hits

Høsten er enda ikke over...

Følg bloggen min på facebook HER.... Og takk og lov for det! Kulden biter allerede om kvelden, så jeg tror nok vi ikke skal bli sjokkerte om vinteren snart melder sin ankomst. 

I helgen var jeg og hundene hjemover for å besøke familien, og det var utrolig godt å bare komme seg litt unna - for da vet jeg at det blir ekstremt godt å komme hjem igjen. Og slik var det nok en gang! Borte bra, men hjemme best. Og det er her mitt hjem er. Ble i hvert fall noen koselige dager som gikk ekstremt fort, god mat, fint selskap og festligheter på lørdagen for å feire bestevenninnen min som har bursdagen sin i dag. Perfekt timing å komme hjem!

Ellers har det vært mye jobb og lite søvn i det siste som gjør at bloggen ble nedprioritert. Veldig typisk meg å ha 0 energi på høsten. Nå skal jeg prøve å ta meg sammen på kostholdsfronten så jeg vil se fin ut til julen og ha litt mer energi♥

Hva synes du om bildene?

4 kommentarer

Thea Alana

24.10.2018 kl.17:40

Synes bildene var kjempefine <3 Og så fine voffser :-) Nyter høsten når den er her, synes ikke trenger å bli særlig kaldere nå, haha! Ha en fin kveld :)

Elise

24.10.2018 kl.20:46

Veldig fine bilder :D

Katrine

24.10.2018 kl.23:36

Veldig fine bilder av både deg og hundene :) høsten er en fin tid ,. Eneste negativ med den årstiden er at vinterensnart dukker opp, og det blir kaldt

Therese Bråthen <3

25.10.2018 kl.22:39

Kjempe fine bilder! :) Koselig å reise bort litt innimellom, men som du sier hjemme er best! :)

Skriv en ny kommentar