hits

The babies are home

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M O N D A Y   ·

Tenk at januar allerede snart er over? Det har gått så fort, men allikevel så sakte - jeg har vært mye syk og det har skjedd litt kjipe ting denne måneden. Håper virkelig dette ene kapitelet av 12 dette året er det eneste som blir såååå rævva. Veldig klar for en ny start i februar♥

Var en utrolig glede å komme hjem fra nattevakt i dag tidlig, da to stk grisunger var ekstremt glade for å se mammaen sin igjen! Nå ligger de egentlig bare og sover etter frokosten, for gikk tur da jeg kom hjem i dag tidlig. Tror de er slitne etter helga ettersom de var med pappaen sin på hyttetur, ellers så er de veldig slitne alltid når jeg får dem igjen fordi de har nok veldig behov for å slappe av rundt meg. Så blir vell et par småturer før jeg må på nattevakt nummer 2/3, jeg skal ha et par dager fri før det er duket for jobbehelg. Jeg selv fikk ikke sovet for mye i dag, for gikk som sagt en runde med de når jeg kom hjem, dusjet og fikk egentlig ikke sove med en gang, og måtte opp i god tid så jeg faktisk får noen timer med hundene før jeg må på jobb igjen. Sånn er det, heldigvis ikke så ofte de er her når jeg jobber natt, men slik måtte det bli nå! 

Hva er dine planer for dagen?

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

2 kommentarer

Victoria Larsen

29.01.2018 kl.15:06

Åh, så nydelige bilder <3 God mandag! Og ja, tiden går utrolig fort.. ;-0

Kristine Larsen

29.01.2018 kl.15:11

Victoria Larsen: tusen takk <3 herregud ja, snart er det jul igjen før vi vet ordet av det!

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv