hits

A hint of winter

Følg bloggen min på facebook HER.

·   L E T   I T   S N O W   ·​
Foto: Kristine Larsen

Det er den tiden av året hvor jeg endelig setter på julemusikk og bare lever. Det er 1 måned igjen til desember. Dette er min tid av året, og jeg elsker det. For et par dager siden falt årets første snø sånn ordentlig her i Oslo, og det var egentlig helt nydelig. Snøen minner meg på at ventetiden er i gang, ventetiden frem til jul. Skulle ønske jeg hadde hundene her på tirsdagen så jeg kunne sett gleden dems over snøen ute - for begge elsker snø. Men fikk gleden av å ta noen bilder før jeg dro på nattevakt i hvert fall. Nå er det ENDELIG langhelg for min del etter 10/11 dager på jobb, og neste uke skal jeg ha 6 nattevakter - så trenger all energi jeg kan få nå. Nyt ukene fremover, det er faktisk kun 2 måneder igjen av dette helvetesåret ;) (ja dette har ikke vært mitt år, gled dere til årskavalkaden) 

Flere som er litt glade for at snøen tok en tur innom?

Høsten er enda ikke over...

Følg bloggen min på facebook HER.... Og takk og lov for det! Kulden biter allerede om kvelden, så jeg tror nok vi ikke skal bli sjokkerte om vinteren snart melder sin ankomst. 

I helgen var jeg og hundene hjemover for å besøke familien, og det var utrolig godt å bare komme seg litt unna - for da vet jeg at det blir ekstremt godt å komme hjem igjen. Og slik var det nok en gang! Borte bra, men hjemme best. Og det er her mitt hjem er. Ble i hvert fall noen koselige dager som gikk ekstremt fort, god mat, fint selskap og festligheter på lørdagen for å feire bestevenninnen min som har bursdagen sin i dag. Perfekt timing å komme hjem!

Ellers har det vært mye jobb og lite søvn i det siste som gjør at bloggen ble nedprioritert. Veldig typisk meg å ha 0 energi på høsten. Nå skal jeg prøve å ta meg sammen på kostholdsfronten så jeg vil se fin ut til julen og ha litt mer energi♥

Hva synes du om bildene?

Blir aldri lei av høsten

Følg bloggen min på facebook HER.

·   A U T U M N   I S   A   S E C O N D   S P R I N G   W H E N   E V E R Y   L E A F   I S   A   F L O W E R   ·
 For en nydelig høstdag! Blir virkelig aldri lei av å ta bilder ute denne årstiden, mangler bare å få tatt ordentlige bilder av hundene denne høsten også så er jeg i mål føler jeg. Men rett og slett helt nydelig ute nå ♥

Hva synes du om bildene?

Oh lucky days

Følg bloggen min på facebook HER.


 Naturen er sååå fin om dagen! Ja hei forresten, vært noen dager siden sist og wooow hvor mange fine kommentarer jeg har fått ♥ Så utrolig motiverende og hyggelig! Settes enormt pris på. Dagen har gått bort med jobb og litt besøk, veldig sliten nå etter 3 dager på ny arbeidsplass - blitt tatt veldig godt i mot, selv om jeg er kjent med konseptet er det jo nye omgivelser så blir veldig mye. Siste dagen på jobb denne uken i kveld, og et blir godt kjenner jeg! Rimelig klar for denne helgen, det blir helt amazing med helg♥

Hva synes du om bildene?

Friday again

Følg bloggen min på facebook HER.
Foto: Kristine Larsen

Nå er det fredag - skulle ønske jeg kunne kalle det helg, men slik er det ikke denne uken. Sånn er det, har hatt et par dager fri nå så skal uansett ikke klage. Tror helgen vil gå rimelig fort i hvert fall når jeg kommer til å slå i hjel såpass mange timer på jobb ♥ 

I går var det jo som sagt litt grått vær, så tok kameraet fatt og gikk ut en tur alene med musikk på øret for å ta litt bilder. Helt nydelig faktisk.

Hva synes du om bildene?

Friday shoot

Følg bloggen min på facebook HER.

·   T G I F   ·


Foto: Kristine Larsen

Har funnet en spot like ved meg hvor det er helt nyyyydelig å ta bilder - som dere kan se! Altså woooow. Ble veldig fornøyd med bildene, Kikki er jo virkelig helt utrolig vakker ♥

Hva synes du om bildene?

En lengsel etter høsten

Følg bloggen min på facebook HER.

Det er rart med det, jeg er en skikkelig sommerperson. Elsker sommeren, alle tingene man kan gjøre, fint vær, varmen, sene sommerkvelder, grillmat, lukten av nyklipt gress, se utover en skinnende Oslofjord på Aker Brygge... Men hvert år, på midten av sommeren begynner jeg å se frem til at løvet faller, kveldene blir mørkere, sollyset blir gulere om morgenen og kveldene. Jeg ser frem til frostrøyken når jeg skal tidlig på jobb, eller bare det å gå med lue. Jeg ser så frem til høsten alltid, fordi da kan jeg endelige begynne å vente. Vente på adventstiden og jul, ventetiden. 

·   A U T U M N . . .   T H E   Y E A R ' S   L A S T ,   L O V E L I E S T   S M I L E   ·Foto: Kristine Larsen

Jeg føler at om høsten så er jeg mer kreativ, hjertet mitt har mer behov for å tømmes, jeg får lyst til å ta mye bilder. Jeg tenker mye på høsten, det skjer mye på dyreverns-fronten, og som det går mot jul så tenker jeg også mye på hvem som betyr noe for meg, hva dette året har gitt og lært meg.

Nå har vi i Oslo og Norge hatt en helt nydelig sommer, så synes ikke det er helt krise av meg å glede meg til å slippe og dø av varme på jobb, måtte ha på en bråkete vifte om natten eller å ikke kunne aktivisere hundene nok. Nå som bursdagen min nærmer seg så blir jeg alltid sånn, sommeren er liksom litt "over" for meg når bursdagen min er overstått - da er neste "del" av året å bare vente på desember.

Flere som er frem til høsten?

Min søsters konfirmasjon

Følg bloggen min på facebook HER.


(Må jo seff starte innlegget med en selfie fra dagen)

Under den "ufrivillige" bloggpausen min mellom mai-juli så konfirmerte min søster seg få dager etter 17. Mai, humanetisk i fjellhallen på Gjøvik. En fin seremoni, en minnerik dag. I fjellhallen spiltes "Til Ungdommen" og klumpen i halsen kom, da den sangen minner meg for mye om den mørkste dagen i Norges historie (orker ikke nevne dagen ved navn i et innlegg som dette, dere skjønner hva jeg snakker om).Etter seremonien reiste jeg, konfirmanten og tremenningen vår til Gjøvik gård for å ta bilder. Der var vi ikke alene for å si det sånn, nydelig sted å ta bilder til konfirmasjon etc. Ble utrolig fornøyd med mange av bildene jeg tok av henne, følte at jeg var en bedre fotograf enn jeg har trodd egentlig den dagen.For et nydelig pyntet bord, var veldig stilrent og fint synes jeg. Passet veldig godt til en dag som denne!

Jeg er ikke fan av catering-mat (er jeg fan av noe mat egentlig? åjada, elsker mat!) men her fikk vi mye bra og variert mat! Perfekt for konfirmasjon.

Ellers så var det utrolig koselig med alt av venner, familie og alt som stilte opp denne dagen! Ikke minst supertakk til verdens beste Lene som var ryddepike <3 

 

Kakene var utrolig gode, og ikke minst så var hoved-kaken utrolig fin! Perfekt for hovedpersonen ;) Mat og kaker er jo alltid det bese med en konfirmasjon.Så til det beste for hovedpersonen?? Gavene?? Selvfølgelig var min best, i fra meg og hundene fikk hun et Marc Jacobs kjede i gull og hvitt samt en minnepenn med en powerpoint, den jeg viste mens jeg holdt tale. Jeg er ingen taler, men jeg kan og skrive. Alle ble faktisk utrolig imponerte over meg, lo seg i hjel i flere stunder og ja. Utrolig morsomt å få så fin respons, jævlig irriterende at ingen filmet den, men hun har powerpointen og jeg har talen. Kanskje hun skal få den på opptak i 18-årsgave og sjekke om hun har lært noe av hva jeg sa?
Foto: Kristine Larsen (utenom de jeg selv er med på, naturligvis)

Hva synes du om bildene?

Mai du skjønne milde

Følg bloggen min på facebook HER.Altså HOW CUTE?!?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tok noen bilder i går etter jobb♥

Hva synes dere om bildene?


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Winter wonderland

Følg bloggen min på facebook HER.

Husk at du kan stille spørsmål til ukens spørsmål i kommentarfeltet eller HER
Foto: Kristine Larsen

God onsdag! For en fin start det har vært på dagen. I 9-tiden dro jeg på kafé med resturantsjefen siden vi skulle ha personlig utviklingssamtale, veldig spennende og interessant. Og ikke minst veldig hyggelig! Deilig å starte dagen med kaffe, kanelknute og gode samtaler. Man lærer ganske mye om seg selv. Etter det så hadde jeg en kort vakt basert på å dele ut rabattkupponger, så fikk en god gåtur i mellom butikken i Karl Johan, Arekaden, Akersgata og Steen og strøm - litt trening på jobb er ikke så verst! Så fikk jeg jo også en fin tur for å få tatt noen bilder når jeg var hjemme igjen. 

Resten av ettermiddagen skal jeg slappe av, lage enkel mat, ta litt oppvask, skrive ferdig innlegget for i kveld og ikke minst se Farmen Kjendis♥ Veldig deilig med en ettermiddag for meg selv! 


Hva synes du om bildene?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Beautiful monday

Følg bloggen min på facebook HER.
Foto: Kristine Larsen

·   N O   B L U E   M O N D A Y   ·

For en utrolig vakker mandag, høstsolen skinner over Oslo og det kunne ikke vært bedre. I dag er siste dagen sammen med hundene på et par uker, så ville få tatt noen siste bilder av de mens det kanskje enda er høst? For hvem vet, kanskje snøen har falt i slutten av måneden? Uansett så ble jeg veldig fornøyd, og det var en flott tur i "parken" ved oss! Hundene elsker å være der, og det er faktisk helt fantastisk å se på hundene leke mens jeg kan se et hint av Oslofjorden, fallende løv som "brenner" i solen. Høsten er virkelig fin i år.


Tok et panoramabilde av "parken" med telefonen, wow det er så hyggelig der!

Hva synes du om bildene?

Pink autumn

Følg bloggen min på Facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

Tok litt bilder her for et par uker siden, høsten er så utrolig flott.

Last months snapshots

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M A R S   ·

·   A P R I L   ·

·   M A I   ·
·   J U N I   ·


·   J U L I   ·Det var forferdelig trist at mitt første Oslo-hjem ble solgt for en uke siden :- ( Men sånn er det! Mange flotte minner fra det stedet, kommer aldri til å glemme dem! 

Det har vært mange måneder uten bloggen, men som dere ser så har jeg virkelig hatt nok å henge fingrene mine i! Hatt mange flotte stunder, og påsken var uten tvil et stort høydepunkt! ♥ Gleder meg til månedene videre!

Hva har du gjort de siste månedene?

Blossom tree

Følg bloggen min på facebook HER.

·   F L O W E R S   A R E   H A P P I N E S S   ·


Foto: Kristine Larsen
 

First snow

Følg bloggen min på facebook HER.


  L E T   I T   S N O W   

Flere som nyter den første snøen?

Vakker høst

Følg bloggen min på facebook HER.


· A   D O G   I S   T H E   O N L Y  T H I N G   T H A T   C A N  M E N D   A   C R A C K   I N   Y O U R   B R O K E N   H E A R T ·

 

 

 

I dag kom Damon endelig hjem fra "ferie", har savnet han sånn! Så i dag så dro vi til Stenberg gård for å ta litt bilder, for har veldig lyst til å ha lerret bilder med Damon på i "min nye" leilighet ♥ I dag er det akkurat 2 uker til jeg flytter, kan ikke vente!
 

Hva syntes du om bildene? 

19th of September

Følg bloggen min på facebook HER.

· A U T U M N   M O R N I N G S ·
 
 

Hello september

Følg bloggen min på facebook HER.
© Kristine Larsen

· Autumn seemed to arrive suddenly that year. The morning of the first September was crisp and golden as an apple ·
― J.K. Rowling, Harry Potter and the Deathly Hallows

Hva syntes du om bildene?

Gray monday

Følg bloggen min på facebook HER.

? A U T U M N ?© Kristine Larsen

Hva syntes du om bildene?

Ålesund - Day two, three and four

Følg bloggen min på facebook HER.

D A Y  2
Dag 2 gikk ut på å slappe av i solen, litt grilling for så en hundedate/tacokveld oppe hos et par i familien ♥ Var en super dag med hundene som storkoste seg som vanlig.


D A Y  3

Lørdagen gikk med til at jeg sovnet i solen og ble solbrent, selvfølgelig! Hahah. Så dagen ble nytet i solen, så en episode Skam da jeg fikk huset for meg selv, og som sagt sovnet... Grillings på kvelden og masssssssseee lek med hundene!

D A Y  4


I dag har vi sovet lenge, nytet solen, spist herlig frokost/lunsj, spilt badmington, gått i sentrum med hundene for bytrening, spist soft is, hatt grandis til middag og hundene har igjen kost seg masse ute, med besøk av to andre hunder! Fantastisk å se at 5 hunder kan gå så godt sammen når 4/5 var hannhunder, og alle de i forskjellige raser mens snuppa var en Staffe tispe! :- ) Super siste dag i Ålesund (for denne gang), så nå nyter vi kvelden sammen her før det blir sengen en gang! I morgen venter 7-8 timer i bilen ♥♥♥♥

Hvordan har din helg vært? / Hva syntes du om bildene?

Ålesund - Roadtrip-day & day one

Følg bloggen min på facebook HER.

R O A D T R I P - D A Y
På onsdag i 16 tiden vendte vi nesen opp mot Ålesund, turen gikk veldig bra med kun 5 stopp og en hund som var så eksemplarisk at han sov ca. hele turen ♥ På slutten av reisen så jeg nest siste episode av Paradise og vi var fremme ca. 00:30 her oppe!

D A Y  O N E


I går hadde vi en super dag med litt titting på Moa shoppingsenter før vi dro tilbake for å ordne oss litt før vi skulle ut å besøke gårdagens bursdagsbarn - hun ble i hvert fall greit fornøyd med gaven, ingenting er bedre enn det! Resten av dagen tilbringte vi med familie som har to flotte hunder, de lekte masse, vi spiste pizza og dro ut på tur før vi avsluttet kvelden med Paradise finalen og litt lek til! Det var i hvert fall en fantastisk dag ♥


Er helt fantastisk vær i Ålesund i dag, så det nytes til det fulle! Bilder fra i dag kommer i morgen, pusspuss - nå blir det grillings og litt taco i kveld med samme folkene som i går kveld ♥

Hvordan tilbringer du de fine sommerdagene?

Hvaler

Følg bloggen min på facebook HER.


Vi koser oss på hyttetur på Hvaler, i dag har vi kjørt til Fredrikstad med båt - veldig koselig å kjøre båt, noe jeg ikke har gjort siden jeg var liten (sett bort i fra danskebåten). Resten a kvelden vil bestå av å kose seg her på hytta med litt godt i glasset og snacks på bordet. Slik en hyttetur skal være ♥

Hvordan har lørdagen din vært?

Friday

Følg bloggen min på facebook HER.

Mammas lille gutt

Nå er det endelig helg, og denne helgen skal vi tilbringe på Hvaler ♥ Tror det blir en veldig fin helg sammen med familie og hunder, bare synd det ikke er spådd noe "hurra" vær. Skal ta med kameraet så håper jeg får tatt mange fine bilder å vise dere.

Hva skal du gjøre i helgen?

OH HAPPY DAY

Følg bloggen min på facebook HER.

FINALLY HERE!

 

Tulips 
// foto_privat

Alltid deilig å friske opp hjemmet med litt blomster, og tulipaner er definitivt en av favoritt blomstene mine! Det er å lov å tenke på seg selv å rett og slett kjøpe blomster, spesielt på en fredag når det er trist vær ute (kjøpte de i går, men er like aktuelt i dag og!) ♥  

Hva kjøper du når du skal unne deg selv noe?

Let it snow ❅

 

I dag falt årets første snø over Oslo, var selvfølgelig super spennende å se hvordan Damon reagerte på den! Først syntes han det var rart og ville nok gå inn igjen, men så fikk han begynt å gå litt og grave litt ute på gresset, i tillegg så trippet han "lett på tå" rundt egentlig! Morsomt øyeblikk ♥ 

Falt snøen hos deg i dag?

❅ 

My loveVerdens vakreste, flinkeste, godeste og herligste skapning! Ord kan ikke beskrive denne lille gutten som betyr så alt for mye for meg. Han er så rampete at jeg vil rive av meg håret i blant, han har kostet oss masse penger - men han er verdt hver eneste krone. Damon er så frisk og rask som denne rasen kan bli, og han er helt fantastisk med barn, hunder og mennesker, er omtenksom og god. Alle har sine feil, men de er så minimale i forhold til alle de fine tingene. Verdens flotteste rase, verdens flotteste Damon ♥

Har du hund?

Pink flowers

Har ett fantastisk nydelig tre utenfor blokken vår, enda vakrere når solen skinner skikkelig på det(Som jeg ikke fikk fanget da jeg selvfølgelig hadde glemt igjen minnebrikken inne da jeg var ute for å lufte Damon i solskinnet i går... Typisk). Men syntes bildene ble vakre og viser treet fra vakre sider.

Hva syntes du om bildene?

HvalerFra i går til i dag har vi vært på hytten til min kjæres familie! Vært helt supert vær i dag, men desverre ikke så bra i går så vi fikk ikke grillet - buhu. Men vært i fantastisk flott selskap, Damon har fått boltret seg i kongler og alt som hører til ved en hytte/sommerhus. Bildene fra i dag taler jo for seg, og var veldig nydelig der hvor vi var, tror vi alle tre koste oss på tur! Håper vi får reist litt dit til sommeren og!

Hvordan har din helg vært?

Roses are red.