hits

Livet som kresen: Topp 10 værste matvarer

Følg bloggen min på facebook HER.

At jeg er kresen på mat er virkelig ingen hemmelighet, og det er en frustrasjon for mange til tider men kanskje aller mest for meg selv. Som kresen har jeg blitt ekstremt opptatt av mat, spesielt om jeg skal spise - jeg er veldig redd for å få servert mat jeg ikke liker, fordi det er ingen poeng å få meg til å spise mat jeg ikke liker fordi jeg fysisk bryter meg, fordi mange av matvarene jeg ikke klarer går ikke bare på smak men konsistens. Jeg vil ikke kalle meg kritisk kresen, jeg liker noen grønnsaker, spiser kjøtt(noe jeg skulle ønske jeg ikke gjorde), spiser egg, spiser sauser og får i meg karbohydrater. Høres sikkert ut som tidenes mest bortskjemte unge, men har faktisk "slitet" med dette siden jeg var ung.

Sjekk ut innlegget mitt med enkle mattips her og en tidligere ukesmeny her. Spiste også mye forskjellig og relativt sunt under "No candy november" for snart 2 år siden, se her.


Foto fra arkivet under kategorien trening og kosthold.

·   M Y   T O P   1 0   N O - L I S T   ·

·   Cottage cheese   ·
Gud for en ekkel konsistens med alle de klumpene, nei det går faktisk ikke. En skje og jeg er kvalm :) 

·   Sennep   ·
Altså noe så vondt, ren sennep på pølse f.eks??? Neineinei. Men jeg er faktisk veldig glad i en saus jeg lager til koteletter, og den er basert på sennep, kesam, vann, salt og pepper - utrolig nok. 

·   Løk og purreløk   ·
En matvare som uten tvil går på konsistens, løk smaker ikke vondt men varmebehandlet løk får en så utrolig seig og ubehagelig konsistens så jeg bryter meg, spesielt med de bittesmå bitene som ofte er i ferdig-lasagne, noen sauser osv. Så hos meg siles de ut ellers så er måltidet over når jeg tygger på en, og trust me - jeg finner ut om folk lurer meg. Purreløk er det samme med, når det varmebehandles blir det så sleipt og ekkelt så det er umulig å svelge for meg. Minnes da jeg var liten og ble tvunget i Toro fiskesuppe, jeg vekslet mellom å nesten kaste opp over bordet og gråte fordi den purreløken er helt gruuuuusom. Men igjen så bruker jeg gjerne purreløk og vanlig løk til damping i sjy til f.eks. forskjellige typer stek for å ha de i saus, dog ikke bitene da men for å få smaken. MEN jeg liker vårløk og hvitløk.

·   Kål   ·
Lukter vondt og smaker vondt. Får i kål, æsj. Dette gjelder for øvrig lammekjøtt også.

·   Fisk/sjømat   ·
Her går det nok på lukt, smak og konsistens. Lukter ikke godt, er sleipt og smaker ekkelt. Jeg liker Nigiri sushi med laks dynket i soyasuas, det er det jeg får i meg av fisk.

·   Sylteagurk   ·
Æsj. Mc.Donalds please bare slutt med det ekle der.

·   Kokegrønnsaker - gulrot, blomkål, brokkoli, kålrabi osv.   ·
Lukter vondt, smaker vondt og får en ekkel konsistens. Kan spise noe av det dynket i saus, men da er det ikke fordi jeg liker grønnsaken akkurat. Har begynt å like asparges da faktisk. Likte heller ikke å spise poteter, men har begynt å like det bedre etter jeg flyttet - og liker faktisk potetsalat, det likte jeg ikke før. Men av alle ting så elsker jeg vanlige erter både ukokte og kokt.

·   Brød med korn i   ·
Finnes faktisk lite som er verre

·   Smør   ·
Har selvfølgelig smør i stekepannen og i bakeverk, men utover det brukes ikke smør hos meg - guuuud for en ekkel ettersmak smør har.

·   Brunost   ·
Æ S J, det er det jeg har å si.Ellers liker jeg ikke oliven, fetaost, fersk mozarella, ferske tomater, bananer alene, fettslintrer på kjøtt, sterk mat (det sterkeste jeg spiser er vanlig norsk Taco og Toro tandori, mandler, avokado(utenom i smoothie eller guacamole) melk, rømme utenom i sauser eller på taco. Ja det er nok veldig mye jeg ikke liker, men heldigvis så liker jeg jo noe da.

Flere enn meg som er litt kresne på mat?   ·  Har vi noen felles no's?

A list of favorites

Følg bloggen min på facebook HER.
(
Foto: Arkivbilder)

Vi alle har favoritter innen forskjellige grupper, ogg her har jeg valgt ut noen kategorier så dere kan bli kjent med meg!
...

B Y

Amsterdam! Gud som jeg lengter tilbake til den vakre og innholdsrike byen. Er så utrolig mye å gjøre der, utrolig morsom y og jeg tror det er en by med mye muligheter. Håper virkelig jeg får til å ta en tur dit snart igjen.

A R T I S T 
Jeg ELSKER Ariana Grande og Shawn Mendes av hele mitt hjerte. Så utrolig talentfulle og gode personer.

N E T T B U T I K K 
Vanskelig å velge bare en - Nelly, Junkyard, Caliroots, 80 Casual Classic, Zalando... Ja der man får tak i alle merkene jeg liker og klærne jeg kunne tenke meg!

F I L M S E R I E
Jeg elsker jo Harry Potter!

Y O U T U B E R

Denne snuppa her fortjener litt spotlight - utrolig jordnær, SYKT pen og veldig herlig jente som jeg faktisk ble kjent med på jobb! Og hun er utrolig dyktig, tar opp mye spennende temaer, og har mye planer for profilen sin. Elsker at folk tør å rope litt høyt om meningene sine, slik som meg, og sånn er hun også! Følg henne gjerne på Instagram i tillegg.

T V - S E R I E
The one and only - The Vampire Diaries

Q U O T E 
Relatert bilde
En dag skal denne quoten tatoveres på låret mitt faktisk.

S P O R T
Jeg elsker å se på Snowboard og sånt, men fotball er nære hjertet naturligvis da jeg følger det halv-dårlige laget mitt, Vålerenga året rundt, Norge rundt både med buss og på Tv. Samme hvor elendige resultater de får så er det svært få ting her i verden som gleder meg mer enn når de gjør det bra. Dette er noe som viser meg hvor kort avstand det er mellom himmel og helvete, at mirakler kan skje og at jeg som alle andre fotballsupportere har enorme humørsvingninger! 

K L E S M E R K E
Adidas - forever! 

E G E T   B I L D E 

Tatt i New York. Er så stolt over å ha tatt et så bra bilde da jeg synes det faktisk ser veldig profesjonelt ut.

S A N G
Shawn Mendes - Roses 

K O M E D I E
That's My Boy - uten tvil den morsomste filmen jeg vet om, kan se den igjen og igjen utenom å bli lei og ler meg i hjel hver gang.

K L E S P L A G G

På tross av min Adidas-obsession, så må jeg si min Ralph Lauren trench coat jeg fikk i bursdagsgave av eksen min, faktisk. Det fineste og dyreste plagget jeg har, det er et så tidløst plagg jeg kan ha med meg i mange år. En gave jeg satte stor pris på da jeg faktisk interesserer meg veldig for mote.

N E T T A V I S
Mhm veldig vanskelig å velge - så jeg får nesten bare si mitt framtidige nettmagasin fordi hver gang jeg ser en sak jeg ville ha gjort i mitt magasin, så ser jeg meg jo for meg det - og ja det hadde blitt amazing. Skrik ut om du vet hvor man kan søke støtte til oppstart av eget magasin! 

D Y R
Hunder og delfiner, uten tvil. 

S M Y K K E

Tatoveringene mine! Er ikke veldig smykke-menneske, som regel går jeg bare med noe i ørene eventuelt en pen ring ved riktig anledning. Eventuelt en choker på fest! 

R E A L I T Y S H O W
Keeping Up With The Kardashians og Jersey Shore

H O B B Y
Foto og skriving, og hundene. Må vell nevne Vålerenga her også!

M A T

Jeg elsker mat! Veldig glad i italiensk som pizza og pasta, men også veldig glad i amerikansk mat som typisk bbq - spareribs, burgere, biff. Gir du meg dette blir jeg glad! Men også typisk vanlig norsk grillmat, kalkun og steker, medisterkaker og sånt. Også glad i gode frokoster med smoothies, baguetter med pålegg, egg. Ja jeg er glad i mat.

B O K
Harry Potter bøkene

G O D T E R I 
Popcorn og potetgull! Liker også veldig godt smil-sjokoladen, smash, bamsemums og daim.

K A R D A S H I A N / J E N N E R

Kylie Jenner, rett og slett fordi jeg synes hun er et bra forbilde! Kylie er seg selv, hun står på og har virkelig jobbet for fremtiden sin og er en skikkelig hardtarbeidende ung dame.


Hva synes du om innlegget?   ·   Har vi noen felles favoritter?

Visste du at...?

Følg bloggen min på facebook HER.

Jeg elsker innlegg hvor man kan bli litt kjent med personen bak bloggen, spesielt der hvor man er litt kreativ i hva man forteller, bjudar på og ikke holder seg til den "typiske" malen. Tenker også å kjøre på med en spørsmålsrunde etter hvert om folk er gira på det.

.....
 

 Jeg sover oftest med sokker om nettene - og bruker 99,99% av tiden kun hvite kortsokker.

 Jeg sminker meg omtrent alltid sittende i f.eks en sofa eller seng. Synes det er mye mer behagelig da jeg har skjelvinger i hendene og får holdt armene mer i ro.

 Jeg var ekstremt livredd hunder før.

 Jeg har jo besøk Kardashians sin tidligere Dash butikk i New York, og der fikk jeg faktisk skikkelig fine komplimenter i fra hun ene ansatte om jakken min. Er så stolt av det enda, haha! #Fangirl ↓

 Jeg har bodd i Oslo i over 4 år nå!!! Helt sykt hvordan tiden flyr.

 Jeg har veldig mye treningsklær til å trene ca. 0 dager i uka i gjennomsnittet. Så utrolig mye fint tøy og, må virkelig prøve å få motivasjonen på plass til å bruke det til høsten! 

 Jeg har nesten bare mareritt når jeg er syk, eller når jeg er ekstremt sliten av jobb og dårlig søvn.

 Jeg har hatt regulering før, noen som kan huske det? (Regner med at hvis jeg fortsatt har lesere i fra Tiia.blogg.no-tiden så husker dere kanskje det)

 Jeg elsker å kjøre karuseller. 

 Jeg pleide faktisk å videoblogge på min tidligere blogg. Måtte se igjennom videoene... Og ja, man får jo lyst til å aldri se dagens lys igjen for å si det sånn. Gud så flaut, kanskje jeg skal tørre å poste den minst flaueste en gang? Vi får se. Videoene ligger som privat på brukeren, så er ikke vits å prøve å finne denne dumskapen min i fra ungdomstiden engang.

 Jeg hater cottage cheese, det er faktisk på topp 10 av de ekleste matvarene jeg vet om. Burde faktisk lage et eget innlegg om det, så kresen som jeg er.

 Jeg håpe jeg ikke blir så gammel at jeg ikke klarer å ta vare på meg selv.

 Min første piercing tok venninnen min på meg, i navlen, hjemme hos henne. Har det piercing-hullet den dag i dag, og det ser fortsatt ikke bra ut. Hahaha! Tok også nesepiercing hos henne. Anbefaler ingen å gjøre dette, man bør ALLTID oppsøke et piercingstudio for å unngå risikere å ødelegge arrvevet, eller faren for infeksjon. Den jeg hadde i leppa tok jeg hos Safari på Lillehammer da mamma skjønte at jeg kom til å ta enda en privat om hun ikke gav meg lov, fikk lov i mot at jeg ikke tok i tungen når jeg var gammel nok. Guess what i did? Oppsøkte Safari igjen da jeg ble 16 og tok i tungen og ;) 

Har lagt på meg litt med årene ser jeg, hahahha men det er normalt for er jo rundt 10 år siden. Gud så skjev piercingen er,
og hvor kort hullet er - så får jo ca. bare kjøpt smykke på Ebay da de selger med korte stenger.

 

 Jeg har for øvrig sprøyteskrekk, hahah! Utrolig ironisk, men sant.

 Jeg skriver for mye "haha". Helt håpløst faktisk!


 Dette er bioen min på Tinder....  Rart jeg er singel? Evig Oslo-lover, CrazyDogLady og fotballjente med (lovlig) pyro i hånden på Vålerenga-Lillestrøm i 2017. Er det egentlig innafor å innrømme at man har bruker på Tinder? Kan også legge til at jeg selvfølgelig også har "normale" bilder av meg ute på den brukeren, haha.

 Jeg er ikke så alt for glad i å bli tatt bilde av i hel-figur, da jeg føler det ser litt dumt ut på meg siden jeg har korte ben i forhold til hvor fyldige lår jeg har. Bryr meg ikke så mye om hva andre tenker, er bare at da er det vanskelig å bli fornøyd med bildene. Og nei, jeg skylder ikke på Kim K bare fordi hun har lange bein og ikke jeg - så det er sagt. Jeg tror ikke på å skylde på andre for at det er noe man ikke er fornøyd med ved seg selv (med unntak av mobbing), for spesielt det med vekt er det kun jeg som kan gjøre noe med, ikke Kim K. Dette var ikke for å få noe "nei du er bra nok som du er" sympati, fordi jeg vet jeg er bra nok, ville bare fortelle noe om meg og hvordan jeg tenker.

Men.. Hva gjør man ikke for bloggen a?

 Jeg tar omtrent aldri medisiner. Tar hostesaft om jeg er dødens forkjøla og det aldri går over(med tårer i øynene selvfølgelig for synes det smaker helvete), og tar Ibux ved forkjølelse, og p-piller. Tror ikke helt på å trykke i seg medisiner så fort man har vondt noe sted. Sunn tankegang da? 

 Jeg synes kinodates egentlig er jævlig kleint. Altså er man keen, da ser man film hjemme og man faktisk kan sitte i armskroken, le litt og prate om det som skjer under filmen. Kjenner man ikke "daten" så godt så blir det jo til at man sitter der å tenker - skal man holde hender? Skal man sette seg nærmere den andre? Skal man se på hverandre? Skal man le sammen? Ja dere skjønner greia, det er kleint og unødvendig. Kino tar man når man synes opplegget begynner å bli avslappet så man faktisk ser på filmen.

 Jeg er ikke noe fan av Bergen, jeg har aldri vært der men har heller aldri syntes at byen ser fin ut - bare masse regn, grusomme folk og et grusomt fotballag. Ironisk nok er musikken som minner meg og ungdomstiden norsk rap, i fra Bergen.Vet ikke hvor interessant dette var egentlig, men var gøy å skrive innlegget uansett!

Likte du innlegget? / Gira på spørsmålsrunde?

Kan nesten ikke vente

Følg bloggen min på facebook HER.

Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til høsten - og nå blir det enormt mye serier å følge med på når det nærmer seg mørketiden. Må si jeg ser frem til å dempe belysningen, tenne te-lys, ligge på sofaen med hundene og se på serier. Denne høsten blir nok en helt nydelig ventetid frem til jul ♥


Livet som en serie-lover. The worst day of loving someone, is the day you lose them. - Elena Gilbert 


The Originals går nå mot slutten, og det er kun 2 episoder igjen. Jeg kjenner at hjertet mitt brister litt... Igjen. Og jeg har ikke helt kommet meg over at The Vampire Diaries nok en høst ikke kommer med ny sesong. Men, i vår kom en fantastisk nyhet; TVD-universet blir utvidet med nok en spin-off, og jeg kan ikke vente. Julie Plec og crewet er helt amazing, og forteller helt nydelighe historier. Jeg er ikke klar til å gi slipp enda, og vil ha mer. Jeg kan nesten ikke tro det, og i høst begynner et nytt eventyr. Det blir ekstremt trist at TO avsluttes nå, for slutten av en serie betyr død for mange av de kjære karakterene - eller peace. Jeg er bare glad vi får et plaster på såret, for dette blir garantert tårevått.
 

·   L E G A C I E S   ·


Jeg er 100% sikker på at it's gonna be epic. Premiere: 25. Oktober


·   G R E Y ' S   A N A T O M Y   ·


Grey's Anatomy starter igjen ♥ Snart 15 sesonger med heartbreaks, tears and love! Premiere: September


·   R I V E R D A L E   ·


Riverdale fikk meg oppslukt med en gang, og så første sesong på en dag. Elsker at det er så spennende, ungdommelig og et hint av mørket. Sesong 3 har premiere: 10. Oktober


·   F A N T A S T I C   B E A S T S :   T H E   C R I M E S   O F   G R I N D E L W A L D   ·


Altså dette er jo ingen serie, men film nr. 2 i Harry Potter spin-offen "Fantastic beast", og jeg må bare si at denne her ser helt AMAZING ut. Mye bedre en den første, som jeg faktisk synes var overraskende bra. Derfor jeg liker denne spin-offe er fordi jeg har gått inn med den holdningen om at det er noe annet enn Harry Potter - men kan være en leder til å finne ut mer om hva som skjedde i før hans tid. Jeg synes hele universet til J.K. Rowling er helt magisk, og gleder meg veldig til å se denne på kino! Premiere: 18. November (Norge)


·   K E E P I N G   U P   W I T H   T H E   K A R D A S H I A N S   ·


Wow, disse damene går inn i sin 15 sesong med reality - og hele verden elsker det. Og dem. Vi ligger for deres føtter, enten vi liker dem eller hater dem. Disse jentene engasjerer, setter viktige debatter på dagsorden - enten det er de som byr opp til det, eller at det er dem det debatteres om. Jeg elsker dem, elsker alt dramaet rundt dem og følger denne familien tett i sosiale medier døgnet rundt, igjennom mediene og bare lærer meg generelt mye om dem. Har en liten goals på å bli Kardashian-ekspert, så vi får se ;) Gleder meg i hvert fall til ny sesong med D-R-A-M-A! Premiere: 5. August


·   J E R S E Y   S H O R E   F A M I L Y   V A C A T I O N   ·


Mine bønner er hørt, Jersey Shore - Familiy Vacation får enda en ny sesong and i love it. Gud for en fet gjeng, og de har omtrent enda ikke forandret seg. Denne gjengen er selve livet!


·   M A Y A N S   M C   · 


Sons Of Anarchy-universet får endelig sin velfortjente spin-off, og jeg gleder meg i hjel. Jeg må si jeg falt for serien allerede etter traileren, så jeg går inn med godt mot og håper at denne serien vil levere skyhøyt. Premiere: 4. September Ellers så begynner jo også Heimebane og Bloggerne igjen, Love Island og Ex OnThe Beach begynner også for første gang med norske deltagere. Som dere sikkert da skjønner så går jeg en ekstremt travel høst i møte, sannsynligheten for at jeg treffer drømmemannen i løpet av august-desember er ca. 0%. 

Flere som gleder seg til denne tv-høsten?

Cleaning out my closet

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M Y   U P D A T E   O N   T I S E   ·

ENDELIG har jeg fått fingeren ut og lagt ut litt på Tise igjen! Tar litt etter litt så jeg ikk bombaderer med en gang, men det kommer mer. Søk opp plaggene, eller finn profilen min @Kristinelarsenn og last ned appen "Tise".

Er en så viktig ting å gjøre for forbruket og miljøet, det er kanskje ikke en så "stor" ting - men om flere og flere begynner å tenke på dette jo bedre er det. Så mange som selger omtrent ubrukte klær til en billig penge, så why not?

Flere som bruker Tise?

Føler meg heldig

Følg bloggen min på facebook HER.


·   L I F E   G O E S   ON   I F   Y O U ' R E   O N E   O F   T H E   L U C K Y   O N E S   ·     

Så mange grunner til å føle meg heldig - i går skinte solen så utrolig over Oslo, og humøret steg med en gang. Denne byen er virkelig noe for seg selv i solskinn. Fikk til og med meg litt sol på tur med hundene etter jobb, så derfor jeg fikk de to nydelige bildene fra en liten "park" like ved meg. Helt nydelig her oppe, og der jeg ofte tar bilder sammen med hundene.

Føler meg så heldig fordi jeg har de to beste hundene i verden, og at de gir meg så utrolig mye glede, motivasjon og støtte. Føler meg heldig fordi jeg har så utrolig gode venner, og den siste tiden har de virkelig vist seg fra sine beste sider. Utrolig godt å kjenne på dette etter at januar var dritkjip på mange måter. Veldig takknemlig. Jeg får hele tiden nye relasjoner, på jobb og utenom. Utrolig gøy! 

Jeg føler meg også heldig fordi jeg har så mye gøy å se i mot dette året, så tror virkelig at dette kan bli mitt år om det fortsetter slik. Det skjer veldig mye hele tiden nå, så er veldig spent på hvor jeg er om et halvt år med tanke på at jeg må finne nytt hjem, om jeg har kommet i gang med det journalistiske og hvordan livet mitt ellers er.

Føler meg så heldig som har en snill familie som stiller opp, mamma kjøpte blomster når jeg sa jeg "trengte" litt liv i hjemmet. Familien kaster seg rundt for å hjelpe meg med å finne ny bolig i løpet av året, de hjelper til med hundene og ikke minst hjelper meg med ting ellers. Er veldig glad for at de har muligheten til det, og ønsker det. 

Føler meg heldig som lever ut barndomsdrømmen min med å skape meg en fremtid her i Oslo. Føler meg så heldig for at jeg gang på gang har klart å skaffe meg jobb, for jobbmarkedet i Oslo kan også være tøft. Føler meg heldig som får utvikle mine ledererfaringer som vil være gull verdt i arbeidslivet. Føler meg heldig som får skrive og at andre gidder å lese det og se på bildene deler - jeg elsker å dele faktisk, på torr av at jeg er en veldig privat person.

Ikke alle er like heldige som meg og føler at de er heldige, og mange føler seg heldige for mindre. Og jeg har lite å føle meg uheldig for, og jeg har det ekstremt bra på tross av at jeg som alle andre har kjipe tider i blant. Men det er vell en del av å være menneske, er det ikke?

Føler du deg heldig?♥


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Uken som gikk...

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Det er uten tvil frihelgen min - den gav meg virkelig ny giv og var veldig bra, spesielt med tanke på at jeg nå i to dager på rad må opp grytidlig - og jeg er ikke akkurat en morgenperson.

·   U K E N S   N E D T U R   ·
Litt lite energi og mye jobb gikk mye utover bloggingen i forrige uke, plus at jeg var over mitt gjennomsnitt av sosial hahaha. Så litt nedtur at lesertallet har sunket litt igjen, men da ser jeg at er opp til meg. Litt nedtur at jeg skled så i trappen i helgen også, lei vinteren - skled som faen ute på tur i dag og....

·   U K E N S   M Å L T I D   ·

Fondue-måltidet med mamma og søsteren min, det er FOODPORN på høy nivå

·   U K E N S   M U S I K K   ·

Noah Cyrus - We Are
Ulrik Munther - Before
Temmpo - Pipe Dream
Kendrick Lamar - Black Panther

·   U K E N S   I N N K J Ø P  ·

Settet jeg viste dere i dette innlegget her. Så enormt fornøyd! 

·   U K E N S   T A N K E   ·
At det merkes at januar-helvete-spøkelset endelig har forsvunnet fra meg, og 2018 faktisk vil meg noe bra hahahah! Så mye gøy som har skjedd hittil, og blir enda mer fremover- love this. I dag, mandag 12.feb er det også akkurat en måned igjen til seriestart ♥

·   U K E N S   S E R I E   ·
Riverdale ♥ Runner jo alle serier så da får jeg se ferdig før jeg starter på de nyeste Grey's Anatomy episodene. 

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·

​Damon endelig rundet 3 år! 

·   U K E N S   I N N L E G G   ·
Det var da jeg skrev innlegget mitt til og om Damon på bursdagen hans - les innlegget mitt her som doblet lesertallet mitt i et par dager.

·

Nå er jeg veldig klar for å se hva denne her uken bringer, det blir mye jobb men noe sosialt også, og hundene reiser dessverre tilbake til pappaen sin igjen på torsdag etter de har vært på års-kontroll hos dyrlegen. Litt å henge fingrene i om dagen, mye gøy som skjer og håper snøen snart tar hatten sin og går. God kveld og NYT denne uken♥ 


Hvordan var uken din?Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Visste du...?

Følg bloggen min på facebook HER.

♥... at jeg hater å få massasje? Er så forferdelig kilen på ryggen, så å bli berørt/tatt på der er faktisk noe av det værste jeg vet om

... at jeg har vært på begge konsertene Ariana Grande har holdt i Norge? Den første var i Oslo Spektrum 2015 og den andre i fjor i Telenor Arena.

♥... at jeg faktisk egentlig ikke ligner veldig på hverken mamma eller pappa? Ser vell at vi er i slekt sikkert om man legger godviljen til, men er ikke spesielt lik noen av dem. 

... at jeg var på min første Vålerenga-kamp i 2004? Var på Vålerenga - Newcastle United på Ullevaal en kald kveld i februar. Dette var også Daniel Fredheim Holms første obligatoriske kamp for Vålerenga, og jeg var stormforelsket. Hahaha! 14 år har gått ekstremt fort.

♥... at jeg har vært i 9 forskjellige land? Norge, Sverige, Danmark, Polen, Nederland, Bulgaria, Tyrkia, Spania og USA.

♥... at jeg bet negler i mange år? Kan gjøre det en svært sjelden gang nå, men det er fordi jeg sliter med at neglene mine ender opp med å flise opp i kantene da jeg ikke er så nøye med fukt, filing osv.


♥... at jeg har hatt kanin før? Jeg har hatt Krydder & Alice(søsteren min sin), så hadde jeg fineste Oscar som jeg måtte omplassere da jeg flyttet til Oslo. Oscar var en utrolig nervøs kanin da han ble "tatt i fra" sin tidligere eier som stuet ham vekk. Dette resulterte i at han ved flere anledninger var så redd at han tisset blod. Han var aller mest glad når han var i buret sitt i kjelleren vår. Vi valgte å ha han i kjelleren fordi han egentlig var vandt til å være "ute-kanin" men det hadde ikke vi samvittighet til, så vi tenkte at kjelleren var den beste overgangen med tanke på redusert støy så han fikk fred og ro, og en balansert temperatur vinter som sommer. Aldri for varmt, aldri for kaldt. Dessverre ble han avlivet få måneder etter omplasseringen da han fikk lungebetennelse og de fant kreftsvulst i øyet hans. Hjertet mitt blødde så innmari da, for jeg var uendelig glad i han.

♥... at jeg har skjelvinger i hendene? Dette har jeg hatt siden jeg var liten, altså det er medfødt og noe jeg har arvet fra flere generasjoner i familien. I visse anledninger så kan jeg til dels kjenne det i bena også, ved sykdom og store anstrengelser, når jeg er sulten osv. Jeg har ikke parkinson, men det er en feil med noe av nervesystemet i hodet, men jeg fungerer godt i hverdagen. Ikke så god på å bære kaffekopper, helle fra brusbokser i glass i "ubehaglige" situasjoner som middag borte og lignende. På en dårlig dag klarer jeg ikke å ta ut mynter fra en lommebok, men dette er bare bagateller. Dessverre er det jo en del yrker som ikke passe for meg da - jeg ønsket jo egentlig å bli frisør, men ja... Det går jo ikke, haha. 

... at som følge av dyskalkulien sliter jeg også med vanlig hverdags-logisk tankegang? Jeg har for eksempel ALDRI forstått hvordan man knyter sko på den ordentlige måten, sliter med forskjellen på høyre og venstre og sliter med å lese noter til instrumenter. Jeg brukte også "unormalt" lang tid på å lære å sykle ordentlig, spesielt uten støttehjul. Jeg klarer heller ikke å knipse eller å plystre. Jeg fant en side som forklarer en del problemer mange av "oss" sliter med, og jeg kan ca. krysse av alle - se listen her. Høres jo ut som jeg er en... idiot nå da, hah. Men er mye som er vanlig at "alle" kan som jeg faktisk ikke har lært meg fordi andre ikke klarer å forklare meg det "riktig".

Kristine Larsen sitt bilde.
♥... at jeg og min barndomsbestevenninne nesten skulle vært født samtidig? Hun er født i slutten av juni, jeg i starten av august - hun er født 2 uker for tidlig, jeg er født 2 uker for sent. Utrolig morsomt!

♥... at jeg er helt avhengig av å blande pose-bernaise med ketsjup og grillkrydder? Jeg synes bernaise på pose faktisk er ganske vondt, men hjemmelaget og på resturant så gjør jeg selvfølgelig ikke det. Jeg liker også veldig godt blandingen av barnaise og peppersaus - helt himmelsk sammen med biff eller løvstek.

♥... at jeg faktisk kjøpte meg bil for å ha til og øvelseskjøre mot lappen? Men jeg solgte den fordi Oslo ble planen, og jeg har virkelig ikke bruk for lappen og bil her. Bare en unødvendig utgift, og penger jeg heller ville bruke på noe annet. Jeg slet også mye under kjøretimene (som garantert har noe med dyskalkulien å gjøre, utenom å bruke det som en unnskyldning for at jeg egentlig er dum, neida haha).

... at jeg faktisk ikke anskaffet meg bunad før jeg var voksen, og angrer ikke? Jeg var så langt i fra en bunadsperson da jeg konfirmerte meg, så jeg valgte å rett og slett droppe dette. Jeg så ingen vits i at mamma og pappa skulle kaste bort penger på noe jeg ikke ville ha. Men i voksen alder så ville jeg veldig ha det, så den ble kjøpt faktisk brukt for 10 000, den var i eksepsjonell god stand og sølv til vesken fulgte med. Jeg angrer ikke, for hadde bare blitt dumt å ha et så dyrt plagg hengende i skapet, som man hadde måttet utvide når jeg ble eldre uansett.

Noe av dette du visste fra før av?


 

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory
 

Uken som gikk...

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   O U T FI T   ·


Elsker virkelig denne Adidas genseren, dyp grønn har virkelig blitt en farge jeg har falt for. Ellers så er jeg jo totalt avhengig av svarte jeans, haha.

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Ukens opptur må nok ha vært å reise hjemover for litt familietid! Veldig deilig og avslappende, vi spiste middag ute ene kvelden og ja det var egentlig bare en veldig hyggelig tur hjem.

·   U K E N S   N E D T U R   ·

Ukens nedtur var nok egentlig det å føle litt på å kanskje ikke være så viktig for andre som de er for deg. Uten å være for konkret her, så er nok kanskje det jeg føler litt på. Men vi alle kommer vell litt i den fasen i blant når vi er voksne, men ja noen gjør det litt tydeligere enn andre kan man jo si. 

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·

Det var UTEN TVIL å spise sammen med mine to gode venninner på onsdagen! Så utrolig etterlengtet å se dem igjen, og vi har alltid så enormt mye å snakke om sammen♥ En utrolig hyggelig kveld!

·   U K E N S   T A N K E   ·

Ja det er jo ingen hemmelighet at 2018 har egentlig gitt meg et rimelig hardt slag i mellomgulvet hittils, så orker egentlig ikke gå mer inn på det. Ser bare i mot en ny måned nå som jeg skrev før i dag. 

·   U K E N S   S E R I E   ·

Viser til forrige uke hvor jeg skrev Gotham, må også si det denne uka for det har virkelig tatt seg opp - produksjonen har sikkert fått mere cash også! Me like.

·   U K E N S   M U S I K K   ·


Hedegaardft. JRM, Katie Pearlman - Salvation
Drake - God's Plan
Zedd, Maren Morris & Grey - The Middle
Bendik - Perfekt

·   U K E N S   I N N L E G G   ·


Her må jeg uten tvil legge til "Hvordan går det etter knivstikkingen?"-innlegget, altså se på det her;

..... No words needed. Les hele innlegget her.Hvordan var uken din?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Det beste med å bo alene

Følg bloggen min på facebook HER.

Nå har jeg bodd alene i godt over ett år, og jeg elsker det! Trives så godt alene, er så deilig å få ro når jeg kommer hjem etter å ha vært med folk konstant i 8 timer på jobb f.eks. Tror at hvis jeg skal ende opp med å flytte sammen med en noen igjen må han være veeeeldig spesiell, hahaha ♥

·

· Jeg har en 1.80 seng HELT for meg selv - med mindre hundene sover med meg da, hehhehe

· Gå i undertøyet om jeg vil!

· Jeg slipper å plages med andres rot - er det rotete er det kun meg selv jeg har å skylde på.

· Jeg kan stå opp/legge meg akkurat når jeg vil utenom å plage noen, eller bli plaget.

· Dusje akkurat når jeg vil.

· Jeg lærer meg mer om hundene mine, kommer meg ut og må ta ansvar når jeg har dem her.

· Jeg slipper masing og kan gjøre akkurat hva jeg vil - når jeg vil.

· Jeg kommer meg ut - må jeg på butikken, ja da kan jeg ikke bare få noen andre til å gå for meg. Har brukt Meny sin levering en gang, og det var fordi jeg trengte enormt mye varer akkurat da.

· Jeg ene og alene bestemmer hva jeg skal spise til middag.

· Innrede hjemmet mitt akkurat slik jeg ønsker det .

· Bestemme temperaturen og belysningen i rommet!

· Jeg kan se på den serien jeg vil ♥♥♥♥ Jeg som er avhengig av å se The Vampire Diaries med jevne mellomrom så er det nok veeeldig greit.

Foto: Arkiv

Hva synes du er det beste med å bo alene, om du bor alene?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Hvordan går det etter knivstikkingen?

Følg bloggen min på facebook HER.

NB! Brutale bilder.

Ja dere husker vell sikkert at jeg stakk meg selv i leggen med kniv på vei hjem fra handling for noen uker siden? Vell, det gror da. Og klør veldig, spesielt der plasteret har vært ettersom jeg reagerer en del på plaster-lim. Ellers så gror det relativt pent, men det vil nok bli et arr tenker jeg - men så skal jeg jo uansett tatovere begge bena mine så det er egentlig det minste problemet. Ville bare oppdatere dere egentlig på det, det gjør fortsatt litt vondt å trykke på "såret" ellers er det tipp topp. Innlegget om "ulykken kan dere lese her.


FORRESTEN - LURER DU PÅ NOE TIL "UKENS SPØRSMÅL" SÅ KAN DERE STILLE SPØRSMÅL HELE UKEN ♥ ↓

Flere som har vært litt uheldige i år?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

My TISE wants

Følg bloggen min på facebook HER.

Et av mine mål for 2018 er virkelig å kjøpe mer brukt, spesielt litt dyrere ting og ting jeg virkelig vil ha. Ikke alltid det er vits å kjøpe den nyeste Adidas genseren, for om 3 måneder selger noen den for halv pris fordi de ikke likte den allikevel. Så why not? Mer miljøvennlig er det også! 

"Tise" er altså en app, last den ned og finn dine favoritter - eller selg dine skatter!

Jeg vet jeg har sagt at jeg selv skal legge ut på Tise, og det skal jeg - men så slo forkjølelsen meg midt i trynet, igjen, så ja here I am. Men det kommer♥

 

Wow, så mye fint folk selger! Skal uten tvil prøve å få tak i noe av dette etter hvert! Utrolig hvor mye omtrent ubrukt man får til en utrolig redusert pris. 

Flere som bruker Tise/Shpock/Finn for å finne nye-gamle skatter?

Dette synes JEG er turn-on hos gutter

Følg bloggen min på facebook HER.

Forrige uke skrev jeg et innlegg om hvilke faktorer som gjør meg uinteressert, det er jo bare et utdrag fra en sikkert milevis lang bok - neida, men dere skjønner poenget. Du kan lese innlegget HER. Men denne uken vil jeg fortelle dere hva som gjør meg interessert, kvaliteter jeg setter pris på.

·

    
(Sverger på at jeg og Ian Somerhalder er meant to be).

·   M Y   Y E S - L I S T   ·

♥ Bra klesstil
Det er ganske viktig for meg at jeg liker hvordan gutten kler seg, handler ikke om at alt skal være av det dyreste alltid, men jeg er jo en sucker for alt det overfladiske og føler at vi må jo "matche". Ikke at jeg nødvendigvis kler meg så fint i andres øyne heller. Men en gutt som kler seg bra kan jeg uten tvil snu meg etter på gaten, eller følge på Instagram.

♥ Bra personlighet
Altså, hvor turn-on er det ikke med en bra personlighet? For å snu skuta, hvor jævlig turn-off er det ikke med en dårlig personlighet?

♥ Tatoveringer
*Sikler*

♥ Hunde-mennesker
Gutter som liker hunder, er vandt med hunder, tør å håndtere en - det faller i god jord hos meg. Gutter på Tinder med en Pomeranian i armene for å sanke høyre-swipes av Canada Goose-babsene, not so much. Neida, skal ikke dra alle under en kam. Men for meg er det uten tvil det største plusset i boken man kan få om vedkommende kommer over ens med mine hunder.

♥ Jeg liker det jeg ser
Utseendet til en annen forandrer seg ofte når du blir kjent med dem. Altså jeg synes ofte at gutter med dårlig personlighet blir mindre pene. Og bare fordi samfunnet definerer noen som "good looking" så gjør ikke jeg nødvendigvis det. Når jeg ser noe jeg liker, så vet jeg det - og jeg tiltrekkes av det, gjør ikke vi alle det? Jeg pleier ikke å bare å peke ut en random på byen for å sjekke om jeg synes de har en bra personlighet. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare dette punktet bedre - håper dere skjønner? Vil poengtere at utseendet har ikke nødvendigvis noe å si, men jeg må jo like det jeg ser om jeg skal se for meg å våkne opp med denne personen resten av mitt liv? Haha. 


♥ Det er også et stort pluss hvis du ER Ryan Sheckler
Trenger jeg å si noe mer?

♥ Lange gutter
Jeg selv er veldig lav, og elsker virkelig å stå ved siden av lange gutter og stå litt på tå. Litt klisjé kanskje?

♥ Gutter som liker å ta vare på seg selv
Nå skal ikke jeg komme her og komme her med at jeg alltid går med sminke, nybørstet og vasket hår, alltid i jeans etter å ha trent 5 dager i uken. Til og med uten ettervekst. Men jeg liker veldig godt når guttene VIL imponere så de steller seg, tar vare på håret - og barberer bort litt hår, lukter godt og tar seg godt ut.

♥ Snowboard-gutter
Så sykt mange heite snowboard-karer. OMG.

♥ Når gutter viser interesse
Liker bildene du legger ut på Instagram, tar initiativ til samtaler i ny og ned. Ja, det liker vi. Alt med måte selvfølgelig, kan ikke blir FOR enkelt heller - men ikke så veldig interessert i gutter som viser 0 interesse, da får jeg 0 interesse.

♥ Engasjement
Altså, hvor turn-on er det ikke med gutter som viser at de faktisk ser det som er rundt seg? Nå tenker jeg ikke at stereotypiske politikere er så veldig sexy, men for meg f.eks. er dyrevern viktig og det engasjerer meg - og det veldig mange liker med meg er at jeg engasjerer meg for noe. Så fort man gjør det så gløder man når man snakker om det, og slike mennesker er veldig fascinerende. Det er viktig å ha en mening om noe annet enn hva de vil ha til middag.

♥ Ærlighet
Tell me straight up how it is. Ikke gå rundt grøten. Enten du liker meg eller ikke er ærlighet en så utrolig fin egenskap! 

♥ Liker fotball
Øl og fotball er en "stor" del av livet mitt, og jeg følger jo et norsk lag jevnt. Må jo ikke nødvendigvis være opptatt av norsk(eller kanskje helst ikke med mindre det er mitt lag haha), men fotball generelt - jeg er den jenta som gjerne ville dratt med typen til Polen, Nederland, Tyskland eller Sverige for den del, for å oppleve ordentlig fotball-stemning. 

♥ Mål med livet
Altså jeg synes det er lite som er mer u-sexy enn gutter som bor på gutterommet i hjembygda, og har 0 planer for livet sitt. Man må ikke ha alt planlagt for seg, men gjerne ha mål og drømmer for hva man vil med livet sitt.Hva gjør DEG interessert?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Thirty questions

Følg bloggen min på facebook HER.

·   3 0   S P Ø R S M Å L   ·

1. Hvor gammel er du? Jeg er 22 år, fyller 23 2. August

2. Hvor høy er du? Jeg er 163 centimeter. 

3. Stjernetegn? Jeg er tyren. 

4. Når står du opp i hverdagen? Alt avhenger av om jeg har hundene og om/når jeg jobber. Jeg står ikke opp 8 om jeg ikke må, er virkelig ikke en morgenperson.

5. Og i helgene? Har jeg frihelg er det sjeldent før 12, hundene - spesielt Damon er heller ikke så interessert i å stå opp tidlig uansett.

6. Favorittsang akkurat nå? Jeg har jo det siste året vært helt fortapt i Shawn Mendes, så kanskje Stiches eller Roses

7. Har du tatoveringer? Ja, flere - tenker å lage eget innlegg om dem senere!

8. Hva var det siste du spiste? Ostesmørbrød, haha.

9. Hva var det siste du drakk? Vann

10. En hemmelighet om deg? Jeg har aldri hatt sex med en totalt fremmed.

11. Har du noen gang vært forelsket? Ja.

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Den er lilla!

13. Hva hører du på akkurat nå? Homeland surrer i bakgrunnen.

14. Er det noen du savner? Damon og Kikki, herreguuuuud som jeg savner de nå

15. Favoritt quote? "The worst day of loving someone is the day you lose them". Det er faktisk mest hentydet til hundene, og vet at den dagen de er borte så vil jeg kjenne en smerte jeg aldri har opplevd før og som kan sammenlignes med noe. Og ja, quoten er selvfølgelig hentet fra The Vampire Diaries.


16. Høy eller lav musikk? Kommer an på anledningen, mooden og alt egentlig. Men sjeldent jeg hører på veldig høy musikk her hjemme når jeg slapper av foran Macen.

17. Hvor drar du når du er trist? Som regel så er jeg hjemme, ikke så glad i å vise sårbarhet foran andre. 

18. Favorittfarge? Navy, svart, hvitt og grått. Også blirr veldig glad i dype farger som rød og grønn.

19. Hvem snakket du med sist? Mamma 

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Jeg ønsker meg å få til noe, bli noe og tjene penger på det jeg elsker - skrive og ta bilder. 

21. Hva var det siste du kjøpte? Utenom mat? Jo det var jo Victorinox kniven jeg stakk meg selv i legge med.... Haha

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "Han spør oss hver gang vi møtes om vi trenger hjelp med noe! Så snilt." to the dog-daddy

23. Hva skal du gjøre til helgen? Jeg skal *trommevirvel* .. jobbe - men det blir nok gøy!♥

24. Drømmereisemål? LA

25. Hvordan er du som venn? Jeg tar liten plass, er utadvendt, sier hva jeg mener, er blid og prøver å være morsom.

26. Hva kan holde deg våken om natta? Tanker om alt mulig rart fra hva jeg kan blogge om, søsteren min sin konfirmasjon til noe jeg må huske å fortelle mamma om. Eller tanker om hundene, hundenes adferd osv.

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Khloe kanskje? Banner mye, sier ting akkurat som det er og finner seg ikke i dritt. Men Kylie er favoritten da, haha.

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Grey's Anatomy, KUWTK, Homeland, The Originals - så liker jeg jo selvfølgelig The Vampire Diaries ekstremt godt, Sons Of Anarchy, Pretty Little Liars og The Sopranos også.

29. Hvilken bok leste du sist? Teller Kim Kardashians selfie-bok? Hehe neida, en bok jeg kjøpte i Kraków "After Auschwitz" av Eva Schloss 

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Jeg skal gjøre meg klar for en arbeidsdag


Morsomt med slike innlegg?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Dette synes JEG er turn-off hos gutter

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Tumblr

·   M Y   N O - L I S T   ·

⊗ S M A T T I N G !
Jeg har faktisk ikke ord nok til å beskrive hvor jævlig jeg synes smatting er, seriøst er det så vanskelig å lukke kjeften når man spiser/tygger noe?

⊗ Gutter på Tinder med bilder av seg selv på jakt.
Jeg kunne aldri ha vært sammen med en som driver med jakt, stor-fisking eller den slags da jeg rett og slett ikke synes noe om det. Jeg ser ikke for meg å være sammen med en gutt som får glede av å drepe dyr når jeg selv har dyr. Not up for it at all.

⊗ "Huleboere"
Er generelt sett ikke veldig glad i store mengder kroppshår annet enn på hodet.

⊗ Når han har 0 egne meninger!  
Altså hvor skal jeg starte? Jeg selv har jo ekstremt mange meninger om alt og ingenting, og er totalt avhengig av at noen skal kunne utfordre meg - ikke noen jeg skal måtte lære opp. Det går ikke. Må ikke være uenige om alt heller, men veldig fint med andres syn på ting. Er man totalt uenig om viktige ting så er jo det også håpløst. Men generelt sett så er egne meninger om ting viktig, snakker heller ikke om hva man skal ha til middag eller se på TV, men viktige ting som gjør at man blir kjent og gjør deg til den du er.

⊗ Stygg dialekt
Altså, jeg klarer ikke. Er jo ikke noe de kan noe for, men det går ikke for meg.

⊗ Snakker nedlatende om dyrevern
Ute på byen tuller ofte venner med meg om mitt engasjement om dyrevern, sikkert ekstremt morsomt for dem men jævlig lite tiltrekkende. It's not cool, hold kjeft.

⊗ Vet ikke hva dem vil
Gutter som tilsynelatende oppfører seg som de vil ha noe mer enn en søndagskjæreste, men så er det ikke sånn. Skjerp deg, ikke gå rundt grøten. Vær tydelig med hva du vil, eller ikke vil.

⊗ Sjalusi
Du eier ikke meg, og spesielt ikke hvis det ikke er noen greie engang? Opplevd alt for mange slike.

⊗ Mangel på humor.

⊗ Rart navn
... Sorry.

⊗ Dårlig hygiene
For eksempel synlig ørevoks i ørene, vond lukt, ustelt, pusser ikke tenner, klipper ikke neglene, holder ikke håret i orden og lignende. Vi er alle mennesker, må ikke være on point alltid, men er du ikke villig til å stelle deg litt for meg i begynnelsen for å imponere litt så er ikke det veldig turn-on akkurat.

⊗ Gutter i Uggs og Canada Goose/Parajumpers
Trenger jeg virkelig å si noe mer? Hva gjør deg uinteressert?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Leve av å skive utenom å ha vært på Paradise Hotel

Følg bloggen min på facebook HER.


Min drøm og store ambisjon her i livet er å kunne leve av og skrive, ta bilder og dele. Jeg synes det er kjempe gøy, spennende og ikke minst så er det viktig. Jeg er kanskje ikke verdens beste til å skrive, men jeg gjør meg forstått og formulerer meg godt - og det kan man komme langt med. Men hvor langt? Jeg har jo nå en bachelorgrad i journalistikk, mens jeg selv holder på som skiftleder på Max - og det trives jeg veldig godt med, men det er jo skriving jeg VIL drive med. Jeg skriver for meg selv på denne bloggen, og har for tiden under 100 lesere - altså ikke mange.

Ikke har jeg vært med på Paradise Hotel, jeg har ikke psykiske problemer eller et bekymringsverdig dårlig selvbilde, jeg er ikke rik eller har en luksuriøs livsstil(eller...?), jeg er ikke unormalt pen og tynn, jeg er ikke flink på sminke, jeg har ikke barn, trener ikke noe særlig, jeg har ingen trist bakgrunn, jeg har heller ingen kjendiskjæreste eller venn - eller en kjæreste at all, jeg har heller ingen fantastisk klesstil eller kan å synge. Så hvorfor skulle noen gidde å lese om livet mitt i en kjellerleilighet i Oslo, med to Frankse Bulldoger hvor jeg jobber 4/5 dager i uken på en burger-resturant, er unormalt opptatt av Norsk fotball til jente å være og har ingen annen stor hobby enn foto. Sikkert ikke så spennende. Hahaha virker litt selvmotsigende angående selvbilde det her, men hallo, jeg er ingen idiot heller.

Jeg skulle ønske jeg kjente noen her i Oslo som jeg kunne samarbeidet litt med i forhold til bloggbilder, for jeg orker ikke å ta en haug med oppstilte outfitbilder foran kameraet alene. For jeg skulle gjerne ha lagt ut noen outfit-innlegg, det kan jeg faktisk ikke huske sist jeg gjorde? På forrige bloggen kanskje. Er så mye jeg skulle gjort, hadde leiligheten "min" vært hvit i stedet for beige hadde det også hjulpet mye med tanke på bilder.

Poenget mitt er vell egentlig - eller jeg har vell egentlig ikke noe stort poeng med innlegget. Jeg har bare så enormt lyst til å skrive, og å nå ut til folk - for jeg vet jeg har mye bra på lager, men jeg må bare få det ut. Og når jeg har noe bra på gang, så når jeg ikke ut til folk uansett så det jeg ikke vet er hvordan jeg skal gjøre meg mer "attraktiv"?


Hva liker DU å lese om? Hva skal til for at DU leser en blogg? Hva synes DU er en god blogg? 

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Forandring fryder

Følg bloggen min på facebook HER.

Alltid gøy å tenke på hvor mye man har forandret seg i løpet av årene, men når man ser det slik som under så ser man virkelig hvordan man forandrer seg kroppslig og i annsiktet! Håper og tror jeg har forandret meg til det bedre, og browstoryen min er jo en historie for seg selv, hahaha! Godt jeg har blitt ganske grei p å å tegne brynene mine nå da, eller jenta på nattbussen for noen helger siden synes jo tydeligvis IKKE det men okei hahah. Nyt disse bildene da, håper dere vil le litt av tekstene under i blant.


Var virkelig ikke så feit som det ser ut på bilde nr. tre, men grunnet "hd" som nyfødt måtte jeg ha hofteputer en periode.

Bilde nr. fire har en relativt morsom historie; bildet er tatt hjemme hos familien til barndomsbestevenninnen min, jeg hadde fått nyte sko og fikk beskjed om å ikke møkke de til med en gang. Så da rullet jeg like så godt i en gjørmedam..... med føttene utenfor, var jo bare skoene jeg ikke skulle møkke til sant????

Skal tidlig krøkes, burgerQueen since day one.

Man fylle bare 6 år en gang sant, så da tok jeg kvarte kaken... Og jeg som ikke liker bløtkake engang, men ville jo ha mest mulig jordbær da!

Blidfisen som fikk pokal på langrenn som jeg var med på i flere år KUN for å få noe i kiosken hver gang. Var jo også rimelig blid når jeg fikk lillesøstra mi da?

Juletre.

........ Pena.

........ Pena vol. 2.

8. klasse ♥

9. klasse♥

Bilde nr. to er fra "Camp Refugee" som var den humanistiske konfirmasjonsleiren tidligere, var utrolig spennende! Synd de har sluttet med det, for jeg vet at søsteren min hadde hatt veldig godt av det nå, for til våren er det hennes tur til å konfirmeres.

9. klasse ♥

Konfirmasjonen min

Slutten av 9. klasse♥

10. klasse♥

10. klasse♥

10. klasse♥

16 år og 1 året på Vgs - Design og håndverk

Og heeer starter min tid som brow-artist, hahahahhahahahhahahahahah

Fortsatt 16 år.

17. år og 2 året på Vgs - Barn og ungdomsarbeider


Fortsatt 17 år..

Når jeg begynte å se litt normal ut....

Ja jeg var svartruss, men tok den ikke ut i det hele tatt for skulle jo gå påbygg året etter...

Slutten av Vg2.

Farget håret blondt igjen etter jeg var i Polen, dro på Hovefestivalen og gikk glipp av Blått Åråsen og tok mine første tatoveringer noen dager etter at jeg fylte 18 år.

18. år og Vg3 - Påbyggning til generell studiekompetanse

Kul.

Wintertime.

Da man var tynn, hahahha! Her trodde jeg at jeg var feit da selvfølgelig.

Så var man russ igjen, ikke singel - så var mer opptatt av å dra på fotballkamper enn å drikke hele måneden egentlig. Angrer egentlig ikke, men hadde ikke dødd av å vært litt mere med heller hahaha. Så det siste bildet er fra vitnemålsutdelingen, ikke at jeg fikk et ordnetlig vitnemål da jeg strøk i matte pga. dyskalkuli.

19 år. Nyinnflyttet i Oslo, måtte gi bort min kjære Oskar, var i bryllupp i Ålesund og tok litt selfies egentlig. hahah

Nå vetdu, nå begynner a å bli god å rund - lovekilos♥♥♥♥ Så begynte jeg jo med sleeven min og hadde to sessioner før jul denne høsten/vinteren!


Min første jul i Oslo, Spania, dagen etter vi hentet Damon og når det endelig ble sommeren!

20 år. Tur til Tyrkia, og min andre jul i Oslo!

Vixen Blog awards outfiten, også ble jeg brått brunette IGJEN.

For å si det sånn så passet bunaden littttt bedre nå i 2017.

17. mai i Oslo så ble jeg 21 år. 

New year, new me?

Ny jobb og enda en hund - Kikki!

I don't know about you, but i feeling 22

Trondheim, mottok vitnemålet for min Bachelor i journalistikk og Halloween

This is me now.

Ser du noen forandringer?

Julegavetips: Til han

Følg bloggen min på facebook HER.
IKKE REKLAME.

Nå er det jo VELDIG snart desember, og jeg synes det er på tide å gi dere lesere litt tips til julegaver, for mange er ikke like tidlig ute med dette som meg. Jeg har jo tidligere vært i et par forhold hvor det har blitt til at det er normalt å kjøpe julegave til hverandre - og jeg har syntes det har vært ekstremt vanskelig å finne noe til han. Men jeg har jo fått litt "trening" nå, og her er mine tips til dere som sitter der å vet ikke hva du skal kjøpe til kjæresten, kompisen, broren eller hvem nå det er - noe av dette fungerer nok til pappa også♥
 

·   C H R I S T M A S   G I F T   G U I D E   -   F O R   H I M   ·


Fred Perry skjorte / 899,-    ·   Sløyfe og tørkle / 89,-(Tilbud)   ·   Fred Perry jakke / 1399,-   ·   Adidas sokker / 119,-
Carhartt lue / 199,-  ·   Gant skjerf / 599,-   ·   Lyle and Scott jakke / 999,-   ·   Adidas genser / 649,-   ·   Fred Perry longsleeve / 499,-
Fred Perry bukse / 899,-   ·   Klokke / 279   ·   Adidas jakke / 799,-   ·   Adidas sekk / 129,-   ·   Adidas jakke / 1399,- 
Calvin Klein t-skjorte / 339,-  ·   Adidas sekk / 90,-(Tilbud)   ·   Calvin Klein boksere / 449,-

 

Hjalp dette deg med letingen etter den perfekte gaven?

This is art

Følg bloggen min på facebook HER.

Etter mange lange dager på jobb denne uken så har jeg inntatt roen på sofaen med Kikki, frister ikke sånn veldig å dra på festligheter når man har sovet så lite denne uken og jobbet mye. Men wow vil tipse dere om noe som er utrolig vakkert, eller direkte kunst.

·   C I R K U S   C I R K Ö R   ·


Da jeg gikk første året på VGS på Design og håndverk så vi dette showet som heter "Wear it like a crown" som handler om å bære frykt og feil med stolthet.

 

Dette er Cirkus som ingen dyr må lide for, men mennesker med en enorm kreativitet og styrke. De er så utrolig flinke, og forteller utrolig sterke historier på en så vakker måte. Veldig spennende, og skulle de opptre i Norge igjen(noe de gjorde i høst) så anbefaler jeg på det sterkeste å se de - eller å reise til utlandet for å se på de, fordi de er virkelig helt amazing.

Har du sett noe lignende før?

Studenttips: Let's talk about hair

Følg bloggen min på facebook HER.

Det er jo ingen hemmelighet at en frisørtime i Norge er EKSTREMT dyrt, ikke at det ikke er verdt det - men wow over 700 for dameklipp og det dobbelte for farge.. Nei der stopper det opp for meg. Jeg kan faktisk ikke huske når jeg var hos frisøren sist, for det siste året har jeg kunnet få en god pris hos ei som gikk på Adam og Eva skolen, og deretter fant jeg ut av at man faktisk får kjøpt hårfarge(minicolor, som går ut etter ca. 6 uker) hos frisøren som er uten ammonjakk, og er den samme de bruker hos frisøren.

·   H A I R   D O E S E N ' T   M A K E   T H E   W O M A N  
​B U T   G O O D   H A I R   D E F I N I T E L Y   H E L P S   ·Vil dere høre prisen? Hos a MODO mio kostet det kun 279,- for en pakke som rekker til to behandlinger, altså en nå og en igjen om 6 uker når fargen mest annsynelig har begynt å gå ut. Altså er det da noe spørsmål???? Jeg kjenner jo tillegg to stykker som er gode på enkel klipp, så jeg har ingen store utgifter med tanke på håret mitt. Pris varierer fra frisør til frisør, og er ikke alle som selger "doble" pakker, men det koster sjeldent mye mer enn 200, og det tilsvarer jo faktisk de grusomme hjemmfargene som du får kjøpt på H&M osv. Jeg er jo i en situasjon som tilsier at jeg ikke kan legge i 2000 for en frisørtime flere ganger i året, det sier seg selv. Og dette kan vell x-antall studenter, eller unge voksne - eller hvem som helst for den saks skyld, kjenne seg igjen i. I tillegg ble resultatet veldig bra! Jeg valgte fargen 3, da jeg ønsker en mørk brunfarge som ikke er for varm. For det som skjer når farge går ut av håret mitt er at det blir så rødt, aner ikke hvorfor da jeg selv ikke har noen særlig røde pigmenter i håret fra før, men jeg har veldig tynt hår.

Jeg er jo veldig nøye med hvordan jeg steller håret mitt i forhold til farging av hår da jeg har en EKSTREMT dårlig opplevelse med hjemmeblekning, og etter det har jeg fått utrolig respekt for kjemikalier. Jeg hadde hår ned til korsryggen, mørkt hår og ville gå blond... Det angrer jeg veldig på, for blekningen ble for sterk for håret mitt så det startet en kjemisk brann som tok tak i det slitte av håret mitt så håret brakk, og kruset seg sammen oppover... Så ha respekt for hjemmefarging jenter og gutter♥Så i går før jeg dro på nattevakt var min fine venninne Liv Celine på besøk for å klippe og farge håret mitt, til gjengjeld fikk hun biff og hjemmelagde båtpoteter til middag som takk for hjelpen♥ Så fantastisk å ha så fine venner! 

Bra tips?

Favoritter

Følg bloggen min på facebook HER.


En av mine to favorittskapninger i hele verden.

·   F A V O R I T T   M A T   ·

Jeg er UTROLIG glad i grillmat og typ BBQ mat(spareribs, burger osv) generelt, og biff. Men av type "junkfood at home" så er jeg så utrolig glad i løvstek i pitabrød med mais, salat, pomfri og blandingssaus av bernaise og peppersaus - kan anbefales på det sterkeste selv om det høres veldig rart ut.

·   F A V O R I T T   F I L M   ·

Favoritt film... utrolig vanskelig å velge, men må nok si Harry Potter filmene. Men av komedie er det "That's My Boy", den er såååå morsom.

·   F A V O R I T T   S A N G   ·

Akkurat nå er det nok Shawn Mendes - A Little Too Much

·   F A V O R I T T   K L E S P L A G G   ·

Jeg er jo skikkelig Adidas-addicted så uten tvil alle Adidas plaggene mine blir godt brukt, men faktisk ganske vanskelig å velge... Er jo avhengig av Carhartt lue-samlingen min også, elsker Ralph Lauren trenchcoaten min og ikke minst fuskepelsen jeg fikk tidligere i høst. Vanskelig å velge rett og slett.

·   F A V O R I T T   F A R G E   ·

Det er jo ingen hemmelighet at dyp grønn virkelig er fargen min om dagen, men svart og grå er også en klassiker - og ikke minst vinrød.

Image result for deep green color palette

·   F A V O R I T T   B U T I K K   ·

Matbutikken???? neida hahha. Må nok bli Nelly.com faktisk, eller Zalando og Junkyard står også høyt hos meg.

·   F A V O R I T T   N E T T S I D E   ·

Kanskje Tumblr? Sjekk ut min her

·   F A V O R I T T   B L O G G   ·

Vanskelig å velge, følger mange utenlandske på Instagram så må nok si at kvaliteten i utlandet er nok littttt bedre enn i Norge på den fronten. Men kanskje Madeleine Bitici? eller Madeleine Pedersen som jeg har fulgt i MANGE år♥ 

·   F A V O R I T T   T V - S E R I E   ·

The Vampire Diaries - sjokkkkkkk

·   F A V O R I T T   K J E N D I S   ·

Ariana Grande, hun er et så utrolig bra menneske, fantastisk artist og en utrolig vakker person.

·   F A V O R I T T   S P I S E S T E D   ·

Eldhuset på Grünerløkka! 

·   F A V O R I T T   Å R S T I D   ·

Vinter pga. julen, sommeren pga. at da er det ikke så vått ute(hvis vi er heldige) og mer lys.

·   F A V O R I T T   R E I S E M Å L   ·

Elsket både Amsterdam og New York, vanskelig å velge!


Foto: Kristine LarsenSpennende med slike innlegg?

Uken som gikk..

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   N E D T U R   ·

Alt for mye regnvær!!! Også sist jeg skrev "ukens" innlegg hadde Vålerenga tapt mot Lillestrøm, forrige uke røk vi ut av cupen i semifinalen - mens Lillestrøm kom videre til cupfinalen. Dette er det man kan kalle suuuuurt. spesielt etter vi ble banket i Trondheim søndagen før - forresten ikke fortalt om Trondheimturen, men den var ekstremt bra!
 

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·

Ukens høydepunkt var egentlig ganske mange - men å endelig motta vitnemålet for Bacheloren var uten tvil et av de største! Les mer om utdelingen her.

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Ukens opptur var at Vålerenga KNUSTE Brann på hjemmebane i går, og at vi på tribunen lagde et helvetes bra liv♥ Elsker å være en del av det der!

·   U K E N S   T A N K E   ·

Jeg begynner å tenke mye på fremtiden, på tirsdag skrev jeg under på kontrakt for et år til i leiligheten her - men pga. at de vil overta kjellerleiligheten igjen neste høst må jeg flytte igjen da. Mye kan skje på et år, og det tenker jeg jo ekstremt mye på nå med tanke på hvor mye som har skjedd siden i fjor på denne tiden. Ser lyst på fremtiden altså, er ikke det - men utrolig spent på hvor jeg sitter om et år. Er jeg fortsatt "alene"? Har jeg blitt kjent med nye mennesker? Hvordan har hundene det? Hvor flytter jeg? Har jeg endelig fått tatovert meg igjen(hahahha)? Har jeg fått satt i gang drømmen om eget nettmagasin? Har Kim Kardashian fått et nytt barn innen da? Neida, haha. Men dere skjønner

·   U K E N S   K J Ø P   ·

Egentlig ikke kjøpt så mye annet enn mat den uken, men begynt å bestille litt julegaver - og nytt deksel til telefonen min da mitt har blitt greit ødelagt...

·   U K E N S   S E R I E   ·


Hvilken andre skulle jeg ha valgt....?

·   U K E N S   M U S I K K   ·
Shawn Mendes - A Little Too Much
Sam Smith - Too Good At Goodbyes

shawn mendes tumblr lyrics - Buscar con Google
Foto: Pinterest ( Trykk på bildet for direktelink)

Wow for en uke, veldig mye fotball, øl og folk - hahha har jo jobbet en del også. Plus litt besøk hos meg og borte, så har alt i alt vært en fin uke♥


Hvordan har uken din vært?

Instagram stories

Følg bloggen min på Facebook HER.

Har blitt så utrolig hektet på å bruke Instagram sin "story"-funksjon i det siste, føler at der kan jeg legge ut mye jeg ikke ville lagt til på min private Snapchat, og heller utelukke en del av det som jeg legger ut på Snapchat. Hvis du vil følge meg på Instagram så heter jeg @KristineLarsen 

Hva heter Instagramkontoen din?

Did you know?

Følg bloggen min på facebook HER

.............
 

At jeg er den første i familien min med høyere utdanning?


At jeg var LIVREDD for nesten alle hunder stort sett hele barndomen min og frem til jeg fikk egne hunder?

Finnes faktisk ikke nok ord for hvor mye denne karen betyr for meg - så utrolig mye han har lært meg på godt og vondt, så utrolig mye jeg har lært om meg selv og jeg trodde aldri at noen kunne bety så mye for meg. Love you.
 

At jeg har ballfobi? Hadde fritak fra ballsport alle 3 årene på Vgs
 

At jeg faktisk regjerte topplisten for Vestre-Toten på blogg.no lenge da jeg blogget på forrige bloggen min?
 

At jeg har gått tre forskjellige studieretninger på Vgs? 
 

At da jeg var liten så var jeg helt avhengig å ha noe på hodet? Typ lue, caps.... eller bøtte


At jeg kun har brukket noe en gang?


At jeg har skikkelig sprøyteskrekk? Unngår gjerne å gå til legen hvis jeg mistenker at jeg må ta blodprøve f.eks.


At jeg var alenebarn til jeg var 7,5 år?


At jeg bor alene i Oslo? (sett bort i fra hundene selvfølgelig)


At jeg startet min første- og forrige blogg i februar 2008? Jeg byttet blogg etter jeg flyttet til Oslo i 2014


At jeg i teorien kunne støtt på Kylie og Kendall Jenner i New York om jeg var der en dag før enn jeg var?

H&M x Balmain visningen var nemlig i NYC kvelden før!!!!!!!!


At jeg brente av ca. halve håret mitt i 2011 pga. hjemmebleking?


At jeg har hostet julaften hos meg to ganger og en nyttårsfeiring?


At jeg faktisk fikk sitte front row på en visning under Oslo Runway februar 2016? 


At jeg har Harry Potter tatovering?

Hadde hatt en litt for stram strikk på armen ser jeg, hahaha.


Noe av dette du visste? / Gøy med slike innlegg?

I høst skal jeg...

Følg bloggen min på facebook HER.

Bilderesultat for autumn leaves clipart
♥ Følge med på valget! Jeg forhåndsstemte Venstre, for første gang - så håper de får gjennomslag or de viktigste sakene for meg, og grunnene til at jeg valgte å stemme på dem. Håper de får mer innflytelse + at Høyre og FRP tar de mer på alvor, for de har veldig mye fin og viktig politikk mener jeg.

♥ Gå mange fine turer med hundene! 

♥ Reise til Stockholm og Trondheim for første gang, begge deler på en uke!

♥ Tenne lys, se filmer og spise god mat

♥ Motta vitnemålet for at jeg har bestått Bachelor i journalistikk ved Høyskolen Kristiania

♥ Jobbe masse mot å bli skiftleder på jobben, og begynne å sluttfase planleggingen av eget nettmagasin.

♥ Gå i NOAHs fakkeltog mot pels 21. oktober

♥ Dra på fotballkamper

♥ Drikke masse kakao, ligge under pleddet og se på Vampire Diaries

♥ Omgi meg av fantastisk fine mennesker

♥ Gå kledd i fine høstfarger - ikke bare svart

♥ Feire at mamma blir 45 år og har fått kjøpt sitt fremtidige hjem! 


Hva skal du gjøre denne høsten?

Autumn favs on sale

Følg bloggen min på facebook HER.
IKKE reklame

På tide å gjøre garderoben klar for høsten, her er noen godbiter på salg! Om lommeboken min var litt fetere for tiden så skulle nok en god del av disse blitt bestilt hjem, men for øyeblikket får jeg nøye meg med å drømme meg bort.

Vero Moda Jeans / HER    ·    Replay genser / HER    ·    Polo Ralph Lauren trenchcoat / HER   
By Malene Birger iPhone deksel / HER    ·    Hunter støvler / HER


Solbriller / HER    ·    Barbour jakke / HER    ·    Adidas Originals caps / HER    ·    Polo Ralph Lauren genser / HER 
Malene Birger pumps / HER   ·    Tommy Hilfiger topp / HER    ·    Tommy Hilfiger underdel / HER    ·    Tommy Hilfiger smykke / HERGanni poncho / HER   ·    Samsøe Samsøe genser / HER   ·    Adidas Originals caps / HER  
Noisy May regnjakke / HER    ·    Vila bukse / HER    ·    Hunter støvler / HERPolo Ralph lauren genser / HER   ·    Tommy hilfiger lue / HER    ·    Army green body / HER    ·    Grønn Samsøe Samsøe bomberjakke / HER 
Tommy Hilfiger kåpe / HER    ·    Solbriller / HER    ·    Adidas sekk / HER    ·    NLY Jeans / HER    ·    Tommy Hilfiger sko / HER


Hva synes du om denne bunken med mine høst-favoritter?

Uken som gikk

Følg bloggen min på facebook HER.

Mandag og ny uke, guuuud så tungt! Begynner heldigvis ikke på jobb før 12 i dag, men det var tungt å stå opp etter 10 med så lite søvn de siste dagene, skulle vel helst få tatt igjen litt mer - men jeg har fri i morgen så får sove ut da. Ellers så gikk kostholdet litt til helvete forrige uke, så kommer ikke noe skryt fra min siden - så mulig jeg heller forlenger prosjektet mitt(for meg selv) en uke. 
·   U K E N S   N E D T U R   ·


Uten tvil fotballkampen mot Lillestrøm, jeg faktisk ikke huske sist jeg følte på et slik sinne jeg gjorde som på lørdagen. Jeg kunne virkelig kjenne det brettet seg over meg allerede når jeg ankom byen, men da første mål til Lsk gikk inn så holdt jeg på å se rødt, jeg ble virkelig så forbannet. Det hjalp ikke heller at dommeren i kampen var helt umulig, og at Vålerenga spiller dårligere fotball enn hunden min. Det var en veldig spennende førsteomgang, men kampen endte ned i gjørma og gjør at vi har en enormt mørk start på høstsesongen. En god nummer 2 var når hundene ble hentet av pappaen sin på torsdagen :- ( men de kommer hjem om en uke. 

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·


Ukens høydepunkt er nok den hyggelige dagen med familien på tirsdag - les om den her. Fikk jo tidenes fine fuskepelskåpe og spiste god mat♥ 

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Ukens opptur har vært all den fine trafikkøkningen på bloggen, setter så pris på koselige tilbakemeldinger!

·   U K E N S   T A N K E   ·

Jeg begynner å forberede meg mentalt på en høst hvor det blir nok en gang mye fokus på dyrevern, høsten er tid for delfinslakting i Taiji og pelsdebattens høydepunkt i løpet av året. I tillegg er det jo nå stortingsvalg, og jeg skulle ønske noen en gang for alle kunne LOVET at næringen blir borte dersom det blir den eller den regjeringen. Men det er vell for mye å be om at Norge skal vise at vi er et land med nulltoleranse ovenfor dyremishandling?

·   U K E N S   K J Ø P   ·

Definitivt fuskepelskåpen♥ se flere bilder her.

·   U K E N S   S E R I E   ·


Pretty Little Liars er serien jeg holder på med om dagen, så det blir naturligvis den!

·   U K E N S   M U S I K K   ·

Lana Del Rey - 13 Beaches
Matilda Ft. OMVR - Apologize 
 

Alt i alt vært en super uke, kanskje litt for mye alkohol? Men slik blir det i blant, var uansett veldig gøy med en slik uke! Nå skal jeg gjøre meg klar for en uke med en god del jobbing♥


Hvordan har uken din vært?

Get to know me - 50 questions

Følg bloggen min på facebook HER.

Nå har jeg akkurat fått trykket i meg deilig grillmat, luftet hundene og dusjet etter jeg har vært på jobb - en trivelig kveld med andre ord! Nå tenker jeg å la dere bli litt kjent med meg ♥·   5 0   Q U E S T I O N S   ·


1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 27 år! 2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Hundene

3. Hvor høy er du? Jeg er 163

4. Hvilken film så du sist? Det var Fantastic Beast And Where To Find Them - overraskende bra, hadde egentlig ikke så store forventninger til HP oppfølgeren, men den leverte ♥

5. Hvem ringte du sist? Mamma

6. Hvem ringte deg sist? Pappa

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Skjønner det." 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sms, eller egentlig helst Facebook-melding, kommer også an på hvem jeg skal kontakte.

9. Hva er ditt favorittsted? Hjemme, uten tvil! skikkelig hjemkjær, spesielt når hundene er hjemme! Vil helst være med de ca. hele tiden når de er hjemme.


Home sweet home

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Har litt hat/elsk i å være hjemover, men har faktisk begynt å sette mer pris på det igjen ettersom jeg har fått en større vennekrets hjemover igjen.

11. Når så du moren din sist? Så henne på lørdagen! 

12. Hvilken øyefarge har du? Blå.

13. Sover du med eller uten klær om natten? I undertøyet.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De skilte seg etter jeg flyttet til Oslo, og det er noe som har for min del vært helt okei.

15. Når våknet du i dag? 12:30, utrolig deilig med fri og våkne opp sammen med hundene! De sover i bur på natten, men får som regel komme i sengen på morgenen.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg har forhåpentligvis blitt en anerkjent journalist, driver et eget nettmagasin jeg kan leve av og opplever noe nytt hele tiden, jeg håper jeg er så heldig å har begge potebarna fortsatt med meg og at jeg er gift med en person som passer meg og mitt liv godt♥

17. Hva skremte deg om natten som barn? Brann og innbrudd. Var uendelig mange netter jeg ikke fikk sove fordi jeg fikk det for meg at det brant nede i huset eller at det var innbrudd, så jeg lå alltid å tenkte - bør jeg pakke sekken? Dette fortsatte faktisk til ut på ungdomsskolen. Også vært plaget av mareritt om bjørner - av alle ting, tenker aldri på bjørner men 90% av alle mine mareritt også nå inneholder bjørner.

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Jeg ser egentlig ikke så ofte på YouTube, så har egentlig ikke så mye å komme med her.

19. Hva er din beste egenskap? At jeg står opp for hva jeg mener og hvem jeg er.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg hopper med begge bena i absolutt alt jeg gjør - ekstremt positivt, men også veldig lett å gå på en smell eller to.

21.Hvilken julesang er din favoritt? Oi, det ble utrolig vanskelig da jeg ELSKER ca. alle julesanger men Ingrid Olava - Å kom nå med frihet har virkelig tatt et grep rundt hjertet mitt♥ Veldig lyst å reise på blant annet hennes julekonsert i år. Noen som melder seg frivillig til å ta meg med?


Beste tiden i løpet av året

22. Hvor mange puter har du i sengen? Bare en at the moment.

23. Hva er det rareste du har spist? Spist veldig lite rart da jeg er veldig kresen på mat, så egentlig ikke noe jeg kommer på?

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en Macbook Pro Retina.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker ♥♥♥♥♥♥

26. Hva hører du på akkurat nå? Lana Del Rey sitt nyeste album


27. Hvilken iskrem er din favoritt? Skogsbærhemmelighet! Desverre svært få steder man får den nå...

28. Hviken dessert er din favoritt? Veldig godt med Crème brûlée! Ellers er jo bær og is/vaniljesaus/vaniljekrem/vaniljekesam helt nydelig også!

29. Den største premien du har vunnet? Vunnet svært lite premier egentlig, men vant en forundringspakke til Damon i vår på Instagram faktisk! 

30. Liker du kaffe? Yes! Men drikker det ikke så ofte.

31. Hva drikker du helst til frokost? Helst vann, men også smoothie! Også en sucker for sjokolademelk :- (

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Ene læreren vi hadde på barn og ungdom (Vg2)! 

33. Kan du spille poker? Nop

34. Hva har du spist i dag?  Jeg spiste et knekkebrød med eggerøre, bringebær og en skyr til frokost. Så ble det sen middag etter jobb hvor jeg spiste svin indrefilet surret i bacon med ovnstekte poteter, saus og kaldrørt saus med hvitløk og urter fra Toro med Kesam.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Jeg er jo svært interessert i andre verdenskrig så det er jo uten tvil flere mennesker der som er svært fascinerende - ikke på en positiv måte, men på den måten at vi har mye å lære av dem og hvorfor ting ble som det ble.

Foto fra Oskar Schindler museet i Kraków, tatt av meg.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Kan jeg ikke huske, hører ikke noe særlig på radio da jeg ikke har bil.

37. Vil du ha barn? Nei jeg vil ikke det.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Kan jo engelsk, og forstår godt svensk.

39. Sover du på en spesiell side? Sover mest på magen med armene i en stilling som gjør at jeg ligger de i hjel ganske ofte.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng, uten tvil! Ikke glad i å bade i hav, kan til nød bade på sandstrender i syden men svært kresen på det spesielt etter jeg nærmest fikk angst i Tyrkia i et vann der når fiskene kom borti bena mine - holdt på å besvime.

41. Hva bruker du helst penger på? Klær, hundene mine og turer ut på byen - men det meste går til husleie og mat!

42. Eier du dyrebare smykker? Nei, eller har jo sølvet til bunaden men det er ikke noen store kostbare saker. Ikke veldig glad i smykker, smykker meg heller med tatoveringer, og de koster jo en del.

43. Hva er ditt favoritprogram på tv? Keeping Up With The Kardashians - gotta love them

TBT når jeg var i New York på butikken til Kardasian's i oktober 2015♥

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jobbe, så resten av tiden går nok med til hundene naturligvis.

45. Kan du stå på slalåm? Nope

46. Hvordan imponerer man deg? Være seg selv, sjarmerende, imøtekommende, vise interesse, ha egne meninger, være selvstendig og like å ta vare på seg selv til en viss grad - god klesstil og et tiltredende ytre skader jo ikke heller

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Standard ringelyden på iPhone

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? 1. Jeg har aldri hatt hund før jeg fikk mine egne. 2. Jeg har aldri snust fast, men tar en snus årlig stort sett. 3. Jeg forutsett en fremtid som politiker når jeg var liten da jeg har evnen til å diskutere og formulere meg godt. 4. Jeg har skjelvinger i hendene.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Lyset på Playstationen

50. Er du sosial? Veldig, elsker å være med folk og gjøre ting! I tillegg har jeg jo en veldig sosial jobb, og det er jo en sosial jobb jeg har staket ut for fremtiden. Men trives også veldig godt i mitt eget selskap.

TBT junimåneden

Var dette interessant? / Noe du lurer på?

Series to watch

Følg bloggen min på facebook HER.

I Oslo er det helt grusomt vær i dag, regnet pøser ned og hundene har null interesse av å være ute! Slikt vær er jo perfekt for å starte på ny serie og jeg ønsker å tipse dere om noen ♥


·   T H E   V A M P I R E   D I A R I E S   ·

Uten tvil tidenes tv-serie, for min del. Jeg så denne serien for første gang sommeren 2013, det gikk en tilfeldig episode på T-Ven så jeg tenkte å sjekke det ut - for jeg var egentlig ikke så veldig interessert i å se på den serien faktisk... Men så ble jeg nysgjerrig etter å ha sett den ene episoden, da startet jeg på første sesong og etter noen episoder så var jeg frelst! Siden da har jeg sett denne serien oppigjen og oppigjen x-antall ganger, og jeg blir ikke lei denne gjengen. De har fulgt meg igjennom å ha blitt voksen, og det å takle den største omstillingen i livet mitt. Jeg har en hund som er oppkalt etter en av favorittene mine i serien, så man kan uten tvil si at denne serien vil leve videre med meg i lang tid, selv etter den nå var over i vår. Det er ingen som får meg til å gråte og le som denne serien, det er terapi for sjelen! When i can't keep up with my life, i keep up with them ♥


·   G R E Y ' S   A N A T O M Y   ·

Grey's er enda en serie som sender meg på en "emotional roller coaster", en fantastisk serie hvor man uten tvil blir nær karakterene! Shonda Rhimes har virkelig klart å knuse mange hjerter med denne fantastiske serien som enda lever etter hele 13 sesonger, og sesong 14 starter til høsten! Anbefales på det sterkeste.


·   K E E P I N G   U P   W I T H   T H E   K A R D A S H I A N S   ·

KUWTK er vel tidenes "guily pleasure"-serie of all time, dette er også en gjeng man kan le og gråte med! Man må jo bare bli glad i de, de er helsprø men ekstremt dyktige mennesker - det skal ingen ta i fra dem. I love them! 


·   S O N S   O F   A N A R CH Y   ·

For de som kjenner meg så kommer det nok ikke som en overraskelse at jeg DIGGER SOA, men for leserne mine så er det nok et større sjokk? For jeg er ikke akkurat veldig "biker-chick" av meg, men jeg elsker samholdet i serien - og selvfølgelig Gemma(en av mine topp 10 favoritt karakterer of all time) ♥


·   T H E   S O P R A N O S   ·

Aldri vært noe fan av mafia/action, men denne serien fanget meg virkelig, og jeg så alle 6 sesongene på rundt 3 uker! Uten tvil en av mine favorittserier, utrolig mye som skjer hele tiden og det er veldig spennende. Liker veldig godt serier med slik indrejustis hvor tillit står sentralt.


·   R I V E R D A L E   ·

Elsker blandingen av "High School" og mysterie her, hver episode er kjempespennende, og du tror for hve repisode at mysteriet er løst - men just wait for it, du aner ingen ting før det er avslørt. Ny sesong til høsten, and I can't wait!!!
 Har også for øyeblikket begynt å se Pretty Little Liars, Riverdale har nok hentet litt mysterie-inspo og andre ting derifra, så liker du PLL så liker du garantert Riverdale. Har også sett alle sesongene av Awkward, utrolig morsom! Må heller ikke glemme Jersey Shore, det er en klassiker for de som elsker reality.


Sett noen av disse? / Hvilke serier liker du?

Ebay wants

Følg bloggen min på facebook HER.


1. HER   ·   2. HER   ·   3. HER   ·   4. HER   ·   5. HER   ·   6. HER 


1. HER   ·   2. HER   ·   3. HER   ·   4. HER

1. HER   ·   2. HER   ·   3. HER   ·   4. HER

1. HER   ·   2. HER   ·   3. HER   ·   4.
HER

·   E B A Y   L O V E   ·

Helt utrolig hvor mye fint man kan finne på Ebay, og ikke minst praktisk (ikke at det er det dette innlegget er fylt med da, haha)! Koser meg skikkelig mens jeg drømmer meg bort blant utrolig mye fint, og rart? Så tror nok det er noe av dette ovenfor som ender opp i postkassen min etter hvert.


Har du funnet noen must haves på Ebay? Let me know!

2016: Året som gikk - Januar-juni

Følg bloggen min på facebook HER.

·   J A N U A R   ·


2016 startet med en fantastisk fest hos oss i mitt forrige hjem. Vi hadde en god bunke med venner over, og det var så enormt koselig! Synd det ikke får blitt en tradisjon, for vi alle hadde det helt fantastisk ♥ Elsker å vise andre at jeg duger til ting, og venninne mine snakker stadig om hvor imponerte de var den kvelden - så dagen gjorde tydelig inntrykk! Love uuuu, og takk for at dere ville starte det nye året med meg.


Første måneden hos VIXEN - jeg fikk være med på for-arbeid av VIXEN Blog Awards, jeg fikk intervjue Trine Kjær bak Trine's Wardrobe, jeg intervjuet Sophie Elise, var med på pressemøter/visninger og skrev saker! Stortrivdes ♥

Les mer om da jeg var på VIXEN Blog Awards her. når jeg publiserte min første VIXEN sak her, var på førvisning av Bik Bok SS16 her og når jeg var på før-visning av FW16 kolleksjoner her.


Verdens beste Tinemin kom å besøkte meg for første gang ♥ Vi klikket på New York - jobbturen, og siden da har vi vært veldig glade i hverandre! Takk og lov at jeg har denne jenta i livet mitt.


·   F E B R U A R   ·


Verdens beste fylte 1 år 2. Februar ♥ Det ble feiret med besøk av stesøsteren+familie til Damons pappa, hundeøl og pizza! Fastelavensboller!!!Bilde 1. Moods Of Norway visning   /   Bilde 2. Veronica B. Vallenes vinsing   /   Bilde 3. JohnnyLove visning


Bilde 1. L'oréal sitt styling-backstage   /   Bilde 2. Det meste fra goodiebagene   /   Bilde 3 og 4. Venting på JohnnyLove


JEG VAR PÅ DAG 1 AV OSLO RUNWAY I OPERAEEEEN! Satt front row på et par visninger også, lov å være stolt da! Les mer om det her. Var på pressemøte i forbindelse med lanseringen av Lindex Better Denim, hvor jeg gjorde intervju med Kathrine sørland. Les mer om dette her.


Var på Isse Miyake X iitala pressevisning, les mer om det her.
 


Playdate med Damon sin pappa!
 
Siste dagen i praksis hos VIXEN, var kjempe trist å forlate dem da jeg lærte enormt mye, stortrivdes og virkelig fikk stadfestet hva jeg ønsket med min journalistiske fremtid. Les mer om siste dagen min her.


·   M A R S   ·
Hadde 5x2 dager alene med denne fine karen her ♥ 

X-Games med en god gjeng ♥ Var en utrolig kul opplevelse, håper at penger og tid strekker til så jeg får reist i mars når det er i Hafjell også! Cuddletime

Sushidate med Martemin ♥ Familiedag med lunsj hos meg og middag på Big Horn Aker Brygge! 
Fikk endelig møtt Ida og Stella ♥ Vofsene forelsket seg, eller Damon elsket den lille fine Stellabebien
 


Blonde days are over! 


DCIM\101GOPRO
En utedag med familien i hagen♥ Grilling, kakao, lek og kos

Pynting til påske! 
 
Damon sin første påske!Tilberedte oksestek for første gang! Oppskriften finner du herFikk mitt første Lip Kit by Kylie! Og elsket det - men klarte selvfølgelig å miste lip-lineren....
 

·   A P R I L   ·


Jeg begynte å bli flink til å spise gode frokoster!
 

FIKK OGSÅ NY JOBB HOS FRESCH THINKING (NVFT)

Fikk mine første saker på trykk, les mer om det her.Adidas dillaen fortsatte, hehehFarget håret litt mørkere igjenGreit vakkert på Haugerud på kveldstid

SnapshotsLitt mer frokost
 

Gledet oss til mai! 


·   M A I  ·


Hjemmelaget svinekjøttboller, oppskrift finner du her.Marte på besøk ♥


 


Var i konfirmasjon med eksens familie!Vi fikk oss elektrisk grill, loveeee itHandlet inn til 17. mai feiring hos oss!


Snapshots! Jobbet, var på innflytningsfest og på middagsbesøk! Gjorde meg klar....


Forberedelse av mat til 17. mai - mer om det kan du lese her.

Middagsbordet!17. mai feiringen vår! Frokost - se 17. mai toget i Karl Johan - Liten lunsj på eldhuset - foto session hjemme - 17. mai grill-middag
 


Vi hadde noen koselige dager på Hvaler!


Hadde tattoo session!


·   J U N I   ·Road trip til Ålesund! 

Spiste litt mer mat daaa

SnapshotsTok med søsteren min på VG-Lista Så på gay pride og spiste sen lunsj på Lekter'n.Første halvdelen av 2016 var veldig bra, jeg bestod alle eksamener - etter mye om og men, måtte ta en konteeksamen (som jeg faktisk strøk på, men Kristine gjorde researchen sin og sørget for at klage på stryken- igjen, gikk igjennom). Høydepunktet var uten tvil praksisperioden hos VIXEN hvor jeg fikk møte så utrolig mange kule mennesker som virkelig har bidratt til å føre meg på stien mot drømmen min videre. Jeg fikk endelig ny jobb etter flere måneder som arbeidsledig etter å ha sluttet i min tidligere jobb. Jeg har fått nye bekjentskaper, luket ut mennesker i livet mitt - men jeg trodde vel aldri at livet mitt skulle ta en slik helomvenning som livet mitt gjør i neste halvdel - stay tuned.


Hva gjorde du første halvdelen av 2016? / Klar for å se neste halvdel?

Uken som gikk...

Følg bloggen min på facebook HER.


· L A S T   W E E K ·

 

Ukens instagram: 


Annabel Rosendahl - Utrolig flotte bilder fra en norsk motepersonlighet! 

Ukens opptur:

1# Helt klart å skrive under kontrakt på utleieleiligheten jeg tar over 14.oktober! New home - new start.

2# Noe annet som var en fantastisk opptur var å få helt utrolig bra feedback på nettmagasin-drømmen min av karriereveileder på skolen! Det var gull, og en ekstrem motivasjonsboost. Jeg kan ikke vente!!! 

3# TheFirstLadyBrækhus, trenger jeg si noe mer? Eller kanskje, hvor var du når Brækhus ble homecoming queen?

Ukens selfie:

Ukens nedtur:

Ukens nedtur er definitivt å innse at jeg ikke er millionær midt oppi flyttingen. Selvfølgelig mange ting jeg trenger, vi har prøvd å gjort det på rimligst mulig måte - men svært lite fint til salgs for tiden på Finn osv. Så da ble det handlings herifra til evigheten da, haha. Blir gøy å vise dere alt det nye da :- ) Ellers så var det en rimelig stor nedtur at mamma har klart å brekke kneskålen sin rett før flyttingen nå, men sånn er det - god bedring ♥

Ukens innkjøp:

Hvordan skal jeg kunne velge? Men ble nå rimelig forelsket i marmor tørkerull-holderen fra Princess jeg kjøpte på torsdagen, og den grå marmor-fjølen jeg har bestilt fra Kid! 

Ukens sang:

Ukens drama:

Ukens drama er jo uten tvil opplegget som skjer over i statene hos min fjerne Kardashian familie, at Robert fikk seg til å poste søsterens nummer på Twitter fordi han misforstår alt og tar alt i verste mening - det er helt bunnen i bøtta. Rett og slett, den mannen bør manne seg opp før han snart blir far og en datteren og stesønnen skal se opp til. For å få til noe må man skape noe, engasjere seg og være positiv - men han vil bare ha alt utenom å gjøre noen ting, for å så skylde på søstrene sine at de ikke hjelper han med noe. It doesen't work that way honey. Heldigvis så ser det ut til å løse seg, men etter ryktene er det fortsatt knute på tråden da Kylie selvfølgelig ikke vil gi ut nummeret sitt til Robert for øyeblikket. Kanskje ikke så rart? Ja, jeg digger den familien og alt dramaet.

Ukens bilde: 


Uten tvil! 

·

Hvordan har uken din vært?

Her er jeg - 50 spørsmål

Følg bloggen min på facebook HER.


· T H I S   I S   M E ·

 

1. Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år så er jeg 26 år!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Damon og mamma :- ) bor jo hjemme igjen

3. Hvor høy er du? Ca. 1.63, ikke verdens laveste - men fortsatt lav. Haha

4. Hvilken film så du sist? Sist film jeg så var "Bad moms" på kino - morsom film!

5. Hvem ringte du sist? Erik

6. Hvem ringte deg sist? Telefonselger - så populær er jeg! 

7. Hva stod det på den siste sms?en du fikk? Det var en lang felles melding fra sjefen så orker ikke å gjenskape den, hahha.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?  Det kommer helt ann på hvem, hva og hvor. Men egentlig liker jeg best å sende meldinger/chatte.
 


9. Hva er ditt favorittsted? Uten tvil huset som familien min i Sverige hadde, men dessverre har solgt :- ( så litt usikker nå, men elsker jo Amsterdam også da. 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Raufoss

11. Når så du moren din sist? Akkurat nå

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Home for christmas av Maria Mena kanskje? utrolig mange fine så vanskelig å velge! 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt :- ) 

15. Når våknet du i dag? Jeg våknet egentlig 07:30 og fikk vel ikke sove før en time senere igjen - så stod opp 10:45 ish

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg har null anelse for tiden egentlig, jeg håper i hvert fall at Damon fortsatt lever i beste velgående da - men litt grå i barten, det er bare sjarmerende. Jeg håper at magasinet mitt gjør stor suksess og jeg har blitt en solid magasin journalist. Jeg håper jeg får drømmen om romjulsbryllup i oppfyllelse og er lykkelig.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg hadde egentlig veldig "angst" for at det skulle bli innbrudd eller begynne å brenne i huset, jeg kunne faktisk ligge timesvis å tenke på om jeg burde pakke en bag i tilfelle det begynte å brenne så jeg ikke mistet de viktigste tingene mine. 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Ser faktisk veldig lite på YouTube! 
 


 

19. Hva er din beste egenskap? At jeg er engasjert, byr på meg selv og er utadvendt.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg hopper med bege bena i alt jeg gjør så fallgruven blir ekstremt stor, veldig ofte. Jeg må kanskje lære meg at man må ta steg for steg så man ikke ramler av broen med en gang. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Svært sjeldent, var en periode på ungdomsskolen jeg var helt avhengig av det!

22. Hvor mange puter har du i sengen? En... 

23. Hva er det rareste du har spist? Vet ikke, kjøtt kanskje? hahha veldig glad i det, men er faktisk veldig rart

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har Mac

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? HVITE KORTSOKKER FOREVER

26. Hva hører du på akkurat nå? Spillelisten min på Spotify, som du finner HER

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Hvit sjokolade med skogsbær, og Ben and Jerry's fudge brownie

28. Hvilken dessert er din favoritt? Crème brûlée

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg vinner aldri noen ting, hahha! 
 


 

30. Liker du kaffe? Jeg synes kaffe er helt ok, liker best iskaffe og sånt men svart kaffe og kaffe mocca fungerer også!  

31. Hva drikker du helst til frokost? Vann eller Farris

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Min favorittlærer må ha vært Thomas fra barn og ungdom :- )

33. Kan du spille poker? Nop, haha

34. Hva har du spist i dag? To knekkebrød med eggerøre + litt salat

35. Nevn en historisk person som interesserer deg? Jeg er jo veldig interessert i andre verdenskrig så både Hitler, Anne Frank er jo profiler som er svært spennende. Vanskelig å trekke ut spesielt interesserende personer, men mye spennende! 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Har null anelse

37. Vil du ha barn? Jeg vet egentlig ikke. Eneste jeg vet at det er ikke mitt største ønske, men hvis det er min fremtidige manns største ønske så selvfølgelig vil jeg gi han barn - og vil ikke være noe mindre glad i det. Det er bare ikke mitt største ønske, og ikke det viktigste for meg hos en person. Jeg vet jo heller ikke hvordan livssituasjonen rundt jobb osv. er om noen år heller. En ting er sikkert, blir ikke barn etter jeg er fylt 30 år.

8. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og svensk! skulle prøve meg på Tysk i 8. klasse men ble fort byttet over til engelsk fordypning

39. Sover du på en spesiell side? Mest på magen!
 


 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng, uten tvil! Hyggelig å bade i havet en liten tur når man er i syden, men det blir som regel med det ene badet. Hater egentlig hav og sjøer, så bader stort sett aldri her i Norge heller.

41. Hva bruker du helst penger på? På klær, Rosendahl og ting jeg trenger (og tror jeg trenger)

42. Eier du dyrbare smykker? Nop :) ikke et smykkemenneske

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? The Vampire Diaries, The Originals, Grey's Anatomy og Keeping Up With The Kardashians!

44. Hva skal du gjøre i helgen? Denne helgen blir rolig etter to helger på rad med bytur, så i helgen skal jeg slappe av med Damon, en tur til Gjøvik med mamma i morgen og forberede eksamener - henger litt veldig mye etter på videoeksamen som skal leveres 7. oktober. 

45. Kan du stå på slalom? Nei! men hadde stort ønske om å bli god på Snowboard, men fikk det aldri til!

 46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være engasjert for noe, ingenting imponerer meg mere enn det. Et godt og sunt syn på dyr er også et must da jeg selv har et dyr som jeg tar en kule eller ti for. 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den vanlige til iPhone!

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? At jeg ble født med HD, som er en medfødt hoftefeil så jeg måtte ha hofteputer som baby og så 10 kg tyngre ut enn jeg var, hahah.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Blodet mitt? :P 

50. Er du sosial? Veldig! jeg elsker mennesker. Jeg er jo nå litt usosial av diverse grunner som at jeg er stucked på Raufoss og er rimelig lei alt egentlig, men håper at å komme tilbake i jobb og fult fokus på skolen vil gjøre susen - og møte litt nye folk ;) det mater sjelen min! 
 Spennende lesning?

Snapshots

Følg bloggen min på facebook HER.

Hva syntes du om bildene?

Snapshots

Følg bloggen min på facebook HER.


Snapshots

Følg bloggen min på facebook HER.
 

Hva syntes du om bildene?

Mye å se frem til

Følg bloggen min på facebook HER.
// all foto i dette innlegget tilhører weheartit.com


♥ Sommerferie

Litt usikker på akkurat når jeg får sommerferie, men ikke senere enn 17. juni- og det skal bli så deilig! Jobbe, tane, grille, kose oss med Damon, familietid, besøk fra Sverige og bare nyte livet i to måneder før mitt siste skoleår (forhåpentligvis for ever). Skal lade opp batteriene og få en skikkelig motivasjonsboost til å gjøre det bedre enn noen gang frem mot bacheloroppgaven etter jul


♥ Polen

31. juli så reiser vi og mamma til Krakow for en 4-netters tur, det blir nok kjempe koselig og vi skal faktisk feire 21 års dagen min der! Det blir en tur tilbake til Auschwitz, shopping, godt i glasset og god mat, ta bilder og kose oss skikkelig.


♥ Fullføre bacheloren

Gleder meg så til å fullføre bacheloren, prøver å tenke på spennende temaer jeg vil fordype meg i, er jo så mye spennende å ta tak i. Håper jeg finner noe i god tid før jeg sitter med oppgaven i fanget slik at jeg ikke må stresse meg igjennom den fasen. Så på denne tiden av året neste år så leverer jeg bacheloroppgaven.  håper jeg klarer å gjennomføre oppgaven godt og får en god karakter for å sette et punktum på studiet mitt. Jeg har allerede så smått begynt å planlegge et spennende prosjekt etter bacheloren, noen som kan gjette hva det er? (kommer nok ikke noe info om det før neste år rundt disse tider men....)

♥ Feire fullført bachelor i USA

San Francisco(24-28 juni) - Las Vegas (28-2 juli) - Los Angeles (2-10 juli) ca. slik har vi planlagt turen til USA neste år, for å feire at Bacheloren min er fullført og levert, 3 år skolegang er over og fordi vi har snakket om det så lenge. Dette blir nok tidenes ferietur, den blir så bra! 

Har du noe å se frem til?

APRIL 2016

Følg bloggen min på facebook HER.


photos _ weheartit.com

April blir min måned ♥ Deilig at våren endelig er i anmarsj, snøen er borte, sola skinner og jeg avsluttet mars med 2 fine beskjeder! Så håper at dette blir måneden jeg får meg jobb igjen, jeg jobber godt med skole, får vært med de fine vennene mine og at feiringen av søsteren min som blir tenåring, blir bra!

All colors are beautiful

Følg bloggen min på facebook HER.

 

// photo_ weheartit.com

På torsdag skal jeg farge håret mitt, blir veldig spennende!!! Blir deilig med en forandring, kjøpt dyre hårprodukter nå for å kunne bevare resultatet på best mulig måte. Helt fantastisk med en fresh start med "nytt" hår, synd jeg har kviser på helt grusomme steder i annsiktet om dagen, hahah!

Hvilken farge tror du det blir?
(Skal sørge for før-etter bilder ♥)

Tumblr love

Følg bloggen min på facebook HER.
HTTP://KRISTINELARS1.TUMBLR.COM

Tumblr er for meg mitt inspirasjons sentrum! Elsker virkelig stilen mange av de fører på sine inspirasjonblogger, bilder som blir delt! Kan ligge timesvis om natten for å scrolle meg igjennom alt det flotte og kule mange deler. Takk og lov for slikt tidsfordriv♥

Hva er din Tumblr?

43 spørsmål

Spørsmål lånt fra Andrea Badendyck.

1. Hva har du på deg? En grå La Lakers crewshirt og svart Bik Bok bukse!2. Har du noen gang vært forelsket? Jeg har vært forelsket, og ER forelsket! Forelsket i verdens beste kjæreste, venn, samboer og hundepappa - Erik ♥

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Egentlig ikke, det har føltes som det der og da kanskje - men så har det vist seg at det bare var befriende, digg og ikke noe å være lei seg over! Sånn er det når man ikke hadde møtte den rette, og har nok respekt for seg selv til å forstå at det ikke er en selv det er noe galt med :- )

4. Hvor høy er du? 163 cm.

5. Hva var det siste du spiste? Baguetter!

6. Hva var det siste du drakk? Pepsi Max

7. Er det noen du savner? Tine ♥♥♥♥♥♥ 

8. Svart eller hvit? Egentlig hvit - elsker hvite vegger og møbler, elsker hvite klær - til min store misnøye ettersom jeg er en sølekopp så fort jeg får på meg lyse farger og ikke minst så elsker jeg hvite tepper og lignende! 

9. Favoritt tv-show? Keeping Up With The Kardashians - uten tvil! Men veldig glad i Grey's Anatomy, The Originals og The Vampire Diaries også!

10. Favoritt band? One Direction

11. Har du piercing? Ja, jeg har piercing i tungen og navlen i tillegg til 12mm utvidinger i begge ørene.

12. Hva er din favorittsang? Den var vanskelig! Har egentlig ingen anelse, er så mange bra sanger ute nå!

13. Hvor gammel er du? Halvveis til 40! 14. Stjernetegn? Lionheart

15. Hva ser du etter i en livspartner? Jeg ser etter en som takler meg på de dagene jeg er kan være en kjip kjerring, hvis ikke så fortjener han meg ikke de dagene jeg er best i verden - fordi livet er ikke en regnbue hver dag. Jeg ser etter en som elsker meg for den jeg er, med kanskje 5 kg for mye - og om jeg går ned 5 kg. Det er også viktig at vedkommende støtter meg og er her for meg, veldig viktig at han er konstruktiv og forteller meg når jeg gjør noe feil - men det skal komme fra hjertet og fordi han bryr seg. Han må være glad i dyr og respektere mitt syn på dyrevelferd - og gjerne dele det, for jeg kunne aldri levd med en som går i pels for eksempel. Dette er jeg så heldig å har i min kjære ♥

16. Favoritt quote? Mhhm Snitches get stiches? neida. Vet ikke

17. Favoritt skuespiller? Ian Somerhalder, han er så fantastisk dyktig i Vampire Diaries i tillegg til å være et utrolig bra menneske.

18. Favorittfarge? Grå, hahha! 

19. Høy eller lav musikk? Egentlig en mellomting, syntes det er deilig å sitte med lav musikk når jeg holder på med ting på macen - mens gjerne litt høyere om jeg sminker meg eller er i mood for det!

20. Hvor drar du når du er trist? Dusjen, da får man være i fred med tankene sine og la det "prelle" av.

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? Sjeldent noe mer en 10-15 min, kortere om jeg dropper å vaske håret!

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Huff litt for lang tid, jeg er alltid så trøtt så blir sittende i min egen verden i mellom slagene (jeg sitter å sminker meg, i senga eller sofaen), alt går så treigt på morgenen!

23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp? Nei, fikk et pent fik på kinnet på barneskolen men det er kanskje det nærmeste slosskamp jeg har vært i.

24. Turn on? Velkledd, høflig og fantastisk.

25. Turn off? Gutter som går i UGGs, Canada Goose jakker med en halv boks vox for å holde håret bakover - spyr av tanken.

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Redselen for å miste Damon! 27. Når sa du at du var glad i noen sist? I dag, forteller Erik og Damon hele tiden hvor høyt jeg elsker og verdsetter dem! 

28. Hvilken bok var den siste du leste? Harry Potter

29. Hvilken bok leser du nå? En annen Harry Potter bok, hahah

30. Hvilken tv-serie så du sist? Hotel Cæsar

31. Hvem snakket du med sist? Erik!

32. Favorittmat? Biff, dessverre

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? LA, Miami, London, New York(igjen)

34. Hvor var du sist på reise? New York i oktober - utrolig hvor fort det har gått siden da!

35. Har du et crush? Always, have my guys ♥

36. Når kysset du noen sist? I dag!

37. Når ble du sist fornærmet? Rundt en uke siden kanskje?

38. Hva er favoritt godteriet ditt? Maarud popcorn - ferdig poppet! 

39. Spiller du instrumenter? Blokkfløyte, neida! hhaha

40. Hva er favoritt smykket ditt? Tunellene i ørene!

41. Hvilken sport gjorde du sist? Jeg har jo prøvd å begynt å trene ordentlig igjen, men sist var mandag på treningssenter! Ellers så går jeg jo ut med Damon stort sett hver dag da

42. Når var du med noen sist? Er så heldig å være omgitt av to stk. stort sett hele tiden! Men er også hjemme hos mamma, så søsteren min og mamma!

43. Har du en frykt? Flere... Maur, herregud jeg er såååå livredd for maur! Jeg er også grusomt redd for å miste Damon, er så grusomt for er så redd for det - vet det er no som ikke kan kontrolleres, men er bare så redd. Jeg er også kjempe redd for å ende opp alene, jeg trives best med kjæreste - trives best med Erik! Jeg er heller ikke glad å bade i hav, i Tyrkia dro vi på en strand med småfisk i vannet, holdt på å få mitt første angstanfall ever ute i vannet når jeg kjente fiskene "nibbe" meg på bena, værste jeg har vært med på!


 


Interessant? 

Brilleslange

Følg bloggen min på facebook HER.// Bilder lånt fra smartbuyglasses

 

CÉLINE CL 41348


Jeg var nylig på linsekontroll hos Synsam fordi jeg bruker nemlig linser, men pga. belastning på øynene så har jeg blitt anbefalt å ha briller ved siden av til dager hvor øynene skal få hvile - men er allikevel ikke anbefalt å gå uten noe pga. synet mitt... Da måtte jeg selvfølgelig finne frem til noe eksklusivt, så da har jeg kommet over de på bildet fra Céline, de er rett og slett kjempe kule! Altså jeg er egentlig ikke noe fan av briller, men siden jeg "må" så måtte jeg bare prøve å finne noen jeg kan leve med - ellers hadde jeg droppet det. 

Hva tenker du om disse brillene? / Noen med erfaringer med "Smartbuyglasses"?

Året som gikk - Del 1

Følg bloggen min på facebook HER.


 

2015 - Del 1

Beklager at dette innlegget kom en dag på overtid, men var helt ferdig i går pga. hundetrening ute i kulden, lite søvn og praksis! Sånn er det...

Første halvdel av 2015 var fantastisk. Jeg har opplevd å reise på tur med min "nye" familie, til Spania - for første gang. Det var en fantastisk tur som har gitt oss mange flotte minner. Vi fikk endelig pusset opp kjøkkenet - etter litt om og men, og det var så fantastisk deilig! Det er kjipt å bo i en relativt moderne leilighet med et kjøkken som henger igjen på 60-tallet. Vi fikk oss en valp som ga oss mye glede og lærdom, vi elsker han av hele våre hjerter. Vi fikk oppleve vår første 17.mai med Damon og gjort masse annet gøy!


JanuarVi startet det nye året oppe i Ålesund hos Erik sin familie, det var en super nyttårsfeiring som jeg vil alltid huske! Vi hadde også et par supre dager i etterkant, selv om jeg ble veldig forkjølet og satt med feber egentlig siden vi kom opp til Ålesund på morgenen nyttårsaften. Alt toppet seg når flyet ble forsinket rundt 3 timer, hurra!


Bilde 1: Jeg ble invitert av jobben for å spille inn film som skulle spilles av på riksmøtet til 7-Eleven   /   Bilde 2: Etter nyttårs personalmøte/sosial sammenkomst fikk jeg Spend On gavekort fra jobben på 500,- for å være en solstråle og score fult på mystery shopper - så da unnet jeg meg nytt treningstøy.


Spania!!!!! I slutten av måneden så var vi i Spania med noe av familien til Erik, som var julegaven vår i fjor! Det var en fantastisk fin tur som har gitt oss fine minner, hadde det ikke vært for denne turen hadde vi faktisk kanskje ikke hatt Damon den dag i dag; fordi stesøsteren til Erik kjente oppdretteren til Damon fra før av, så hun ringte å spurte om de skulle ha Fransk Bulldog kull nærmere sommeren (for vi hadde snakket om at vi ønsket oss hund nærmere sommeren), da fikk hun beskjed om at de skulle ha to kull uken etter, så vi bare skulle ta kontakt med de når vi kom hjem. Så slik gikk det til at vi i dag sitter med en rakkerunge på snart 11 mnd.


Februar
Kvelden torsdag 5.februar kom den skjønneste skapningen til verden, rundt 09:15 dagen etter ble jeg vekt av den fineste meldingen i verden om at 3 velskapte buller var født og at en liten gutt ventet på oss! For å si det slik, det ble ikke noe mere søvn den dagen.


Fastelavens - men den var ikke så vanskelig å gjette?


Humøret var på topp - ventet jo på den firbeinte!


Vi holdt på å gro grå hår av det elendige kjøkken-planlegger programmet til IKEA, noe så treigt!!!!! Men vi kom frem til noe til slutt da, vi er veldig fornøyde med resultatet - selv om det er igjen noe småpirk.


Ventetiden var jævlig lang...... Men den som venter på noe godt venter vell ikke forgjeves?


Bilde 1: Brukte myyyyye tid på Keeping Up With The Kardashians!!   /   Bilde 2: En gang vi var på dyrebutikken på Tveita og papegøyen beit Erik i øret. Hahahha! 


MarsEtter 3 lange uker var ventetiden for første møtet med Damon over, vi falt pladask for han med en gang - og visste faktisk ikke etter dette møtet at det er han vi ville bli tildelt, men vi kunne ikke fått en bedre, finere, mest fantastisk eller en som går oss mere på nervene i blandt! Hahhaa ♥


Etterlengtet besøk fra min bedre halvdel fra Sverige, min ett år yngre tremenning Linn ♥


Endelig begynte oppussingen av kjøkkenet, det trengtes for å si det slik!


Holdt på med fotoeksamen! (Som jeg selvfølgelig bestod :- D)


Siste møtet før avhenting!!!! Ventetiden begynte å bli veldig hard og vi gledet oss såååå!!


I slutten av måneden så fortsatte jeg på sleeven min!! Er så fornøyd, men var ikke sååå gjennomtenkt å gjøre dette bare noen få dager før den lille skulle komme.


April1. April var ventetiden over, og vi kunne endelig hente hjem vår fineste skatt! Damon ble hans navn og er fra Ambolt Kennel - flotteste oppdretterne jeg kan tenke meg.Hadde så utrolig mange flotte stunder sammen med vår lille fine, på tross at han fikk i seg noe rart så han fikk spysyken noen dager etter vi fikk han. Også tisset han i sengen første morgenen, hurra! Ble mange flotte dager med å tørke opp spy og litt div.


Damons første togtur til Raufoss for å besøke mormor og tante!!!

Mai


Var på 2015s første kamp, borte mot Lillestrøm! Og nei, sloss ikke akkurat, men jeg måtte på do så hadde det så travelt så da snublet jeg - god jul a. Men vi tapte ikke da, så dro hjem med godt humør for var fantastisk stemning på tribunen!


Vi hadde mange fine stunder med Damon, og øret hans falt ned faktisk pga. at de vokste så raskt! Da øret reiste seg igjen så sluttet de å vokse, så han hadde svææære ører som liten - for som sagt, de var ferdig utvokste.


Vi var på en fin en-natts tur til Hvaler!


Vi feiret Damons første 17.Mai på Raufoss pga. vi ønsket å nyte dagen med han og der er det litt roligere omgivelser enn i Oslo den dagen. Damon opplevde faktisk fyrverkeri for første gang da, innenfra, han taklet det så fint og fikk sitte på bordet - men papirduken på bordet var mye mer spennende! Så kan vel si han bestod den prøven med glans ♥


Var på Ariana Grande konsert med Ida, den fikk ikke noen bra credz, men jeg ELSKET konserten. Ariana er kjempe dyktig, men uerfaren i tour-bransjen så selvfølgelig handler det meste om gjennomføringen av showet. Jeg elsker den jenta, det hun formidler og hvem hun er. MY LOVE FOR YOU IS GRANDE.

30. Juni var det 1 år siden jeg og min kjære Erik ble offisielt kjærester, selv om det er ikke den dagen som er viktigst for oss  - så ville vi allikevel "feire". (Vi møttes for første gang sent i juli 2013, det er den dagen vi feirer ♥)


Juni


Damon fikk besøke sin Rottweiler kusine for første gang! Nå er de flotte venner, selv om den eldste er ELDST :- D Hahaha hunder er kule!


Vi var i Sverige i Ljusdal for å feire "Studenten" til min kjære vakre Linn Bilde 1: Fineste Damon som halv-sover   /   Bilde 2: Meg. Hahah.   /   Bilde 3: Damon fikk smake vanilje-is! Nomnom, han ble forresten helt gæren.
Bilde 4: Damon som sov inntil meg, verdens flotteste følelse   /   Bilde 5: Vi hadde endelig "pusset opp" balkongen, så måtte feire med litt sunn mat!
Bilde 6: Damon hadde begynt å felle tenner!   /   Bilde 7: Jeg tok fine bilder av Damon! (Dette er btw. bildet jeg har tatovert av Damon)


Jeg fikk ordnet meg bunad - hvem hadde trodd det???? Ikke jeg i hvert fall!


Prøvde å være litt sunn denne måneden!


Photos_privat 

Del 2 kommer til helgen! 

Hva syntes du om innlegget? / Gira på del 2?

Nyttårsforsetter

Følg bloggen min på facebook HER.


Photo_weheartit og privat.

Hvert nye år så setter jeg med ned ved bloggen for å skrive disse nyttårsforsettene, 2016 blir intet unntak - men jeg håper at forskjellen blir at i år så klarer jeg å holde alle sammen ut året.

Trening og kosthold - Selvfølgelig, alle sier dette. Det har jeg også sagt mange ganger, men i år så mener jeg det! Jeg er i en forfallen kropp som jeg snart ikke kjenner igjen, den er et resultat av at kjæresten min elsker meg uansett hvordan jeg ser ut - og fordi ting har faktisk vært litt kjipt midt oppe i mitt fantastiske liv. Men 2016 har ikke vært kjipt enda, så jeg har ingen unnskyldninger lengre for å proppe i meg popcorn som om det var mine siste dager her på jorden, eller å late meg på sofaen. Nå blir det virkelig andre boller - eller, egentlig ikke noe særlig boller i det hele tatt (unntatt på fastelavens da, hehehe). Men, nå er jeg ferdig med 7-Eleven, så håper at det hjelper på å ikke få kastet i meg drittmat nå og da - for ja, jeg har vært en av de kioskarbeiderne som heller spiser de deilige baconpølsene enn en kjip brødskive med kokt skinke hjemmefra. Det merkes etter ett og et halvt år. Men sant skal sies, jeg prøvde i året som gikk - og blitt syk like etterpå eller hatt eksamen eller noe annet, så har ikke bare vært en dårlig dag eller jobben som har påvirket det. Men i år skal jeg virkelig jobbe for å kunne sprade rundt i shorts igjen til sommeren uten bekymringer, og se flott ut til jul igjen - for jeg har følt meg som en julegris denne julen (utenom å være for nedlatende ovenfor meg selv). Dette blir året hvor "i will be the change". Jeg vil også komme inn på riktig spor igjen i forhold til meatfree monday, jeg ble litt slapp på det fra sommeren av, så må ta i et tak på den fronten. For målet er jo å en dag være matglad nok til å kunne kaste biffen.

Jobb og økonomi - Jeg starter året med to måneder i praksis hos VIXEN som har Vixen blogawards (jaa, jeg skal være der å dekke arrangementet!!!!!). Jeg ser virkelig frem til å få en journalistisk erfaring, utfordringer og forhåpentligvis en mestringsfølelse ut av en annen verden, og et godt resultat av hardt og målrettet arbeid - som kan føre til mulige jobber der i etterkant. Jeg er så takknemlig for å starte det nye året med å få lære meg selv å kjenne som journalist og den fremtiden jeg ser for meg, jeg tror dette er en fantastisk mulighet som blir veldig lærerik. Ellers så er jeg rent økonomisk sett arbeidsledig på nyåret, så jeg må komme i gang med jobbsøking. Jeg ser rett og slett frem til en sen vinter-vår med nye utfordringer, blir spennende å se om jeg ender i en ny butikkjobb eller om jeg får jobbe journalistisk - eller kanskje begge deler? 2016 skal også bli et bra økonomisk år for meg, selv om jeg starter litt knirkete. Dette skal bli året hvor jeg ikke kaster bort penger på snacks som ikke gjør annet enn skade, ikke kaste bort penger på ting jeg ikke trenger og derimot heller selge unna ting jeg ikke trenger, og selvfølgelig gi bort noe. 

Skole - Jeg starter jo som sagt opp mitt 4 semester i praksis, så der skal jeg stå på til krampen i fingrene tar meg! Dette er min sjanse til å starte en karriere, få kontakter og hoppe med begge beina inn i en verden jeg bare har drømt om tidligere. Så gjenstår det 2 eksamener før sommeren, som jeg skal naile + at jeg skal ta opp igjen 1. Så har litt å bryne meg på denne våren, men jeg skal klare det! Så blir høsten et spennende år med fordypning i digitale medier mens andre har valgt å reise på utveksling - noe jeg verken kan eller vil :- ) Så når jeg skriver et blogginnlegg denne dagen neste år så begynner snart mitt aller siste semester i studiet mitt, og bacheloroppgaven min står for tur! Jeg blir faktisk litt stresset for 1 år går så utrolig fort, plutselig sitter vi rundt bordet på julaften igjen! 

Mammarollen - Jeg skal i 2016 være verdens beste mamma for Damon, jeg skal ta tak i problemer vi har hatt i løpet av høsten og ha et mot som ingen har sett maken til. Jeg skal være den flotte mammaen du respekterer, ønsker å høre latteren til og krype inntil når du er sliten (ikke at det er noe problem, sofagrisen). Vi har hatt utfordringer, men de vil alle bli verdt det i enden av tunellen. Ingen er finere enn min lille hund. Det er ikke mange jeg ofrer like mye for som for han, den hunden fortjener det beste, å det skal jeg være. Rett og slett.

Kjæresterollen - Jeg skal i 2016 være den flotteste kjæresten noen gang, vi har i dag vært samboere i ett og et halvt år (og vært oss to i to og et halvt år 23.jan)! Det har gått så uendelig fort, vi har så mange fine minner og så mange flotte stunder i denne leiligheten. Vi krangler så busten fyker når ting ikke blir gjort ordentlig, når lyder fra munnen din trer fram under et måltid og når jeg er rett og slett slitsom - men du elsker meg. Og jeg elsker deg Erik. We walk this road together, through the storm. Whatever weather, cold or warm.  I juli har vi faktisk 3 års jubileum, tenk at du skulle klare å holde ut med meg så lenge. Og jeg med deg? Altså sokker på soverommet, hånda i buksa, kiling på ryggen - du vet det irriterer meg, jeg blir irritert men du holder ut. Takk for det. Takk for at du holder ut uansett hvor dum jeg er i blant. Jeg lover at dette er året hvor alle unødvendige irritasjonsutbrudd ikke skal se dagens lys, jeg lover å være like ærlig som jeg alltid har vært og jeg lover å bli en jente i en flott kropp du kan skryte av til alle (selv om du skryter meg opp i skyene uansett) ♥ Jeg elsker deg av hele meg, det har jeg gjort siden dag 1. Our kind of love never dies.

Bloggen - 2016 skal bli året hvor jeg tar bloggen seriøst, jeg tror dette er en viktig del av min utforming av skrivemåte. Journalistisk skriving og blogg er jo veldig forskjellig, men å skrive er en god læring for å bli god til å skrive i det hele tatt. Jeg har så mye på hjertet, så jeg tror at det vil bli helt supert å bruke bloggen enda mer slik i år. I 2015 var jeg dønn sliten, sliten av en kombinasjon som gjorde meg egentlig litt syk - å være student og i en deltidsjobb kan være veldig utfordrende, og jeg har hatt det veldig utfordrende av mange grunner. Men i 2016 er jeg nå pr. dags dato kun student og igjen - nå har jeg ingen unnskyldinger. Jeg har gått inn i året med noen av de flotteste menneskene jeg vet om, vi gikk inn i det nye året med stjerneskudd og Vålerenga sang - akkurat sånn jeg liker'e. Jeg har all grunn til å smile, og det er det bloggen skal bli preget av. Gode opplevelser, alt det morsomme jeg vil få oppleve med VIXEN, veien mot en ny jobb og ikke minst veien mot bacheloroppgaven. I år så må vi komme oss til London for i år settes "Harry Potter and the cursed child" opp på teateret i London - og det stykket SKAL jeg se. Så håper vi drar på mye gøy i år som jeg kan vise dere ♥


London -
 Huff hahah vi har planlagt i desember 2 år på rad å reise til London, selvfølgelig har noe dukket opp begge gangene så vi enda ikke har vært der... Altså flybillettene var allerede bestilt begge gangene..... Men i år så SKAL vi dit, og aller helst i desember for herreguuuud det må jo være en nydelig by i førjulstiden!  Planen var også en tur til  USA denne sommeren/høsten, men grunnet lav inntekt i starten på året hos meg så er det mye bedre å heller unne oss den turen når bacheloren er gjennomført neste år! Da skal jeg reise til LA og stalke Kardashian-Jenner familien og besøke de to andre DASH butikkene også (herregud begynner jo allerede på nyttårsforsettet mitt for 2017, ivrig sa du?)

Hva er dine nyttårsforsetter?

15 ting som irriterer meg....

1. Når ting ikke blir som jeg har planlagt - ferier, turer, ting jeg har sett for meg osv.. og f.eks. at det
ikke er Primark i New York!!! (Flaks at jeg skal til London i desmeber da, haha klageklage)

2. Når det regner midt på dagen og jeg reiser ut med klær for oppholdsvær.... Typisk Norge.

3. Når jeg ikke har tid til alt jeg ønsker å ha tid til. F.eks. blogging og trene, spesielt i det siste har jeg hatt
lite energi og overskudd. Skole og jobb har tatt overhånd både fysisk og i tankene, da blir det ofte til at de 24 timene
i døgnet ikke strekker til, uansett hvor mye man ønsker det.

4. Uhøflige mennesker - Hvor er folks folkeskikk?

5. Smatting og generelt lyder fra andres munn når de nyter et måltid (på en sabla ekkel måte).

6. Når internettet lever sitt eget liv (altså legger seg i dvale...)

7. Når Vålerenga taper eller viser rævva fotball/hockey - og den irritasjonen den bare legger seg over meg
litt for ofte føler jeg. Burde jo nesten ha blitt en vane?

8. Når uforventede regninger dukker opp?.... Seriøst. Hvor ble det av karmaen?

9. Når taklyset over sofaen i stua ikke fungerer (ca. hele tiden. En elektriker hos oss ønskes asap, anyone?)

10. Når noen mener at Franske Bulldoger er stygge. Seriøst?

11. Når det er rotete rundt meg - utrolig nok, for jeg er EKSTREMT rotete.

12. Når andre ikke klarer å argumentere for seg men mener at de allikevel har rett.

13. Forsøpling. Alle med hund skjønner nok hva jeg mener!

14. Når jeg bestiller noe i min størrelse, men allikevel så passer ikke plagget....
Kan ikke kjedene bare produsere klær i normale størrelser? (Dette gjelder også lengden
på bukser, hvorfor lager de ikke kortere bukser for de med stubber som ben?)

15. Når jeg ikke får sove, for da ligger jeg bare å tenker på at jeg ikke får sove....

Hva irriterer deg?

Turkey

                
Lol ser ut som jeg har deeeee syke puppene pga. Victoria's Secret bikinien, hahhaha!
Jaaa, kom jo igjen fra Tyrkia for noen dager siden! Det var en tur med nydelig vær - kanskje litt for nydelig, for luftfuktiheten der tilsvarte jo en dusj! Fikk i hvertfall bittelitt farge med meg hjem, noen gaver og sånt! Var helt fantastisk å se Damon igjen ihvertfall, aldri sett han hoppe såååå høyt! (Gjensynsglede sa du?). Vari hvertfall deilig med ferie fra skole og jobb.


Når jeg kom hjem var det rett på skolebenken, for har eksamen i tverrfaglig (altså vi på journalistikk blir delt opp i grupper for å jobbe i gruppe med noen fra interiør og grafisk design! Syntes oppgaven er kjempvanskelig og vi har slitt litt med å komme skikkelig i gang(føler jeg), men håper og tror det har løsnet litt nå! Så da er det hardjobb i 2 og en halv uke! Ellers så gleder jeg meg som sagt stort til 21. oktober, for da blir det en tur til USA på meg ♛

Hva syntes du om bildene?

#Stolteøyeblikk711

I dag er det en måned til jeg reiser til...

 

.....

 

Ja... Det er helt sant! Om en måned setter jeg snuten mot New York med en gjeng fra 7-eleven, Shell 7-eleven og Narvesen! Vi reiser 21.oktober og reiser hjem kvelden den 24. oktober. Jeg har noen krav for turen, å det er og å dra innom Dash New York, Victoria's Secret og Primark - Noen som har noen andre tips for gode butikker å gå innom? (Ikke Chanel, Louis Vuitton, Michael Kors osv.)//photos_weheartit

De planene jeg vet om er av vi selvfølgelig skal shoppe og se New York Rangers i Maddison Square Garden, ligge på Affinia hotel i Manhattan(4/5 stjerner) og selvfølgelig krever jeg å se Ground Zero(minnesmerket etter 9.11). Håper selvfølgelig å få gå i Central park.. er jo nydelig der på høsten!!! 

Noen tips å ta med seg når man skal til New York?

Chasing the sun

Følg bloggen min på facebook her - https://www.facebook.com/kristinelarsenn?fref=ts


 

//photos_weheartit

På mandag reiser vi endelig til Tyrkia, nærmere bestemt - Kemer! Dette blir en familietur igjen, så det vil nok bli en super tur. Ser frem til å få litt sol på kroppen, avslappning fra både skole og jobb og ikke minst kvalitetstid med noen av de jeg er glad i.Jeg har vært litt fraværende i det siste pga. mangel på energi + dårlig inspirasjon på bloggfronten, dere må gjerne gi meg noen tips til hva dere ønsker å lese♥

Ten tips for a rainy day

Nå er høsten kommet for fult, de fleste ønsker å gjemme seg inne under dynen da! Men fortvil ikke, det er masse flotte ting å gjøre selv om du ikke får ligget ute å tatt vare på sommerens brunfarge..... (som jeg aldri fikk)
//photos_weheartit1. Filmmarathon/Seriemarathon


Personlig så elsker jeg Harry Potter, The Vampire Diaries,
Keeping Up With The Kardashians, Grey's Anatomy osv.


2. Bake, lage mat osv.

Når været er dårlig så passer det jo å utfordre seg litt på kjøkkenet,
varm mat og bakeverk er enda bedre når det er kaldt ute!


3. Lese en god bok

Harry Potter f.eks! (Haha, Potterhead, yeah i know)

4. Nettshopping!!!!!!

Denne mine damer og herrer, den er litt skummel... Men hvor befriende det
er å slippe å ta på seg regnjakken og reise til kjøpesenteret!


5. Trene på treningsstudio!  

Den burde jeg ha fulgt i sommer, nyttårsforsettet mitt har gått i dass for
å sidet mildt! Blir nok en strandet hval i Tyrkia om under 2 uker!


6. Rydde, vaske og lignende!

Jeg kjenner meg selv så godt at på fine dager frister det ikke å rydde,
da vil man ut å gripe dagen! Så rydd mens du kan!


7. Jentekveld

Med latter, musikk, noe godt i glasset?, kakao, film og gossip kan ikke kvelden gå galt!

8. Egentid!

Det er viktig med egentid, slappe av foran pcen med avslappende musikk og
bare nyte livet mens regnet plasker ned "rundt deg" utenfor.


9. Oppryddning i pcen, kamera, mobil osv.

Jeg regner med at du som meg ikke tar deg tid til å rydde opp i bilder på dine
forskjellige "duppedingser", så når er det en mere perfekt timing enn på en regnværsdag?


10. Hvis du har et dyr

Lek med den/de, kos med den og gi den all din oppmerksomhet som den ikke får på dager
hvor jobb og skole dominerer.

Nyttige tips? / Hva gjør du på regnværsdager?

Masquerade

superkul.no

Gleder meg til torsdag, da skal jeg på Reitan maskeradeball med jobben! 

50 questions

1. Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år er jeg nesten 25 år, utrolig at jeg faktisk blir 20 år om under en måned!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Damon♥ Selvfølgelig

 3. Hvor høy er du? Jeg er 163,5 cm

4. Hvilken film så du sist? Jurassic World på kino, 20.juni! Utrolig bra film, skildrer det vi utsetter dyr for egentlig.

5. Hvem ringte du sist? Verdens beste(aka, Erik)6. Hvem ringte deg sist? Det var nok Erik det også!

7. Hva stod det på den siste sms?en du fikk? Legg egga sjæl - hahha, Erik ass

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg foretrekker å ringe, da får jeg fortere svar på det jeg eventuelt lurer
på!
 Men det kommer også an på hvem det gjelder!

9. Hva er ditt favorittsted? Mitt favorittsted er hjemme, faktisk! Veldig glad i leiligheten vår her i Oslo♥10. Hvilket sted foretrekker du minst?
 Skogen, æsje... (Er jo så grusomt mye maur der)

11. Når så du moren din sist? Jeg så mammaen min for 2 uker siden!

12. Hvilken øyenfarge har du? I'm blue baby, I'm blue.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Home for christmas - Maria Mena. Utrolig vanskelig å velge da
jeg elsker julen og julemusik!14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er separert, så de er vell skilt.

15. Når våknet du i dag? 10:30, måtte sende min kjære av gårde til Skien.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om 10 år er jeg nesten 30 år, da håper jeg at jeg har kommet godt i gang i min
karriere som journalist og er der hvor jeg ønsker å være i forhold til jobb. Jeg ønsker og håper at jeg og Erik enda har
holdt sammen, og kanskje har blitt gift litt før det. Jeg håper at Damon lever i sitt beste velgående og har fått en
lekekamerat(eller venninne), som selvfølgelig også skal være en Fransk Bulldog. Hvis jeg noen gang skal få barn så håper jeg
isåfall at jeg har fått det innen da.
 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg var LIVREDD for brann og innbrudd(haha).

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Hahahahha såååå søt(her)

19. Hva er din beste egenskap? Helt ærlig så aner jeg ikke, tror jeg er en god hønemor for Damon?♥

20. Hva er din verste egenskap? Min værste egenskap er at jeg er forferdelig rotete, trodde det skulle bli bedre når jeg flyttet for
meg selv - men så bor jeg jo med en som er like rotete som meg så det gikk rett vest.... Hahhah.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Sover ikke med klær, gjorde det faktisk før! (veldig rart)


22. Hvor mange puter har du i sengen? For øyeblikket har vi bare 2 siden bebisen titt og stadig får være i sengen, jo
mindre å bite på - jo bedre,

23. Hva er det rareste du har spist? Det rareste jeg har spist må vell være småstein da jeg var liten

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en bærbar MacBook Pro retina

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? SOKKER! Klarer ikke å gå uten sokker

26. Hva hører du på akkurat nå? Viften som går og fugler.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Hvit sjokolade med skogsbær/skogsbær hemmelighet! (LOVE)

28. Hvilken dessert er din favoritt? Min favoritt dessert må nok være gulerotkake

29. Hva er den største premien du har vunnet? 50 kr på flaxlodd ellernoe

30. Liker du kaffe? Veldig glad i kaffe!

31. Hva drikker du helst til frokost?
 Juice, saft eller vann!

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Min favorittlærer på vgs. var Thomas som vi hadde på Barn og ungdomsarbeider
på Gjøvik vgs! (Vi fikk adskjedsbrev når vi var ferdige, vi gjorde nok inntrykk)

33. Kan du spille poker? Hell no

34. Hva har du spist i dag? Omelett, melon og moreller til frokost/lunsj. Svinekjøttdeig, saus, fullkornspasta og ertestuing til middag!

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? En historisk person som interesserer meg må være Hitler. Jeg er jo utrolig interessert i 2.verdenskrig som han er en vesentlig del av. Utrolig fascinerende at en så syk mann gjorde så mye fælt, og vi har enda ikke lært.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Husker ikke :( 

37. Vil du ha barn? Har verdens flotteste firbeinte sønn atm, så akkurat nå trenger jeg ikke noe mere! Men tiden vil vise,
må først være ferdig på skolen!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Kan engelsk og noe svensk! :)

39. Sover du på en spesiell side? Jeg ligger innerst under vinduet for tiden!

40. Foretrekker du havet eller basseng? Basseng! Ikke noe glad i å bade i hav i det hele tatt, skikkelig basseng-rotte, til alles
store fortvilelse!

41. Hva bruker du helst penger på? Damon og klær, hahha! Elsker klær, dyre klær :(

42. Eier du dyrbare smykker? Eier ingen dyre smykker men er veldig glad i ringene jeg har fått av Erik♥

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Det er så mangt... Grey's Anatomy, The Vampire Diaries, Keeping up with the
Kardashians, Bloggerne osv.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Neste helg så skal vi en tur å besøke mamma for å grille med en vennefamilie, jobbe og nyte livet!

45. Kan du stå på slalom? Hahahhah, nei.

 46. Hvordan imponerer man deg? Ved å by på seg selv, være hyggelig og immøtekommende!

 47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Har den standard lyden ttil iPhone eller lydløs som oftest

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? At min interesse for 2.verdenskrig kom til meg allerede på barneskolestadiet
da vi så Anne Franks dagbok på skolen og en lokal dame kom å fortalte noen historier fra nærmiljøet under krigen

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Det røde på kamera-stroppen på Canon kameraet mitt

50. Er du sosial? Jeg er ekstremt sosial, derfor ønsker jeg det yrket jeg ønsker også. Jeg er ikke sjenert på noen som helst måte
og elsker å bli kjent med andre! Perfekt å få en hunderase inn i hus som er like sosial som meg - om ikke mere, hehe.


//Foto: Gamle bloggen min

Var dette interessant?

Hva ønsker du å lese?

Hva liker du å lese om på andre sine blogger?

Hadde det vært kult om jeg hadde filmet en 
del av sommeren vår med Go Pro kamera?

Vil du at jeg skal ha en spørsmålsrunde?

Hva ønsker du at jeg skal blogge om?

 Hvilke interesserer er det du har?

Bucketlist for this summer

// inneholder konkurransebidrag

Alle andre legger jo ut sin bucketlist for sommeren, så da må jo jeg også kjøre på? Det er spådd fantastisk vær i sommer, så håper alt over blir gjennomført. Gleder meg masse til mange nye minner i sommer og ikke minst til jeg blir 20 år!

Er det noe jeg virkelig håper vi får gjennomført så er det en roadtrip til Bø sommarland! Ønsker så gjerne å fikse noen gratisbilletter så vi kanskje kan lure med noen som vil passe på Damon, for ønsker å ta med han på turen og. Men hvis det ikke ordner seg så får vi reise alene, har ihvertfall lyst til å ta med Go Pro kamera å filme, tror det hadde blitt en kul ting å vise på bloggen! Ihvertfall på http://sommarland.no/ så finner du alt av informasjon om parken, regler og alt annet du trenger å vite! Jeg kan ihvertfall anbefale Bø camping som er like ved sommarland om noen vil ha en rimeligere tur ned dit! (vært der flere ganger)

Hva er din bucketlist for sommeren?

Goals

Jeg tror at alle har mål her i livet, noen er viktigere enn andre. Men jeg vet at alle disse under vil forme meg som menneske og journalist en dag - forhåpentligvis. Ikke minst er det viktig å ha ting til å se fremover mot eller å jobbe mot for å utvikle seg selv. Jeg er så glad at jeg i en alder av snart 20 år faktisk vet hva jeg vil med livet mitt.


foto//weheartit 

Tatovere det ene låret/siden ved hofta

Når jeg har trent en stund, gått ned noen kilo og jeg føler meg vel så skal jeg skrape sammen noen kroner for å tatovere siden på låret mitt! Det er sååå fint.

Få en sunn og flott kropp

Det er et skikkelig mål for meg å få en trent og sunn kropp, jeg er på vei dit heldigvis. Men veien er tung og lang.

Bli flink på å lage mat

Etter jeg har flyttet så har jeg heldigvis utviklet mine kokkekunskaper, men jeg har fortsatt lyst til å lære mer! og ikkeminst å like mer.

Reise til USA

Jeg har så utrolig lyst til å reise til USA, det er så mange steder jeg vil besøke! Men Florida/Orlando, California/LA, Miami, LAs Vegas, New York, Key West og New Orleans er virkelig på toppen av  de stedene jeg vil. Tenk hvor bra bloggingen hadde vært derifra?

Møte spennende folk

Ian Somerhalder, J.K Rowling, Ariana Grande og Richard O'Barry er de 4 i verden som jeg virkelig ser opp til og beundrer.
 - Ian er så utrolig opptatt av dyrevelferd og miljøet, i tillegg så er han skuespiller i The Vampire Diaries som er en av de mest populære seriene i verden(kan ogsåsi at vår firbeinte er oppkalt etter Ians karakter i tvd).
 - J.k Rowling... Trenger jeg å si noe mer, syntes quoten hennes taler for seg? Hun er en gudinne, jeg hyller henne og all ære til henne for å gjøre min generasjon til Harry Potter generasjonen. Lots of love!
 - Ariana Grande er en av de vakreste tobente på denne planeten, hun synger de fleste av scenen og er opptatt av dyrevern i tillegg. Tar av meg hatten for den dama.
 - Sist men ikke minst, Richard O'Barry, det er en ekte helt. Lever for vern av delfiner og kjemper dems kamp på land. Takk for alt du gjør og alt du ofrer for dyr og at andre skal åpne øynene. Se The Cove, så skjønner dere hvor stor og viktig denne mannen er.

Ellers så har jeg store ønsker om å møte Kardashian/Jenner familien, casten til The Vampire Diaries, The Originals og Grey's Anatomy, Lana Del Ray og Sophie Elise faktisk.

Oppnå det jeg ønsker her i livet

Mine store ønsker det er å bli utdannet journalist, bo i en stor og fin leilighet i Oslo eller utenfor sammen med min kjære, Damon og forhåpentligvis flere franskmenn/frøkner og kanskje en bebis engang. I tillegg så har jeg pønsket ut mitt drømmebryllup, og jeg tror at alle som kjenner meg ikke blir sjokkert av at jeg ønsker meg et romjulsbryllup! (hahah jeg er så wierdo). 

Dra til Taiji, Japan for å kjempe for delfinene

Dette er vel kanskje et av de viktigste punktene. Slik det ser ut nå så blir det nok igjen ny sesong for "fiskerene" i Taiji i september. Det er så grusomt av verden  sitter å ser på, politikerene sitter å ser på og gjør... ingenting. Jeg vil gjøre noe, men først skal studiene gjennomføres. Jeg vet ihvertfall at jeg skal bruke studiet mitt for at delfinene i bukten i Taiji blir hørt. Jeg har tenkt ut et prosjekt, så jeg håper virkelig jeg kommer på gode ideer, for det er faktisk bare 2 år til jeg "kan" dra. 

Hva er dine "goals"?

Ny uke, nye muligheter!Da er det mandag igjen, ny uke og nye muligheter! Tror det blir en flott uke. Planene for uken er å få trent en del og nyte solen! Også jobbe da, selvfølgelig. 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Vegetarburger med salat

Kjøttdeig, ris, salat og sjysaus

Grillspyd, salat og hjemmelaget potetsalat

Grilleeee

Grillmat

Pita pizza

Hjemmelaget karbonader, saus, ertestuing og makaroni - hvis jeg ikke skal til Skien

Trene

Intervaller og gymmet

Jobb 11-19

Trene
Intervaller og Gymmet 

Trene
Intervaller og hjemmetrening

Jobb 11-19

Jobb 12-20

(Jogge og hjemmetrening?)

Trene eller fotballkamp

Hva er dine planer for denne uken?

Kontakt


foto/google

E-mail:
kristine.larsen95@hotmail.com

Facebook: facebook.com/kristinelarsenn (her)

Twitter: twitter.com/kristinelars1 (her)

Tumblr: kristinelars1.tumblr.com (her)

Instagram: Kristinelarsen (her)

A brand new balcony

Så utrolig fornøyd med balkongen vår nå! Min kjære har vært så flink med å male og legge nytt gulv ute der, så blir kjempe hyggelig å sitte her i sommer. Første middagen på balkongen blir nok i dag, må jo nyte sommeren mens den er - selv om det både har regnet, haglet og tordnet i Oslo i dag. 

Hva synes du?

Yellow morningEr helt nydelig vær ute så da passer det fint med kald Solo Super! I dag så skal jeg møte mamma og søsteren min ++ siden de har vært på ferie en uke, så blir hyggelig å se dem igjen! De skal på VG-Lista men jeg dropper det i år pga. dårlig line-up....

Hva er dine planer for dagen?

Sommerplaner

Det er så deilig med ferie, selv om jeg har vært syk og ligget inne stort sett hele tiden. Selvfølgelig har vi også noen planer for ukene framover, så gleder oss masse! Hvaler


Det blir nok ihvertfal en tur til Hvaler i sommer når noen i familien til min kjære! Er så hyggelig i sommerhuset dems, Damon stortrives der også!

Grilling med venner og familie

Jeg ELSKER grillmat! Desverre har vi ikke lov å grille på verandaen her vi bor, men det er jo supert at det er mange fine parker å grille i her i Oslo. I tillegg så blir det vel å grille litt på besøk hos familie og venner i sommer!

Bø Sommarland?

Jeg har tidligere vært flere ganger i den parken, det er så gøy der!(unntatt at jeg blir ekstremt solbrent HVER gang jeg er der). Så håper at vi får til å resie dit i sommer, så om været hodler seg og anledningen byr seg så reiser vi en tur til Telemark for å ha det vannvittig moro.

Fylle 20 år

2.august så fyller jeg ENDELIG 20 år! Det tror jeg alle vennene mine og min kjære syntes er heeelt okey! Og ikke minst meg selv. Gleder meg veldig til bursdagshelgen min med mange av mine flotte venner.

Tyrkia - Kemer

14-21 september så reiser vi en uke til Tyrkia, selv om det er etter ferien så regnet jeg med den i sommerplanene fordi det er ikke alltid det er heeelt høst i september! Hehe. Gleder oss veldig, spesielt jeg for å se feriehuset til svigerforeldrene mine som er så snille å inviterte oss! Blir helt supert.

Bilder er lånt fra google og weheartit.


 
Ellers så er planen å jobbe, nyte solen og ha fine dager med min kjære og valpen vår! Tror det blir en super sommer.

Hva er dine planer for sommeren?

Studenten

Fra tordaglørdag i forje uke så var jeg, min kjære og Damon en tur i Sverige! Vi var i Sverige fordi min kjære treening Linn skulle ta sstudenten (studenten er det samme som russ i norge bare på en annen måte). Det ble ihvertfall veldig vellykket!
Vår lille franskmann som plager en gammel og naken kinser :D Vi hadde en fantastisk tur, utrolig koselig å endelig få sett de igjen! Fantastisk å ha et slikt bånd med familien min som bor så langt unna, veldig takknemelig for det. Ikke minst så er jeg takknemelig for å bli bedt på den begivenheten, utrolig gøy å få se hvordan den "Studenten" tradisjonen er i Sverige. Den er veldig lik russetiden på en måte, men på mange måter er den "renere" og hyggeligere enn russetiden. Anbefaler alle som har slektninger i Sverige som er ferdig med VGS/gymnaset om noen år å ta seg en tur og oppleve det, det er jo litt gøy å se hvordan de feirer også! Vi fikk forøvrig også sjekket ut uleivet i Ljusdal(noen timer unna Falun), det var gøy med så mange folk ute da! 

Har du vært med på "Studenten" før?

Sommer og skolefri!

Natt til i går så leverte jeg min siste eksamen før ferien! SÅ UTROLIG DEILIG. Det som ikke er fult så deilig er at jeg har selvfølgelig blitt syk... Fra torsdag-lørdag var vi i Sverige(eget innlegg kommer), så ble uheldigvis syk på den turen. Utrolig kjedelig å ligge syk inne i leiligheten når solen skinner på skyfri himmel, og alt jeg vil er å helst ligge på et teppe i en av Oslos parker med en kald en i hånda og engangsgrill med pølser på ved siden av. Damn. Men det er en tid for alt. Jeg er ihvertfall fornøyd med at jeg satt syk og jævlig(unnskyld språket), i 7(!!!) timer på søndag for å jobbe med eksamen, burde vell strengt tatt kanskje ikke ha gjort det men MÅTTE.... Nå er den eksamenen i hvertfall levert og jeg har endelig sommerferie! 

GOD SOMMER!

1 year

På lørdagen som var så var det ett år siden jeg og min kjære ble offesielt kjærester....Vet ikke hva jeg skulle gjort uten den fine lille familien min! 

.. men den datoen vi egentlig feirer er 23.juli fordi det var første gangen vi var med hverandre og ble kjent! Lykkedagen vår? Men siden det var 1 år nå, så syntes jeg vi skulle feire ihvertfall litt med en liten gave. Fikk en utrolig vakker ring av han ihvertfall, kjempe glad for den! - nei, vi er ikke forlovet.

Det var ihvertfall en koselig dag inne siden det var forferdelig regnvær, både tobente og den firbente var slappe og ville helst ligge på sofaen under teppet! Det ble en veldig sen middag, men syntes den ble veldig bra ihvertfall.

Hvordan pleier du å feire jubileum?

My love for you is Grande

Gleder meg så utrolig til i morgen, i morgen skal jeg på Ariana Grande konsert med Ida! Kan nesten ikke vente, har forgudet Ariana siden forever♥


Ariana Grande           Ari          . | via Tumblr
ariana marie claire          This pic is my fave // luvs it alot // myeverything 💕💕💗💗😌          Untitled | via Tumblr
Ariana Grande           PHOTO GALLERY - ARIANA GRANDE ONLINE: Click image to close this window          Untitled


Hottie ❤          Ariana Grande          Ariana Grande
Ariana          Untitled          ^^
Ariana           Ariana grande photoshoot          Ari❤


Ariana Grande          ARIANA GRANDÉ          Ariana Grande 💕☁️
Ariana Grande Photoshoot          Ariana          Ariana
.          Ariana Grande           follow me

                     //photos_weheartit                                                                                                                                                                                                                   

 Skal du på denne konserten?

17. mai preparations


Kjole / Nelly   Toms sko / Nelly   Blomsterkrans / Glitter   Veske / Bik Bok   Solbriller / Nelly   


Puppia "Sailor" sele / Ebay


Både tobeinte og en firbeint hos oss forbereder seg for en flott 17. mai feiring i år, i år skal vi til Raufoss da Oslo+valp på 17.mai er ingen god ting. Så må bli litt roligere og i hans temo i år, så da ser vi barnetog og russetog uten Damon i år men ellers så må jo han få utforske litt og hilse på folk og hunder han også på denne flotte dagen! Vi er jo så heldige å ha en super sosial og ekstremt vennelig valp, så blir koselig! Har jo planlagt en meet-up med ei jeg kjenner som har en Fransk Bulldog frøken! Blir nok en super feiring for store og små! 

Håper alle får en super 17.mai helg ♥

Hva skal du bruke på 17.mai?

Glede!

 Følg bloggen min på facebook HER.


Glede for meg er ...... å starte dagen med en deilig og sunn frokost. Jeg har faktisk ikke vært noe glad i frokost før forje uke! 

... å vite at familien min og vennene mine er friske!

... å se Vålerenga være over alt og over alle 

... å vite at mannen i mitt liv er den siste jeg snakker med om kvelden og den første jeg snakker med om morgenen.

... å bestå en eksamen!


... å komme hjem til verdens beste hund som hopper av glede, slikker meg i ansiktet og er verdens herligste.

... å sovne på sofaen med fineste Damon klamrende inntil meg♥

... å få høre hvor blid jeg er på jobb!

... å se at engasjement for dyrevern gir resultater

... å se sola skinne og kjenne varmen mot huden


... å ta bilder!

... å se på Keeping up with the Kardashians. Hahahha

... å se lønn og stipend trille inn på kontoen

... å være med venner og venninner


Hva er glede for deg?

Tumblr

Photos_tumblr(Du finner alle på min profil)

Min tumblr profil finner dere her - http://kristinelars1.tumblr.com/

Jeg elsker tumblr og bruker mye tid der i forbindelse med seriene jeg følger med på, mange som legger ut mye kult og meninger om "dagens" episode osv. I tillegg så er jeg genuint glad i foto, så da er jo det en perfekt side for meg å både dele mine bilder og bilder som inspirerer meg.

Hva er din Tumblr?

Wonderful dayDeilig med lørdag og fri, så til frokost/lunsj i dag ble det deilige proteinpannekaker med mager vaniljekesam, toppet med bringebær. Nydelig! Denne lørdagen skal brukes til eksamensjobbing til de grader, må bare jobbe på nå! Skal også slappe av litt med Grey's Anatomy innimellom, vurderer forresten å se alle sesongene snart. Får ikke tid til masse blogging i dag, men noe blir det nok.

Hva er dine planer for dagen?

Funday

 Følg bloggen min på facebook HER.

Adidas zip crew / 599,- / Junkyard(her)    Protein pannekakepulver / 189,-(-24%) / Proteinfabrikken(her)     "Fitness popcorn" / 29,- / Proteinfabrikken(her)    
Better Bodies genser / 499,- / Proteinfabrikken(her)     Sjokolade proteinpulver / 229,-(-40%) / Proteinfabrikken(her)


Sunday is a fun day! I dag har solen endelig skint over Oslo igjen, dog ikke like varmt som tidligere i uken men is ble det på oss allikevel, og lille valpen vår fikk gått en del - sjarmerte seg hele veien ned til narvesen♥ Litt nettshopping har det også blitt i dag, endelig fotball igjen neste helg så da måtte jeg nesten kjøpe meg noe nytt til da.

Spania turen i slutten av januar, oppussing av kjøkken og valp har tatt bort fokuset mitt på trening og sunt kosthold, så nå blir det andre boller(eller ingen boller for å si det slik)! Skal nok ikke kjøre på med proteinpulver med en gang med tanke på at jeg ikke har trent på lenge, men kjekt å ha dersom jeg føler at det blir nødvendig - spesielt i ukene jeg har kjøttfri uke. Gleder meg veldig til å komme i gang igjen, fordi nå har jeg hatt en dødtid over alt for lang tid - flere og flere strekkmerker, kiloene legger seg på og kondisen blir bare dårligere og dårligere! Så håper motivasjonen kommer på topp veldig raskt. Resten av kvelden skal jeg prøve å få gjort en del på eksamensoppgaven, ganske stor oppgave så nå er det bare å bite tennene sammen og jobbe hardt.

Hvordan har din søndag vært?

 

 

Ny start, nye muligheter!


Da er jeg offisielt i gang med en my blogg. Ny blogg - nye muligheter!

Jeg kommer til å blogge om hverdagen min som nå inneholder hovedsakelig valpen vår Damon, jobb, skole og samboeren min - blir ikke så alt for mye tid til overs til andre ting etter dette. Jeg kommer til å bli flinkere til å ta flere og bedre bilder, jeg har også planer om å få ordnet meg photoshop igjen så redigeringen blir bedre - bare så synd at blogg.no ødelegger kvaliteten på bildene uansett... Jeg kommer til å fortsette med å bruke bloggen min til mitt engasjement for dyrevern og andre meninger.

Vil bare si at fremover kan det være litt rot i designet, når jeg har tid og vilje så driver jeg å trikser og mikser litt med koder!


Ellers har jeg hatt fri fra både jobb og skole i dag, så da har det vært mamma og Damon tid♥ Elsker det. I morgen er jeg morgenbarnevakt for Damon, så jobb i 7 timer, hjem å se Vålerenga på tv. Min kjære Ingvild skal også komme og sove over i morgen kveld, det blir supert å se henne igjen.


Min lille bebis♥

VELKOMMEN TIL MIN NYE BLOGG! 

Om meg

Jeg har tidligere blogget fra http://tiia.blogg.no/


 

·   K R I S T I N E   L A R S E N   ·

Jeg er Kristine, 22 år fra Toten - men bosatt i Oslo på snart mitt fjerde år. Jeg har tidligere studert bachelor i journalistikk ved Høyskolen Kristiania, og ble uteksaminert våren/sommeren 2017 - og bestått. Jeg er genuint opptatt av å skrive, formidle, dele, ta bilder, kjendiser, mote(kanskje ikke jeg selv kler meg så moteriktig, men interessen ligger der), reise, livsstil og alt som hører med i det overfladiske liv! Jeg er også veldig interessert i fotball, dyrevern, hunder og prøver å få interessen for trening.

I Oslo bor jeg sammen med mine 2 Franske Bulldoger, også kalt "Frenchies" Damon som er født i februar 2015 og Kikki født i januar 2017. Disse betyr hele verden for meg, og er den beste investeringen i livet jeg har gjort. Så mye glede og lærdom hadde jeg aldri trodd at disse to skulle kunne gi meg.


Dette er oss♥

Er det noe du lurer på så legg igjen en komentar.