hits

I GIVE UP!

Følg bloggen min på facebook HER.

Ord kan faktisk ikke beskrive hvor lei jeg faktisk er nå.... I dag våknet jeg igjen med veldig vond hals - tenkte at det her går nok over, men tror dere det? Nei. Jeg var på møte i dag tidlig på jobben, for å så drikke kaffe og spise frokost med ene kollegaen min. Jeg dro videre til møte med hos promotør-jobben min hvor jeg jobbet en del hos før, så dro jeg jo videre tilbake på Max for en kort vakt. I løpet av den vakten ble jeg bare dårlige og dårligere, kjente at jeg begynte å få feberlignende tegn og ble helt utmattet i hodet etter hvert. Og har blitt enda trangere i halsen nå etter jeg kom hjem. Håper VIRKELIG ikke det er halsbetennelse.

Takk og lov så har jeg fri i morgen♥ Men det var en veldig fin morgen/formiddag da, så får bare håpe jeg blir bedre igjen i morgen ettersom jeg jobber lørdag og søndagen. Helt håpløst om jeg blir ordentlig syk igjen nå, det har jeg virkelig ikke tid til.

God torsdag alle sammen♥

6 kommentarer

Katrine

18.01.2018 kl.20:27

God bedring ;)

Kristine Larsen

18.01.2018 kl.20:33

Katrine: Takk! Håper det slipper å bli noe ut av det ;D

frkfrontend

18.01.2018 kl.20:50

Den bolla så maagisk ut!

Smell på med ibux før halsbetennelsen kommer for fullt :) Det er betennelsesdempende, så dersom det er betennelse, tar du den før den utvikler seg! God bedring.

Kristine Larsen

19.01.2018 kl.16:26

frkfrontend: IT WAS! Elsker kanelboller litt for godt

Ja må finne på noe, helt håpløst dette her hahhaa

Helena Westergren

19.01.2018 kl.03:39

god bedring <3

Kristine Larsen

19.01.2018 kl.16:26

Helena Westergren: Tusen tak <3

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv