hits

Onsdag på en tirsdag

Følg bloggen min på facebook HER.Etter jeg var ferdig på nattevakten i dag tidlig så var jeg innom Oslo s, Narvesen hadde alle bakevarer for 10 kr og så at de faktisk hadde grove croissant! Tenkte at jeg måtte prøve det fordi jeg synes croissant med ost og skinke er utrolig godt - og woooow det var virkelig godt med den grove også! Så kan virkelig anbefales hvis du skal spise med pålegg. Det er nok fortsatt ikke det sunneste du kan få i deg, men alt er bedre enn ingenting. 

Endelig er formen helt på topp igjen, ikke noe mer slim i halsen og energien kommer mer og mer tilbake igjen! Så utrolig godt ♥ Er bare veldig trøtt i dag, fordi jeg får jo ikke lagt meg før nærmere 7 på morgenen ettersom jeg må gå med hundene og dusje før jeg skal sove.I tillegg så begynte huseierne å måke utenfor soveromsvinduet mitt før 10 i dag tidlig, så ja det bråkte mildt sagt og hundene fikk jo ikke akkurat sove av støyen heller. Men det ble en og en halv time lengre på øyet i dag enn i går, så det merker jeg nok i kveld - siste nattevakt før mine to siste i helgen, så er jeg i mål! Da er det bare og brette opp ermene og håpe på en super dag på jobb i dag også. "Uken som gikk" kommer senere i kveld♥ Er så rart, siden jeg begynte natt til mandag igjen på jobb så føles det ut som det var mandag kveld, sååå merkelig følelse.

Har du smakt disse grove croissantene?

6 kommentarer

Maiken

30.01.2018 kl.15:46

Det så kjempe godt ut! :D kjipt når naboene bråker så tidlig når man prøver å sove :/

Kristine Larsen

30.01.2018 kl.15:57

Maiken: Veldig<3 huff... jaaa :- (

SIRI ALVÆR

30.01.2018 kl.16:48

Mm, ser godt ut! Søtt bilde av deg og hunden!

Kristine Larsen

30.01.2018 kl.17:12

SIRI ALVÆR: var veldig godt! Tusen takk <3

Nikita <3

30.01.2018 kl.16:58

Namm! Koselig bilde :)

Kristine Larsen

30.01.2018 kl.17:12

Nikita <3: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv