hits

Dette fikk jeg til jul...

Følg bloggen min på facebook HER.

 

·   C H R I S T M A S   I S   D O I N G   A   L I T T L E   S O M E T H I N G   E X T R A   F O R   S O M E O N E   ·
 Fikk så ENORMT mye fint i år - som dere ser, i tillegg til alt dette så fikk jeg sesongkort på Vålerengas hjemmekamper i 2018, en vinflaske + en gave som ligger hjemme i Oslo og venter på meg. Fikk virkelig enormt mye penger til å være 22 år, man forventer jo ikke akkurat å få så mye fra familien egentlig - i hvert fall ikke jeg. Men jeg setter utrolig stor pris på, og det kommer godt med♥ Hundene fikk jo også veldig mye fint, så de er utrolig heldige som har så mange som bryr seg om dem! Personlig så liker jeg jo enda mer å gi bort gaver, så jeg satt vell enda mer spent på hvordan de andre reagerte på gavene fra meg egentlig men er veldig hyggelig å få så mye fint.

Hva fikk du til jul?

Etterlengtet bildedryss fra julefeiringen

Følg bloggen min på facebook HER.

ENDELIG har jeg fått ordnet meg en kabel så jeg har fått lagt over de ordentlige bildene i fra julen, huff var jo helt håpløst å bruke mobilen så det orket jeg ikke å holde på med det i mer enn et innlegg faktisk.

Så nok en gang..... 

·   L I L L E   J U L A F T E N   ·​
 

·   J U L A F T E N   ·

 
Det var en så utrolig koselig julemorgen med herlige program på Tven, julefrokost, julegrøt, julebilder - rett og slett julekos! Tror vi alle 4 koste oss veldig, selv om mamma selvfølgelig styret noe fælt. Men er jo slik alltid når man skal hoste julaften, da går dagen slag i slag.Årets julekjole er "gjenbruk"(hahah) fra Nelly, kjolen finner du herSnuppa la seg under juletreet når det var noen få gaver igjen og bare "DET ER JEG SOM ER DEN EGENTLIGE JULEGAVEN!"
 

Kvelden var helt fantastisk koselig, god mat og godt selskap og ikke minst helt enormt mye gaver - som dere kan se, var jo så trangt om plassen at mange av gavene måtte legges "bak" treet. Vi koste oss alle sammen tror jeg ♥ Var en veldig fin dag og ekstra spesielt siden dette var Kikkis første jul! Gavene kommer i eget innlegg,

Hva synes du om bildene? / Hvordan var deres feiring?

Endelig er julen her

Følg bloggen min på facebook HER.

Minnebrikken til kameraet mitt klarte jo SELVFØLGELIIIIIIG å bli helt håpløs i går kveld, kameraet leser av den men hverken min eller søsteren min sin Mac vil lese den av, eller pcen til mamma... Innholdet er ikke sperret for deling, "kortlåsen" er ikke feil - prøvd begge veiene... Så ja derfor er det dårlige bilder i innlegget, men kan love deg at de fine ordentlige bildene kommer ut her i løpet av julen for minnebrikken vil jo som sagt fungere i kameraet.
 

·   K V E L D E N   F Ø R   K V E L D E N   ·
Deilig kalkunfillet til middag i går kveld, pynting av leilighet og juletre og ikke minst dro jeg på meg julepysjen!
Kvelden før kvelden ble veldig fin altså, god mat, pynting og alt på tv som må sees hvert år! Grevinnen & hovmesteren og Home Alone, så utrolig koselig og like morsomt hver gang. År etter år. Tradisjoner dere, det er så herlig!


·   J U L E M O R G E N ·
Kikki startet sin første jul i fanget mitt♥♥♥♥
Kikkis morgengave - Hundepizza!


Kikkis første jul♥

Ja, bildene ble jo som sagt så som så - men det viser vår fine start på julen i hvert fall! Utrolig trist at Nrk nok et år ikke klarer å gjenskape den "vanlige" Julemorgen, fjernet mange program fra tidligere og endret tidspunkter. Liker det svææært dårlig. Men fikk i hvert fall sett Tre Nøtter Til Askepott, tapt mandelen i grøten og se Reisen til julestjernen. Var også innom familien til mine to venninner for å ønske de en god jul og levere julekort♥ Veldig koselig!

Nå er bordet pyntet, så nå skal jeg kaste meg rundt å få ordnet meg litt. Jeg ser virkelig ikke ut for tiden; lite søvn og mye jobb har tydeligvis gitt meg en bukett med kviser - god jul, hilsen kroppen. Men det er vell det vi har sminke for eller, så håper resultatet blir levbart i hvert fall da! Så håper alle får en helt fantastisk julefeiring med god mat, familie og gaver.

Tenker så uendelig mye på de som er på sykehus i denne tiden av året, som ikke har noen familie eller noen rundt seg og de som lever i fattigdom. Jeg er så heldig som har alt jeg trenger, mat på bordet, familien min og hundene - veldig takknemlig

GOD JUL ALLE SAMMEN

Home for christmas & our christmas card

Følg bloggen min på facebook HER.

·   W E   W I S H   Y O U   A   M E R R Y   C H R I S T M A S   A N D   A   H A P P Y   N E W   Y E A R   ·

ENDELIG har jeg juleferie, og med det vil jeg, Kikki og Damon ønske alle sammen en riktig god jul og et godt nytt år ♥ Nå reiser jeg og Kikki snart hjemover til Toten for å nyte julen med venner og familie!


Som dere ser er det VELDIG greit at vi ikke skal ta toget hjemover for å si det sånnnnn.


Har du laget julekort i år? / Når får du juleferie?

En uke igjen til jul

Følg bloggen min på facebook HER.

·   G I N G E R B R E A D D O G    ·

Kikki fikk jo løpetid tidligere denne uken så da måtte Damon til pappaen sin igjen - det var ikke jeg så fornøyd med, for gledet meg jo såååååå til å feire Kikkis første jul med dem begge :( Men de kjører oss hjem til uken så får i hvert fall ønsket snuppen min god jul! Men i hvert fall så var jeg en tur i sentrum i ettermiddag så da kjøpte jeg med body og bleier til Kikki da hun ikke likte trusa så godt så den vred hun av seg hele tiden. Hun ble jo søt da??? Den er kjøpt på Lindex om noen skulle lure, hahahah!

Fikk også handlet inn den siste julegaven for i år, og det er veldig greit å være ferdig med ettersom nå skal jeg ha 3 vakter til på jobb før vi reiser hjem på torsdagen. Det er jo også kun en uke igjen til jul, så synes jeg har vært ute i god tid med gavene i år! 

Var i bursdag i går til en god venninne, så er litt redusert i dag ettersom det har vært lite søvn denne uken, for drakk jo ikke veldig mye akkurat, men blir veldig greit å ta det rimelig rolig i kveld med julekalendere, løvstek og pomfri til middag og potetgull til dessert♥

Ligger du godt ann med julegavehandlingen?

Christmas card sneak peek

Følg bloggen min på facebook HER. ·   I T   I S   A   F I N E   S E A S O N I N G   F O R   J O Y   T O   T H I N K   O F   T H O S E   W E   L O V E   ·

Gleder meg såååå til å vise dere resultatet ♥

December means TV-time

Følg bloggen min på facebook HER.

Jeg elsker jo desember og alt som har med jul å gjøre, det samme med julekalendere og julefilmer. Så jeg tenkte å tipse om hva jeg kommer til å se på TV i år ♥ 

·   J U L E K A L E N D E R E   ·

Jeg er jo over gjennomsnittet fan av det gamle, jeg er ikke så glad i de nye julekalenderene som har kommet de siste årene på NRK f.eks utenom "Jul i Svingen" som faktisk sendes i år. Men synes faktisk at Tv Norges nye bidrag ofte har vært relativt bra, selv om det er lite som overgår "Nissene på låven" for min del, ellers så har jo Tv2 "The Julekalender" for 100000 året på rad, så jeg dropper det i år for har nesten litt for mange kalendere å følge med på...
 


"Jul i Blåfjell" kjøpte jeg jo på DVD tidligere i høst, så den skal jeg selvfølgelig se♥ Er ikke jul for meg uten Blåfjell!
 


"Vazelina Hjulkalender" fant jeg ENDELIG alle episodene av på YouTube!!! Så i år får jeg sett denne etter mange år uten.
 


"Olsenbanden Jr. Første kupp" fant jeg også på YouTube, alle episodene og dette var nok en av favoritt-julekalenderene mine som liten. Så blir hyggelig å se den igjen i år♥ 


·   J U L E F I L M E R   ​·


"Glade jul" er en NRK-produsert dokumentar som er helt utrolig nydelig, og har blitt en tradisjon for meg å se hvert år. Den viser at vi bør sette pris på det vi har, og ikke ta ting for gitt, at livet er skjørt og alt kan skje. De filmer også fra verdens vakreste kirke(i mine øyne), som jeg forøvrig har tatovert på armen, og de filmer fra Bekkelagshjemmet som ligger rett ved her jeg bor nå faktisk. Anbefaler alle å søke opp denne på NRK sine sider og se den. I tillegg så er en av mine favoritt julesanger med i denne dokumentaren "Ingrid Olava - Kom Nå Med Frihet"
 


"Hjem Til Jul" er også en utrolig fin julefilm hvor også en annen favoritt julesang kommer i fra "Maria Mena - Home For Christmas!
 


"The Holiday" er en utrolig søt julefilm, sett den flere ganger og i år er intet unntak♥
 


"Deck The Halls" er en utrolig morsom julefilm, anbefales på det sterkeste - og i år finner du den faktisk på Netflix også! Jeg har faktisk sett den allerede da jeg var på Toten sist hos familien.
 


"Home Alone".... Det er ikke jul uten, og jeg MÅ se den lille julaften hvert år etter at Grevinnen og Hovmesteren har snurret ferdig, det er tradisjon for meg og jeg er helt avhengig av det.
 


"The Polar Express", nydelig film som jeg faktisk i tradisjon så i sammen med en venninne et par-tre år på rad. Elsker den♥ Men har allerede sett den i år, hihiih.


På julaften må jeg jo selvfølgelig se "Tre Nøtter Til Askepott" og "Reisen Til Julestjernen".


Hva er det du MÅ se på i desember?

Things i need to do in December

Følg bloggen min på facebook HER.

 

·   C H R I S T M A S   W A V E S   A   M A G I C   W A N D   O V E R    T H I S   W O R L D ,  
A N D   B E H O L D ,   E V E R Y T H I N G   I S   S O F T E R   A N D   M O R E   B E A U T I F U L   ·


All foto i innlegget: Arkiv fra i fjor.

♥  Før-julstiden er i gang for meg når jeg har fått vært hjemover på julegateåpningen på Raufoss, som jeg har vært på hvert år. Viktig for meg å få med meg det!

♥ Jeg pynter alltid til 1 desember eller 1 søndag i advent, men siden jeg reiser bort 1 desember i dag så pynter jeg så fort jeg får ryddet og vasket leiligheten, altså en av de nærmeste dagene.

♥ Jeg har alltid adventskalender, og i år har jeg "Look-O-Look" som blant annet har mentos, kan kjøpes hos Nille for 99,- Har tidligere hatt Haribo, men pga. avsløringer om Harbios håndtering av dyr så avstår jeg fra den i år.♥ Jeg må se "listen" min med julefilmer i desember for at det skal være skikkelig jul for meg. Eget innlegg kommer!!

♥ Før-julskoldtbord med familien! Siden jeg var liten så hadde vi dette alltid i morfar og samboerens store fine hus på Gjøvik, men pga. helse og alder så har den tradisjonen utgått litt så vi har gjort litt forskjellig de siste årene nå, men tradisjonen i seg selv har bestått - et år spiste vi på et sted hvor de serverer koldtbord, i i fjor hostet jeg det og i år, nærmere bestemt på søndag, så skal mamma(og jeg) ha det hos seg! Fra når jeg hostet før-julskoldtbordet. Yes, jeg elsker Rosendahl om noen skulle lure.

♥ Jeg har en favoritt ost, og det er den røde Edammer osten og det er tradisjon for meg å spise det til julefrokosten. Gleder meg!

♥ Bruke god tid på å kose meg med å pakke inn julegaver, jeg ELSKER å kjøpe og gi gaver - jeg har fått høre at jeg er ganske flink til det og. Jeg er veldig slik som liker å kjøpe flere ting enn en dyr ting fordi da ser det ut som man gir mer, hahha!

♥ Sene kvelder med julemusikk, julebrus, pepperkaker og mørket mens adventslysene skinner i lamper og kubbelys. Spotify jule-listen min finner du her.

♥ Så bli jeg nok garantert forkjølet og sengeliggende en uke, hahah standard.

♥ Vi pynter ikke til jul før 23 desember, altså på lille julaften.

♥ På lille julaften MÅ jeg se Grevinnen og hovmesteren før jeg ser "Home Alone". Det er ikke jul før det er gjort.

♥ Så må jeg si at jeg gleder meg til at jeg får feire med hundene nok en gang, eller er jo Kikki sin første jul - og jeg er så glad for at jeg får ta del i den. Hun bryr seg nok ikke like mye som meg, men  for meg er det viktig - er jo bebisene mine♥


Damons første & andre jul 

♥ Julemorgen må jeg alltid få med meg, men i fjor hadde de kuttet mye av det jeg tradisjonelt ser på + endret tidspunkter, så det falt jo ikke i god jord hos meg for å si det sånn... Så håper det er en utbedring i år av det elendige opplegget i fjor, men Tre Nøtter Til Askepott og Reisen Til Julestjernen er jo selvfølgelig must å få med meg før jeg begynner å ordne meg for julekvelden.
 Dette er jo bare litt av det jeg gjøre, er så koselig med tradisjoner. Og jul har alltid vært så viktig for meg, og det er høydepunktet i løpet av året.

Flere med mange desember-tradisjoner?

Julegateåpning & en måned igjen til jul

Følg bloggen min på facebook HER.


Wooow torsdagen var en veldig fin dag, bakte kanelsnurrer sammen med mamma og koste masse med Kikki som stortrives her med å gjøre rampestreker! På kvelden spiste vi middag på senteret her og jeg var med bestevenninnen min Lene på julegateåpningen, som ble egentlig en veldig vindfull og bløt affære da det hadde vært så mildt hele dagen etter et skikkelig snøkaos her dagen før. Men det var koselig, og ikke minst nødvendig å få med meg nok et år♥
 
 ·   O N E   M O N T H   L E F T   ·

I går var det 24. november og 1 måned igjen til jul, og ja ikke minst så var det black friday. Fikk en del gode kupp i går - men viser i eget innlegg! Vi spiste lunsj på Gjøvik, og ruslet rundt før vi dro på sykehuset for å besøke onkelen min. Etterfulgt av en sen bakt potetmiddag her, før vi så julefilmen "Deck The Halls" - eeelsker den. Så har virkelig hatt noen fine dager her hjemme, nå reiser jeg snart hjem til Oslo for å jobbe i 6 dager før jeg reiser tilbake hit for utflytningsfest og førjulskoldtbord med fammen♥ Nå teller jeg også ned for meg selv til jeg ENDELIG kan pynte til advent også, siden første advent blir her på toten så blir jeg nok å pynte dagen før jeg reiser siden 1. desember er jo dagen jeg drar hit igjen.

Har du noen spesielle før-julstradisjoner?

Jul i vinterland

Følg bloggen min på facebook HER.

·   S O O O O O   R E A D Y   F O R   D E C E M B E R   ·
Speilrefleksen var jo selvfølgelig strømtom så ble mobilbilder...

Wow Oslo er nydelig for tiden, lørdag åpnet nemlig julemarkedet her i hovedstaden og Karl Johans julegateåpning var da. Det var rett og slett en helt nydelig dag ♥ Jeg elsker jo denne tiden av året, og det var utrolig fint å få med seg, og Oslo har virkelig tatt seg opp og begynt å pynte sidegatene for fullt også, gaten til Steen og Srøm er helt amazing.

I morgen etter jobb tar jeg og Kikki toget til Toten, for på torsdag skal jeg på den tradisjonelle julegateåpningen der jeg er i fra, så reiser hjem til jobb på lørdag så får en liten helg hjemover. Gleder meg utrolig mye♥

Flere som skal på julegateåpninger før desember?

Christmas eve

Følg bloggen min på facebook HER.
Er så utrolig fornøyd etter en suer julefeiring med familien i går! Koste oss masse med god mat, godt selskap, god dessert og utrolig mange flotte gaver. Hundene koste seg masse, så tok med meg en liten vovve med blodrøde øyne hjem som sloknet på gulvet ASAP når vi kom hjem til mamma. Jeg for min del så var jeg også greit sliten med tanke på at jeg stod opp 08:00 i går! 

 

Hvordan var din julefeiring?

Christmas dress

Følg bloggen min på facebook HER.
 

Håper alle har hatt en fantastisk kveld ♥

Julemorgen

Følg bloggen min på facebook HER.

·   C H R I S T M A S   I S   A   D A Y   T H A T   H O L D S   A L L   T O G E T H E R   ·

Endelig er dagen her som jeg venter og lengter etter de andre 364 dagene i året, jeg elsker jul og julaften - fylt med tradisjoner, familie, god mat, glede, pakker og stemning! Denne morgenen har vært intet unntak!

Noe som er veldig trist er hva NRK har gjort med julemorgen, fjernet maaaange ting som jeg har sett på i mange år. endret diverse tidspunkter og de har valgt å bytte ut den gamle reisen til julestjernen med den nye - men sender den gamle på Nrk 1... Barn tar ikke skade av å ta del i vår og våre foreldres tradisjoner mener nå jeg da. 

Nå skal vi nyte dagen før vi reiser opp til pappa for å feire jul sammen med mamma, pappa sin samboer og hennes mamma, søsteren min, meg selv og vofsene - Damon og Mikke ♥ Blir nok veldig koselig! 


Flere som har nytet julemorgenen?

Kvelden før kvelden

Følg bloggen min på facebook HER.Tradisjoner er viktig å ta vare på, og i år som mange år før så har jeg ivaretatt dem med pynting av tre og hjem + tvtitting ♥ Har kost meg veldig i dag, og kjenner på julestemninger - kanskje spesielt da det begynte å snø før jeg gikk tur med Damon i kveld..... før det begynte å regne......

Nå skal jeg lade opp til en lang dag i morgen, opp 08:00 for å se på tv på morgenen - som alltid! Gleder meg til hva morgendagen bringer. 

Flere som har hatt en tradisjonsrik dag?

Sneak peek

Følg bloggen min på facebook HER.


Navy glitter kjole / Her   ·   Kjole fra Nelly for 2 år siden

·    W H E N   Y O U ' R   A R O U N D   M E   ,   Y O U ' R E   G O I N G   T O   G E T   G L I T T E R   O N   Y O U   ·
 

Hvor har du kjøpt kjolene dine i år?

Home for christmas

Følg bloggen min på facebook HER.


 


·   C H R I S T M A S   W A V E S   A   M A G I C   W A N D   O V E R   T H I S   W O R L D ,   A N D   B E H O L D   ,   E V E R Y T H I N G   I S  
S O F T E R   A N D   M O R E   B E A U T I F U L   ·

Da er vi endelig godt plassert hjemme hos a mor (eller vi kom i går da.... hahah). Og det er veldig deilig å kunne slappe av litt, nyte tiden med familie - og venner etter hvert! Nå har vi akkurat pyntet og gjort det fint i dag, resten av dagen i dag skal siste julegave ordnes, og i kveld blir det Kristine-Damon-Mammatid foran tven med kvelden før kvelden-program, Grevinnen og hovmesteren og ikke minst Home Alone 1 ♥ Tradisjon tro! 

Fikk også svar på siste eksamenen min i dag, så da har jeg offisielt nådd høstens mål om å klare å bestå alle 4 eksamenene vi skulle igjennom. Utrolig fornøyd, og med det ønsker jeg alle sammen en riktig fin jul!


Hva er dine planer for dagen? 

Da har jeg endelig juleferie!

Følg bloggen min på facebook HER.


 

Leverte årets siste eksamen i går - og det var såååå deilig å bli ferdig! Bare en til så kan bachelor-tiden bare begynne ♥ Nå skal jeg bare nyte helgen med trening og gjøre noen ærender i dag, få hjem Damon i morgen så blir det nok en sliten gutt jeg får hjem - så blir nok en kose-søndag på oss om jeg kjenner han rett! Blir deilig med noen dager fri til uken også før jeg skal jobbe igjen 8. des, jobber heldigvis en del denne måneden så jeg får utnyttet ferien godt. Så blir det en tur hjemover i midten av desember, for må jo hilse på mamma som endelig er på bedringens vei! Så skal jeg faktisk for første gang hoste den årlige før-juls middagen/koldtbordet med familien, så det gleder jeg meg veldig til! 
 

Hva er dine planer for helgen? / Lenge til du får juleferie?

Welcome December

Følg bloggen min på facebook HER.Lady Gaga - White Christmas
 

·   I ' M   D R E A M I N G   O F   A   W H I T E   C H R I S T M A S   ·
 

Endelig er det desember, det har jeg lengtet etter siden januar. Desember er min måned, måneden jeg får overdrive så mye jeg bare vil, ta vare på meg selv og være glad! Det blir naturligvis en veldig spesiell jul for min del i år, den ble jo ikke akkurat som planlagt. Det er veldig deilig at det for meg er offisielt vinter, og veldig snart juleferie - som jeg virkelig trenger etter tidenes tøffeste høst. Jeg håper desember bringer med seg mye bra, det tror jeg i hvert fall ♥ 

Jeg kan ikke la vær å si noe om hvor skuffende det er at NRK velger å fokusere på moderne julekalendere fremfor tradisjon. Det er ekstremt trist. 


Flere som har ventet uendelig mye på denne måneden?

Can't wait

Følg bloggen min på facebook HER.


Bilder lånt fra Tumblr


·   I T ' S   T H E   M O S T   W O N D E R F U L   T I M E   O F   T H E   Y E A R    ·


Endelig 1 desember i morgen!
Flere som gleder seg til hva den fantastiske måneden har å by på? 

Så tenner vi et lys i kveld...

Følg bloggen min på facebook HER.

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede
Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.Endelig har den fineste tiden av året kommet, nemlig advent og jul! Jeg har alltid vært glad i jul, det er liksom min tid - føler jeg. Jeg har så uendelig mye tradisjoner og ting som må gjøres før julen kan ringe inn. I år reiser jeg home for christmas, gruer meg litt fordi jeg er EKSTREMT hjemkjær på julaften - og har jo hostet julaften 2 år på rad - men i år blir det naturligvis litt annerledes. Så da blir det toten i jula, men min fine Marte sørger nok for at det blir noen fine dager der! 

Julelisten min på Spotify finner du her!

Nå er i hvert fall det litt koselig her hjemme, julestjerna henger helt ut i vinduskarmen da - for ledningen er for kort så må finne på noe der, hahha! Ellers så har det blitt veldig koselig her nå ♥ Litt skuffet over butikkene i år som har fått inn veldig lite lilla (utenom kubbelys) så fått kjøpt inn veldig lite nytt annet enn en mindre julestjerne, et par lyshus og en led-lysslynge. Så er jo også Haribo kalenderen på plass, i år som i fjor - og mange år før det, så nå kan desember bare komme! 


Flere som har pyntet til advent? 

 

Happy New Year

Vi hadde en super nyttårsfeiring i går, 7 stk. rundt bordet her hjemme så kom flere litt senere på kvelden! Kalkunen ble perfekt, desserten gikk i boks og det var ekstremt god stemning! Så god stemning at tiden bare flydde av gårde, og så var klokken plutselig 04:30, så vi var i seng rundt 07:00! Så vi er rett og slett litt slitne i dag, men med et stort smil om munnen. Vi er så stolte av å ha en valp på snart 11 måneder som taklet fyrverkeriet på fantastisk vis, ingen uling, bjeffing eller tegn til redsel - bare nysgjerrig ♥ Så nå er den lille firbeinte gutten vår heeeeelt ferdig etter en jul med masse mas - rydding og styr hjemme, julaften hjemme, reise bort, masse folk 2.dag og selvfølgelig en lang kveld i går - selv om han selvfølgelig ble skånet for festlighetene slik at han fikk ro til å være for seg selv i vante omgivelser! Så kvelden ble utrolig bra ♥ 

MED DETTE VIL JEG ØNSKE DERE ALLE SAMMEN ET RIKTIG GODT NYTT ÅR ♥

Last day of the year

photos_weheartit

I dag er 2015s siste dag, det er litt rart å tenke på at i morgen er neste år. I dag har jeg igjen en siste sjanse for å ha det kjempe gøy i år, for her i kveld blir det besøk! Blir kjempe koselig, og blir så spennende å se hvordan Damon reagerer på fyrverkeriet - men tror det går bra, han opplevde stort fyrverkeri som liten valp på 17.mai og har hørt litt fyrverkeri denne uken, og gått veldig bra! Så, jeg har trua. Men jeg håper alle nyter denne siste dagen, det er en siste sjanse til å si det du ønsker å si til dine kjære for i år. 

Jeg vil med dette ønske dere et riktig godt nytt år ♥

We have been so good this year

Kenwood kjøkkenmaskin / 2 stk. Rosendahl kaffekanner / 2 stk. 2 pk. Rosendahl rødvinsglass
Kitchen Essentials skjærebrett-sett / 8 Rosendahl tallerkner / 8 Rosendahl askjetter / Rosendahl bolle
Nor Engros plastfolie-"maskin" / Rosendahl dessertskåler / Tramontina biffbestikk / Rosendahl brød"kurv"Rosendahl kaffeglass

I tillegg til alt dette fikk vi nesten 3000,-, bøker, klokker, klær, masssse til Damon, håndmalt bilde av Damon på skifer og en hel del andre ting! Så det er ingen tvil om at i år så har vi vært veldig snille ♥ Er så takknemlig for så fine ting, men håper også at alle ble litt glade av alt det fine de fikk av oss også - ingenting er som å glede andre!

Hva fikk du til jul i år?

Our Christmas party


Pga. tett program så har jeg ikke fått tid til å blogge om julaften før nå, men kvelden var perfekt! Dette har uten tvil vært den beste julaftenen på så lenge jeg kan huske, det ble en super kveld med god mat, herlig selskap og masse pakker! Gleden av å glede andre ♥ Det var så god stemning her i den søte leiligheten vår og julefreden senket seg virkelig over oss.

I dagene etter julaften har vi vært i bursdag til niesen til Erik, middag hos pappa og samboeren første juledag, og julelunsj hos mamma med hele familien i går etterfulgt av 2.dags fest i Kongsvinger! Så i dag har vi holdt på med rydding, reist hjem for å slappe av ettersom jeg jobber i morgen. Legger ut et innlegg om julegaver i morgen♥

Hvordan var din julefeiring?

Christmas table
Glass - Hadeland glassverk   ♥   Bestikk - Telesølv   ♥   Tallerkner - Rosendahl (Julegave)

♥ God jul ♥

Fantastisk julemorgenDa er endelig dagen jeg har ventet på i ca... et år! Hahah. Men har vært en super julemorgen, stor julestrømpe og kos med familien på morgenen foran tven! Rød saus er i boks, riskrem er laget, ribben er i ovnen, neglene er lakkert og jeg er nydusjet! Da skal eg bare forberede et blogginnlegg til, så får jeg ta på meg litt sminke og fikse meg for kvelden! Håper alle får en fantastisk dag med god mat, godt selskap og noe fint i innpakning! Tenker også spesielt på de som har tomrom i hjertene sine etter noen har gått bort, de på sykehuset, ensomme, fattige og de på gata i kveld.... Men også alle dyrene som i dag lider på samme måte sm de gjør resten av året! 

GOD JUL

Kvelden før kvelden

Da kan julefreden senke seg over leiligheten vår, endelig! Grevinnen og hovmesteren har rullet på skjermen, så nå blir det snart Hjemme alene 1 før vi tar kvelden ♥ Vi nyter i hvert fall synet av alt det røde, og er klare for en super julaften i morgen.

Hvordan er din kvelden før kvelden?

Snart så kommer kvelden vi alle venter på...


Dette har vært en rimelig hektisk dag hittil, er nemlig litt å rydde og ordne med her hjemme før i morgen - for skal jo feire jul her hjemme i år også! Har alltid elsket å feire jul hjemme, og dette er hjemme. Så dagen startet først med å salte og peppre ribben vi skal ha i morgen, deretter så har jeg ryddet masse på kjøkkenet, soverommet og i stuen, så nå står gangen og badet for tur før vi kan pynte juletreet og til jul i kveld ♥ Mamma og søsteren min skal være over til 1. juledag, så har heldigvis et par hender ekstra i kveld og i morgen, med tanke på vi har jo en hund som krever litt over gjennomsnittet med oppmerksomhet. Så i kveld blir det lasagne til middag, pynting, Grevinnen og hovmesteren  etterfulgt av Hjemme alene 1!!! Da alt dette er gjennomført, så kan jeg endelig ra roen senke seg over hjemmet vårt ♥

Tror dette blir en super lille julaften, så håper jeg det ikke er bare vi som styrer fælt i dag! 

Hvilke tradisjoner har du for lille julaften?

Pepperkakebaking
Forje tirsdag så bakte vi pepperkaker, var såååå koselig! Kom virkelig i julestemning sammen med mine to, og selvfølgelig måtte Damon få suse rundt oss i den gode pepperkake lukten. Er bare advent en gang i året ♥

Har du baket pepperkaker i år?

Vackraste som finns
Ingen over, ingen ved siden av. Denne skapningen er den vakreste på jord. Damon har det nydeligste hjertet for barn, andre mennesker og hunder. Han er verdens beste i hele verden, han betyr mer enn alt for meg. Hvordan beskrive det som er ubeskrivelig? Jeg finner ord, men det finnes ikke nok. Denne skapningen har gjort så mye med meg, på godt og vondt, men jeg vet at han har et hjerte av gull. Denne lille fine er en tøffing fra en annen verden, han føler seg like stor som en ulv, stolt som en hane og kan dytte fjell. Men en ting er sikkert, han har kapret mitt hjerte. Mammas lille gull!

God jul


(Kan love dere at det var KJEMPE enkelt å ta julekortbildene selv, med selvutløser... med en valp! Not)

Årets julekort! Syntes det er en fin ting å gjøre, spesielt nå som vi er en liten familie ♥ Er så takknemlig for at jeg har en liten firbeint som vil spre glede denne julen, og vet denne julen blir fantastisk!På torsdag tok jeg juleferie etter en språk eksamen på skolen, så nå kan jeg offisielt si jeg er halvveis til en bachelorgrad i journalistikk! Så nå kan jeg senke skuldrene litt, jobbe mandag og tirsdag så kan julefreden senke seg over hjemmet vårt!

ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR!

Julebord


I går var jeg på julebord med jobben, var veldig koselig! God mat, god stemning - og quiz faktisk!!! (Som jeg har laget, midt opp i eksamensstresset, hahah!) Men det var veldig gøy, kollegaene var engasjerte. Blir trist å forlate denne gjengen om et par uker! 

Har du vært på julebord i år?

Tredje søndag i advent

Så tenner vi tre lys i kveld, for lengsel, håp og glede
De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede
Så tenner vi tre lys i kveld for lengsel, håp og glede

I dag er det tredje søndag i advent (og lucia!!), ikke lenge til jul i det hele tatt! Deilig med lys, ro mens jeg ligger på sofaen med eksamensoppgaven og hosting til en annen verden(enda....) Vi høres i morgen, da er det ny uke med nye muligheter og julebord!!!i  og språk eksamen...

Første desember 


   


I dag er det endelig 1. Desember, etterlengtet? JA. Uten tvil. Så dagen i dag har gått med på å prøve å skrive en sak, men det har gått litt i dass med tanke på at jeg ikke får tak i noen kilder... Så da blir det jo så som så. Men slik er det! Utenom litt skolearbeid har vi sett på tre julekalendere i dag - Jul i Blåfjell, Vazzelina hjulkalender og Olsenbanden Jr. Første kupp! Kvelden ble rundet av med 1 og en halv time på hundekurs med Damon ♥ Har alt i alt vært en super start på desember - dog litt kald nå da..

Hvordan har din 1. Desember vært?

Wishes for christmas

// ikke sponset

Rebels: City of Indra / 148,- / HER   Kris Jenner / 115,- / HER    In the kitchen with Kris / 205,- / HER    Behind the dolphin smile / 134,- / HER    Filmer / HER

Cardigan
/ 749,- / HER   Trench coat / 588,- / HER   Cardigan / 588,- / HER   T-shirt/skjørt / 428,-(pr. del) / HER - HER  
Kjole
/ 535,- / HER   Lue med fuskepels / 181,- / HER
Kitchen Aid kjøkkenmaskin
/ 5 999,- / HER   Victorinox brødkniv / 377,- / HER  Victorinox kokkekniv / 399,- / HER  
Victorinox  kokkekniv
/ 619,- / HER    Rosendahl bollesett / 169,- / HER   Victorinox bordkniv / 79,- / HER   Rosendahl rødvinsglass(6 pk.) / 399,- / HER  
Rosendahl champangeglass(6 pk.) / 399,- / HER   Rosendahl hvitvinsglass(6 pk.) / 399,- / HER  Rosendahl fat / 469,- / HER   Rosendahl fat / 569,- / HER  
Rosendahl brødkurv / 399,- / HER   Skjærebrett-sett / 475,- / HER   Rosendahl brennevinsglass(2 pk.) / 199,- / HER  
Rosendahl kaffekopp-sett(4 pk.)
/ 565,- / HER Modern house bestikk / 69,- (pr. del) / HER - HERTeppe
/ 539,- / HER   Rosendahl krystall-pynt / 399,- / HER   Rosendahl telysholdere(4 pk.) / 179,- / HER   "To do list" / 99,- / HERHva er på  din ønskeliste til jul?

Første søndag i advent

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede
Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede
Endelig er ventetiden over, det er første advent å hjemmet vårt har blitt lilla og stappet med lys! Dette er definitivt den flotteste tiden av året, jeg er så fantastisk takknemmelig for at i år så er vi tre. Det blir noen fine uker fremover nå med førjulsmiddager, pepperkakebaking, julekalendere, hemmeligheter og selvfølgelig forberedelsene til julen! I kveld blir det god middag, pepperkaker, havreflarn, julebrus og noe koselig å se på tv! Nå er det kun to kvelder igjen til jeg endelig kan snurre julekalendrene ♥

Flere som har pyntet til advent?

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv