hits

Fridayyyyyy

Følg bloggen min på facebook HER.

God lørdag, endelig har jeg helg og Tine har kommet på besøk ♥ Hun har forresten startet å blogge. I går kom Tine på formiddagen, og vi begge var vell egentlig veldig slått ut fordi jeg hadde jobbet natt og hun tok et tidlig fly hit til Oslo. Ble en tur på Storo senteret her ved meg, så chillet vi her hjemme før vi dro på Pincho Nation i sentrum for å spise. Kult sted, men dog veldig overpriset i forhold til mengden man får med mat føler jeg. Men var utrolig hyggelig! Så resten så vi bare på Ex on the beach her hjemme og drakk mojito mens vi snakket til 3:00 i natt.

I dag er vi klare for litt festligheter her hjemme før det blir en tur ut på byen, tror det blir veldig bra♥

···

Må bare si at det er helt fantastisk å ha en venninne som reiser mange timer for å komme hit å besøke meg, år etter år. Fine Tine! Venner som henne må man virkelig ta vare på. Vennskapet vårt kjenner ingen grenser, og uansett hvor mye eller lite vi snakkes så er alt det samme når vi sees igjen. Evig takknemlig for at jeg møtte denne jenta for snart nøyaktig tre år siden, og helt utrolig at vennskapet vårt startet i New York av alle steder.

Hva er dine planer for kvelden?

Lillelørdag

Følg bloggen min på facebook HER.

God torsdag ♥ I går altså onsdagen - eller lillelørdagen, så var jeg på et koselig personalmøte med den andre Max restauranten her i Oslo, for på mandagen skal jeg bytte restaurant for å være med å hjelpe til der fremover, mulig jeg også blir værende der. Spennende å få lov til å være med på det, og ikke minst føler jeg at det en en slags ære å bli spesielt valgt ut fordi de trenger mitt lederskap, mitt blide vesen og ikke minst at jeg gjør en god jobb. Det er kult! Var en utrolig hyggelig gjeng som tok meg i mot, så håper og tror at dette blir bra! Gøy når man kan få utviklet seg selv og få noen nye utfordringer.

...

I dag har jeg fri, så i dag er planen å rydde litt, lage en god middag og slappe av med hundene. Det er ikke så fint vær, og da vil hundene helst være inne - litt synd for hadde planer om å gå en lengre tur i dag, men sånn blir det ikke alltid.

Hvordan har uken din vært hittil? 

En natt på hotell

Følg bloggen min på facebook HER.Blogg-komaen er offisielt over! Mandagen min ble brått snudd på hodet -  våknet etter to timer søvn fordi det er problemer med rørene i leiligheten jeg leier. Det har vært noen her som skulle fikse det - og i går skulle halve betongtrappen over rørene bort, så dermed ekstremt mye bråk i fra morgenen av som ikke akkurat passer veldig godt når jeg jobber natt om dagen. Så var godt med litt sovn før jobb i natt, var også helt okei med bare noen minutter gange til sengen etterpå! Hotellet var faktisk veldig fint, sentralt og hyggelig personell i resepsjonen - anbefaler dette faktisk. Setter utrolig pris på utleieren min som tar såpass vare på meg og tar ting på alvor når det er problemer i leiligheten.

Nå er jeg i hvert fall hjemme igjen og er klar for siste nattevakt for denne gang - og det kjennes på kroppen at det er helt greit, har jo fortsatt veldig vondt i foten og på natt er det ekstra tungt da det blir veldig mye løping hit og dit da det er mye som skal gjøres klart for stenging og diverse. Nå er det bare to dager til tidlig langhelg for min del, og jeg kan virkelig ikke vente! 

Har du hatt en fin start på uken?

Sisterhood

Følg bloggen min på facebook HER.For en fin helg sammen med søsteren min! Spist alt for mye god mat og snacks, dyttet i oss over en halv sjokoladekake og jah. Vi har rett og slett bare kost oss på tross av at jeg har hatt i helvetes vondt i foten. Vi har runnet over en sesong med Vampire Diaries, kost masse med Damon - rett og slett vært helt nydelig. Nå har søsteren min dratt, Damon er hos pappaen sin og Kikki er her igjen så får jeg se om jeg får litt hjelp med lufting av henne og handling i løpet av uken. Jeg sliter jo veldig med å gå, smerter og jah, alt som hører med. Skal ikke klage for mye om det i dagene fremover, men når jeg ikke kan gå noe særlig er jeg glad jeg har bloggen f.eks. å pusle med! Skulle jo ha ryddet her osv. men kan jo ikke få til alt. Klarer jeg å få hunden ut på do, lage middag og å dusje så får jeg være fornøyd tenker jeg. Takker for mye omtanke om dagen fra venner, blogglesere og alt! ♥ Setter også enormt pris på min personlige tjener for helgen, men det er jo nesten på sin plass ettersom jeg living my life as an Kardashian?!?!?! Neida, joda.

Hvordan har helgen din vært?

En uke ufrivillig ferie(?)

Følg bloggen min på facebook HER.Fredag og 3 timer unnagjort på legevakten. Hurra! Kraftig forstuing/overtråkk i foten, og det resulterer selvfølgelig til at jeg blir sykemeldt i hvert fall i en uke. Er jo krise å gå på benet, så nå blir det et par dager med bandasje og krykker før jeg så småt skal begynne å bruke benet mer og mer. Heldigvis kommer søsteren min  i kveld for å være her i helgen og hjelpe meg med handling, bikkja og alt. Så det blir koselig med litt sister-time! Ellers så kom jo som sagt mamma i går, så hun ble med meg på legevakten igjen i dag også - ble nemlig sendt hjem i går fordi det var så ekstremt mye å gjøre i går kveld. 

Heldigvis har jeg noe positivt å se frem til - ønskejakken min kommer endelig i morgen. Har vurdert frem og tilbake i hele år om jeg skal bestille den eller ikke , men endelig er den snart her ♥

Flere som har forstuet ankelen før? 

2018 kan du få rimelig gratis av meg!

Følg bloggen min på facebook HER.

·   D R I T T L E I   ·

Altså når skal ulykkesåret mitt ta en slutt? Dere husker vell starten på året hvor jeg stakk meg selv med uhell i leggen med kniv på vei hjem fra handling?... Ja nå har jeg klart det igjen, bare denne gangen tok jeg meg en aketur ned trappen til Stortinget T-banestasjon. Ja for meg som ELSKER å drite meg ut, så kan dere jo bare tenke dere hvor ekstremt flau jeg ble? Og spesielt når de snille fine menneskene kom bort å spurte om det gikk bra, selvfølgelig did i play it cool. Gikk meg en tur på Storo Storsenter, haltene... Etter en time på sofaen klarte jeg nesten ikke å gå lengre, så det er vell liten tvil om at det har skjedd noe i ankelen min, som dere sikkert ser? (Nei det er ikke photoshopet denne gangen heller, ahahha).

Snart er mamma i Oslo, så da blir det en tur på legevakten. Har så sykt angst for å bli lagt inn på sykehus, så da var det nok best at mamma kom ellers hadde jeg vell blitt liggende her og dratt på jobb på lørdagen sånn. 

2019 kan ikke komme fort nok merker jeg!

Velkommen hjem

Følg bloggen min på facebook HER.

Endelig er prinsen min hjemme igjen, i vårt nye hjem! Det ser ut til at han trives, og begynner å slå seg til ro. Merker at han synes nok det her er litt rart, og synes ikke det var så nødvendig å gå inn her etter tur i går, men det går nok kanskje også litt på at han er litt snurt over å ha vært borte i fra meg såpass lenge. Har savnet han veldig, så var fint å ha han hjemme igjen nå. Veldig glad jeg har så tilpasningsdyktige hunder i hvert fall.

Uken er hvert fall i gang for fult hos meg, jobbet et vanlig skift i går og feiret bursdagen til en venninne på Prima Fila ved Rådhuset, en italiensk restaurant med utrooolig god Carbonara, stor mengde til en relativt grei pris. Så vi koste oss veldig! Ellers så skal jeg kun ha fri fredagen denne uken, og jobbe helt frem til fredag i neste uke - det blir tøft men verdt det. 

Flere som har hund og har opplevd å måtte flytte?

Ingen sak å fylle tjuetre

Følg bloggen min på facebook HER.

Fylte jo år på torsdagen som sagt, så på lørdagen var det klart for å feire med en god del av vennegjengen min her i Oslo - og damn det ble en bra kveld, dog litt tidlig hjem på meg da en ski med shots fikk meg over kanten på Heidis, men hva har det å siii? Bursdag en gang i året si. Var i hvert fall veldig mange som kom, så setter veldig pris på det ♥


Ca. det mest upraktiske å tilby når vi skulle i en park når det er såpass varmt, men folk fikk de ned da.

Vi startet i Kuba Parken ved Grünerløkka, en veldig fin park som ikke er overbefolket av mennesker - som er like greit ettersom vi ble rundt 15 stk. Så ble det en øl på en pub(?) eller hva nå jeg skal kalle det, ved parken, før vi dro ned til sentrum å ut på byen! Planen var jo egentlig å ha hele gjengen hjemme, men sannsynligheten at vi ville bli for mange var litt for stor. Men får ta det igjen med en innflytningsfest i løpet av høsten ♥

Er litt treig med innlegg om dagen, men er litt påkjørt etter flyttingen enda, noe som også resulterte i den fyllekulen på bursdagen min er jeg rimelig sikker på, og nå er jeg tilbake på jobb etter disse dagene også, men skal prøve å komme inn i gode rutiner med bloggen igjen.

Hvordan var helgen din?

Twenty three - Happy bday to me

Følg bloggen min på facebook HER.

Endelig fyller denne jenta her også år! Så i dag unnet jeg meg å kjøpe en kanelsnurr i fra Baker Hansen, vet ikke om det er bra eller dårlig at jeg har ca. 5 min gange til Storo senteret med alt av alt jeg elsker... Perfekt... Så i kveld etter en økt til med pakking blir det å kose meg med dette og grine meg i hjel av siste The Originals episoden!

Ellers har det vært en veldig bra dag, har fått pakket ut litt mer enn i går, fått plassert litt ting så jeg i hvert fall så smått kan få tømt noen esker. Så ville bestevenninnen min gi meg en bursdagsmiddag - så vi spiste på Café Sara, og det var utrolig digg! Stappmett enda faktisk ♥ Takk for at du ville holde meg med selskap på tross av at vi skal feire på lørdagen, og ikke minst for maten. Du er så god!

Var jo også som sagt på Storo senteret og måtte innom Nille, og der kom jeg jo selvfølgelig over en Fransk Buldog pyntegjenstand, så den måtte bli med hjem! åh som jeg gleder meg til å vise dere når alt er klart.

Behind the scenes.... 


At the moment ser det jo helt jævlig ut her, rett og slett. Men håper og tror at det vil komme seg i løpet av de neste dagene! 

Så alt i alt har det vært en fin bursdag, våknet av meg selv - helt påkjørt selvfølgelig etter to dager med pakking, vasking og flytting. Ikke minst har jeg fått så utrolig mange og koselige gratulasjoner på dagen min♥ Settes stor pris på!

Hurra for meg 

Kaos i livet mitt

Følg bloggen min på facebook HER.I går var jeg i leiligheten fordi en kompis av meg skulle hjelpe med å legge gulv i leiligheten da det var teppegulv der - noe som ikke passer særlig godt med 2 hunder. Ble utrolig fint, så er utrolig takknemlig for hjelpen og jobben han har gjort. Om bare noen timer så flytter jeg inn i et nytt hjem, et nytt Oslo-hjem. Er så utrolig spent på hvordan det blir, minnene jeg vil skape i det nye hjemmet. Gleder meg til å se om hundene vil trives, og om jeg selv vil det. Vil det gå bra å bo i sokkelleilighet igjen? Vi får se, jeg håper det. Er i hvert fall utrolig fornøyd hittil så håper dette blir bra. På tide å lukke et kapittel og starte på nytt ;) Opplevd veldig mye i denne leiligheten, så håper den nye vil toppe det! 

Flere som flytter i sommer?

Change is around the corner

Følg bloggen min på facebook HER.


Arkivbilde av Damon i fra da vi flyttet i fra vårt første Oslo-hjem på Haugerud. Tror jeg aldri vil føle meg så hjemme noe sted som der, det er der jeg virkelig følte at jeg vokste som menneske og fant meg selv.

·   N E W   H O M E   ·

Dere vet jo hvordan jeg har stresset denne våren etter å finne et nytt hjem? 1. august flytter jeg til denne, litt mindre leiligheten på Storo/Grefsen. Gleder meg veldig mye! Blir veldig deilig å komme til en litt mer sentral del av byen, hvor nattbussene går på hverdag, det er oppvaskmaskin på kjøkkenet og jeg forhåpentligvis vil ha litt mer ro rundt meg. JA her jeg bor har det vært veldig mye støy fra de som bor over (og utvendig) - både sommer og vinter, uten at jeg vil gå nærmere inn på det. 

Forandring fryder sies det, og det tror jeg det virkelig vil gjøre nå. Det blir mye forandringer, kjøpt inn en del nytt - tepper, puter osv. i tillegg til at jeg har kjøpt en ny sofa (tenkte jeg kunne lage et eget innlegg med alt jeg har kjøpt til den nye leiligheten)! Gleder meg til å gjøre det stedet til mitt eget, og at teppegulvet skal bort - det fungerer jo IKKE med to hunder, så huseier og jeg ble enige om å få lagt nytt gulv der så han kan spare det løse teppegulvet til senere :-)

Dette blir nok en utrolig fin høst, kommer mye nærmere vennene jeg har nærmest - og det blir helt fantastisk kjenner jeg. Det trenger jeg! Håper hundene vil trives der, og ikke minst meg selv. Blir mye som skjer fremover så er bare å stay tuned. Vil også ende opp med å selge/gi bort en del ting så vil oppdatere dere på det også.
Blir ekstremt rart å pakke sammen alt og flytte igjen, men slik er det! Håper neste gang jeg flytter så har jeg funnet meg en å flytte med, men det ser mørkt ut om dagen hahahah! #CrazyDogLady4Life

Flere som flytter i sommer?

Min 17.mai-feiring

Følg bloggen min på facebook HER.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wow for en utrolig flott dag! Endelig er min kjære Linn på besøk i fra Sverige, og hun måtte jo selvfølgelig få oppleve norsk 17.mai-feiring. 07: ropte hanen, eller salutten gikk av, så da var det opp og hopp. På med sminke, kaste i seg frokost å vente på at Lene skulle komme. Vi dro ned å så på barnetoget før vi gikk å kjøpte oss en is, roet ned før dagen skulle starte for fult. Dagsfylla, say no more. Grillings hjemme hos mamma, som var veldig godt etter mange timer i sola og med alkohol. Kvelden avsluttet med øl, nydelig fyrverkeri, venner og latter ♥ En perfekt 17.mai!

Hvordan var din feiring?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Breakfast in the sun

Følg bloggen min på facebook HER.

God mandag, ny uke og nye muligheter! Føles egentlig ut som en onsdag for min del da jeg har hatt jobbhelg! Men sånn er det. I dag dag har jeg fri og skal på grilling i parken med de andre skiftlederne og sjefene på jobben - det blir bra! Gleder meg veldig ♥ Blir nok tidlig hjem i kveld da, denne heldiggrisen begynner på jobb 07:00 i morgen.... 

Men ellers har jeg rukket å nyte en god frokost i solen her hjemme, hundene har lekt og løpt i hagen og jeg har hengt opp en klesvask. Bra start på uken! Litt å gjøre i stand til jeg skal hjem til 17.mai også, så disse nærmeste dagene kommer nok til å gå veldig fort. Er også veldig stolt over meg selv, i slutten av april bestemte jeg meg for å ikke spise noe godteri/kaker/is før 17.mai og det har jeg klart hittil! Kan når jeg vil tydeligvis.

Hva er dine planer for dagen?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Picking up where i left off

Følg bloggen min på facebook HER.

Heisann ♥ Har vært stille en stund nå, har egentlig ikke veldig mange gode unnskyldninger for det. Det ble bare sånn. MEN nå er våren her, jeg har ny motivasjon og det er mye gøy som skjer fremover! Så synes det var på tide å gi lyd i fra meg igjen. I tillegg er jo dette høysesong for å ta ekstremt mange fine bilder, og jeg elsker å ha et sted å dele de - så da var det på tide å "picking up the blog where i left it off". 

·   S I D E N   S I S T   ·

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Det har vært et par veldig bra måneder med mye festing og jobbing. Skulle tro jeg var sliten snart? Men det går bra. Fotballsesongen blir ofte slik, og det er sånn jeg liker det. Nå er det jo endelig mai, det går mot sommeren - ENDELIG, etter en forferdelig lang vinter. Snart er det 17.mai og søsteren min skal konfirmeres - dette skal selvfølgelig dokumenteres. Som sagt - mange gode grunner for å dra frem bloggen igjen.

Vil takke alle som enda daglig kikker innom bloggen, setter pris på det! Håper også gamle lesere titter innom igjen, og vil ønske nye lesere velkommen til mitt univers! 

Ellers har det ikke skjedd så mye spennende siden sist, fotballaget jeg følger har ikke gitt meg riktig så mye hjerteinnfarkt nå som i fjor(men det snur fort, så skal ikke rope for høyt). Jeg har fortsatt ikke funnet meg ny leilighet, så stresser litt(veldig) med det... Jeg har ikke klart å holde meg unna shoppingen, så det blir nok et par "new in" innlegg veldig snart. Jeg har vært i babyshower til to fantastiske kollegaer, som faktisk fødte to dager etterpå - så flaks at det ble noe av. Fått en del nye vennskap og bekjentskap, og vært så heldig å kunne bygge opp igjen et vennskap! Var jo selvfølgelig like dårlig denne påskeferien som jeg var i julen - hipp hurra for å ødelegge alt av høytider med forkjølelse da... Men har heldigvis sluttet å skade meg med uhell hele tiden, en periode i vinter var jeg jo nesten like blå som en smurf. Har også startet på Teen Wolf, en serie som du finner hos Netflix. Pappa og samboeren har også fulgt min DRØM - nemlig de har kjøpt seg hytte. Den ligger helt fantastisk til ved vannet på Totenåsen. Gleder meg helt uendelig til å gjøre det til vårt sted, ta med hundene dit og bare ta det i bruk som et familiested. Har alltid drømt om å ha hytte, og nå blir den endelig virkelig. 

Som sagt, mye gøy som skjer for tiden, og ser egentlig lyst på tiden fremover! Følg med videre da ♥

Glad jeg er tilbake igjen? / Noe du lurer på så bare spør i vei :) 


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Måneden som gikk

Følg bloggen min på facebook HER.

Bedre sent enn aldri♥

·   F E B R U A R Y   ·


· MÅNEDENS BILDE ·
Synes det bildet ble kult, haha! Buksen på bildet kjøpte jeg på Tise for 400,- En overtrekksbukse, var perfekt å ha i Kollen i hvert fall.· MÅNEDENS ANTREKK ·
Jeg kjøpte jo ett nytt sett i fra Ellesse, og jeg er såååå fornøyd. Ender nok med å spare det til en bortekamp i Kristiansand i april, men wow love iiit.· MÅNEDENS OPPTUR ·
Det var uten tvil at solen endelig begynte å titte skikkelig frem, det begynte å bli lyst på morgenen og dagene ble generelt lengre. Det gjør noe med en når det er lyst ute. Var utrolig gøy med vinter-OL igjen også!


· MÅNEDENS SANG ·
Kendrick Lamar - Black Panther


· MÅNEDENS NEDTUR·
Månedens nedtur var at blogge ble nedprioritert pga. jobb og at jeg begynte å bli ekstremt mye mer sosial. Utrolig kjipt, men slik blir det i blant. 

· MÅNEDENS HØYDEPUNKT ·
Høydepunktet i Februar var uten tvil alle de morsomme kveldene jeg hadde ute med venner, så mye gøy! Var jo også i 30års-lag til en god kompis også, en utrolig hyggelig gest å være ønsket på en slik fest med familie og nære venner. Settes stor pris på! Ellers var det også et fint besøk av familien min og Lene.

· MÅNEDENS QUOTE ·
?I think it?s very healthy to spend time alone. You know how to be alone and not be defined by another person?.


· MÅNEDENS SERIE ·

Guilty pleasure.


· MÅNEDENS INNLEGG ·
Det må nok uten tvil bli min "hyllest"/fortelling om 3 år med den beste hunden i hele verden, min kjære godeste Damon. Det har som skrevet vært en reise igjennom himmel og helvete. Blod, svette og tårer. Men aller mest glede og en ubetinget kjærlighet for min vakreste skatt, klippen i mitt liv. Det var ekstremt tøft å skrive innlegget, og ikke minst dele det med "hele verden" da det er et utrolig følsomt og sårt punkt. Men det viser også hvor mulig det er å gjøre endringer, hvor mye et dyreliv er verdt og hvor mye man klarer om man går inn for det.

Les "livet er ikke alltid perfekt" her.

· OPPSUMMERING ·

Februar var virkelig M Y E bedre enn måneden før, jeg så veldig mørkt på det nye året når januar var så utrolig dritt. Februar var helt amazing, spist mye ute, koselige kvelder, vært mye med venner, hatt en del besøk og egentlig bare hatt det veldig bra. Jobbet en del, hadde hundene litt før de måtte "forlate" mammaen sin igjen - co-parenting life... Lite å utsette på måneden egentlig, som gjenspeiler i mitt fravær.

Hvordan var din februar?
 


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Blue monday

Følg bloggen min på facebook HER.

For en kjip mandag. Sovet så uendelig lenge i dag for var jo helt ødelagt i går etter en lang jobbuke med ekstremt lite søvn etterfulgt av en rimelig fuktig lørdag, pluss at jeg sover alltid lite etter fylla, men tok igjen litt søvn i går kveld kan man jo si. Sovnet igjen rundt 6 i dag tidlig, men det er egentlig greit for har igjen 4 nattevakter denne uken så er greit at døgnrytmen fortsatt er slik den skal. Men problemet er jo at da sover man bort hele dagen og det er få timer igjen til jeg må reise på jobb, for begynner 19 når jeg jobber natt på ukedager.

Ellers så går jeg glipp av ALT i dag føler jeg, Eliteserien startet i helgen og Vålerenga spiller sin første kamp i Kristiansund og får jo selvfølgelig ikke sett kampen... Ei heller Pærra premieren ettersom jeg jobber natt i kveld. Alle seriene jeg liker har jeg sett ferdig. Jeg må sove alene og det er 7 dager igjen til hundene ENDELIG kommer hjem. Været ute er grått og trist. Må selvfølgelig gjøre litt "comeback" med et skikkelig klage-innlegg ♥

Er din mandag værre enn min?

For en helg!

Følg bloggen min på facebook HER. 

 

På lørdagen var det skiftest i Holmenkollen, og i år var min første gang der - og woooow så gøy! Men jammen var det litt av en treningsøkt, det var jo ikke litt kram snø engang så alle gikk jo igjennom snøen, og for meg med korte ben ble det jo litt av en utfordring å ta seg rundt, og man kan jo si at alle trynet minst en gang for å si det mildt. Men utrolig gøy var det, skal kanskje ha litt bedre sko neste gang så jeg ikke blir så våt på bena, men ellers var jeg godt rustet for mange timer i skogen. Veldig morsom opplevelse, og gleder meg allerede til neste år♥

Dere har jo sikkert hørt om alt kaoset der oppe, men vi var så rutinerte - hahah at vi kom oss fra området 16:00, for vi holdt på å fryse i hjel så etter 6 timer måtte vi kaste inn håndkleet. Så erfaringene jeg tar med til neste år er at om man vil være en større gruppe så bør man vell være der oppe senest 9, ha på lange sko, ha med drikke som gjør at du ikke må løpe for mye på do, dra i god tid før femmila er ferdig, sove litt mer enn 8 timer de siste 48 timene og holde humøret oppe selv om det er jææævlig mye slitsomme folk rundt! Hahaha ;) På kvelden ble det en tur ut, og det var jo interessant som alltid! Nok en helg som har vært veldig bra ♥ 

Var du i Kollen på lørdag?

The top of the world

Følg bloggen min på facebook HER.

·   L I F E   I S   G O O D   ·

Wow, det går litt lang tid i mellom skrivingen nå merker jeg men det har sin grunn - er så sosial for tiden at jeg nesten blir sliten haha, kanskje ikke så rart ettersom jeg jobber 4-5 dager i uken med en ekstremt sosial jobb??

Men har uten tvil det veldig gøy for tiden, og Oslo is treating me well! Så gøy når jeg får sterke vennskap med andre som jeg kanskje ikke har vært like nære, og noen som har vært ganske fjerne en periode. 2018 har virkelig begynt å skinne, og det er utrolig godt. 

Ellers så jobber jeg natt for tiden, sover lenge og gleder meg EKSTREMT til lørdagen for da er det skifest i Holmenkollen, og da blir det en rimelig fuktig lørdag fra morgen til kveld.... På tross av at jeg faktisk jobber natt på fredag, så dette blir interessant. Men mye å glede seg til fremover♥ Føler meg litt on top of the world for tiden, fordi det meste er egentlig ganske bra om dagen sett bort i fra at jeg savner hundene helt ekstremt!!! Men når nattevakt-ukene mine er over så kommer de endelig hjem igjen!

Hvordan er livet?

ENDELIG helg

Følg bloggen min på facebook HER.


(Vet ikke helt hva som skjer med limet på en vippen, for det er ikke slik in real... men jaja).


ENDELIG fredag og ENDELIG helg! WOW så nødvendig, men uken har gått virkelig fort - vært helt kaos på jobb for er jo konserter i Oslo denne vinterferien, så familiene har inntatt Max til den store gullmedalje. Men gøy når dagene går så fort!

I kveld blir det litt festligheter, i morgen og forresten! Så tror det blir en bra helg, så var helt ok å dra frem hvitvinen nå - og fortjent håper jeg? Måtte bare ta et pust i bakken i går kveld etter jobb for hjernen var i koma, så jeg nøt kvelden med mat og Geordie Shore, hahah guilty pleasure! 

Hva er dine planer for kvelden?Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Når dagene bare flyr

Følg bloggen min på facebook HER.Long time no see! Beklager for fraværet mitt, men dere vet vell sikkert også at det er bare 24 timer i døgnet? Og forrige uke fløy bort, og jeg sov utrolig lite. Jobbet 6/7 dager og var ekstremt sosial - så det ble rett og slett ingen tid. Men til dere som enda har giddet å trykke dere inn i håp om en oppdatering - tusen takk ♥ Det varmer! Skal prøve å ta meg sammen nå, for denne uken blir heldigvis ikke like hektisk, selv om jeg har en god del på tapetet. 

Det var en veldig fin uke i hvert fall! Tenkte jeg skulle titte innom kjapt, senere i kveld deler jeg noe mange har ventet på ♥

Gøy at jeg er tilbake? Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Bra avslutning på helgen

Følg bloggen min på facebook HER. 
Det har vært så utrolig deilig med helg og et par dager fri før jeg skal inn i en laaang arbeidsuke - var helt nødvendig må jeg si. Det har også vært kjempe koselig med familiebesøk i helgen! I går hadde vi noen timer i sentrum sammen, tok med de på Max så mamma fikk smakt maten der i fra en gang pluss det ble jo litt shopping. Jeg skulle jo ikke kjøpe så mye helt nytt i år, men jeg måtte når jeg kom over den genseren til den utrolig bra prisen. På kvelden ble det fondue og OL - perfeeekt. Det ble ingen medalje i slopestyle for herrer, men da får jeg håpe damene leverer når enn det blir - kvalifiseringen i dag tidlig for dem ble jo avlyst og utsatt...  Så klarte jeg jo også å skli ned trappen min her utenfor i natt når jeg hadde luftet hundene, hahha! 

I dag er det jo morsdag og fastelavns så i dag har vi kost oss med boller til frokost og hjemmelaget burger a´la Kristine! Mamma kjøpte tulipaner til meg i går som morsdagsgave - for jeg er jo litt mamma sant? Heheh! Gaven til henne er oss, neida joda hahah. Nå skal jeg tilbringe kvelden i sentrum med litt fotball, øl og hyggelig selskap så det blir nok en meeer enn bra nok avslutning på uken!

Hvordan har helgen din vært?

Uken som gikk...

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   M Å L T I D   ·


Kom jo over "Alle bakevarer for 10,-" på Narvesen, og at de har fått grove croissant - så utrolig godt! Er nok ikke sunt, men mer sunnere enn vanlige er de nok. Veldig gode i hvert fall!

·   U K E N S   O P P T U R   ·

DEFINITIVT at Lene kom innom en tur på besøk på søndagen, er så glad jeg har en venn som henne <3 

·   U K E N S   N E D T U R   ·

Det må nok ha vært å ha vært så opp og ned i søvn og følelsen av å ikke strekke til nok for hundene når jeg har jobbet natt! Energien var på bånn, men var utrolig deilig når en ny måned gikk i anmarsj, allerede så ser ukene fremover mye lysere ut så jeg med glede har lagt bak meg måneden fra helvete! :D 

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·


Koselige stunder med hundene - så godt å ha de hjemme♥

·   U K E N S   M U S I K K   ·

Sam Smith - Burning
The Weekend Ft. Kendrick Lamar - Pray For Me
Julie Bergan - Second Hand Love

·   U K E N S   V I D E O   ·

Et annet høydepunkt var at på søndag kunne Kylie Jenner meddele at hun har født en jente♥

·   U K E N S   T A N K E   ·

At selv om ting er jævlig i blant, det må alltid være noe styr - så vil det komme lyspunkter, noe å se fram til og at jeg også betyr noe! At jeg må fokusere på at jeg har det bra.

·   U K E N S   S E R I E   ·


Den nakne sannhet på Tv2/Sumo, så utrolig gøy og rart program! DØØØØR av "utrykket" han på videoen lager i blant, herregud.

·   U K E N S   I N N L E G G   ·

Da jeg skrev innlegget "Det værste med å bo alene", fikk mye respons og virker som om dere likte oppfølgningsinnlegget godt, dere kan lese innlegget her.
 Hvordan var uken din?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

 

Rolige dager

Følg bloggen min på facebook HER.

Nå er en ny uke i gang, og det blir deilig med en litt roligere uke med tanke på jobb. Veldig greit å være ferdig med natt selv om jeg liker veldig godt nattevakter egentlig, men blir godt med en normal døgnrytme igjen - hvis det går da haha. Før nattevakten i går kom Lene innom en tur noen timer, og det var hundene MILDT sagt veldig glade for. 

I dag fyller Damon 3 år - men har får et eget innlegg senere i kveld. Det blir kanskje det tøffeste innlegget jeg deler noen gang, og mer personlig og åpen får man vell ikke blitt. Jeg vil dele med dere den tøffeste reisen jeg har vært med på noen gang. 

Ellers tar vi dagen veldig rolig, Damon fikk leverposteikake til frokost mens jeg stekte meg eggerøre, så i kveld blir det tomatsuppe! Vegetarmandag♥ Greit å lade opp til 4 dager på jobb før det endeliiiig er tid for frihelg! Så denne fridagen nytes til det fulle!

God mandag♥

Hvordan har starten på den nye uken vært?Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Den nakne sannhet

Følg bloggen min på facebook HER.


Slik viser jeg meg 100% av tiden på bloggen, jobb, med venner.


Men slik ser jeg ut80% av tiden hjemme, hahahaha! 

Det er som ei god venninne av meg sa - Kristine, du er den jeg kjenner som bruker minst sminke - men den det gjør størst forskjell på. Og det er jeg enig i. Jeg føler meg så absolutt ikke som meg selv uten sminke, og sender sjelden ordentlige snaps om jeg ikke har sminke på. Jeg har jo så utrolig lyse øyenbryn og vipper i tillegg til er medfødt veldig "hoven" under øynene, så jeg ser jo bare trøtt og blek ut. Men tenkte det var litt gøy å vise hvordan jeg EGENTLIG ser ut.

Men tittelen har en dobbeltbetyning, Tv2/Sumo har en ny serie som heter nettopp "Den nakne sannhet" og det er utrolig gøy! Sjekk ut programmet, vet faktisk hvem flere av de er som er med, det er litt gøy! 

Nå holder jeg på å lade opp til nattevakt, er litt sliten nå så blir godt at den siste for denne gang er i morgen ♥ Ødelegger døgnrytmen for hundene også!  I dag var det Kikki som vekte meg og Damon, for nå var hun lei av å sove til langt på dag - men herregud de har vært så flinke denne uken, sovet mye og vært en del alene, og sovet med meg når jeg har kommet hjem! Veldig stolt av hvor flinke de er.

I dag ble det en rolig dag, rett og slett fordi jeg kom hjem sent fra jobb i går, og skal jobbe igjen i dag - så i dag blir det pølser til middag! God lørdag ♥

Hva er dine planer for dagen?

Det værste med å bo alene

Følg bloggen min på facebook HER.

I over 1 år har jeg bodd alene, og har kunnet samle inntrykk ved tilværelsen - positive og negative. Forrige uke skrev jeg om det beste med å bo alene - les innlegget her. I dag skriver jeg om de negative sidene ved å bo alene.


· Å måtte sove alene (når hundene ikke er hjemme, men holder på med avvenning). Er jo veldig stas å ha en 180 seng for meg selv... Not, haha.


· Det økonomiske - jeg må ta meg av alt av husleie, mat, hundene, forsikringer, ting til hjemmet. Ja alt går jo for min egen regning. Men det gjør meg selvstendig, uten tvil og jeg lærer mye av det.

· Hvis jeg er syk må JEG gå på butikken, gå med hunden og lignende. Hadde en episode i fjor vinter hvor Damon var her og jeg hadde en helt syyyk forkjølelse, og hadde skikkelig feber! Han maste hele kvelden om tur, det ble aldri bra nok. Det var -10/15 ute så var kjempe kaldt i tillegg, jeg holdt på å knekke sammen til slutt for han slet meg ut på bare noen timer haha.


· Jeg må klare meg selv - skifte lyspærer, fjerne edderkopper, vaske og holde hjemmet i orden

· Hvis noe alvorlig skjer med meg så er det ikke så lett å komme seg rundt, få hjelp og lignende. Som da jeg kuttet meg stygt i leggen og så absolutt burde ha vært innom legevakten å sydd det, så turte jeg jo ikke det alene - og tar ikke med meg hvem som helst heller da jeg har så forferdelig sprøyteskrekk. Bare en legetur for meg er helt krise for jeg har så forferdelig redsel for hvis om jeg må ta sprøyte.


· Hvis jeg skal handle mye så må jeg bære alt alene

· Jeg har stort sett kun hundene å snakke med med mindre jeg snakker med noen i telefonen, bedre enn ingenting altså men... ja.


· Ingen som kan ta bilder av meg til bloggen, så da blir det de evige selfiene da. Hahaha.

· Det å rett og slett bo alene, jeg elsker det - men det er fordeler og ulemper med alt. Jeg er jo veldig kjæreste-jente så hadde ikke hatt noe i mot å bodd med noen, men jeg ville ikke ha bodd med hvem som helst.
Foto: Arkiv
· Jeg må alltid spise alle måltidene alene.
 

Bor du alene? / Hva er det beste med å bo sammen med noen?Hva synes du er det beste med å bo alene, om du bor alene?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Endelig helg... eller?

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M O R N I N G S   L I K E   T H I S   ·

Nå er det fredag, og to deilige fridager er over! I dag skal jeg jobbe ettermiddag på den andre resturanten her i Oslo før jeg skal jobbe natt resten av helgen! Klar for en skikkelig jobbhelg, og masse kos med hundene i mellom. 

I dag skinner sola over Oslo, og det er SÅ deilig - og utrolig nødvendig. Har lengtet etter blå himmel ganske lenge nå, heldigvis så går det sakte men sikkert mot våren når man er i februar. Trenger litt lysere tider nå! Nå er frokosten innabords så nå er det snart tid for å gå en god runde i finværet med hundene før jeg reiser på jobb ♥ Må jo nye været mens man kan! Er jo faktisk spådd veldig fint vær - men kaldt i rundt en uke nå.

Hva er dine planer for helgen?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Goodbye january - måneden fra helvete

Følg bloggen min på facebook HER.

·   J A N U A R Y   ·


· MÅNEDENS ANTREKK ·

Følte meg sååå bra i dette enkle antrekket på nyttårs-ulebordet med jobben, var kanskje litt i overkant av overpyntet - men fint å vise en litt annen side av meg selv også da jeg 90% av tiden dukker opp i hettegenser og joggebukse på jobb. 
· MÅNEDENS OPPTUR ·

Månedens oppturer har vært de fine stundene i en så alt for kjip måned - personalmøtet/nyttårs-julebordet, middag med Califonia-snuppa mi, besøk hos familien, spise middag med to gode venninner, kafébesøk, bursdag for en annen god venninnene, hundene kom ENDELIG hjem♥ Uten tvil et høydepunkt at det endelig går mot lysere tider!

· MÅNEDENS SANG ·

Jeg er jo fortsatt blooodavhengig av Shawn Mendes, men "MARS, Arif, Karpe Diem, Unge Ferrari - Jeg Gråter Tårer I En Mansion" har jeg virkelig falt for også.

· MÅNEDENS NEDTUR·

Jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal starte - for hele januar har føltes ut som en evig nedtur som aldri tar slutt. Er ikke vits å ramse opp alt når lista er så jævlig lang, for er lettere å nevne høydepunktene. Men var uten tvil en rimelig nedtur å være så teit at jeg klarte å kutte meg selv i leggen med den jævla kniven altså. Helt håpløst, hahaha. - Men dere vet, det var jo egentlig bare løgn for oppmerksomheten ♥

· MÅNEDENS BILDE ·

· MÅNEDENS HØYDEPUNKT ·

Det er uten tvil at trafikken på bloggen har økt - men jeg har også lagt ned innsats i det. Gøy å se hva jeg får til om jeg vil, det har uten tvil gitt mersmak! 

· MÅNEDENS QUOTE ·

" Life becomes easier when you learn to accept the apology you never got "

· MÅNEDENS SERIE ·

Homeland! Wow de to siste sesongene var sååå bra, veldig gira på at den nye sesongen kommer nå i februar. Det er vell et sunnhets-tegn at jeg ikek srkiver Vampire Diaries her nå? hahahah


· OPPSUMMERING ·

Man kan jo rett og slett bare si at Januar 2018 virkelig ikke var min måned, men heldigvis er et nytt kapittel i gang nå - så nå kan det vell bare gå oppover sant? Er jo også snart bare igjen 1 måned til Eliteserien starter, Damon fyller 3 år på mandag, jeg skal ha en skikkelig effektiv jobbhelg til helgen, jeg skal generelt jobbe mye denne måneden, fineste Lene kommer på besøk om et par uke, jeg håper på å treffe Marthe i løpet av neste uke, kanskje hjemover en tur i slutten av måneden, 30 års lag for en god kompis, mamma og søsteren min kommer på besøk på fastelavens dagen/morsdagen så er noen hyggelige uker i vente ♥ Jeg legger januar endelig bak meg, og nå håper jeg at februar is REALLY treating me well.

Hvordan var din januar?

 


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Onsdag på en tirsdag

Følg bloggen min på facebook HER.Etter jeg var ferdig på nattevakten i dag tidlig så var jeg innom Oslo s, Narvesen hadde alle bakevarer for 10 kr og så at de faktisk hadde grove croissant! Tenkte at jeg måtte prøve det fordi jeg synes croissant med ost og skinke er utrolig godt - og woooow det var virkelig godt med den grove også! Så kan virkelig anbefales hvis du skal spise med pålegg. Det er nok fortsatt ikke det sunneste du kan få i deg, men alt er bedre enn ingenting. 

Endelig er formen helt på topp igjen, ikke noe mer slim i halsen og energien kommer mer og mer tilbake igjen! Så utrolig godt ♥ Er bare veldig trøtt i dag, fordi jeg får jo ikke lagt meg før nærmere 7 på morgenen ettersom jeg må gå med hundene og dusje før jeg skal sove.I tillegg så begynte huseierne å måke utenfor soveromsvinduet mitt før 10 i dag tidlig, så ja det bråkte mildt sagt og hundene fikk jo ikke akkurat sove av støyen heller. Men det ble en og en halv time lengre på øyet i dag enn i går, så det merker jeg nok i kveld - siste nattevakt før mine to siste i helgen, så er jeg i mål! Da er det bare og brette opp ermene og håpe på en super dag på jobb i dag også. "Uken som gikk" kommer senere i kveld♥ Er så rart, siden jeg begynte natt til mandag igjen på jobb så føles det ut som det var mandag kveld, sååå merkelig følelse.

Har du smakt disse grove croissantene?

The babies are home

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M O N D A Y   ·

Tenk at januar allerede snart er over? Det har gått så fort, men allikevel så sakte - jeg har vært mye syk og det har skjedd litt kjipe ting denne måneden. Håper virkelig dette ene kapitelet av 12 dette året er det eneste som blir såååå rævva. Veldig klar for en ny start i februar♥

Var en utrolig glede å komme hjem fra nattevakt i dag tidlig, da to stk grisunger var ekstremt glade for å se mammaen sin igjen! Nå ligger de egentlig bare og sover etter frokosten, for gikk tur da jeg kom hjem i dag tidlig. Tror de er slitne etter helga ettersom de var med pappaen sin på hyttetur, ellers så er de veldig slitne alltid når jeg får dem igjen fordi de har nok veldig behov for å slappe av rundt meg. Så blir vell et par småturer før jeg må på nattevakt nummer 2/3, jeg skal ha et par dager fri før det er duket for jobbehelg. Jeg selv fikk ikke sovet for mye i dag, for gikk som sagt en runde med de når jeg kom hjem, dusjet og fikk egentlig ikke sove med en gang, og måtte opp i god tid så jeg faktisk får noen timer med hundene før jeg må på jobb igjen. Sånn er det, heldigvis ikke så ofte de er her når jeg jobber natt, men slik måtte det bli nå! 

Hva er dine planer for dagen?

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Sunday is fun day

Følg bloggen min på facebook HER.


(Beklager for litt kjedelig innlegg, men har bare villet slappe helt av i dag så får komme sterkere tilbake igjen til uken!)

·   S U N D A Y   C L E A R S   A W A Y   T H E   R U S T   O F   T H E   W H O L E   W E E K   ·

Så utrolig deilig med en rolig dag i dag kjenner jeg! Var jo i bursdag i går etter jeg kom hjem fra besøket hos familien, og det var utrolig hyggelig! Fikk smake på bulgarsk mat for første gang (Kavarma heter det) - og wow det var virkelig godt, må nok invitere meg selv på middag der en gang! Haha. Men tror venninnen min koste seg masse, og det var jo det viktigste at bursdagsbarnet hadde det fint! Ble ganske sent, så lå lenge i sengen i dag - måtte jo det uansett for skal jo jobbe natt i natt.

Gleder meg så EKSTREMT til å komme hjem fra nattevakt, for da er mamma-tilværelsen i gang igjen, for da er endelig hundene mine tilbake♥ De blir levert mens jeg er på jobb, men regner med at de blir helt i ekstase når jeg er hjemme i morgen tidlig. Blir så utrolig fint å se dem igjen!

Nå skal jeg kaste i meg litt nudler før jeg må komme meg på jobb igjen, klar for 3 netter på jobb så bare kom innom om du er gira på gooood burger i Oslo!

Hvordan har helgen din vært?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Work for the weekend

Følg bloggen min på facebook HER.


Fikk ikke mamma en fin julegave?

God fredag alle sammen! Var så utrooolig deilig med tidlig helg etter at jeg jobbet natt til i går, nattevakten gikk veldig bra så gikk inn i helgen med stil. Jeg tok meg en dag fri fra bloggen i går, fordi jeg fortjener det? Haha. Torsdagen min var faktisk helt grusom, jeg startet dagen på verst tenkelig vis og da blir jo mooden for hele dagen totalt ødelagt. Heldigvis lå bestevenninnen min over i går natt så hun lå smilende ute i stuen på sofaen da jeg klarte å komme meg opp, så godt å ha gode venner som stiller opp! 2018 is treating me well, som vanlig. Jeg vet ikke hva jeg gjorde galt i 2017 for å fortjente alt hva 2018 har bydd på hittil, men jeg er sterk så bring it on! Ellers så var det positivt at jeg kom meg til Toten og satt på med en kompis da, så det var hyggelig ♥

Faen så mye negativt på bloggen i det siste, men vært så mye dritt - men håper at jeg er flink til å setter lys på det når ting er veldig fint uansett! I dag er en ny dag med nye muligheter. Jeg våknet opp på mitt "gamle" pikerom og heldigvis med en bedre start på dagen. I kveld skal jeg ut å spise med familien før jeg reiser inn igjen til Oslo på formiddagen i morgen, skal nemlig i en god venninnes bursdag på kvelden så håper det blir en bra kveld! Håper alle får en super helg♥

Hva er dine planer for helgen?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Dinnerdate

Følg bloggen min på facebook HER.


Wow, endelig et "outfit" bilde! hahah, må jobbe med posering da ser jeg.

I ettermiddag/kveld har jeg vært med to gode venninner på Fridays for å spise, utrolig hyggelig ♥ Nå er jeg for øyeblikket på jobb, og skal jobbe natt før jeg tar meg noen dager med helg! I morgen reiser jeg hjemover en tur for et par dager, tar med meg kameraet så blir nok noen hyggelige bilder fra turen.

Hvordan har din onsdag vært?

Uken som gikk...

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Ukens opptur var at det endelig begynner å gå mot lysere tider - det blir lysere på morgenen og den gråe "himmelen" blir mer og mer blå for tiden igjen. Det er så deilig, det er et hint om at vi endelig går mot våren. Heldigvis.


·   U K E N S   N E D T U R   ·

Det var UTEN tvil å bli dårlig igjen, altså nå er jeg så lei at jeg ikke kan beskrive det engang. Faktisk så lei 2018 allerede at jeg kan ikke vente på et nytt år. Nå trenger jeg en SKIKKELIG opptur snart.
 


·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·

Ukens høydepunkt var uten tvil når pappaen til hundene mine fortalte at Kikki ENDELIG er friskmeldt fra å rassere alt av inventar om vi er borte, og hun ikke er i bur. Jenta mi har vokst så enooormt mentalt de siste ukene, wow. Så stolt at jeg kan ikke beskrive det engang. det har tunget meg så å måtte sette hun i bur mens jeg er mange timer på jobb på grunn av hennes egen sikkerhet, men nå så kan vi mer eller mindre si at det er ikke 100% nødvendig lengre - og den dagen trodde jeg virkelig aldri skulle komme. Så fylte jo også Kikki 1 år ♥


·   U K E N S   T A N K E   ·

Jeg har tenkt så utrolig mye på at Norge går mot å bli et pelsfritt land. Jeg har diskutert, sett på debatter - og jeg blir bare mer og mer sikker på at dette er den mest riktige avgjørelsen som er gjort på mange år. Som Venstre sier i VGTVs debatt om dette før helgen: Det er ikke viktigst at Norge er fremst på pelsdyroppdrett, men at vi er fremst på dyrevelferd. Og den setningen sier litt, fordi "alle" er enige i at pelsdyroppdrett er så langt unna som man kan bli forenelig med god dyrevelferd. Jeg delte også dette sitatet på Twitter, og fikk mye "Retweets", så det er jo alltid gøy! Se debatten her. Økonomiske behov skal aldri komme foran dyrevelferd, og det er jeg veldig glad for at denne regjeringen har satt et standpunkt ved.


·   U K E N S   S E R I E   ·


Gotham! Faktisk vært litt av og på med denne serien i noen år, men nå som jeg er inne igjen i den så liker jeg det veldig godt! Ganske kul serie, men hun ene kvinnelige skuespillerinnen der som også er med i Homelands første sesonger kan jeg virkelig ikke fordra, så det irriterer meg litt. Men sånn er livet, haha. Serien ligger i hvert fall ute på Netflix, og er en spin-off til før "Batman" når Bruce Wayne var ung.


·   U K E N S   M U S I K K   ·

Jave - Bare Deg
Kendrick Lamar & SZA - All The Stars
MARS, Karpe Diem, Unge Ferrari, Arif - Jeg Gråter Tårer I En Mansion
 

·   U K E N S   I N N L E G G   ·

Forrige uke skrev jeg jo om hva jeg synes er turn-off hos gutter, og denne uken snudde jeg skuta og skrev "Dette synes JEG er turn-on hos gutter". Slike innlegg får en del oppmerksomhet, og setter i gang tanker hos folk! Det er gøy :) 


Beklager for litt laber blogging i går, men det var en skikkelig blåmandag. Jeg våknet etter 10 timer med dårlig søvn like før 14, så litt på serie og gikk på butikken, så sovnet jeg igjen 18:30 på kvelden, og stod opp igjen rundt 20... Altså, snakk om å kaste bort en hel dag? Håpløst. Men kroppen er jo ikke helt i 100 om dagen, og er fortsatt ikke helt on point i dag heller, men har bare en kort vakt på 4 timer i kveld så går nok bra♥

Hvordan var uken din?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Ukens spørsmål - Vil jeg bli vegetarianer? Hva er min største drøm?

Følg bloggen min på facebook HER.

·   Q U E S T I O N S   O F   T H E   W E E K   ·

Hva er din største drøm?

Min største drøm er å få det livet jeg ønsker♥ Jeg ønsker jo å leve av å skrive, helst som journalist og redaktør for eget nettmagasin. Jeg håper jo få hele pakken av det - pressemøter, reiser, møte spennende folk og høre spennende historier, ta flotte bilder og få helt ubeskrivelige opplevelser igjennom jobb. Jeg håper jo også at jeg finner meg en å dele livet mitt med som ønsker mye av det samme som jeg, ønsker å leve et liv uten barn og ønsker å leve et liv MED hunder. Håper jeg vil for alltid bo i Oslo, men helst at jeg vil få en økonomi en gang så jeg kan kjøpe. Jeg ønsker ikke å bo i noe tort hjem hvor jeg må ta vare på en svær hage og et stor hus, maks en tomannsbolig eller en større leilighet - en liten hageflekk å lufte hundene på er det meste jeg trenger, så krever ikke så mye! En enkel men fin drøm, tenker jeg.

Har du et ønske om å bli vegetarianer, ettersom du er opptatt av dyrs rettigheter?

Jeg har uten tvil et ønske om å bli det. Jeg er dessverre EKSTREMT kresen på mat, og har ikke en stabil nok økonomi til å bli det nå. Men jeg som mange flere har redusert kjøttinntaket, det er i det minste en start i hvert fall. Spiser for øvrig ikke gåselever, lam/sau og svært sjeldent kylling. Spiser ikke ofte kalkun heller, men oftere enn kylling. Så jeg ønsker helt klart å bli det en dag - mest for dyrene, men også for miljøet og meg selv♥

Bruker du sminke som ikke er dyretestet, eller er du ikke opptatt av det?

Nei jeg bruker ikke dyretestet sminke! Jeg er ekstremt opptatt av dette. Eneste er at jeg bruker Marc Jacobs sin parfyme, den er ikke 100% vegansk, men den er i hvert fall ikke testet på dyr. Jeg bruker ellers aldri pels, har svært få plagg med ull, kun et par sko med noen skinndetaljer på -  ellers er det lite produkter i mitt hjem som stammer fra dyr, utenom mat. 


Var forresten helt nydelig at solen skinte litt i dag så jeg kunne dra på meg solbrillene, elsker disse her som jeg kjøpte i sommer på Urban! 

Ellers så har jeg fått skikkelig tørrhoste nå, så elsker livet! Men ble heldigvis noen mindre timer på jobb i helga så jeg slapp å slite meg helt ut<3 Er så godt med snille kolleger! I dag var det helt kaos så er ganske sliten nå kan man si, så nå skal jeg slappe av med hjemmelaget gryte a lá Kristine og Farmen Kjendis! God søndag ♥Noe du lurer på til neste "Ukens spørsmål"? 

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

De fineste øyeblikkene i 2017

Følg bloggen min på facebook HER.

2017 var definitivt et turbulent år, men på tross av det var det så enormt mye finte ting som skjedde dette året! 

·   Damon ble 2 år   ·


05. Februar fylte Damon 2 år. Jeg elsker han høyere enn alt på denne jorden, han er noe helt spesielt for meg. Han er det første jeg har klart her i voksenlivet, han har vist meg hva livet har å by på av oppturer, nedturer, utfordringer, gleder, sorger, frustrasjoner og familie. Det har alltid føltes for meg som han var min egen, en morskjærlighet jeg ikke kan beskrive. De fineste minnene jeg har her i livet har han vært en del av, og den lykkeligste dagen i mitt liv var da du satt i fanget mitt i bilen på veien hjem 1. April i påsken 2015.

·   Påskeferien   ·


Påskeferien var helt AWESOME! Startet først med å jobbe noen dager før jeg reiste hjemover for å ha en 3-dagers på fylla med bestevenninnen min, men det ble til en 4-dagers og jeg var helt kjørt. Men tidenes morsomste påske ever!

·  Ariana Grande konserten i Telenor Arena   ·​

Kristine Larsen sitt bilde.
Jeg var på konserten sammen med en god venninne, og vi koste oss sååå! Konserten var utrolig bra, kan ikke få beskrevet det nok.

·   17. Mai   ·​

Kristine Larsen sitt bilde.
Hadde en veldig fin 17. Mai-feiring med mange gode venner! Koste meg så utrolig mye hele dagen! Og var så utrolig gøy at bunaden satt mye penere enn året før, det er ikke før du får på deg en bunad du skjønner hvor mye du har gått ned.

·   Fullførte bacheloren   ·


Så utrolig stolt av meg selv for å ha klart det. Jeg leverte en oppgave jeg var stolt av, og er på tross av at karakteren ble ALT annet enn forventet - altså veldig dårlig. Men jeg går med hodet hevet, for hey jeg har en bachelor og en fantastisk referanse fra tiden min hos VIXEN - så tror jeg skal klare meg uansett.

·   Festligheter   ·

I 2017 ble det en del festligheter, uten tvil! Og det var så utrolig gøy! Var også noen turer i Sofienbergsparken her i Oslo, og det er helt nyyyydelig på sommeren.

·   Fotballkamper   ·​Hva skal jeg si? Jeg elsker jo å følge det laget mitt, fått så enormt mange vennskap ut av det og så utrolig mange fine minner. Har ikke ord, de siste 5 årene har vært et eventyr, møtt så mange bra mennesker jeg håper jeg får ha i livet mitt i mange år til. Men ble mye morsomt i år både hjemme - og borte, var med til Skien og Trondheim på tur og begge turene var helt magiske! Så utrolig gøy å få være med på dette♥

·   Fikk jobb hos Max   ·

Takket være en jeg jobbet med på 7/11 for noen år siden så fikk jeg meg jobb på Max, hvor jeg trives veldig godt, utvikler meg ekstremt mye på kort tid og fått utvikle meg som leder. Veldig takknemlig for muligheten og at jeg har en jobb å gå til.

·   Vi fikk Kikki   ·


Kristine Larsen sitt bilde.
Etter jeg passet Damon sin bestevenninne (hunden til min venninne) så fikk jeg virkelig lysst til å gi Damon en søster, fordi jeg så hvor godt han hadde av det og hvor mye han utviklet seg bare på den uken. Så jeg kikket rundt og kom over en kennel som Damons oppdretter kjenner til, så da valgte vi å bli forvert for Kikki etter at vi reiste å besøkte henne med Damon for å se hvordan det gikk. Beste valget jeg har tatt i 2017.

·   Bursdags-helgen min   ·

Wow den ble helt magisk, beste bursdagen noen gang! Spesielt feiringen jeg hadde her i leiligheten med en god bunke venner, hvor min fineste Tine reiste helt i fra Mo i Rana med sin venninne for å feire meg. Det er det fineste noen noen gang har gjort for meg, forguder den jenta så høyt ♥ Kom så mange overraskelser på den kvelden så var helt fantstisk. Hele helgen var helt utrolig fin, for feiret jo dagen etter med fotball-vennene mine også ♥

·   Babyshower   ·


Min gode venninne fikk sin etterlengtede babyshower ♥ Var så koselig og hun fikk så mye fint! Noen uer senere kom den fine gutten hennes til verden!

·   Vålerenga fikk sin egen stadion   ·

Kristine Larsen sitt bilde.
Det var jo en milepæl i Vålerengas historie etter å ha eksistert som klubb i 104 år! Stort øyeblikk som jeg er glad jeg kan si jeg deltok på.

·   Lederkurs i Stockholm   ·

Etter bare noen få måneder i ny jobb dro jeg til Stockholm på Max-skolen som holder et internt lederkurs, men som er stort sett veldig generelt. Veldig fint kurs jeg er veldig glad jeg kan ta med meg videre i livet, og som har gjort meg til en forhåpentligvis god leder - eller at jeg blir det.


I Stockholm fikk jeg også et gjensyn med min vakreste tremenning Linn♥

·   Første gangen i Trondheim   ·


Dro for første gang på tur til Trondheim, aldri vært der før! Så da var det perfekt med en skikkelig fotball-tur! Storkoste meg fra flyplassen til jeg tok bussen hjemover. Fylla, god mat, godt selskap og dårlig fotball - kan det bli bedre? hehehe.

·   NOAHs fakkeltog mot pels   ·For tredje gang gikk jeg i fakkeltoget mot pels, en så utrolig viktig sak. Les mer om mitt syn på saken under kategorien "Nære hjertet"

·   En helg med min gode venninne og sønnen hennes   ·
En av mine beste venner igjennom mange år kom med sønnen sin på besøk, var en veldig fin helg og vi fikk faktisk anledning til å ha det gøy den helgen også da "vi" fikk barnevakt♥ Besøkte "Jul i Vinterland" og storkoste oss der, Kikki var også med så hun fikk en ekstremt fin sosialiserings-trening.

·   Hjem til jul   ·Borddekking by me


Så reiste jeg jo hjem til jul og hadde en veldig fin og avslappende julefeire, på tross at jeg dro på meg influensa så nyttårsfeiringen ikke ble helt som planlagt - spesielt siden bestevenninnen min også hadde influensa. Kikki var med og fyrverkeri-opplevelsen gikk som en drøm, stolt mamma som gikk inn i det nye året med to av de fineste jentene hun vet om.

Hva var dine beste øyeblikk i 2017?

I GIVE UP!

Følg bloggen min på facebook HER.

Ord kan faktisk ikke beskrive hvor lei jeg faktisk er nå.... I dag våknet jeg igjen med veldig vond hals - tenkte at det her går nok over, men tror dere det? Nei. Jeg var på møte i dag tidlig på jobben, for å så drikke kaffe og spise frokost med ene kollegaen min. Jeg dro videre til møte med hos promotør-jobben min hvor jeg jobbet en del hos før, så dro jeg jo videre tilbake på Max for en kort vakt. I løpet av den vakten ble jeg bare dårlige og dårligere, kjente at jeg begynte å få feberlignende tegn og ble helt utmattet i hodet etter hvert. Og har blitt enda trangere i halsen nå etter jeg kom hjem. Håper VIRKELIG ikke det er halsbetennelse.

Takk og lov så har jeg fri i morgen♥ Men det var en veldig fin morgen/formiddag da, så får bare håpe jeg blir bedre igjen i morgen ettersom jeg jobber lørdag og søndagen. Helt håpløst om jeg blir ordentlig syk igjen nå, det har jeg virkelig ikke tid til.

God torsdag alle sammen♥

Uken som gikk: Pelsdyrnæringen, søvnmangel og tilgivelse

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Ukens opptur er at jeg endelig ble frisk igjen så jeg fikk vært med på personalmøtet/nyttårs-julebordet på mandagen, det var så gøy og så god mat! Selv om det ble utrolig lite søvn så var det så verdt det. Les mer om kvelden HER.

Ellers har det vært en stor opptur at statistikken virkelig har økt på bloggen denne uken, utrolig gøy å se at dere liker det jeg skriver♥

·   U K E N S   N E D T U R   ·

Det har ikke vært noen store nedturer, men har vært så utrolig utmattet denne uken. Tror det har noe med at kroppen ikke er helt a jour etter influensaen, så jobb og diverse sosiale aktiviteter har ødelagt litt for døgnrytmen, litt powernaps her og der har blitt nødvendig så vipps så var det lite søvn om natten. I helgen har jeg sovet rundt 9 timer hver natt, heldigvis. Så håper denne uken blir litt bedre nå som jeg skal jobbe 6 dager.

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·

Ukens høydepunkt var DEFINITIVT at regjeringen la fem at Pelsdyrnæringen går mot en styrt avvikling. Les mer i innlegget fra i går HER.


·   U K E N S   T A N K E   ·
Jeg har tenkt veldig mye denne uken, på alt mulig rart. Tenkt mye på innlegget jeg skrev om tilgivelse og om det er noe jeg bør ta i bruk mer. Om jeg skal sende melding til en av "idiotene" i mine øyne, ta en kaffe å se om man kan løsne trådene litt. Eller om jeg skal la det ligge. Er jeg virkelig sterk om jeg tilgir disse? Ville dere gjort det, hadde jeg fortalt alt som hadde skjedd, og mitt syn på diverse ting så ville dere kanskje sagt nei. Men noe inni meg roper at jeg bør, prøve og satse. Det har gått så mange år, mennesker forandrer seg. Men så tenker jeg, at hvis de ville - ville de kanskje ha strukket ut en hånd først? Er jo tross av alt ikke jeg som har gjort noe galt. Men så tenker jeg med meg selv, hadde jeg brent mine bruer hadde jeg også ikke satset og hoppet på den andre siden. Wow dette er så vanskelig. sLes innlegget om dette HER.

·   U K E N S   S E R I E   ·


Homeland! Sesong 5 & 6 leverer VIRKELIG! Så spent på sesong 7 som kommer snart

·   U K E N S   M U S I K K   ·

MARS, Karpe Diem, Unge Ferrari, Arif - Jeg Gråter Tårer I En Mansion
BØRNS & Lana Del Rey - God Save Our Young Blood
Sigrid - Stranger
Shawn Mendes - Roses

·   U K E N S   I N N L E G G   ·
Innlegget " Dette synes JEG er turn-off hos gutter" - innlegget slo virkelig an, du kan lese det HER.

Hvordan var uken din?

Ny uke, nye muligheter

Følg bloggen min på facebook HER.

Vi har allerede kommet til den tredje uken i 2018, og tiden den flyr. Som alltid. Litt over to harde arbeidsuker foran meg så er snart måneden over. 1/12. Hvor blir tiden av, den blir jo liksom litt borte når man sover, jobber og alt det der. Er så rart, plutselig er det en ny dag and repeat. Nå hørtes jeg filosofisk ut, hahha! 

I dag stod jeg endelig opp "tidlig", lå å dro meg i 20 minutter, men er deilig å ha god tid før jeg skal ha noen timer på jobb! Trenger heldigvis ikke å reise før 13, og skal i følge planen være ferdig 20:30, deilig å få noen timer før man må legge seg igjen. Klarte aldri å sovne ordentlig i natt, vinden bråkte så fælt så føles egentlig som om jeg har sovet på utsiden av kroppen. 

Forresten så la Sophie Elise ut et utrolig flott innlegg i går som er et helt fantastisk tiltak og initiativ - hun samler alle leserne sine til en mulighet å stifte nye bekjentskaper ved å dele om seg selv og hvor man kan kontakte dem. Kanskje man finner en ny venn, eller blir Sophie Elises neste bestevenn? Jeg la i hvert fall igjen en kommentar. Jeg er ikke ensom, men hvorfor ikke? Er så mye fantastiske mennesker der ute, kanskje finner jeg min nye bestevenn over Sophie Elises kommentarfelt? Kanskje ingen kontakter meg, men det er helt okei - for jeg har jo venner. Jeg er ikke ensom. Jeg er bare "foreveralone" som jeg liker å kalle det nå som så mange venninner har begynt å etablere seg, hahah! Neida, fra spøk til alvor så tenker jeg - hva har jeg å tape? 


Uansett, god mandag alle sammen ♥

Hva er dine planer for uken? / Noe du lurer på til "ukens spørsmål"? 

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Ukens spørsmål

Følg bloggen min på facebook HER.

·   Q U E S T I O N - T I M E   ·


Elsker pasta ♥ Svinekjøttdeig, kjøttdeigsaus, fullkornspasta toppet med parmesan!

Jeg får vell ca. aldri spørsmål her på bloggen - jeg vet ikke, er det et godt tegn på at jeg er tydelig? Jeg håper det.

Men dere skal vite at det er gøy når dere lurer på noe, og det hadde vært gøy å kunne ha et slikt innlegg i uken. Eller kanskje dere synes min blogg passer bedre med en spørsmålsrunde i ny og ne? Jeg vet ikke, men det finner jeg jo fort nok ut. Men lurer du på noe til neste ukens spørsmål så still de her, eller i de kommende innleggene i uken som kommer ♥Nå skal jeg nyte kvelden videre med farmen og pastaen, jobber ettermiddag i morgen så trenger heldigvis ikke tenke på å legge meg tidlig. Er så utrolig glad i dag med tanke på nyheten jeg delte i forrige innlegg, så i dag spretter jeg.... Pepsi Max'en hahha! God søndag kveld alle sammen ♥

Lurer du på noe om meg, mitt liv, noe annet jeg har skrevet om tidligere eller noe generelt?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

I'm not a wonder woman

Følg bloggen min på facebook HER.

·   S U N D A Y   ·Fin sang da, haha.

Jeg har jo denne uken merket at leserantallet har steget - og det er UTROLIG gøy. Men jeg kjenner også at jeg legger ekstra mer press på meg, for jeg kan jo ikke legge ut personlige innlegg HVER dag? OG det er det som har trukket folk hit. Jeg har jo virkelig ingen spennende bakgrunn, så har jo egentlig ikke så mye dype ting å fortelle om. Ikke er jeg spesielt morsom heller.

Poenget med tittelen er jo egentlig at jeg føler jo at jeg "burde klare alt" men hvem klarer å nesten jobbe fult, ha tid til venner, trene, lage sunne og ordentlige middager hver dag, blogge 2-3 ganger om noe spennende, vaske og holde hus/leilighet i orden hver dag, ta bra bilder, se on point ut og alt det der? Ikke jeg i hvert fall. I tillegg noen uker har jeg 2 hunder å ta vare på.

Akkurat nå ser jeg ca drit stygg ut, hahah for jeg ser jo ut som tidenes trøtteste person når jeg ikke har på meg sminke, jeg har nesten ikke øyenbryn - og der det er hår så er jo alle lyse. Har ganske lange øyevipper men de er jo lyse, i tillegg så er jeg så heldig at siden jeg var liten så har jeg vært "hoven" under øynene - så jeg ser jo kronisk trøtt ut. Hjelper jo ikke at jeg er så blek også. Jeg bruker ganske lite sminke, men det jeg bruker er jeg helt avhengig av for å se "normal" ut. Hva nå enn det er. Jeg elsker naturlig look på andre som er så heldige å være veldig pene uten sminke, men dessverre så er i'm not one of them. Ikke kan jeg ha lange fine negler heller pga. jobben... Haha! 

MEN jeg har i hvert fall endelig begynt å rydde leiligheten da, hengt opp klærne jeg vasket i går(hahaha) og baguetter i ovnen - frokost etter 15:00 er innafor det? Så ja, jeg ville egentlig bare fortelle at jeg er ingen wonder woman. Jeg lager pose tomatsuppe, pasta di parma fra Toro men jeg lager også gjerne en skinkestek middag. I'm only human, right?

Ha en fin søndag alle sammen♥

Bra start på helgen

Følg bloggen min på facebook HER.
 

Skulle som sagt ut å spise med venninnen min i går, og vi falt på Friday's! Enkelt og greit. Var så utrolig etterlengtet å se henne igjen, vi har det alltid så gøy og nå hadde vi naturligvis mye å snakke om. Om 4 måneder er hun hjemme for godt igjen, og det er jeg veldig glad for ♥ Vi er veldig like, men også veldig ullike - men vi passer så godt sammen, og når den andre er teit så sier vi det. Men maten var god, så det ble en vellykket dinner date.

·

Nå er det lørdag, og tror det blir en veldig rolig en for min del! Egentlig like greit, for jobber seks dager neste uke så er greit å hente meg inn så energien er på topp. Men har planer om å gå på butikken en gang, så da får jeg meg en liten tur i hvert fall! Er så utrolig heldig som har Jacobs ved meg, det er 2 av de butikkene i hele Oslo og de har et ekstremt bredt utvalg, bredere enn Meny. Jacobs er vell aller mest kjent for sin ferskvaredisk hvor de har helt utrolige mengder med oster, fisk og skalldyr, kjøtt og desserter. Er veldig dyrt der da, men til gjengjeld så inngår de også i Trumf-avtalen. 

Hva er dine planer for denne lørdagen?

Endelig helg + dinner date

Følg bloggen min på facebook HER.
(Kjekt med hund, hundehårene fester seg i alle klærne mine♥♥♥♥♥)

Endelig fredag og HELG ♥ Ikke jobbet mye at all denne uken da, men godt allikevel for har vært så daff hele uken etter influensaen. Tar nok litt tid for kroppen å komme tilbake på topp, i tillegg til at døgnrytmen min har vært mildt sagt fraværende. Godt jeg skal jobbe ettermiddag en uke før jeg begynner på natt, så jeg ikke trenger å stå opp tidlig på en stund i hvert fall - er virkelig ikke en morgenperson. Jeg fungerer egentlig greit med lite søvn, men med et sånt yrke hvor vi er i fysisk aktivitet store deler av dagen så tar det på - og får tilstrekkelig med hjernetrim som skiftleder, mye ansvar. Kan forresten meddele at jeg ikke lengre er trainee, nå er jeg skiftleder ♥ Utrolig morsomt, og veldig spent på utviklingen min videre! 

I kveld skal jeg på middag med en venninne, får se hvor det blir, men har gledet meg hele uka for har ikke sett hun på veldig lenge - hun studerer i USA for øyeblikket, så hun reiser hjem igjen om noen dager! Så er veldig glad vi har fått til å møtes før hun reiser igjen, heldigvis er det bare noen måneder til hun kommer tilbake igjen! Tar med kameraet, så satser på et hyggelig innlegg om kvelden i morgen ♥

Hva er dine planer for kvelden?

Ønsker for 2018

Følg bloggen min på facebook HER.

Nyttårsforsett? Jeg gir opp. Så fort man bruker det ordet, og lager innlegg om det så kan du nesten garantere at det ikke går i boks. Man skriver om det, tenker på det i en måned eller to og så... Er det gamle vaner som gjelder. Så nå vil jeg kjøre en ny vri, dette er mine ønsker for 2018. Jeg tror at så fort man slutter å legge nyttårsforsett-presset på disse målene så vil man kanskje klare å oppnå noen av dem.

Har forøvrig skrevet et innlegg som blir mer personlig om hva jeg håper at 2018 har å tilby, og litt om hvordan 2017 var. Les innlegget HER.

·   I   2 0 1 8   Ø N S K E R   J E G . . . .   ·

(Gleder meg også forøvrig til det blir mer lys ute igjen så det går ann å ta fine matbilder inne igjen uten gult lys!)

♥ Å trene mer, ha et bedre kosthold, spise mer frukt og grønt, gå mange fine turer og komme meg i bedre form. Veier 15 kg mer enn jeg ønsker, men kan jeg få omgjort noe til muskler og redusere fettmassen så er mye gjort. Jeg ønsker altså å være sunnere i 2018.

♥ Å reise på ferie; Jeg elsker å oppleve nye ting og land, så håper virkelig jeg får mulighet til å reise i år. Vi har familie like utenfor LA så håper at jeg og mamma reiser dit denne sommeren/høsten, hadde vært perfekt. Ellers hadde det vært fint å fått til en jentetur til Polen/London i år, og så har jeg jo familie i Stockholm nå så håper jeg rekker å reise innom der også.
♥ Å få kjøpt flere mer brukt - fikk jo kjøpt Alpha Industries jakken min i fjor vår, det var jo et kjempe-kupp da jeg fikk den for 500 kr og var omtrent ubrukt. Så håper det blir mer av det i år, for noe må man jo gjøre for dette miljøet - og lommeboka, hahah.

♥ Å tilbringe masse tid med hundene - det er jo ikke bare et ønske, men det er jo hverdagen når hundene er hjemme. Men jeg vil oppleve mer ting, og finne på mye gøy sammen med dem! Når man bor alene, jobber og vil opprettholde et sosialt liv så blir det mye av det samme. Så håper dette blir året hvor hundene får mange fine opplevelser sammen med meg! 

♥ Å finne et nytt sted å bo her i Oslo, det er et must for meg merker jeg. Rimelig kjapt, helst før sommeren.


Foto: Arkiv

♥ Å spise flere middager sammen med venner - fordi det er så utrolig koselig! Man må ikke alltid spise ute, er jo hyggelig å spise hjemme også.

♥ At jeg vil få spart opp godt med penger så jeg får betalt en del på studielånet og det jeg skylder mamma(viktig å få bort denne delen så jeg kan begynne å tatovere meg igjen, hahaha), og slik at jeg kan få presset inn en liten ferie. (Throwback til min første sak publisert hos VIXEN, trykk på bildet for å komme til saken)

♥ Å bli mer strukturert, komme i gang med journalistdrømmen, opprettholde en oppdatert blogg, få tid til trening som sagt og alt annet som er viktig her i livet.

♥ Å prøve og spise mindre salt, jeg er dessverre TOTALT avhengig og vet at organene mine blir å få svi for det i framtiden. 

♥ Å ta kameraet mitt med meg rundt ofte slik at jeg alltid kan utvikle mine kunnskaper, ta fine bilder jeg kan vise til dere og Hva er dine ønsker for 2018?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Nyttårs-julebord med jobben

Følg bloggen min på facebook HER.Beklager så mye for sent innlegg, men har vært helt PÅKJØRT i dag for sov under 5 timer i natt før en arbeidsdag på nesten 9 timer, sovnet rundt 01 i natt og måtte opp igjen 05:45.... Så ja, har vært litt sliten i kveld kan man si. Fikk jo ikke sove før nesten 19 i kveld da, typisk men nok klaging♥

I går var jeg jo som jeg skrev på nyttårs-julebord / personalmøte med jobben, utrolig hyggelig og morsomt! Vi er en fin gjeng på jobb. Vi spiste på Thon Hotel slottsparken, veldig god mat vi fikk! Jeg følte meg kanskje i overkant overpyntet, men det går bra - fint å vise at man har en mer pyntet side av seg også med tanke på at jeg 99% av tiden drar til og fra jobb i joggebukse og hettegenser hahha. Etter 3-rettersen så dro vi ut å tok noen øl, så derfor det ble litt sent. Er jo hyggelig når man først er ute selv om jeg måtte jobbe tidlig i dag - ikke mange ganger i året jeg må på jobb så trøtt heldigvis, så da er det greit. 

Har du vært på julebord denne "sesongen"? 

Godt nytt år: Influensa og knivstikking

Følg bloggen min på facebook HER.

·   2 0 1 8   I S   T R E A T I N G   M E   W E L L   ·

Det er ingen hemmelighet at jeg har vært syk en god stund nå, og ja... Nyttårsfeiringen ble virkelig ikke noe livat for å si det sånn med to i samme båt med influensa, og Kikki på slep. Men venninnen min laget en utrolig god kalkunmiddag før vi koste oss i sofaen med Pepsi Max og gjøre oss utslitt av partyeffekter. Ble ikke én dråpe med alkohol den kvelden, for det fristet ikke litt en gang. Men Kikki var utrolig flink, var jo hennes første nyttårsfeiring og den bestod hun med glans! Hun var mye mer interessert i guttene som gikk forbi verandaen vi stod på enn bråket på himmelen. Veldig stolt av å ha to hunder med sterk psyke som takler slike dager veldig godt ♥ Damon hadde i følge faren sin sovet det nye året inn, nok et år, så det sier vell sitt om hvor mye han bryr seg om bråk? Ca 0.

I går var jeg hos legen for å ordne meg sykemelding og fikk konstantert at jeg har influensa så da blir det bare å holde seg i ro ut uken så jeg får vært med på nyttårs-julebordet med jobbe på mandag♥ Men... Over til den noe dramatiske overskriften;

Jeg klarte jo virkelig å gjøre glansnummeret på tirsdagen. Jeg måtte på butikken for å handle litt mat så da stakk jeg innom Jernia som er like ved ettersom jeg hadde holdt av en kniv som jeg skulle ha i stedet for den jeg fikk til jul (ettersom jeg samler på Victoriox), denne kommer jo i et plastetui. Jeg la den i posen med matvarene og gikk hjemover. På veien kjenner jeg at noe skraper borti benet mitt, jeg tenkte det kanskje var plastembalasjen på noe av maten for de kan i noen tilfeller være ganske spisse.... Men neida, jeg går litt til og innser jo at det er jo KNIVEN og får deeet kuttet nedover leggen, det fossblør og jeg blir helt målløs og skjønner at jeg må jo skynde meg hjem for å stoppe blødningen. Jeg kommer hjem med blod å jakke, sko og tightsen jeg hadde på meg (takk og lov at jeg brukte tights, hahha), så fikk knytt et kjøkkenhåndkle rundt og samlet meg. Eller samlet meg og samlet meg, for jeg har jo så ekstremt sprøyteskrekk så jeg fikk direkte panikk for at jeg måtte på legevakten å sy, da må man jo i tillegg ta sprøyte så et var egentlig det verste som kunne skjedd, og det er helt uaktuelt å reise alene dit. Så ringte mamma, så hun og pappa kom seg til Oslo i hui og hast (tar jo bare to timer fra Raufoss, hahah) for å finne ut om det i det hele tatt kal syes. Og det var vell i grenseland, men siden det hadde vært sånn så lenge så hadde det jo alt begynt å "gro" så det hadde uansett ikke vært aktuelt, men sykesøster mamma hadde med seg rense-utstyr, plastring og stripser så vi fikk stripset kuttet for det var jo ganske langt og dypt. 

Jeg vil bare konkludere med at jeg virkelig kan anbefale Victorinox sine kniver til kjøkkenentusiaster for de knivene er virkelig IKKE sløve! hahhaha. Men anbefaler også alle å være obs på dette om dere kjøper en kniv som kun kommer i en plastlomme, for om jeg hadde sklidd/snublet og landet oppå denne kniven hadde jeg fått helt andre skader som virkelig kunne vært fatale, og det er noe alle bør tenke på ♥ 

Så jeg har hatt en rimelig interessant start på det nye året, det kan vell ikke bli så mye verre nå? Eller oppå det hele så fikk jeg i helvetes vondt i magen bak navlen en stund etter det med kniven, så trodde jeg i tillegg holdt på å få blindtarmbetennelse - det skulle vell bare mangle eller?....

Håper dere hadde en litt bedre start på det nye året enn meg?

Velkommen, 2018

Følg bloggen min på facebook HER.

·   C H E E R S   T O   A   N E W   Y E A R   A N D   A N O T H E R   C H A N C E   F O R   U S   T  O    G E T   I T   R I G H T   ·

Snart smeller det til med et nytt år som gir nye muligheter. Denne kvelden skal jeg tilbringe med ei venninne og Kikki. Både jeg og venninnen min er blitt syke nå i julen så blir ikke "hæla i taket" i kveld for å si det sånn, måtte pynte meg i hvert fall - men det blir en hyggelig kalkun-middag, litt Martini Asti og se på rakettene. Jeg skal jo egentlig starte det nye året i morgen med å jobbe, men siden jeg er dårlig må jeg holde meg hjemme. Må reise hjem igjen til Oslo i morgen på tog i 2 timer med feber og hele pakken så ser virkelig frem til det. Blir ikke noen festligheter i kveld på meg for å si det sånn, men det er helt greit nå som jeg er syk - og må jo ta meg av Kikki ettersom det er hennes første nyttårsfeiring, med tanke på raketter. Jeg tror Kikki vil takle denne kvelden helt utmerket, men jeg synes hunder ALDRI skal være alene under fyrverkeriet uansett fordi det kan forandre seg og bare det at de er alene kan føre til at de senere kan påvirkes av det, vi menneskene er jo tross av alt klippen deres.

Jeg håper alle får en helt fantastisk og trygg nyttårsfeiring, tar en siste fest for i år og lukker 2017-boka med et skikkelig smell! 12 kapitler er nå straks lagt bak oss, jeg skal for øvrig bla litt opp i dem her på bloggen i neste uke for å minnes de fine tingene med dette året. Dans skjortene av dere, drikk Champagne og feir med måte uansett om det blir med eller uten alkohol. Håper at i 2018 slutter vi å bli krenket av absolutt alt, at Vålerenga kommer til cup-finalen, at jeg får startet min journalistiske karriere for fult, jeg finner et nytt sted å bo som jeg og hundene vil trives og at alle rundt meg holder seg friske og raske - både tobeinte og firbeinte♥

Med det ønsker jeg alle

E T   R I K T I G    G O D T   N Y T T   Å R   !

The Holiday

Følg bloggen min på facebook HER.Er så utrolig deilig å være hjemme, slappe av og samtidig se alle kjente og kjære igjen. I går var jeg å spiste med en venninne som årets julegave til hverandre, og en annen venninne var på besøk i dag på julelunsj og for å farge håret mitt. Herlig ♥ Så nå er håret mitt blitt frisket opp til jul, i natt så også jeg og mamma "The Holiday" som er viiiiirkelig en nydelig julefilm!♥ 

Nå er det jo lille julaften, så kvelden blir det et "tett program" her med pynting av mammas leilighet, spise god middag, se Grevinnen & hovmesteren og Home Alone - Såååå er det jul!

Hva er dine planer for dagen?♥

Hva jeg håper 2018 har å tilby...

Følg bloggen min på facebook HER.

Snart nærmer det seg et nytt år, et helt år har snart gått. Wow... Dette året har virkelig flydd bort. Det er så mye som har skjedd, ganske store ting også som at jeg bestod bacheloren min i journalitsikk, fikk en til hund og begynte i ny jobb hos Max hvor jeg dro til Sverige og i etterkant nærmest er blitt skiftleder på jobb. Jeg var også for første gang i Trondheim i høst, på fotballtur. Var jo også på Ariana Grande sin konsert i mai. Ellers har ikke året vært fylt med så veldig mye annet spennende. Jeg håpet på at jeg kunne finne kjærligheten i år, men hvis du leter så finner du den ikke - det er sikkert og visst. Jeg trives best i forhold, slik har jeg alltid vært - men det er ikke snakk om at jeg forhaster meg heller. Det som skjer det skjer. I år så ble det ikke sånn, og det er helt greit uansett.
 


 

·   T O   T U S E N   O G   A T T E N   ·

Relatert bilde

Men jeg håper 2018 bringer en del ting som...

Ferietur
Jeg fikk aldri dratt på noen ordentlig ferietur i år pga. økonomi og ny jobb, så da håper jeg at jeg endelig får dratt på en tur igjen i 2018! London, Amsterdam, Warszawa, Berlin og LA står høyt på ønskelisten - så vi får se hvor 2018 fører meg.Jobb
Jeg håper jeg vil få nettmagsindrømmen up and running, denne høsten her ble enda mer hektisk enn jeg trodde så planleggingen har blitt lagt litt på vent til mer roligere tider. Nå holder jeg jo på å stabilsere meg i min nye posisjon på jobben, så det er det jeg fokuserer på nå da det vil være en uvurdelig erfaring for meg senere uansett♥ Jeg håper også jeg kan få samlet midler så jeg kan få reist til Taiji i Japan for og lage reportasje om delfinslaktingen som foregår der nede(vil ikke si noe mer utdypende rundt det da dette er et prosjekt jeg har tenkt på i mange år og selvfølgelig ikke vil at andre skal stjele fra meg, hahha).

Life & home
Jeg håper jeg kanskje finner meg en å dele livet med igjen, en som liker meg og hundene mine. Kanskje vi flytter sammen? Hahahh! For i oktober må jeg ha flyttet igjen, så hvem vet. Ellers blir jeg sikkert å flytte med min bestevenninne Lene og bo med henne for evig og alltid! Hahhahah. Neida, eller vi får se, trives jo best med å bo alene. Jeg håper å finne en leilighet i samme prisklasse, størrelse og med en trivelig beliggenhet her i Oslo, helst med oppvaskmaskin fordi jeg er for lat til å ikke ha det, bra standard og selvfølgelig tillat med hund. (Vet dere om noe som kommer ut på leiemarkedet her i hovedstaden til sommeren/høsten så ROP UT)

Eventyr
Jeg håper på mange nye eventyr, om så det er å reise på en konsert, gå en tur, hundene viser seg fra sin beste side eller at vi skaper noen fine stunder sammen, Vålerenga blir cupmestere eller en skikkelig bra kveld ute på byen. Kanskje jeg møter noen nye mennesker, blir kjent med noen gamle bekjentskaper eller grilling i solnedgang i en av Oslos parker. Håper 2018 vil bringe mange bra dager som fører til gode minner jeg kan ta med meg resten av livet.
Foto: Arkivbilder

Verden
Må jo også si at jeg håper at dyrevern blir mer og mer i fokus, at Norge endelig gror seg noen baller og avskaffer pelsdyrnæringen en gang for alle. At enda flere motehus sier nei til pels, Michael Kors var sist ut - Fy faen så bra! Håper også at flere bloggere tar seg sammen å slutter å fronte pels på bloggen sin, de er jo levende reklameplakater for den grusomme industrien og har en ekstrem påvirkningskraft for unge som de er forbilder for. Jeg håper 2018 blir siste året vi må gå i fakkeltog mot pels, aller helst at det blir et seierstog for slutt på lidelsene. 


Hva er dine håp for 2018?

1 søndag i advent

Følg bloggen min på facebook HER.

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede. 
Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede 

Endelig er det desember og adventstid, og som i alle år så har vi hatt julekoldtbord med familien i dag - veldigveldig koselig♥♥ Stemningen ble for min del litt dempet da Lillestrøm dro i land cupfinaleseieren, men vi tar det neste år vi ;) (Som vi i Vålerenga sier hvert eneste år, hahah). Ellers så spsite vi god mat i godt lag, og lo masse her inne i varmen haha. Har også vært litt trøtt etter arbeidsuken, pluss var jo på festligheter i går så hjalp vell ikke på men fikk i hvert fall en ordentlig natt med søvn om ikke annet da.

I morgen så reiser jeg hjemover igjen til Oslo siden jeg skal på jobb, også kommer ENDELIG Damon hjem igjen ♥ HAR SAVNET HAN SÅÅÅÅÅ.

Hvordan har helgen din vært?

Nå kan desember bare komme

Følg bloggen min på facebook HER.

·   D E C E M B E R   I S   C O M I N G   ·5/6 dager på jobb er unnagjort, så nå mangler jeg bare en siste nattevakt i kveld før jeg endelig har helg! Jeg har brukt starten på min dag på å rydde mer i leiligheten, vaske og støvsuge gulvene og dratt frem adventspynten - beklager for litt dårlige bilder, men beige vegger ødelegger virkelig for lyset inne på bilder på denne årstiden... Helt krise faktisk, men sånn er det. Frokosten i dag ble risengrynsgrøt, klementin, pepperkake og julebrus - julestemniiiing! Kan faktisk ikke vente nå, gleder meg så til i morgen når endelig julekalenderene begynner! This is my time of the year.

I kveld så tar jeg med Kikki på bussen for å hente pakken min fra Nelly etter Black Friday shoppingen, gleder meg veldig til å prøve alt! Så er det noen timer på jobb før jeg reiser opp hit i morgen tidlig for å dusje og ta med meg Kikki på toget for vi skal hjemover til Toten igjen denne helgen også som sagt. 

Flere som har tatt frem advent/julepynten enda?

Deilig å få ting gjort

Følg bloggen min på facebook HER.Sovnet på sofaen i natt så våknet 6 i dag tidlig å var litt stresset for må jo snu døgnet ettersom jeg skal jobbe natt i tre dager nå, men tvang meg selv til å sove ti l10 og lå i sengen til 11 før jeg gikk en tur med Kikki, dusjet, vasket badet og fått satt på to vaskemaskiner + pakke inn det meste av julegaver jeg hadde her hjemme. Guuud så koselig! Holder på å rydde og vaske leiligheten til advent nå, så tenker at jeg skal bruke dagen på torsdagen å pynte så får jeg vaske gulver i morgen og rydde soverommet så blir det bra! Deilig med dager man får gjort litt, men blir jo litt sliten og da haha. Men sånn er det, så nå skal jeg lage middag for å lade opp til en natt på jobb, må jo uansett vente på første trikken 05:30 da, helt krise at trikk og buss ikke går før da på ukedager.., 

Flere som har litt å gjøre før desember ankommer?

Think pink

Følg bloggen min på facebook HER.


Ja, jævlig sexy uten tunnellene i ørene hahaha...

Da var enda en uke snart over, og 2/6 dager på jobb unnagjort! I morgen skal jeg bare ha en "kort" vakt på 5 timer, så er ikke helt krise egentlig og begynner å jobbe natt tirsdag kveld♥ Nå skal jeg slappe av på sofaen med Kikki og Farmen med litt digg, har akkurat kommet inn igjen fra tur og allerede rukket å dusje etter jeg kom hjem. Så dette har egentlig vært en fin arbeidshelg. Lol jævlig spennende innlegg, men da vet dere hva søndagen min har gått med til!

Hvordan har helgen din vært?

H O M E

Følg bloggen min på facebook HER.


Minime

Nå er jeg hjemme hos mamma sammen med Kikki, deilig med noen dager fri og bare nyte livet før jeg skal jobbe 6 dager på rad før jeg skal hit igjen! I dag er det den årlige julegateåpningen her på Raufoss(hvor jeg er i fra og er oppvokst), så gleder meg veldig til det♥ Så blir nok et par fine dager her før jeg må hjem igjen for jobb på lørdag! 

Vil bare si at jeg og Kikki har Fransk Bulldog - Norge snappen fra i kveld av til i morgen kveld - så add dem, så sees vi♥→​ franskbulldogno

Hva er dine planer for dagen?

Let it snow

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

❄   I ' M   D R E A M I N G   O F   A   W H I T E   C H R I S T M A S   ❄

Endelig har det hvite teppet lagt seg over Oslo, og det var rett og slett helt nydelig å se når jeg kikket ut av vinduet etter jeg hadde stått opp. Julestemningen begynte allerede å smyge seg innpå, så nå er det den tiden av året hvor jule-listen min på Spotify snurrer for fult(du finner den her) ♥ Elsker denne tiden av året så uendelig mye! Får bare krysse fingrene for at det ikke blir helt snø-kaos på vegene, og at alle kommer seg trygt rundt med kollektiv og bil.

Flere som er glade for at snøen har falt?

Sunday walk

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

·   L A S T   H I N T   O F   A U T U M N   ·

Endelig søndag og en fridag for min del, det var etterlengtet kjenner jeg♥ Sov lenge i sammen med Kikki i dag for å lade opp batteriene før vi gikk en fin tur i solen, er virkelig vakkert her ved Ekeberg når solen skinner på sen-høsten, eller er vell vinter men føler det ikke er ordentlig vinter før snøen faller her. Så dette er vell kanskje siste hintet med høst om man kan si det?


Breakfast for... dinner?

Nå for øyeblikket har jeg kastet i meg en alt for sen frokost etter jeg har satt inn en gulrotkake i ovnen - så gleder meg uendelig mye til den er ferdig! Skal også slå på stortromma og lage oksestek til middag i dag #Konemateriale? I dag er det jo farsdag, men i år så er vi ikke sammen på denne dagen - men har ringt han og gratulert han! Gratulerer med farsdagen alle fedre♥

Hvordan er din søndag?

The days that passed

Følg bloggen min på facebook HER.

·   F I R S T   D A Y S   O F   N O V E M B E R  ·

I helgen var jeg hjemme en tur med Kikki ettersom mamma endelig har flyttet i ny leilighet - hvor hun har fått det veldig fint♥ Hun hadde også bursdag noen dager før, og selvfølgelig klarte jeg jo å glemme igjen posen med bursdag og innflytningsgave da jeg dro... Kanskje ikke så rart etter typ 2-3 timer med søvn før jeg reiste? Hahah, men var en fin helg og fik sett Marte og Lene igjen før jeg dro så var veldig fornøyd med det. Skal snart hjemover igjen to helger på rad, så blir bra.


Shawn Mendes - Roses (MTV Unplugged)

Ellers startet jeg uken med tidligvakt og ble dårlig i går så da var jeg hjemme fra jobb, i dag hadde jeg fri - noe som var godt så jeg fikk kommet meg litt igjen! Så nå er jeg klar for 3 dager på jobb igjen med litt mer energi♥ Har i løpet av disse dagene sett ferdig Pretty Little Liars, bestilt noen julegaver, kost meg masse med snilleeee Kikki(som passet veldig godt på meg i går) og hatet alt rotet her hjemme. Så nå blir det noen dager med rydding etter jobb også så jeg endelig kan leve litt igjen, hahha.

Hvordan har starten på november vært?

Hello November

Følg bloggen min på facebook HER.


Arkiv foto: Kristine Larsen

Endelig er det november, og det er snart innafor å sette i gang med pleien av julestemningen! Nå som Halloween-pynten har blitt byttet ut med julepynt og julegodter stort sett over alt, så må jeg virkelig si jeg gleder meg. Det er så deilig oppladning mot desember, som uten tvil er årets høydepunkt ♥ Kan virkelig ikke vente!


Elsker virkelig Ingrid Olava, virkeling en artist som burde kommet bedre frem! Hun skal faktisk holde julekonsert i år, og har en av mine favoritt julesanger "Å Kom Nå Med Frihet"(den ligger kun ute på Spotify).

·

I dag startet dagen på formiddagen ettersom jeg har jobbet natt - og skal det i natt også så måtte få utnyttet dagen godt med hundene ettersom Damon reiser til pappaen sin noen uker siden Kikki snart får løpetid! Passet veeeldig bra at været viste seg fra sin beste side i dag også! 

Flere som gleder seg til vintertid?

Halloween og sånt

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M I E W   M I E W   ·


Oktober er over, Halloween er over - og festlighetene på fredag var veldig bra♥ Jeg kledde meg i hvert fall litt ut som en katt, ser at jeg kunne tatt på meg en choker for å gjøre antrekket enda mer helt, men pyttpytt! Ikke noe god på sminke generelt sett, så droppet blod og slikt da jeg gjerne vil at det skal se litt bra ut.

·

 I går løp det barn rundt om i nabolaget, tror de koste seg, hundene synes det i hvert fall var ekstremt spennende med barna i kostymer! Jeg var helt død i går, hadde tidenes rævva dag, sov 3 timer på natten før jeg jobbet 07:30-16:15, så ble en ganske lang dag med andre ord.... Ellers så hadde mamma og bestevenninnen min bursdag, så fikk sendt av gårde noen hyggelige gratulasjoner! Mamma ser jeg igjen til helgen da om ikke annet :- )

Hvordan var din Halloweenfeiring?

Halloween friday

Følg bloggen min på facebook HER.

·   S O M E   P E O P L E   A R E   B O R N   F O R   H A L L O W E E N ,   A N D   S O M E   A R E   J U S T   C O U N T I N G   D A Y S   U N T I L   C H R I S T M A S   ·

Endelig fredag(men ikke helg enda, for meg), i dag skal jeg på Halloweenfest i byen - det blir nok veldig bra! ♥ Tenker å prøve å få tatt bilde av meg senere - dere kan kanskje gjette hva jeg skal kle meg ut som?

Ellers i helgen så kommer hundene endelig hjem igjen i morgen på formiddagen, og så er det siste nattevakt på en måned i morgen natt! Men regner med at den går veldig fort, og søndagen spiller Vålerenga sin nest siste hjemmekamp i år - så da må jeg jo nesten dit, byttet jo tross av alt bort vakten min for det :- D 

HAPPY HALLOWEEN!

Skal du på neon Halloweenfest i helgen? - i så fall, hva skal du kle deg ut som?

Friday night

Følg bloggen min på facebook HER.

God fredag - og god helg til de som er så heldige å ha fått det i dag! Jeg holder på å gjøre meg mentalt forberedt for siste nattavkt denne her uken, og det blir digg kjenner jeg! Klarer ikke sove mer  enn 6 timer på morgenen, så da tar det på når man har vært oppe hele natten i to dager, men jeg skal nok klare den siste også!

I morgen kommer mamma og søsteren min til byen, så det blir noen koselige timer sammen med dem før vi skal i NOAHs fakkeltog mot pels, her om dagen skrev jeg 10 gode grunner for hvorfor DU bør stille i fakkeltoget - les dem her. Gleder meg veldig til å høre flotte appeller, bare så forbannet synd at det er så nødvendig. Senere på kvelden skal jeg på bursdagsfest hvor jeg kjenner ca. ingen, så det blir spennende - bra jeg er over gjennomsnittet utadvendt da♥

Nå skal jeg snart kaste i meg en pizza før jeg hopper på trikken, skal du spise nattmat i natt i Oslo så vet du hvor du bør gå; MAAAX

Hva er dine planer for helgen?

Bra start på dagen!

Følg bloggen min på facebook HER.
·   B R E A K F A S T   F O R   H E R O E S   ·

God morgen, eller god ettermiddag blir det for dere! Hehe. Jeg sovnet litt før 7 i dag tidlig så min morgen ble rimelig sen, men det var godt å få sovet ut etter å ha jobbet fra 19-05:45, var nemlig skiftleder på nattskift for første gang - som gikk overraskende bra, men brukte dog litt lang tid da. gøy å få prøvet seg tenker jeg!

Jeg startet i hvert fall dagen min med en herlig brunch, fikk så utrooolig lyst på varm kakao så løpte til butikken for å kjøpe♥ Resten av dagen skal jeg slappe av med bloggerne og Farmen, kanskje litt Pretty Little Liars også ettersom Netflix har fått to sesonger til! Så er det tilbake på jobb 22 i kveld, nest siste nattevakt for denne uken før jeg begynner igjen på mandagen. Blir godt med helg kjenner jeg, hahhah! Men all den infoen og nye lærdommen tar på, hjermetrim på sitt beste.

Hva er dine planer for dagen?

Man lærer mens man lever

Følg bloggen min på facebook HER.

Foto: Arkivbilder fra mitt år i denne leilighetenI går så var det 1 år siden jeg flyttet inn i leiligheten jeg bor i nå i Oslo. Wow for et år, det har gått så uendelig fort. Jeg har lært så utrolig mye om livet, meg selv og ikke minst blitt enda mer selvstendig. Jeg er av natur veldig selvstendig, så at jeg falt for yrket journalist forbauset nok ingen av mine nærmeste. Jeg er en av de som gjerne sitter alene en uke i strekk, ikke fordi jeg er en loner eller ikke har noen venner, men gjerne fordi jeg velger det selv. Ikke fordi jeg har sosial angst, men fordi jeg trives i eget selskap. Jeg har som oftest ikke et hode med tanker som plager meg i det lange løp, og jeg synes ikke det er krise å bruke en helg på å sitte inne. Selv om jeg uten tvil har vært en partygirl det siste året, hahaha så jeg elsker naturligvis å være sosial også! Men når man jobber 5 dager i uken i en ekstremt sosial jobb så føler jeg ikke behov for å måtte være med noen etter jobb hver eneste dag.  Dette året har også lært meg at ja jeg kan fikse lyspærene selv, flytte bort edderkopper og jeg kan ikke skylde på andre enn meg selv for at det er rotete. Jeg har lært at det er vanskelig å lage mat til en med mindre man skal spise nudler, og jeg har lært at det er ikke så skummelt å være hjemme alene - jeg likte nemlig ikke det før hahah. Jeg har lært at selv om jeg er syk så må hundene ut, klærne vaskes ikke av seg selv og søpla bæres ikke ut av seg selv(var ekstremt bortskjemt tidligere da jeg bodde i blokk med sjakt nesten rett utenfor døra). 
Jeg trives så enormt alene, hadde aldri trodd jeg skulle trives så godt. Den dagen jeg finner det for godt å flytte sammen med en ny så tror jeg det blir en ekstrem omstilling på utrolig mange måter, hahah! Jeg har fått egne rutiner og vil jo gjerne ha ting slik og slik - så jeg er virkelig spent på fremtiden. Det er som sagt 1 år siden jeg flyttet hit, og om nøyaktig et år må jeg ha funnet meg et nytt hjem da de som bor i huset her skal ta i bruk kjellerleiligheten :- ( Veldig kjipt, trives veldig godt her, kanskje jeg ender opp med å bo i området? Vi får se. Mye har i hvert fall skjedd, jeg har møtt mange flotte mennesker, Kikki har kommet inn i livet mitt og jeg har fullført bachelorgraden min i denne leiligheten og jeg gikk igjennom den tøffeste perioden i livet mitt her. Dette er et år jeg aldri fil glemme.Nå har jeg altså bodd i Oslo i godt over 3 år, med unntak av et lite opphold på ca 1,5 måned i fjor høst, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet ut såpass "ung"(ikke uvanlig ung da, hahah). Jeg trives godt med å ikke bo på Toten, ikke bo med familie tett på meg 24/7 og jeg trives godt med å bestemme fult og helt over mitt eget liv. Og ikke minst så trives jeg godt i Oslo, jeg kan ikke tenke meg å bo langt unna Oslo når jeg blir "voksen" heller.

Når flyttet du hjemme fra?

Last weekend

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

Var hjemover på Toten i helgen som var- og wow for en nydelig dag lørdagen var. Høsten + sol = magi. End of story. Neida, men var hjemover en tur for skulle feire bursdagen til venninnen min og da var det fint å ta med pøblene også♥ Viktig at Kikki kommer godt inn i familien og kjenner seg trygg, noe jeg tror og håper at hun gjør! Helgen var veldig fin, bursdagsfeiringen var veldig bra av det jeg husker hahhahahah og vi kom oss hjemover til Oslo i går kveld. Føler meg heldig som har en familie som forguder disse to hundene, gleder meg til å ta meg med de hit til jul igjen - Kikkis første jul♥ Det blir noe spesielt, så er veldig glad jeg får være med på den.·   F R I Y A Y   ·

Nå er det en ny helg - og jeg har jobbhelg, så blir nok ikke en så alt for spennende helg. Får besøk i dag, så det blir hyggelig! Men ellers så blir det å tjene litt penger, noe som er helt okei. Neste uke skal jeg jobbe natt igjen i 2 uker så gjør meg også mentalt forberedt på det! Har heldigvis et par dager fri før det begynner så jeg får snudd døgnet litt, og hundene reiser til pappaen sin. uansett, god helg ♥

Hva er dine planer for helgen?

Dream big

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto redigert hos BeFunky

·   A   D R E A M   D O E S E N ' T   B E CO M E   R E A L I T Y   T H R O U G H   M A G I C;   I T   T A K E S   S W E A T ,   D E T E R M I N A T I O N   A N D   H A R D   W O R K   ·

Wow for noen uker dette har vært, for to uker siden mottok jeg bacheloren min i journalistikk - i dag ble jeg "oppgradert" til Trainee Assistent på jobb! Er så stolt over meg selv og hva jeg får til om jeg vil - for wow serviceyrket er fantastisk. Det blir en unik ledererfaring å ta med meg videre i livet, uansett hvordan ting blir i tiden "etter Max" en gang. Utrolig glad jeg har jobben jeg har, trives så godt. Endelig kan jeg senke skuldrene å slappe av litt, er mye igjen å lære men endelig er jeg "over kneika".  Blir en spennende høst/vinter ♥

Hva er dine drømmer?

Sunday

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

·   S U N D A Y   C L E A R S   A W A Y   T H E   R U S T   O F   T H E   W H O L E   W E E K   ·

2/5 arbeidsdager på rad er unnagjort - nå er det tid for å nyte søndagskvelden på Vålerenga, eller Valle da for å være korrekt. Men det føles som hjemme, og det er hjemme. 3 kamper på en uke, det begynner å ta på hjertet - taper vi i dag så revner det faktisk litt. blir tungt å stå opp 6 i morgen tidlig da merker jeg... Skal faktisk på jobb 8 hver dag til uken, jeg er jo ikke en morgenperson at ALL så dette kan jo virkelig bli interessant. Tror det blir ubeskrivelig deilig med helg på fredag 15:30 i hvert fall. Håper dere liker at jeg legger ut en del foto - for elsker jo å ta bilder. 

God søndag ♥

Friday!

Følg bloggen min på Facebook HER.·   E N D E L I G   H E  L G   ·

Eller... jeg har jo hatt helg i dag og i går da ettersom jeg har hatt fri, og i morgen så bærer det tilbake på jobb med 7 dager på rad med lange vakter! Blir nok VELDIG greit med langhelg neste helg kjenner jeg! Blir ikke tid til veldig mye mer enn hund og jobb de neste dagene, utenom på søndag så skal jeg jo på fotballkamp igjen og på mandag kommer mamma og onkel en tur inn til Oslo så blir vell å møte de før de drar. Min siste fridag på en uke skal nytes hjemme med hundene + at vi får besøk, så blir nok en fin fredag♥

Hva er dine planer for helgen?

Den beste avslutningen jeg kunne fått

Følg bloggen min på Facebook HER.
 

Wow, for et bra kurs! Og for en utrolig fin mulighet, er så takknemlig for tilliten arbeidsplassen min viser meg med å sende meg på et slikt kurs etter kun 3 måneder ? Så utrolig utrolig takknemlig. Fremføringen vi skulle ha for å bestå kurset gikk kjempe bra og fikk fin feedback - egentlig ikke noe negativt. Veldig glad jeg dro, uten tvil en opplevelse jeg vil ta med meg og ble et par erfaringer rikere! 

Men, fikk jo ikke avsluttet reisen noe bedre enn jeg gjorde - for jeg fikk tid til å møte min kjære kjææææære Linn♥ Som jeg har savnet henne, og ENDELIG bor hun bare en togtur unna! Det er et av familiemedlemmene mine jeg setter aller mest pris på, hun er en av mine nærmeste og beste venner uansett hvor sjeldent vi sees eller snakker - vi vet hvor vi har hverandre, og hvor mye vi trenger hverandre. Love her until death! 

Så holdt jeg på å misse flyet hjem, fordi billetten min viste en helt annen gate enn tavler - og flyplassen i Stockholm er ganske stor så skjønte ca. ingenting, så var greit svett når jeg kom frem.... 5 min etter jeg satte meg så lukket de dørene, hahha! Ikke likt meg at all, men kom meg hjem i hvert fall.

Beklager for så sent innlegg forresten, men var så dårlig når jeg kom hjem i går - blir så dårlig av å kjøre fly når jeg er forkjøla, det provoserer frem feber-lignende følelse :( Også jobbet jeg i dag, hadde 0 energi når jeg kom hjem så måtte sove og spise for å komme meg i gang igjen. Nå gleder jeg meg bare så ekstremt til i morgen, en liten dinner-date før jeg reiser til Trondheim med en god gjeng mennesker♥ Dette blir en helt utrooolig bra helg!

Hva er dine planer for helgen?

Day two

Følg bloggen min på Facebook HER.
iPhone bilder

·   S T O C K H O L M   ·

Dag 2 på kurs er unnagjort - bestod mest av brann og HLR(Hjerte og lunge redning), så fikk skjerpet meg skikkelig på de punktene. Men jeg har jo selvfølgelig klart å bli småforkjølet igjen; halsen har blitt så utrolig vond, da hjalp det ikke at jeg måtte bruke pusten så mye under HLR kurset..... Ellers så brukte vi kvelden i gruppe for å komme frem til innhold til en fremføring vi skal ha i dag før vi reiser.

I dag reiser jeg hjem som sagt, mulig jeg rekker å treffe fineste tremenningen min her før jeg tar flyet mot Oslo igjen♥ Håper virkelig på det, er over et år siden jeg har sett henne nå. Snakkes i kveld!

Har du vært i Stockholm før?

First time in Stockholm

Følg bloggen min på facebook HER

·   5   O ' C L O C K   I N   T H E   M O R N I N G   ·​

Jeg er godt installert i Stockholm for et par dager på lederkurs! Er veldig spennende, og møtt mange hyggelige mennesker - mest svensker selvfølgelig. Blir nok ikke så spennende "Stockholmstur", men får sett noe av byen om ikke annet da, og den er veldig fin! Nå sitter jeg i mørket for å følge med på valget mens roomien ligger og sover, deilig å få litt tid for seg selv når det blir lange dager med bare fremmede! Flaks at jeg er over gjennomsnittet utadvendt ;- )

Flere som følger med på valget i kveld?

Da høsten var som klarest...

Følg bloggen min på facebook HER


·   D A    H Ø S T E N   V A R   S O M   K L A R E S T ,   E N   S E P T E M B E R   E T T E R M I D D A G . . .    ·

104 år uten eget hjem er historie for Vålerenga Fotball. VELKOMMEN HJEM ♥ Så utrolig stolt av at klubben har klart å reise et så fint "hus" vi skal ha glede av i mange år med pyro, tårer, latter, kjærlighet og hat. Gleder meg så utrolig mye til å være der når første avspark for herrelaget går av i kveld!

Beklager forresten for 0 blogging på fredag og i går men med besøk og innflytningsfest så ble det ikke prioritert først♥ Håper det tilgis! Nå skal jeg gjøre meg klar for å reise ned å møte ei venninne, så blir det nok en lang kveld på Oslos østkant... Perfekt at flyet mitt til Stockholm går 07:00 i morgen, tar med kamera og macen så skal blogge i fra Sveriges hovedstad. 

God søndag♥

Mornings like this...

Følg bloggen min på Facebook HER.

Wow, ikke så utrolig værst å våkne opp etter nattevakt når man sjekker Facebook og der lyser det opp foran meg at jeg ble kåret til månedens medarbeider av sjefsgruppen på jobben ♥ Utrolig koselige tilbakemeldinger, og jeg blir veldig stolt - og ikke minst glad for å jobbe på en arbeidsplass hvor jeg virkelig blir satt pris på og de ønsker å se meg lykkes. Dette gir meg ekstra pågangsmot for å gjøre en god jobb denne høsten, uten tvil. Ellers så er det VELDIG deilig med en dag fri etter 3 nattevakter nå, de har faktisk gått veldig fort og har gått bra - lært masse.

Ellers i dag så ender jeg nok opp med å slappe av en del, men må også rydde her og handle inn til helgen ♥ Men tenker at jeg starter dagen rolig med litt suppe og TVD! 

Hva er dine planer for dagen?

Sweater weather

Følg bloggen min på facebook HER.Bilderesultat for quotes about knit autumnHellooo tuesday! Føler egentlig det er mandag i dag, fordi jeg begynte ikke på jobb før 19 i går kveld ettersom jeg skal jobbe natt til og med i morgen, så føler jeg henger litt etter - spesielt ettersom jeg ikke var hjemme i går heller. Men deilig å føle man får en "ekstra" søndag. I dag dro jeg frem en strikkegenser som jeg liker veldig godt, fargen kom ikke så godt frem i det dårlige lyset i leiligheten min - men den er en veldig lys grå med bittelitt blåskjær i, rett og slett nydelig og behagelig farge. Nå er planen for dagen å se på Vampire Diaries, spise litt mat og slappe av før jeg må reise på jobb igjen♥ 

Hvor deilig er det ikke med knit nå på høsten?

Not a morning person...

Følg bloggen min på facebook HER.·   T H I N K   I N   T H E   M O R N I N G .   A C T  I N   T H E   N O O N .   S L E E P   I N   T H E   N I G H T   ·

08:40 gikk alarmen, det var litt vel tidlig etter ca. 0 søvn i natt.... Ble så utrolig stresset av at jeg skulle opp tidlig og rekke toget til Kongsvinger rundt 10, så lå bare å la planer for magasinent mitt utover høsten og tenkte på jobben. Wow, sliten nå merker jeg! Perfekt at jeg skal bort i kveld da, og være så død. Heldigvis får jeg noen timer hjemme før for å samle meg litt, dusje, spise, ordne meg og så håper jeg at jeg får i hvert fall en time på øyet! 

Nå er i hvert fall hundene hos pappaen sin igjen, og de var så flinke på toget! Er litt trist for nå kommer de ikke hjem før 20. august, men det er det beste for dem nå som jeg går mot to og en halv EKSTREMT hektiske uker. Nå skal jeg nyte togturen med høst-musikken min på ørene og nyte det fine været utenfor togvinduene♥ Håper dere ikke hadde en like trøtt start på søndagen som meg, men at dere får en super siste dag i denne uken.

Flere som ikke er så fan av å stå opp tidlig?

S A T U R D A Y

Følg bloggen min på facebook HER.


iPhone bilder / Foto: Kristine Larsen

Wow for en UENDELIG kjedelig lørdag - utrolig deilig med en dag fri, men den ble litt i det roligste laget for min smak. Familien min har blitt syk så de fikk ikke kommet på besøk i dag, så da ble det ingen stressende formiddag med rydding - i stedet så vekte Kikki meg klokken 10 etter 5,5 timer søvn...... Så ble en litt lengre tur med et lite avbrekk i en park eller en slette(?) like ved oss for å leke! Utrolig gøy å se hvor fint de har det sammen♥ Været har vært nydelig i dag da, om ikke noe annet så vi fikk kost oss sammen den siste hele dagen, for i  morgen reiser jeg til Kongsvinger med hundene tur retur med toget, hahaha gleder meg.... Men tenker at da blir det god tid til å skrive noen blogginnlegg - noe spesielt dere vil lese om? 

Nå blir det snart litt middag og Vampire Diaries snurrende på macen, så ønsker alle en fin lørdagskveld!

Hvordan tilbringer du lørdagen din?

Chapter 9 of 12

Følg bloggen min på facebook HER.


 

Da var september i gang, og nå er det faktisk bare 3 måneder igjen til desember. Jeg kjenner at jeg klarer faktisk ikke å vente! Jeg håper og tror at høsten vil gå fort, spesielt når det er så mye spennende som skjer i ukene fremover! Hvis dere ser nøye etter så ser dere kanskje at jeg har ordnet litt på designet i løpet av natten? Ble ganske fornøyd, så nå må jeg bare få på plass en ordentlig header - noe jeg skal få til i løpet av høsten, helst i løpet av denne måneden.

Nå sitter jeg å slapper av med hundene, de er litt daffe om dagen - lurer på om de merker at det blir kaldere ute, de er i hvert fall skikkelig kosegriser og vil helst ligge i sofaen med meg. Må snart begynne å tenke på å sminke meg og få i meg litt ordentlig mat etterhvert for skal jobbe kveldsvakt i dag før jeg endelig har helg jeg også! Nyt fredagen og starten på en ny måned ♥

Hva er dine planer for helgen?

September will be great

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M A K E    I T   A   S E P T E M B E R   T O  R E M E M B E R   ·

Enda en dag med jobb unnagjort, eller jeg jobbet faktisk bare på formiddagen i dag - var uendelig hardt å stå opp 08:20 etter å ha sovnet sent og sov veldig dårlig, så dårlig at jeg halvsov og drømte at jeg var på jobb. Men gikk veldig fort på jobb da, så nå er det bare en lengre vakt igjen i morgen før jeg tar helg ♥ 

Men wow det er snart september, om bare noen timer faktisk. September blir virkelig en fin måned - på lørdag kommer familien på besøk så blir neste uke fylt med jobb og besøk, innflytningsfest og Vålerenga åpner sin EGNE nye stadion etter 104 år som leieboere - med andre ord, svært etterlengtet. Skal blant annet til Stockholm og Trondheim på samme uke, så jeg har mye å se frem til!


Hva er dine planer for september?

Last days of august

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

 

·   T H E R E   I S   A   T I M E   I N   T H E   L A S T   F E W   D A Y S   O F   S U M M E R  
W H E N   T H E   R I P E N E S S   O F   A U T U M N   F I L L S   T H E   A I R   ·

Wow, høsten er fin! den har virkelig begynt å melde sin anmarsj - og da var det perfekt at regndekkene til hundene kom i går! Utrolig fine, og passer kroppstypen dems godt. Var så utrolig slapp i går etter å ha hentet hundene så tidlig, derfor ble det sen blogging i går - og mye søvn på dagen, haha.

Dagen i dag går med til en kortvakt på jobb, så skal jeg kose meg med hundene i kveld! Må nyte de dagene med de nå ettersom fra søndag av så blir de borte til rundt 20. september - ettersom det skjer ganske mye hos meg- nattevakter, fotball, innflytningsfest, Trondheim osv! Men tror september blir bra uansett.

Hva synes du om bildene?

Tips til rainy days-musikk får du her & mine høst-favoritter på salg finner du her.

For en fantastisk søndag

Følg bloggen min på facebook HER.
 

 

Foto: Kristine Larsen

Wow for en bra søndag, våknet 09:00 for å begynne å ordne i gang med alt jeg skulle ha med i babyshoweren for ei god venninne ♥ Har aldri vært med på sånt før, men alltid gledet meg til noen jeg kjenner får barn så jeg kan være med på å ordne til det! Var utrolig hyggelig, mye folk, mye mat og ikke minst så ble den kommende moren UTROLIG overrasket da jeg tror hun trodde det ikke ville bli noe shower for henne da hun har termin om ganske kort tid! Hun og den lille prinsen fikk så mye fint, gleder meg så til å se masse bilder utover høsten i alle de fine klærne han fikk - han er veldig heldig. Så glad jeg fikk mulighet til å bli med ♥ 

Men gleden ville jo ingen ende ta, så Rosenborg-Vålerenga cupkampen på pub i sentrum med venninner, og det var relativt nervepirrende! MEN FY FADER SÅ GØY NÅR VI ENDELIG ETTER 12 ÅR KLARTE Å KNUSE DE PÅ DERES EGET GRESS, OG SENDTE OSS SELV I SEMIFINALE! WOOOOW FOR ET RUSH. Uken kunne ikke endt bedre og helgen kunne ikke blitt bedre. Fredagen var perfekt, jeg jobbet meg igjennom trøtthet på lørdag med et smil og fikk en så fin søndag i tillegg ♥

· H A P P I N E S S   ·Flere som har hatt en super helg? / Har du vært med på å arrangere en babyshower før?
 

You won't be sad forever...

Følg bloggen min på facebook HER.


Nå er det endelig fredag, og jeg har ikke helg - haha! Jobber i dag og i morgen, men blir en tur ut for å være sosial i kveld! På søndag blir det også stress fra morgen til kveld, mer om det da ♥

Våknet opp i går og følte virkelig trangen for å skrive. Før jeg la meg kom jeg på hvilken dag det er i dag, fredag 25. september. For et år siden ble livet og hverdagen min snudd opp ned på hodet, jeg pakket tingene mine, tok Damon med og dro hjem til mamma. Jeg bodde på Toten igjen en måned. Jeg husker den dagen som om den var i går, det var nok den værste dagen i mitt liv. Jeg skjønte så lite, men allikevel så mye. Det var nok rett innerst inne, men det føles jo aldri slik der og da? Det var ikke dramatisk, men det føltes jo allikevel så ekstremt dramatisk midt oppe i det. 3 år skulle bare bli til 0? Jeg trodde jo at ingenting ville gå - at jeg ville miste alle vennene mine, jeg måtte flytte hjem å ha et forjævlig liv og pendle til Oslo resten av bacheloren. Jeg så for meg et liv i evig kaos, kjedsomhet og ensomhet. Det føltes slik og de neste ukene, jeg ble jo omfavnet av mine venner og folk jeg ikke kjente - for alle ville ha en bit av historien, hvorfor jeg flyttet hjem alene. Hvordan skulle det gå med Damon spurte alle også om... Ja det tenkte jeg og, kom han til å bli lei seg av å ikke bo med pappa mer? Kom jeg til å takle det å være "alene mamma" for en hund som Damon? Men jeg var jo alene, ingen kunne se stormen i hodet mitt.
 


Elsker dette bildet av Damon og søsteren min, synes det symboliserer den daværende situasjonen veldig godt.


Det var en jævlig høst, jeg skal ikke stikke det under en stol. Det var ekstremt tøft. Da jeg fikk C på video eksamen, som jeg gjorde på noen dager etter en måned i helvete... Da holdt jeg på å besvime, det trodde jeg ikke var mulig - jeg så for meg stryk. September og oktober var uten tvil de værste månedene, men jeg prøvde å omgi meg de jeg bryr meg om og festet litt. Gikk mange fine turer med Damon og snakket med han - og jeg ble så lykkelig av hvor mye han falt til ro og vokste på vår nye tilværelse, det var helt utrolig. Han var jo selvfølgelig en uke her og der hos sin pappa, for vi fant etter hvert ut at det var best for alle å samarbeide og finne en løsning alle 3 kunne leve med. Å pakke ned resten av tingene mine var jævlig, og det føltes så meningsløst å skulle dele felles gaver vi hadde fått og bli enig om hvem som skulle ha hva. Det gikk veldig smooth, men det var veldig tøft. 


Oktober kom, mamma lå på gamlehjem med knust kneskål, hodet mitt var på en annen planet og jeg hadde så utrolig flaks at jeg fant meg nytt hjem for meg og Damon i Oslo. Takk for at Hybel.no finnens, og at mine fine utleiere fant meg interessant - de reddet meg nok. Jeg kunne ikke heles hjemme - Raufoss og Toten for meg hadde de siste årene vært der jeg kom på besøk, og dro når jeg hadde fått nok - og var naturligvis ekstremt redd jeg måtte gro fast der noen år. Vil forøvrig si at jeg i 2017 har fått et mye bedre forhold til hjem da jeg har fått en stor vennegjeng der, og det har vært utrolig deilig å finne de menneskene! Veldig glad jeg har møtt de, og hvor mye rart og gøy vi har gjort sammen i år. Dere har vært med på å forme meg, lage til annet rot for meg men mest av alt gjort meg veldig glad ♥ Men da jeg reiste hjem etter å ha besøkt mamma på bursdagens hennes, halloween, altså 31. oktober - da bestemte jeg meg for at det skulle være min siste dag jeg gråt over alt som hadde skjedd, eller egentlig ikke skjedd, men min endring av livssituasjon. Og det løftet jeg gav meg har jeg holdt.Foto: Kristine Larsen


Hvis noen lurer, ja, jeg er JÆVLIG sta. Det var tøft, men jeg lærte at man må puste med magen når stormen rir som verst. Men jeg kom meg igjennom det, og kan med hånden på hjertet si at jeg har det veldig bra, bra i livet og med meg selv. Budskapet med dette innlegget er vell egentlig at alle skal se at jo, man kommer over det. Men ting tar tid, men det er som de sier - tiden leger alle sår. Jeg sitter igjen med minner jeg aldri ville vært foruten, fått verdens beste hund(er) ut av det og jeg har funnet lykken igjen - i meg selv. Du kan ikke basere din lykke på andre mennesker, for folk kommer og går - og det har vi i teorien ingen kontroll på.  

Sometimes love is not enough. 

Bilderesultat for you won't be sad forever elena tumblr
GIF hentet her.


Hva synes du om slike personlige innlegg?

Music for rainy days

Følg bloggen min på facebook HER.

Birdy - Skinny Love

Ross Coopperman - Holding On And Letting Go

Courrier - Between

Passenger - Let Her Go
Lana del Rey - Love

Labrinth - Jealous

Shawn Mendes - Stiches (Live at Jingle Bell Ball 2016)
Ariana Grande - Moonlight

Astrid S - I Don't Wanna Know

Big Sean Ft. Kanye West & John Legend - One Man Can Change The World
Robert Pattison - Bella's Lullaby

The Fray - You Found Me

Hkeem & Temur - Fy faen

Foto: Kristine Larsen


Martin Garrix & Dua Lipa - Scared To be Lonely (Acoustic)

Sam Smith - Make It To Me

Tom Odell - Heal

Sia - Free Me


Tips til musikk som passer til høsten?

Crazy days

Følg bloggen min på facebook HER.

· T A K E    C A R E    O F    A L L   Y O U R   M E M O R I E S .   F O R   Y O U   C A N N O T   R E L I V E   T H E M   ·

Ble brått noen dager borte fra bloggen, uplanlagt men har skjedd så mye disse dagene så har rett og slett ikke rukket! Kan summere det i 3 kompiser som har sovet her i helgen pga Findings, og fylla i 3 dager med venner for min del! Jobb på fredagen, en fotballkamp som gikk til helvete i Lillestrøm, 17 timer søvn på 3 døgn så tiden har rett og slett ikke strukket til! Men woooow så fornøyd da den vinrøde Adidas buksen min endelig passet, så da dro jeg på meg fish-net sokkene i tillegg så ble kjempe kult - er veldig lavt liv på buksen så fant ut at å bruke body under var gull og den er veldig fin!

Har også begynt å tenke på å fikse på designet mitt til uken, og i løpet av høsten dukker det opp en header ♥ 
 

Hvordan har helgen din vært?

Familytime

Følg bloggen min på facebook HER.
 

Foto: Kristine Larsen

I går så var det tid for litt familietid ♥ Veldig koselig! Mamma, mormor og søsteren min kom inn til Oslo for en hyggelig dag med meg. Ble litt shopping og god mat - ikke helt innafor for min del denne måneden, men slik ble det nå! Så fikk jeg jo den kjempe fine fuskepelsen av mamma jeg viste i forrige innlegg, veldig snilt!
 Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg shoppet i butikk, alt for avhengig av nett-shopping!2 bukser / 199,- pr stk (299,- org. pris) / Bik bok    ·    Mesh-top / 149,- / Gina Tricot    ·    Body med utringet rygg / 49,- (Salg) / Gina Tricot     ·    
Velvet choker / 15,- (Salg) / Gina Tricot    ·    Fishnet-sokker / 15,- (Salg) / Gina Tricot
Nå for øyeblikket har jeg nesten akkurat vært i dusjen etter jobb og en tur med hundene, så nå er det tid for litt mat - kjøttdeig, ris, erter og sjysaus♥ Ikke så spennende, men helt greit!

Hva har du gjort i dag?

Jobbhelg

Følg bloggen min på facebook HER.Heldige meg har jobbhelg, så nå er det snart å kaste meg rundt å få spist litt og luftet hundene før jeg må reise mot sentrum og på jobb! Dette er heldigvis nest siste vakten, for etter i morgen klokka 18 så har jeg fri til onsdag! Så skal vell egentlig ikke klage, er uansett deilig å jobbe ettermiddag/kveld! Været er helt ok så håper det er en del folk også. Merker at det virkelig går mot høsten med den sure vinden som har vært de siste dagene sammen med finværet, og tenk at vi snart er allerede i midten av august? Følte jeg hadde bursdag i går, hahah. Anyways, ville bare gi lyd i fra meg - nyt lørdagen folks♥

Hva er dine planer for dagen?

Etter regnet synger fuglene

Følg bloggen min på facebook HER.Skogsbærblanding
2 Spiseskjeer mango og pasjonsfrukt yoghurt
½ Banan
Eplejuice
Bringebær
Chiafrø
½ Banan til topping
·   S M O O T H I E   B O W L   ·

Fantastisk start på dagen å se at sola skinner igjennom rullgardinen mens hundene rullet rundt i senga klare for en ny dag! Den nærmest skyfrie himmelen gjorde gårdagens regnvær ganske fjernt, og hundene viste stor glede for at de endelig "kunne" gå tur igjen - siden de satte seg på bakbena i går haha. Nå er den fantastiske smoothie bowlen inntatt og vi skal snart leke litt i hagen før jeg reiser på jobb ♥ Håper alle får en super dag!


Hva er dine planer for dagen?

Good days back home

Følg bloggen min på facebook HER.  
Foto: Kristine Larsen

Har hatt noen supre dager hjemover sammen med hundene, i går feiret vi også familiebursdag for meg her - veldig koselig å se alle igjen♥ Vært helt supert! Været har ikke vært så bra så har vært mye innetid, men hundene har nok kost seg uansett og vært i mye aktivitet allikevel. 

Hva har du gjort de siste dagene?

Birthdaygirl

Følg bloggen min på facebook HER.


·   I   D O N ' T   K N O W   A B O U T   Y O U ,   B U T   I ' M   F E E L I N G   2 2   ·Beklager for rævva kvalitet på bildene men de ble tatt på kvelden og har for øyeblikket litt dårlig belysning i heimen, hahah.

I dag fyller jeg 22 år, og det feires med å være på jobb og reise hjemover til Toten for noen dager! Så dagen i dag blir vell ikke sånn veldig spennende, men tror vakten på jobb går relativt fort, for er jo Norway Cup i Oslo så er nok garantert mye å gjøre. Merkes at det er mye folk i byen, bor jo rett ved Ekebergsletta - men koselig å se så mye blide og unge folk! Men blir uansett hyggelig å reise hjem for noen dager, også blir det jo en liten feiring med familien på fredag. 

Hello August

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

Herregud, tenk at vi er i august?! Det er så rart å tenke på at jeg ikke skal på skolebenken igjen om 2 uker, men heller bruke høsten på å få ledererfaring ved å utvikle meg til å bli skiftleder - og ikke minst planlegge veien videre journalistisk med tanke på at jeg ønsker å starte eget nettmagasin. Det blir en krevende høst med planlegging og utvikling mens jeg har 2 hunder å følge opp, men det blir aller mest gøy. Jeg er klar for hva de neste månedene har å by på, og de kommer til å gå fort!

Nå er jeg akkurat hjemme igjen fra kortvakt på jobben, hundene er hjemme igjen og snart står middagen på ovnen! Ha en fin kveld.

Hva skal du bruke de siste månedene av 2017 til?

Birthday weekend

Følg bloggen min på facebook HER.
 

I morgen fyller jeg 22 så i den anledning planla jeg bursdagshelg - herreguuud for en flott helg! Lørdag ble jeg vekt 09:30 av at verdens flotteste Tine og venninnen hennes stod utenfor - etter en kjøretur på 13 timer! Jeg blir så rørt av å tenke på det, tenk å ha verdens herligste jente som kjører mange mil kun for å feire bursdagen din? Love her for that, og takk for at jeg fikk bli kjent med like flotte Aina! Ellers så dukket det opp flere overraskelser på kvelden når folk lurte meg med at de ikke kunne komme - så kom de, og jeg hadde en av de beste kveldene i år, var så utrolig gøy ♥ Takker så uendelig for alle som kom og gjorde kvelden så bra!

Søndagen kom og jentene måtte desverre dra nordover igjen, og jeg gjorde meg mentalt klar for dag 2! Men kvelden startet kjipt da jeg klarte jo å glemme igjen bankkortet hjemme så da var det hjem for å hente det. Det begynte jo selvfølgelig å sprutregne når jeg ventet på trikken mot sentrum igjen og Vålerenga tapte etter en sykt kjedelig kamp mot Manu. Men ble en kjempe fin feiring med vennene mine i Oslo, koste meg helt ekstremt♥ 

Mandagen gikk med til å bli vekt av fine Sara, så dro å møte henne for å spise på Friday's, bursdagsmiddag! Så Ble noen fine timer med den flotte jenta♥
Foto: Kristine Larsen

Fått så utrolig mye fint i helgen, tusen takk til dere fine - men det viktigste var alle som møtte opp! Er så flott å se hvor mange fine venner jeg har ♥


Flere som hadde en bra helg?

Spontanbesøk

Følg bloggen min på facebook HER.
Ble litt stille i går da jeg var ute av døra fra 09:30-20 i går - og fikk hundene hjem, så tiden gikk unna da jeg kom hjem for hadde handlet så måtte lage middag! Men var koselig med en spontanovernatting av disse to♥ i dag har vi snappen til rasesiden på Facebook - Franskbulldogno hvis dere vil se hva vi har gjort!

Nå blir hundene snart hentet, så da blir det å kaste i seg litt mat og rydde litt her! Bursdag og besøk til helgen, da må det fikses og ordnes til. 

Hatt en bra start på uka?

New week

Følg bloggen min på facebook HER.Endelig ny uke, heldigvis er jeg på bedringens vei - ble bare dårligere og dårligere igjen med 0 energi så derfor har jeg ikke hatt noe overskudd til oppdatering før nå. Bare å dusje gjorde at jeg i går måtte ta en powernap på et par timer... Og jeg stod opp da jeg dusjet, så det sier litt om hvordan formen har vært de siste dagene? 

Men nok om det, nå er det en ny uke med store muligheter for at den blir 10 ganger bedre! Fri fra jobb i dag, men så blir det 4 dager på jobb før jeg skal ha 2 bursdagsfeiringer til helgen med venner - for 2. August fyller jeg hele 22 år! Så dette blir en uke med jobbing, rydding, kjøpe inn litt div og bare kose meg egentlig! Savner jo trollungene mine veldig, og har jo ikke akkurat savnet dem mindre de mange timene jeg har ligget på sofaen, men vet de har det best hos pappaen sin når jeg hadde vært ferdig bare av å lufte de i hagen!
 


Fine flokken min!

Ellers så lurer jeg på hva dere ønsker å lese her fremover ♥ Bare å skrike ut! 

Rollercoaster

Følg bloggen min på facebook HER. 


Foto: Kristine Larsen

I går tok jeg med søsteren min på Tusenfryd, på tross av halsbetennelsen jeg har dratt på meg - som forøvrig hadde blitt bedre. Vi koste oss i varmen mellom karuseller, barn, latter, slush og alt for mye veps. Så det var en super dag rett og slett! Vi var begge veldig slitne når vi dro derifra, tar på å gå på det store området i den varmen, og spesielt når man ikke er i form - for da jeg kom hjem så ble jeg verre igjen utover kvelden, og på jobb i dag så tettet øret seg sakte men sikkert i tillegg #lovemylife. Btw, bare vi som synes Thundercoaster synger på siste verset? Karusellen rister jo nesten på deg nakkeskader og piper av deg ørene med skjærende lyder - og ikke minst så var det 2 driftstans på den på bare de timene vi var der i går...
 

Flere som har vært på Tusenfryd i sommer?

Alle de dager som kom og gikk

Følg bloggen min på facebook HER.
 


Foto: Kristine Larsen

Jeg er ingen toppblogger, jeg har ikke en kjent blogg men allikevel føler jeg at jeg har et behov for å fortelle. Fortelle at jeg er tilbake og fortelle at jeg har prøvd å smyge tilbake inn her litt etter litt. Det var så godt med en pause, pause fra å skrive til typ ingen? Men jeg likte det veldig godt, bare det å skrive. For det er jo det jeg vil jobbe med, og det er jo det jeg har jobbet mot de siste 3 årene.Jeg har brukt veldig mye tid på å finne ut hva jeg vil skrive, hvorfor jeg vil skrive her igjen og hvorfor det er så viktig, og når jeg tenker meg om så er det nok en gang - for meg selv, og for venner da jeg vet de alltid har likt å følge med på hva jeg gjør!


23.Mai klokken 07:30 leverte jeg min bacheloroppgave i journalistikk, og gud så redd jeg var! Men jeg realiserte oppgaven, jeg skrev om noe viktig og noe jeg brenner for - dyrevelferd. Jeg skrev om dyrevelferds-endringer i motebransjen med hovedvekt på pels- mens miljø, bærekraft og andre problemstillinger naturligvis ble en del av pakken. Jeg gruet meg så til å få resultatet, det er et kontroversielt tema som er ekstremt hett i samfunnsdebattene året rundt - og noe forhåpentligvis alle har en formening om. Det er sunt å mene noe, enten det er det samme som meg eller noe annet - men bry dere, og oppsøk fakta. Oppsøk troverdige kilder, noe som var en stor del av refleksjonene mine rundt oppgaven, jeg valgte det som det viktigste å snakke om og diskutere rundt. Jeg ble ikke fornøyd med karakteren min i det hele tatt, men jeg kan fortelle så mye som at jeg nå har en bachelorgrad i journalistikk!


Hjertet mit blødde under minnekonserten da man hørte hvordan hun slet med å synge, men hvem hadde klart det etter 6 dager med non stop crying?

... Men så smalt jo bomben, bokstavelig talt, i Manchester 22.Mai noen timer før jeg leverte oppgaven min. Hjertet mitt hoppet over uendelig mange slag, jeg var kvalm og klarte nesten ikke å sluttføre oppgaven mi,n for ble rett og slett rystet. Ariana Grande er kanskje en av de personene jeg ser mest opp til i hele verden, alle kan gjøre feil - men hun er tvers igjennom et bra menneske, vært ansikt utad for PETA og tar dyrenes skjebne på alvor og har et fantastisk talent. Det er så urettferdig at terroreren skulle ramme hennes fans, unge vakre mennesker som bare var der for å ha det gøy og glemme resten av verden litt. Jeg var på konserten hennes i Telenor Arena kun 12 dager før, så selvfølgelig var denne hendelsen rystende for meg! Jeg kan ikke berømme den damen nok for alt hun har gjort i etterkant av angrepet, hun har vist hvor stort hjertet hennes er og hvilken fantastisk person hun er ♥ One Love

Ellers har jeg siden sist drukket alt for mye alkohol(typisk "ny-singel"), vært på fotballkamper, bestått ALLE eksamenene mine, kost masse med Damon, fått ny jobb på MAX Hamburger Egertorget hvor jeg i løpet av høsten blir skiftleder, The Vampie Diaries aller siste episode ever snurret på skjermen mens tårene rant, telefonen min tok en svømmetur i et basseng i påsken og jeg har hatt en super 17.mai feiring med venner og gjort en familieforøkelse(i will tell you more)! 

Føles godt å være tilbake ♥
I mens kan du sjekke Instagram: KristineLarsen

Hvordan er livet?

Fastelavn

Følg bloggen min på facebook HER.
 

·   P H O T O G R A P H I N G   A  C A K E   C A N   B E   A R T ·


God mandag! I går var det søndag - og fastelavns, så da måtte vi jo selvfølgelig ordne boller med krem! Var en rimelig koselig dag i går med besøk hjemme fra, på tross av at jeg var litt redusert etter en sen kveld på byen dagen før. Sånn er det :- ) Men var en veldig koselig dag!

Da er det ny uke med nye muligheter! Nå skal jeg prøve å skjerpe meg med inntak av snacks og drittmat igjen en måned, så får vi se hvordan det går. Levering av gruppeeksamen denne uken, og muntlig eksamen neste uke (så håper dette blir mine siste eksamener ever, altså at jeg ikke må konte noen av de)! Må få fått i gang bacheloroppgaven også + MASSE vakter på jobb i mars, så har litt å henge fingrene mine i for å si det slik.

Flere som nøt fastelavnsboller i går?

Sunny day

Følg bloggen min på facebook HER.Har vært helt fantastisk nydelig vær i dag - er på slike dager jeg skulle ønske hagen her var helt avsperret, jeg kunne tatt med en stol ut for å drikke kakao og la Damon løpe rundt! Men, så sov han til 15:00 og da.... Latsabben! 

Ellers så nøt jeg en god frokost med sola skinnende inn vinduene igjennom persiennene, god musikk og litt glede over at Vålerenga slo Djurgården 3-0 i treningskamp i Stockholm i dag! Så jeg har hatt en bra slutt på en gørrkjedelig uke, hahha. I morgen er det skole, har faktisk igjen 2 forelesninger igjen EVER på den skolen - og begge er denne uka. Så litt skole før jeg reiser til Toten er tur for helgen på torsdagen. Så er det vel på tide uken etter å dukke ned i gruppeeksamen og gjøre seg klar for skoleeksamen - de siste eksamenene mine ever! 

I kveld er det duket for Farmen Kjendis finale, så det blir spennende. Håper virkelig på at Petter vinner! Så skal jeg også ordne koteletter, poteter, ertestuing og sennepssaus til dinnerrrr ♥ 
 

Hvordan har søndagen din vært?

Jobbhelg is up

Følg bloggen min på facebook HER.

·   W E   D O N ' T   H A V E   T O   B E   O R D I N A R Y   ,   M A K E   Y O U R   B E S T   M I S T A K E S
' C A U S E   W E   D O N ' T   H A V E   T H E   T I M E   T O   B E   S O R R Y
S O   B A B Y   B E   T H E   L I F E   O F   T H E   P A R T Y   ·


·   I ' M   T E L L I N G   Y O U   T O   T A K E   Y O U R   S H O T   I T   M I G H T   B E   S C A R Y 
H E A R T S   A R E   G O N N A   B R E A K   ·
I går var kanelbolle rimelig nødvendig, måtte jo nesten trøste meg litt for The Vampie Diaries spilte inn sin siste scene EVER natt til i går. I kveld sendes episode 12 i siste sesongen - så etter det er det kun 4 episoder igjen. Dette er faktisk fryktelig emosjonelt da den serien virkelig er noe jeg har nærme hjertet mitt... Men ellers var det en grei torsdag, koste meg inne med Damon da det var ikke særlig stemning for lange turer i går når det bikket -5° ute! 
 

Har forresten blitt skikkelig hekta på Shawn Mendes for tiden, han er så utrolig flink! Han har forresten konsert i Oslo i mai.

Nå er jeg i hvert fall på skolen, morgen-økt før jeg skal begi meg ut på jobbhelg! Er bare 12 timer til sammen i dag og i morgen, men det merkes allikevel selv om jobben er jo rimelig chill, men står jo 5 timer rett opp og ned. Så er det mulig at familien kommer på besøk i løpet av helgen, så får håpe søsteren min blir frisk og rask så vi kan få litt besøk! God helg alle sammen ♥

Hva er dine planer for helgen? / Flere som er litt over gjennomsnittet glad i TVD?

January snapshots

Følg bloggen min på facebook HER.·   C H A P T E R   1   /   1 2   C L O S E D   ·

Vært rimelig rolig i dette hjørnet i januar, jeg trengte litt tid for meg selv kan man vel si? Så jeg runnet 6 sesonger med Sopranos og er på sesong 2 av Vampire Diaries igjen ♥ Nå er jeg klar for å ta fatt på bacheloren, gruppeoppgave i Vitenskapsteori og metode (gud vet hvorfor vi skal ha det????) og litt jobbing! Så blir det vel en tur hjem igjen denne måneden, hva er en uke uten Martemiii? 

Februar har startet med at Damon fylte 2 år, levert prosjektskisse for bacheloren, jobbet og blitt nok en gang forkjøla! #lovelife

Hvordan var din januar?

New year, new life

Følg bloggen min på facebook HER.

·   S K Å L   F O R   A T   2 0 1 6   S N A R T   E R   O V E R   · 

To bilder som sier sitt på en dag som denne! Det er sist dagen i 2016, og jeg kunne ikke vært mer glad for at jeg endelig kan lukke boken for dette året om noen timer. Dette har vært et år som startet utrolig bra, men derifra gikk det bare nedover - det går oppover igjen, heldigvis men det har vært utrolig tungt. Når den værste personlige krisen min rammet meg så strømmet det på med eksamener, flytting, alle ville ha en bit av meg. Jeg har heldigvis også brukt dette året på å rydde opp i hvem jeg orker å ha i livet mitt, og blitt ekstremt flink til å ikke finne meg i dritt - og det er kanskje den viktigste leveregelen jeg vil ta med videre fra dette året.

Har vært så utrolig deilig å slappe av denne jula, og i dag savner jeg lillegutten min ekstra mye som ble hentet 4 dag for å feire nyttår med pappaen sin! Jeg går inn i det nye året med en av mine beste venninner, og flere gode venner så tror det blir en super feiring med god mat, bobler i glasset og en bra fest! Så håper jeg humøret stiger utover kvelden ♥

JEG ØNSKER ALLE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR ♥

Finally

Følg bloggen min på facebook HER.


(2015, Damon sin første jul)

·   C H R I S T M A S   C O M E S   D U R I N G   A   S E A S O N   W H E N   T H E    E A R T H   I S   I N   T H E   D A R K E S T   T I M E   .   I T ' S   A   H O L I D A Y   F O R  T H E   F A M I L Y   A N D   F O R   E V E R Y O N E   ·

Endelig har jeg ordentlig juleferie, både fra skole og jobb! Ord kan ikke beskrives hvor deilig og nødvendig det er, så i morgen reiser jeg og Damon hjem til jul ♥ Blir deilig å være borte en liten stund, se kjente og kjære igjen - og en del folk jeg ikke har sett på uendelig lenge! Nå skal jeg feire juleferie med kantarellsuppe og "hjemmelagde" hvitløksbaguetter ♥


GOD JUL
 

Førjulskoldtbord og sykdom

Følg bloggen min på facebook HER.


 

På søndag samlet jeg en liten gjeng fra familien på et førjulskoldtbord hjemme hos meg, litt to fluer i en smekk så de kunne få se mitt nye hjem samtidig. Var i hvert fall kjempe koselig, jeg kom i land med alt og tror alle var fornøyde med mat og desserten. Så ble jeg jo med hjem til Toten, og ble selvfølgelig skikkelig dårlig på kvelden og har vært liggende her siden da. Med noe halsbetennelse lignende opplegg, feber, hodepine og hoste - gotta love life. Men er heldigvis litt lettere i hodet i dag da, om ikke noe annet - på tross av at jeg har sovet helt elendig denne uka. Men i morgen reiser jeg hjem igjen til Oslo, skulle jo jobbe i helga men når jeg er syk så er det ikke særlig aktuelt, vil jo gjerne ikke være dårlig til jul.
 

Flere som er syke for tiden?

Last days of November

Følg bloggen min på facebook HER.Snart går vi inn i kapitel 12/12, og jeg kan ikke vente med at dette året skal bli over, rett og slett! Men november har vært en bra måned, på tross av mye stress med eksamener og jobb! Nå er det siste innspurt med den siste eksamenen i år, så på fredag tar jeg velfortjent juleferie 1 måned fra skolen ♥


Flere som er klare for desember?

Tre eksamener på under tre uker

Følg bloggen min på facebook HER.

·   S N A P S H O T S   ·Vært en rimelig hektisk tid de siste to ukene, og de siste dagene før juleferie blir intet mindre. Etter fakkeltoget har jeg hatt en stor eksamensinnlevering, masse jobb, innflytningsfest - som var SUPERDUPER bra, og jobbet tett med eksamen i flere dager før jeg endelig var i mål onsdag ettermiddag/kveld! På torsdag kunne jeg endelig koble av ved å reise til toten for et døgn, for måtte jo få med meg den årlige julegateåpningen på Raufoss! Var utrolig koselig, var nemlig med min kjæreee venninne - så kjørte vi litt rundt på toten og lo oss i hjel, rett og slett! Ser frem til jula med den frøkna ♥ I dag har jeg jobbet nok en gang, og det blir trolig siste gang i november! Også har jeg hentet gullet mitt etter et par "barnefrie" netter ♥

Nå er det jo første søndag i advent i morgen også, dere som har lest bloggen min i åresvis vet jo hvor mye jeg gleder meg hvert år! Mer om det i morgen, babieeees. 
 

Hva har du drevet med siden sist?

Apartment tour in photos

Følg bloggen min på facebook HER.

·   H A L L W A Y   ·


Dørmatte fra Jysk


Skostativ fra Rusta


Kurver i gull fra Lagerhaus / Hatthylle fra Rusta / Gull hengere fra Jysk


Vase fra Kid /  Pinner fra kremmerhuset / Krakk fra Åhléns


Lysfat fra Feel / Bord fra Jysk / Nye puter fra Jysk


Lampe fra Jotex / Telysholdere fra Princess

Oppbevaringspuffer fra Jysk


Tv-benk fra Ikea / Telysholdere fra Nille


Pynt fra Nille


· K I T C H E N ·


Samler ikke om noen lurer


Diamant knotter fra H&M HomeMarmor fjøl fra Kid
Marmor og gull tørkerullholder fra Princess


Grytesett fra Kitchn / Fonduesett fra KitchenTime·   B E D R O O M   ·

Sengesett fra Princess·   B A T H R O O M   ·​


Skittentøysposer fra H&M Home / Badematte fra H&M Home


Toalettrullmagasin i gull fra Lagerhaus / Dorullholder fra Miniinthebox 


Marmor såpedispenser og tannglass fra Lagerhaus / Hengekurv i gull fra Lagerhaus


 

·   I   G O T   A   L O T   O F   L O V E   A N D   A   H A P P Y   H O M E   ·
 

Hva syntes du?

New month, new beginning

Følg bloggen min på facebook HER.


·   T H E   F A L L E N   L E A V E S    I N   T H E   F O R E S T    S E E M E D   T O   M A K E  
E V E N   T H E   G R O U N D   G L O W   A N D   B U R N   W I T H   L I G H T   ·

 

Håper november blir bra, håper jeg får fullført målene mine med å levere to eksamener jeg "kan stå bak", at jeg får oppleve noe gøy og at det blir en bra tid før min favoritt måned i året! ♥ 
 Jeg går i hvert fall en hektisk måned i møte, semesteret ender 2. desember og før den tid skal 2 store eksamener leveres, og en litt mindre gjøres hjemme! Fakkeltoget mot pels 12. november skal jeg selvfølgelig stille opp på, Harry Potter-oppfølgeren kommer på kino denne måneden, jeg regner med å ha innflytningsfest og jeg skal jobbe en del! Har også planer om å få trent litt i mellom slagene da jeg har tenkt å ha "no candy november"! Så jeg har enrimelig stram timeplan før jeg endelig kan senke skuldrene i desember og bare konsentrere meg om jobb. Håper tiden går fort ♥

Klar for en ny måned?

Mandag

Følg bloggen min på facebook HER.


 

Kreativ tittel, i know! Men ville bare gi en liten lyd fra meg litt sent denne mandagskvelden. Denne dagen har gått veldig fort, jeg stod opp i god tid før jeg i dag hadde en del ting på tapetet, var jo først i banken før jeg var på produktopplæring på jobben, så dro jeg for å gjøre noen ærender (kjøpe persienner, gipsplate-skrueting og stod litt i kø - Oslo på sitt beste ♥ Togstreiken gjør jo det ikke akkurat noe bedre.

Så har endelig gullgutten min kommet i hus, og da begynner det virkelig å føles som hjemme her! Vi har rett og slett kost oss i kveld med å slappe av på sofaen, gått et par småturer så han fikk bli kjent med nabolaget også har jeg endelig fått tatt fatt på kjøkkenet - huff sååå mye å vaske da smarte meg pakket inn 70% av alt i avispapir... Hurra. Nå begynner det heldigvis å se litt hyggeligere ut her! 
 

Hvordan har din mandag vært?

De første dagene av mitt nye kapittel

Følg bloggen min på facebook HER.


Yummy saturday night dinner

·   E V E R Y   N E W   B E G I N N I N G   C O M E S   F R O M   S O M E   O T H E R   B E G I N N I N G ' S   E N D   ·

Da har jeg flyttet inn i "ny" leilighet i Oslo, det blir nok en flott ting! Akkurat nå er det mest styr og mas, rot over alt og jeg er kjempe sliten etter dag 1/2 med flytting + jobb i går. Så i dag tar jeg fatt i ryddingen før jeg drar og tar et par øl før kamp, drar på kamp og drar en tur ut etterpå! Det er fult fortjent, så får heller mandagen brukes godt med å rydde ting på plass, møte i banken og produktopplæring på jobben! Ville bare oppdatere dere litt ♥
 

Hva syntes dere om leiligheten så lang?

Nærmer seg med stormskritt...

Følg bloggen min på facebook HER.


· T H E R E   C A M E   A   T I M E   W H E N   Y O U   R E A L I Z E D   T H A T   M O V I N G   O N   W A S   P O I N T L E S S .   T H A T   Y O U   T O O K   Y O U R   S E L F   W H I T   Y O U   W H E R E V E R   Y O U   W E NT ·
- Stephen King

Flyttedagen nærmer seg - heldigvis! Blir veldig deilig å få et eget hjem igjen ♥ Nå er snart alt pakket ned, utenom nødvendigheter og klær, ellers så er snart alt på plass! Alle møbler utenom tv-benken er skrudd sammen, så begynner virkelig å bli i mål snart! I morgen er det jo kun en uke igjen til flyttelasset kjøres innover, og det blir veldig bra. Først skal jeg igjennom en jobbhelg i Oslo, litt skole og produkopplæring i starten av uken før jeg er i Oslo torsdag-fredag igjen pga. jobb og skole, så er det bare å ta fatt på den nye hverdagen!
 

Flere som holder på med flytting for tiden? / Spent på å se hvordan jeg vil få det i mitt nye hjem?

Marble & gold

Følg bloggen min på facebook HER.
Kurv i gull / Hengekurv i gull / Toalettrullmagasin i gull / Såpedispenser i marmor / Tannglass i marmor 

· S T A Y   G O L D ·