så sier vi det. Men maten var god, så det ble en vellykket dinner date.

·

Nå er det lørdag, og tror det blir en veldig rolig en for min del! Egentlig like greit, for jobber seks dager neste uke så er greit å hente meg inn så energien er på topp. Men har planer om å gå på butikken en gang, så da får jeg meg en liten tur i hvert fall! Er så utrolig heldig som har Jacobs ved meg, det er 2 av de butikkene i hele Oslo og de har et ekstremt bredt utvalg, bredere enn Meny. Jacobs er vell aller mest kjent for sin ferskvaredisk hvor de har helt utrolige mengder med oster, fisk og skalldyr, kjøtt og desserter. Er veldig dyrt der da, men til gjengjeld så inngår de også i Trumf-avtalen. 

Hva er dine planer for denne lørdagen?

4 kommentarer

Veronica

14.01.2018 kl.13:33

Håper du har hatt en fin helg :-)

Kristine Larsen

14.01.2018 kl.15:20

Veronica: Veldig rolig - håper din har vært bra! God søndag :)

SIRI ALVÆR

14.01.2018 kl.14:09

Høres ut som en fin helg:)

Kristine Larsen

14.01.2018 kl.15:20

SIRI ALVÆR: Veldig avslappende i hvert fall! God søndag <3

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv