hits

Saturday with my girls

Følg bloggen min på facebook HER

Lørdagen med jentene var så utrolig bra! Hadde en veldig lang og tung dag på jobb i dag, så Olivia og litt øl var midt i blinken rett og slett. Selv om jeg måtte på jobb igjen 8:00 i dag også, men det gikk egentlig helt fint! Vi koste oss i hvert fall veldig i går, eller i hvert fall jeg. Olivia har så utrolig god mat så det var en veldig god idé å spise sammen i går. Følte for å pynte meg litt også så slengte på med Ralph Lauren trenchcoaten min, bruker den ikke så ofte for er veldig redd for den - så var perfekt anledning ♥

Nå sitter jeg her, sliten etter en full jobbhelg og veldig klar for fotballkamp i kveld - knuuuse bartepakket!♥ a

Hva har du gjort i helgen?

It's friday

Følg bloggen min på facebook HER.


Kjøpt hos Vita.

Før:


Etter:


Negler kjøpt fra H&M, og de sitter utrooolig rævva. Ble så skuffet :( 

Fredag, og endelig helg! Denne fredagen har bestått av å se på serier med mamma, farget håret og spist middag hos pappa. Er veldig sliten i dag for har sovet så dårlig i natt, selvfølgelig har jeg jo klart å bli forkjølet IGJEN så har ligget å hostet hele natten. Håper jeg får sovet litt bedre igjen inatt da jeg trenger litt energi til tatoveringstimen min 10:00 på Lillehammer i morgen -  gleder meg såååå utrolig. 

Hvordan har fredagen din vært?

Shady sunday

Følg bloggen min på facebook HER.

Etter bursdagsfesten min Så klarte jeg selvfølgelig å miste de fineste solbrillene jeg noen gang har sett - ute om Celiné selvfølgelig. Jeg lette over alle Urbans men fant de jo selvfølgelig ikke - fjorårets modell og de ble vell utsolgt i vår tenker jeg. Fant heldigvis noen jeg kunne leve med på Glitter for litt siden, også var det faktisk bare 50,- for dem! 

 

Sovnet så utrolig sent i natt, jeg fikk plutselig ånden over meg og har virkelig begynt å sette meg ned å jobbe med drømmen min om eget nettmagasin. Tror jeg har kommet frem til det perfekte navnet, og har virkelig begynt å legge planene. Håper og tror at 2019 kan bli året!

Nå er denne uken ved veiens ende, og det er virkelig helt greit etter å ha nærmest slitet ut sofaen. Foten begynner å kjennes bedre, og er spent på hvordan det vil gå på jobb i morgen. Aller først skal jeg klare meg igjennom kvelden, 2 timer på betonggulvet på Vålerenga - Brann kampen 20:00 på Vålerenga Stadion (Intility Arena). Er du i Oslo bør du ikke gå glipp av dette hat-oppgjøret! 

Ellers blir det litt rydding før på dagen i dag før jeg drar snuten mot stadion, kan nok tenkes at det blir ett par øl inntatt i løpet av kvelden også - men etter denne 1,5 uken så tror jeg det er mer enn fortjent. 

Hva er planene for søndagen din?

Mondays like this

Følg bloggen min på facebook HER. Mandag, og endelig ferdig med nattevaktsukene for denne gang! Var tungt å stå opp i dag, men det måtte gjøres. Tok med kameraet på jobb for å ta bilde av soloppgangen over Oslo på vei hjem i fra jobb, men var så overskyet så en kollega kjørte meg hjem i stedet for.

I dag kom mamma til Oslo på besøk siden hun kjedet seg veldig og jeg hadde behov for å holde meg våken. Vi gikk en tur ned Bogstadveien, spiste kake på Baker Hansen, shoppet litt, dro ned til Karl Johan, tok en øl på Scotsman, gikk til Aker Brygge for å spise på Olivia(jeg har blitt heeeelt bitt av basillen, maten der er himmelsk), kikket rundt litt til og så ventet vi på toget til mamma. En veldig fin dag i finværet, skulle ønske at alle mandager var som denne!

Hvordan har mandagen din vært?

Kommer til å savne det...

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

·   D O G S   D O   S P E A K ,   B U T   O N L Y   T O   T H O S E   W H O   K N O W   H O W   T O   L I S T E N   ·

Er så nydelig her oppe ved Ekeberg, hvor jeg har bodd i rundt ett og et halvt år. Og snart skal jeg flytte, flytte i fra her hvor jeg bygde meg selv opp igjen etter å ha måttet gå igjennom en stor forandring i livet. Et samlivsbrudd, etter 3 år. På den tiden var jeg usikker om jeg ville overleve det, om man skulle få puste igjen. Men ja, her sitter jeg og har mer enn å kommet meg videre. Jeg har funnet hvem jeg er som voksen, funnet ut hvor selvstendig jeg egentlig er(journalisten i meg?) og jeg kom meg igjennom siste del av bacheloren. Jeg har fått til ting alene, og dette hjemmet og alt jeg har hatt her har jeg klart alene. Så mange gode minner her i fra, og nå skal jeg videre til Storo. Det er helt greit! Man må i blant lukke et par kapitler, og åpne et nytt. Men jeg vil uten tvil savne området her, er utrolig vakkert - tenkte at i morgen skal jeg ta med meg kameraet på jobb siden jeg skal gå hjem, så skal jeg ta bilder på vei hjem og vise hvor fin vei jeg har i soloppgangen etter nattevaktene. Har tatt en del bilder med telefonen, men det blir ikke det samme som med kameraet.

Hva synes du om bildene?

Work for the weekend

Følg bloggen min på facebook HER.

·   D R E S S   T O   I M P R E S S   ·

Wow fredagen var fin! Var å feiret bursdagen til en kompis, og tror de fleste er enige i at feiringen ble veldig vellykket. Var riiiimelig trøtt på lørdagen etter lite søvn kan jeg si. Først så var vi på Hovedøya for å spise og drikke litt der før vi dro tilbake inn til Oslo for å gå ut på byen. Er forresten utrolig fornøyd med den nye kjolen ovenfor ♥ Følte meg faktisk litt fin! Skulle gjerne ha rukket å tatt litt finere bilder med den, men hadde det så sykt travelt så det ble i hvert fall nooooe.


Bra kveld, bra gjeng - vi var vell rundt 15-20 stk. 

Skulle jo egentlig oppdatere litt før(altså på lørdagen haha), men var så sliten + at jeg var en tur i sentrum noen timer så ble litt sent. Når jeg kom hjem var biff og The Originals det jeg trengte ♥ Søndagen gikk med til å se VM-finalen og alt for mye øl ute på byen... Kjenner at for kroppen og lommeboken er det helt okei at VM er over for denne gang.


Nå har en ny uke med jobb blitt satt i gang, og 1/5 nattevakter denne uken ble fullført. Kjenner at det er veldig mye jobb for tiden, mye som skjer så er ganske sliten - angrer en smule for at jeg ikke har i det minste fri en hel uke i sommer som ikke går til flytting eller jobb. Men det blir verdt det tenker jeg, og håper jeg. Nå må jeg bare stå på fremover så jeg kan starte min karrieredrøm. WOHO! Ny uke, nye muligheter - selv om uken startet med bare dritt egentlig hahah... Kan vell bare bli bedre nå, eller?

Hvordan har helgen din vært?

Sunny yesterday

Følg bloggen min på facebook HER.
Adidas fra topp til tå - akkurat slik jeg liker det ♥

Ô ,   S U N L I G H T !   T H E   M O S T   P R E C I O U  S   G O L D   T O   B E   F O U N D   O N   E A R T H

For en nydelig formiddag/ettermiddag i går, før det skyet til og det startet å tordne. Fikk sittet litt i sola med Kikki og en deilig salat, på tross av at jeg sov til "ganske sent" pga. nattevakt. Herlig å kunne utnytte dagene slik også fikk jeg jo tatt noen bilder også. Må nok få ordnet meg et kamerastativ, helt håpløst å ha kameraet i takrennen, haha.

Hvis noen skulle lure, Kikki har løpetid igjen så derfor er det bare hun som er hos meg for tiden. I går stakkars så var Damon hos dyrlegen fordi han har fått noen utvekster under ene poten :- ( synes så synd på han, og river i mammahjertet at jeg ikke var der med han.

I dag skal jeg feire bursdagen til en kompis, så rekker ikke blogge mer i dag så vi høres nok i morgen♥ Er utrolig trøtt, så håper jeg er smart nok til å reise hjem i normal tid i natt. Blir godt med en ferie-helg nå kjenner jeg.

Flere som  nyter finværet for tiden?

Oh hello there

Følg bloggen min på facebook HER.


S O M E T I M E S ,   Y O U   N E E D   T O   S T E P   O U T S I D E ,   G E T   S O M E   A I R ,   A N D  
R E M I N D   Y O U R S E L F   O F   W H O   Y O U   A R E   A N D   W H O   Y O U   W A N T   T O   B E .

 

Woow... snart 2 måneder sien jeg har lastet opp noe her. Har skjedd så enormt mye den siste tiden, ikke at det er en unnskyldning. Man har alltid tid til det man vil prioritere, og ja skrivingen har ikke blitt prioritert den siste tiden. Jeg har tenkt mye på at jeg har ønsket å skrive, men man må jo gjerne ha noe å skrive om? Og livet mitt har stort sett bestått av jobb, hundene og festing de siste månedene - så dermed ikke så mye produktivt å skrive om. Fremover så skjer det en del spennende, og alltid mot høsten så føler jeg alltid at jeg har mer på hjertet - don't know why. 


Foto: Kristine Larsen

Jeg skal i hvert fall sakte men sikkert komme tilbake til bloggingen for fult, så håper masse gode ideer bare renner inn etter hvert. Har også begynt å jobbe natt igjen nå, så blir noen gåturer hjem på natten i uken fremover, håper at i soloppgangen så vil jeg få litt ny inspirasjon ♥ 

Føles godt å være tilbake! 

Tiden løper

Følg bloggen min på facebook HER.·   T I M E   M O V E S   S L O W L Y ,   B U T   P A S S E S Q U I C K   ·

Wow jeg blir helt satt ut, tiden den går så fort. Nå er det 24 august, det er kun 4 måneder igjen til jul. Tiden, hvor ble den av? Synes ikke det er lenge siden jeg postet "Hello August" her på bloggen. Av erfaring så går høsten utrolig fort, det skjer så mye og tiden bare renner igjennom fingrene. Det blir bare kjøligere og kjøligere om kveldene, merker veldig godt trekken fra vinduene mine som er åpne - jeg har ofte vindu oppe da jeg hater å ligge veldig varmt på grunn av at jeg sliter med veldig klamme føtter

I dag er det tid for jobb igjen, og det er helt greit. Bare 3 timers vakt, men får se om jeg må bli lengre - vært ganske hektisk denne uken. Fikk en bestilling på 300 cheeseburgere i går, wooooow!?!?!? Har også virkelig planer om å begynne å sette meg ned med konkret planlegning rundt fremtidsdrømmen min veldig snart, da jeg har kommet i kontakt med en web-utvikler! Kan bli veldig spennende dette her. Det er ingen ting i veien med å drømme for stort tenker jeg, for dette skal jeg naile! Når jeg kommer hjem så står det oppvask å venter på meg - hater livet uten vaskemaskin, også må jeg jo lage meg litt middag. Må vell egentlig kjøpe noen småting i sentrum før jeg drar hjem også, elsker virkelig å jobbe så sentralt da jeg ofte får gjort jobb og ærender samtidig.


Hva er dine planer for dagen?
 

2016: Årets...

Følg bloggen min på facebook HER.

·   Å R E T S   M I N N E   ·

Jeg opplevde veldig mye nytt og spennende i starten av 2016, men lite overgår VIXEN Blog Awards dagen, startet dagen med å intervjue Trine Kjær(les) - en av Danmarks største toppbloggere, fikk hilst på Janka Polliani Tsutsumi Hoang og mange andre. På kvelden var det jo VBA, møtte mange kjente mennesker og intervjuet Sophie Elise(les) angående prisene hun vant. 


·   Å R E T S   T U R   ·

Jeg var ikke på mye turer i år, planen var jo å reise til London i desember - og USA til sommeren i år, men det ble jo ikke slik da. Men fikk jo en utrolig fin tur til Ålesund(les & les)) og Polen(les), men veldig vanskelig å velge i mellom dem.


·   Å R E T S   O P P T U R   ·

På tross av at 2016 var et drittår, så var det jo en del oppturer - men uten tvil så har oppturen vært å få en fantastisk avslutning på dette året sammen med Marte min, ikke bare nyttårsaften men flere dager i jula ♥ Love u


·   Å R E T S   N E D T U R   ·

Nedturen i år var jo selvfølgelig å måtte gi opp livet jeg har levd i 2 år med den jeg hadde delt hele mitt voksne liv med. Flytte ut av hjemmet mitt, rive i stykker familien som ble bygd og ikke minst oppleve hvor mye Damon har savnet oss når han har vært borte fra hver og en av oss. Heldigvis så ordner alt seg til slutt si :- )


·   Å R E T S   H A P P I N E S S   ·

Det er søndag morgen, jeg bråvåkner av noen som roper utenfor vinduet mitt. Jeg sovnet sent, Damon var ikke hjemme- så du kan jo tenke hvor dritsur jeg var da. Jeg sjekket mobilen og så at jeg hadde fått melding på Facebook. En GIF, ja hva er dette for noe tull nååå da tenkte nå jeg - internt. Og jeg tror jeg aldri har smilt så mye i 2016, it made my day, for det var denne ↓ 


·   Å R E T S   SANG   ·

Labrint - Jealous


·   Å R E T S   Ø Y E B L I K K   ·

Når Damon lærte seg å svømme! 

13585027_10206286372188283_499455382441337853_o.jpg


·   Å R E T S   H Ø Y D E P U N K T   ·

Årets høydepunkt var uten tvil beskjeden om at jeg hadde bestått alle eksamener i høst/vinter, det var høstens store mål etter bruddet, flytting og i tillegg til at 3 av dem var på under 3 uker. I tillegg har masse skjedd i høst som har gjort det rimelig tøft, men what doesen't kill you makes you stronger.


Hva syntes du om innlegget?

Hektiske dager

Følg bloggen min på facebook HER.
·  I   F E E L   L I K E   I ' M   T O O   B U S Y   W R I TI I N G   H I S T O R Y   TO   R E A D   I T  ·
- Kanye West

Altså, for å være ærlig så har jeg virkelig savnet å skrive litt her disse dagene ? men tiden har ikke strekt til, og orken da. I helga var jeg i Oslo og hadde full jobbhelg ? som sag. Mandagen tok jeg meg skolefri for å få besøkt mamma, pakket ned litt og forberedt litt til flyttingen. Tirsdag gikk bort ved at jeg var på skolen, produktopplæring på jobben, besøkte mamma og fikk ordnet litt i tingene mine på kvelden. I går så styret jeg hit og dit hjemme for å få endene til å møtes med alt jeg skulle pakke med meg, morfar kom for å sette opp en sjenk ? så jeg måtte jo bidra der, jeg vasket 3 vasker med klær, tømte kjøleskapet og så fikk jeg pizzabesøk av ei venninne jeg ikke har sett på en stund før jeg brukte resten av kvelden på enda mer pakking, og litt tid i telefonen. Denne morgenen har også vært rimelig hektisk, jeg var oppe og ferdigdusjet godt før 9, fikk luftet hunden, pakket ferdig det siste, justert varmekabler og varmepumpe, lagt sammen noen vaskede klær, ryddet, tømt søpla og alt ble klart til at jeg "endelig" kunne ta med vofsen på toget til byen.

I dag har jeg jobbet noen timer i Oslo, delt ut tyggis på Oslo s faktisk! Veldig gøy, og hektisk. Tiden går fort ? men dog veldig kaldt. Så nå koser jeg meg hos ei venninne, som faktisk er på jobb, så slapper av før hun kommer hjem sent i kveld! Blir ikke så mye tid sammen, men koselig å se hverandre litt igjen uansett da <3I morgen er det flyttedag ? først ca. 3 timer på skolen, så er det rett opp til mitt nye hjem for å ta i mot flyttelasset! Jeg kan faktisk nesten ikke vente, for neste gang jeg oppdaterer så er det i nye omgivelser! Jeg håper mitt nye eventyr blir bra, at jeg lærer meg et par nye ting på veien, at jeg blir mer selvstendig og rustet for fremtiden som journalist og person. Jeg gleder meg til å vise Damon vårt nye hjem til uka, best å ikke ha han surrende rundt blant pappesker, rot og ståhei! Lørdag så jobber jeg også faktisk, så søndag kveld tar jeg et fortjent pust i bakken og ?feirer? litt med fotballfest(forhåpentligvis) på Ullevaal og en øl eller to etterpå! 


Flere med hektiske dager for tiden?

Jobbhelg next

Følg bloggen min på facebook HER.

· W O R K   W O R K   W O R K   W O R K   W O R K   W O R K   ·

Om ca. en time så sitter jeg på toget på vei til Oslo igjen, jobbhelg! Jobber faktisk i kveld, i morgen og søndag - så skal jeg hjem, og ta med Damon ♥ Perfekt! I dag jobber jeg på Meny CC Vest, så om noen vil ha smaksprøve - kom å si hei ♥ 

Etter mye om og men så fikk jeg endelig levert video eksamen i dag tidlig, så bare 4 eksamener igjen før arbeidet med bacheloroppgave starter for fult! Blir såååå spennende ♥ Når jeg kommer frem til Oslo så skal jeg også hente et par ting som jeg har bestilt til den nye leiligheten, gleder meg veldig til å se det in real! Blir sååå bra det her. Skal i løpet av helgen få samlet de siste tingene mine som er igjen i Oslo også, så alt er klart til fredagen - kan nesten ikke vente nå! 
 

Hva er dine planer for helgen?

Tradisjoner

Følg bloggen min på facebook HER.


· M A R K E N S G A M P ·

Mhhhmmm!! Hvert år under Gjøvik marken så lages det haugevis med markensgamper (på bakeriet til tanten min faktisk), så det har jo blitt en tradisjon å måtte ha en slik hvert år! Det er litt som en gigantisk myk pepperkake, som smaker mere søtt med hint av krydder.Denne søndagen er helt fantastisk, på tross av at jeg har sovet rundt 4,5 timer i natt! Men solen skinner, og jeg er så glad - ja det er fordi jeg elsker Vål'enga, men også fordi jeg skal på visning på tirsdag! ENDELIG ser det ut som jeg skal få se litt av regnbuen i dette gråværet jeg har vært igjennom i det siste. Å lukke et par kapitler blir så mye lettere når jeg får bo i fred og ro, og ikke minst bo der jeg trives ♥ Så det er grunnen til lite nattesøvn, hadde så mye adrenalin at kroppen rister - da kan man vel trygt si at det er veldig riktig og viktig for meg? Vi skal også i bursdag til søskenbarnet mitt som fyller 10 år i dag, så dette blir nok en super søndag med mat og kaker! 

Har du smakt markensgamp før? / Hva skal du bruke søndagen til?

Litt sol på en grå dag

Følg bloggen min på facebook HER.

· H V A   Ø N S K E R   D U   Å  L E S E   P Å   B L O G G E N   F R E M O V E R ? ·

 

Change is coming

Følg bloggen min på facebook HER.


 
 "Strong looks better naked" boken / 165,- / HER   -   "Behind a dolphin smile" boken / 130,- / HER   -   Rosendahl ovnfaste former / 348,- / HER
Victorinox 12 cm kokkekniv / 217,- / HER   -   Victorinox potetskreller / 63,- / HER

· As I sink in the sand, watch you slip trough my hands. Oh, as I die here another day, 'cause all I do is cry behind this smile ·
Labrinth - Jealous

Back to reality

Følg bloggen min på facebook HER.


// photos_weheartit (autumn / french bulldog autumn / back to school / journalism)

? B Y E   S U M M E R ?

Sommeren har gått så fort, har vært så deilig med skolefri og fri fra jobb - men veldig godt å komme tilbake på skolebenken med denne energien jeg har nå! Gleder meg til å se hva høsten har å tilby meg. Nå blir det fult fokus på skole, jobb og få kostholdet på plass, og treningen.

I dag er det(forhåpentligvis) siste første skoledag for meg, jeg håper og tror det blir et bra år på veien mot slutten av min bachelor i journalistikk!

Begynte du på skolen igjen i dag?

Glade dager

Følg bloggen min på facebook HER.
Har hatt noen fantastisk flotte dager med min fine Tine ♥ Vi sees jo ikke så ofte da hun bor mange mil borte fra meg, men når vi sees - gud hvor bra det er! Hun er en fantastisk venn, vi har det så gøy sammen og deler så mye! Heldigvis så kommer hun hit på søndag igjen for å avslutte ferien sammen med meg før hun reiser hjem på mandag, så var ikke noe "sad goodbye" i dag, men blir nok det mandag morgen :- (

Vi har i hvert fall brukt dagene nyttig, lagt og sent og stått opp til et ok tidspunkt, vi har spist mye god mat, hatt mye godt i glasset, ledd mye, sett på gamle filmer, hørt på musikk og snakket masse! Lever for dager som dette♥


Love you to death sissyNå er det snart "back to reality" for min del, jobber i morgen og lørdag, så er det tilbake på skolen på mandag! Skal nyte denne dagen til det fulle, forberede bursdagsgaven til min bedre halvdel som fyller rundt tal neste måned ♥

Hvordan har dine dager vært?

Helt på bærtur...

Følg bloggen min på facebook HER.
Vi var hjemover en tur onsdag til i går, så på torsdag tok vi med Damon til skogs for å plukke blåbær! Og vi fikk plukket kjempe mye, så på fredagen lagde søsteren min en sunnere variant av blåbærmuffins som ble veldig gode :- ) Nå er fryseren fylt med friske blåbær fra Toten!

Har du vært på blåbærtur enda i år?

Krakow next

Følg bloggen min på facebook HER.

 // Bilder fra jeg var i Krakow for 3 år siden.

11:55 går flyet vårt i morgen(dag), ser virkelig frem til å komme meg litt bort - kommer jo selvfølgelig til å savne den lille rampungen vår, men slik er det jo når man reiser på ferie! ♥ Tror han kommer til å ha det suuupert! Gleder meg veldig til å oppdatere dere med bilder fra turen, fyller jo 21 på tirsdag mens vi er der så vi skal nok gjøre mye hyggelig :- )

Flere som har vært i Polen?

Hvaler

Følg bloggen min på facebook HER.
Her forleden var vi på Hvaler med familien, var så utrolig koselig og vi var kjempe heldige med været! Damon lærte seg å svømme med og uten redningsvest, kjempe stolt mamma ♥ Glemte å legge ut innlegget etter vi var der sist, så da tenkte jeg det passet å legge de ut nå siden vi skal på Hvaler igjen i morgen, vi blir bare til lørdag, men sånn er det med tett program!

Hva syntes du om bildene? / Kan din hund å svømme?

Oslo ferie

Følg bloggen min på facebook HER.
- Dette trenger du -
 ♥ 35 cl Passoã ♥ 8 dl appelsin juice ♥ 1 Bacardi Breezer - Orange ♥ Isbiter ♥ Frukt og bær
... Eller det føles slik! Vi har nemlig hatt besøk av Linn og Carl et par netter her i Oslo, vi har kost oss veldig med god mat, shopping og litt sightsing i byen vår. Vært veldig koselig med besøk og alltid trist når de drar, sees jo ikke så ofte når man bor 7/8 timer fra hverandre. Men vi nyter hvert øyeblikk sammen når det gjelder ♥ Tusen takk for det fine besøket, og håper vi sees snart igjen!

Hva har du gjort de siste dagene?

Warm days

Følg bloggen min på facebook HER.


I går hadde vi en super dag med litt bading for hunder (og tobeinte), var kjempe koselig! Vi reiste til Trevatn for der pleier det ikke å være så mye folk, så perfekt å ta med seg hunder dit. Det ble jo også grilling av pølser, jeg syntes jo at grillpølser er ALLER best på engangsgrill.


I dag dro vi hjem til Oslo, noe som er veldig deilig egentlig etter å ha vært med så mange folk over så mange dager. Nå skal vi nyte helgen og forberede oss på nesten 2 uker med besøk fra Sverige, reise på Hvaler og reise til Polen - blir noen hektiske men bra uker. I morgen reiser vi til Utøya på 5 års minnesmarkering etter 22.juli. Det blir veldig spesielt, men tror det blir "fint" å få være der....

Hvordan nyter du sommerdagene?

 

Flotte dager

Følg bloggen min på facebook HER.

 

God mandag ♥ Long time no see! Hjernen air gått litt i feriemodus, skjer noe hele tiden - hadde blant annet overnatting 3 netter forrige uke og dro hjemover på lørdag(som vi skal være til onsdag). Damon har fått en ny onkel, min pappa og samboer har nemlig fått seg en liten søt vofs, så de har blitt veldig gode venner allerede! Blir spennende i månedene fremover! Vi har også besøk av familie fra Sverige, så kommer resten til oss i Oslo neste uke! Så det skjer noe heeele tiden. 

Hva syntes du om bildene?

VG Lista & Gay Pride - Oslo 2016

Følg bloggen min på facebook HER.


V G   L I S T A


(Hadde egentlig flere bilder fra konsertene, men... de ble lagt ut på My Storyen min på Snapchat, og jeg har glemt å lagre dem.....)

På fredag kom søsteren min for å være her hele helgen, så vi startet helgen med middag på Friday's før vi dro å ventet på at VG Lista skulle begynne! Det tok jo sin tid, men ventingen gikk overraskende fort - og var veldig verdt det! Lin-up'en i år var helt fantastisk bra, så nøt HELE konserten og de aler fleste var fantastisk bra! Så det ble en utrolig bra dag ♥


G A Y   P R I D E - O S L O
I går sov vi litt lenge før vi spiste en rask frokost her hjemme, slappet av og ordnet oss for å reise ned til sentrum for litt shopping, atmosfære, mat og ikke minst Gay Pride paraden! Det var en helt super dag med fantastisk vær, og som dere kan se på bildene så var det fantastisk gøy å se på pride paraden - vi smilte fra øre til øre! Vi avsluttet dagen i sentrum med en liten "middag"/lunsj(17:00) på Lekter'n, som ligger på Aker Brygge. Var rett og slett nydelig å sitte der i solen med litt lett mat, godt i glasset og herlig selskap! Dagen avsluttet vi med film, snacks og grandis her oppe ♥

Vi har rett og slett hatt en super helg, nå slapper jeg og Erik av her hjemme med gråvær ute og Damon som ligger ved bena våre og tar det piano.

Hvordan har helgen din vært?

Tired talk

Følg bloggen min på facebook HER.

Gud for en uke dette har vært.. Mandag, tirsdag og onsdag gikk med til frustrasjon og eksamensøvning - de gikk hånd i hånd for å si det slik. Torsdagen var jeg 2 timer på skolen før eksamen - SOM JEG BESTOD, takket være de fine folka i klassen som hjalp meg ♥ Fredag og lørdag gikk med til jobbing, så i dag sov vi lenge og jeg har vært utslått på sofaen... Så kan vell si at hodet og kroppen har nok vært greit utmattet etter denne uken. 

Men gud hvor herlig det nå er med sommerferie og at jeg har bestått 2/3 år av bacheloren min i journalistikk!!!

Nå er jeg klar for en ny uke med nye muligheter - som vil si at nå skal treningen komme på plass igjen, til helgen kommer søsteren min for å sove her også drar vi på VG-lista på fredag, så har nok en bra uke i vente! ♥

Flere som syntes det er FANTASTISK med sommerferie?

Home sweet home

Følg bloggen min på facebook HER.

R O A D T R I P

Da er vi hjemme igjen fra Ålesund, og godt etablerte i hjemmet vårt igjen ♥ Vi har hatt en super dag i bilen, fantastisk vær og god stemning, kom hjem i 18:30 tiden så brukte mellom 7-8 timer, pluss noen stopp selvfølgelig. Vi har i hvert fall kost oss masse på vår mini-ferie hos familien, så håper vi og tror det blir en ny tur oppover igjen i september :- D

Hva syntes du om bildene?

Ålesund neste

Følg bloggen min på facebook HER.Tilbake til da jeg besøkte Ålesund for første gang ♥ Siden har det blitt 2 turer etterpå

Nå er vi på vei opp til Ålesund for å besøke familien til min utkårede! Alltid kjempe koselig å være der oppe, spesielt gøy blir det denne gangen da Damon skal få være med og familien der oppe har hunder også så blir nok kjempe gøy. I tillegg har en av prinsessene i familien bursdag, så vi er jo kjempe heldige som får med oss det også ♥ Blir nok masse bilder fra turen, så får vi se om det blir tid til oppdateringer i løpet av dagene der oppe :- )

Kos dere hvor enn du er denne uken! 

Slapp søndag

Følg bloggen min på facebook HER.

 

To stk. slitne hunder som har vært i hundre HELE helgen, det var de for så vidt få minutter etter dette også... Denne søndagen har det regnet en del, så vi var å gikk en tur rundt her så nå er det snart tid for middag før vi drar hjem! Har vært en koselig tur ut til Hvaler, så håper vi reiser tilbake veldig snart når resten av familien kommer i løpet av sommeren ♥

Håper alle har hatt en super helg!

 

My weekend

Følg bloggen min på facebook HER.


Har hatt en super helg, fredagen gikk med til jobb - sto med Di Amore kaffekapsler på Sofiemyr. Lørdagen startet tidlig med handling av de siste tingene til 17. mai før vi reiste videre til Hamar for innflytningsgrillparty, var kjempe koselig og fikk så god mat. I dag så dro vi hjem for å rydde og shine hjemme her før vi dro å hentet Damon og spiste mer grillmat- hahahha! ♥

Hvordan har din helg vært?

First barbecue at home

Følg bloggen min på facebook HER.I går hentet vi grillen vår, og måtte selvfølgelig prøve den samme kvelden da det var helt fantastisk vær i går! Så handlet vi inn litt blomster og nye puter, fikk ikke tak i liten voksduk da... Eller blomster til veggen eller den store vi har på gulvet, så må nok oppsøke blomstermarkedet i sentrum! Men grillen griller perfekt, så vi prøver den i dag og, hihiih! 

Flere som griller nå i finværet for tiden?

Travle dager

Følg bloggen min på facebook HER.
God "morgen" alle sammen! 

En ny dag med nye muligheter, og jeg våknet heldigvis i mye bedre form i dag - så da blir det jobb i dag! I dag står jeg å deler ut Nature Valley barer på nationaltheatret i Oslo - så bare kom bort for å prøve ut produktet ♥ Er jo en helt fantastisk nydelig dag å stå ute å jobbe! 

Etter jobb så blir det å stresse til Tveita for å hente vår nye grill (Weber elektrisk grill), så gleder meg veldig til å hente den! Så blir det å handle inn litt til verandaen, nye puter, duk, blomster og noen småting til 17.mai så har jo litt å pusle med hjemme før jeg legger meg- og skal jobbe med det samme i morgen, så kom bort å smak!

Hva er dine planer for dagen?

Konfirmasjonslørdag

Følg bloggen min på facebook HER.På lørdagen var vi i konfirmasjon, var så utrolig koselig å feire den store dagen til den flotte jenta. Deilig mat og kaker fikk vi også, så vil si vi var mildt sagt heldige! Tror konfirmanten var rimelig fornøyd etter dagen - vi andre storkoste oss ihvertfall på tross av en dårlig start på dagen da jeg tror jeg brygger på forkjølelse/influensa. 

Flere som har vært/skal i konfirmasjon denne våren?

Friday

Følg bloggen min på facebook HER.


Hadde en så koselig dag i går med overnatting av en venninne, hun og Damon lekte og koste seg skikkelig! Så fantastisk å se folk leke med han slik vi gjør ♥ Så jeg måtte jo diske opp med skikkelig frokost på vårt "nye" stuebord.

Nå er det fredag, endelig helg! I kveld skal vi ut på Grünerløkka for å feire bursdagen til en venn av oss, konfirmasjon i morgen så blir et hektisk døgn nå ♥ Tenker å legge ut litt bilder i løpet av helgen! Nyt det fine været og kos dere masse i kveld.

Hva er dine planer for dagen?

Kom mai du skjønne milde

Følg bloggen min på facebook HER.
I morgen begynner mai, vi er da inne i årets 5 måned - hvem skulle tro at tiden kunne gå så fort? Gresset er grønt, det har sprunget grønt på trærne og fuglene kviterer. Det er vår, vinteren er på alvor over- endelig (bare å krysse fingrene for at den ikke gjør sin spontan-entrè på 17.mai slik som den gjorde i går). Mai blir en travel måned med slagskurs, eksamen, besøk av mamma og mormor, jobb, bursdag, konfirmasjon, besøke et vennepar som venter barn (og nylig har flyttet), 17.mai og enda mer jobb, tattoo session og sikkert litt til + forberedelser mot den siste eksamenen i juni.

I tillegg så reiser vi til Ålesund 2. juni og reiser hjem igjen 6, så har litt å se frem til i tillegg! Blir en utrolig bra tur, vi skal faktisk kjøre oppover fordi vi vil ha med oss Damon ♥
Flere som har en travel måned i vente?

Latest snapshots

Følg bloggen min på facebook HER.


Vet at mange av dere liker godt slike innlegg, så prøver å spare opp telefon/Snapchatbilder for slike innlegg ♥ Håper dere liker dette innlegget like godt som de tidligere!

Hva syntes du om slike innlegg?

Work work work

Følg bloggen min på facebook HER.
- Dette trenger du -
♥ 1 beger med Fyldig pasjonsfrukt yoghurt ♥ Jordbær ♥ Chiafrø ♥Havregryn

Litt frokost før jobb trengs, skal stå på Coop Mega Storo - så bare kom innom for å prøvesmake Oldens Lime & Jordbær, den er veldig god! Tror det blir en bra dag på jobb, håper bare at mange kommer innom butikken. Ellers så skjer det ikke veldig mye mer spennende i dag, så da ønsker jeg alle en fin dag videre.

Hva er dine planer for dagen?

Let's talk about hair

Følg bloggen min på facebook HER.


Ser ikke så godt resultatet på bildet fra salongen, men bildene under viser bedre resultatet - ser veldig rødt ut på dette mobilbildet. Er veldig fornøyd, men blir nok en runde til med farging om 1-2 måneder, for vil jo ha en jevn og mørk brunfarge ♥
Brukte morgenen/formiddagen min på Adam og Eva skolen igjen, hvor flotte Mina igjen har gjort et stykke bra arbeid med mitt udugelige hår ♥ Tusen takk! 

Hva synes du om resultatet?

Exam

Følg bloggen min på facebook HER.Eksamen har tatt opp tiden min de siste dagene, for på onsdag som var fikk vi gruppeeksamen som går over en uke. Så nå sitter vi her med innspurten av hovedoppgaven, 1500 tegn igjen som skal viskes bort- vi har vært litt ivrige kan man si. Kommer sterkere tilbake i morgen da vi leverer nok i morgen.

Jeg har også fått en gladnyhet i dag, har herved bestått ALLE eksamener hittil i studiet, så utrolig deilig ♥ Så håper jeg består de resterende 3! 

Hva har du gjort i det siste?

Tuesday

Følg bloggen min på facebook HER.
Fullkorns polarbrød - Hamburgerygg - Agurk - Piel de Sapo melon - Vann med isbiter 

Good start of the day! Solen skinner, våren er her virkelig - er så fantastisk ♥ Beklager for mitt bloggfravær, men ble en liten hektisk helg og en lang dag i går med skole hele dagen + introduksjons kurs for min nye jobb! FOR JAAA, JEG FIKK JOBBEN!!! WIHU.

I dag er det internett kurs til jobben og rydding som står på tapetet, er klær over alt her og litt oppvask som trenger å settes inn i oppvaskmaskinen så da er det bare å ta tak!

Hva er dine planer for denne nydelige dagen?

En god start på dagen

Følg bloggen min på facebook HER.My day startet like this ↑ and it tastet gooood. Perfekt med en god start på dagen før en liten treningsøkt, deilig å være tilbake - skulle jo egentlig trene på mandag og i går, men har hatt noen søvnproblemer som lagde litt trøbbel for energien til å gjøre noe fysisk- men har ryddet en del da, er jo litt trening i det også faktisk.

Ellers har det vært hyggelig med middagsbesøk i kveld, prøvd å forberedt oss til jobbintervju på hver vår kant - for min del i morgeeeen!!! SPENT! Så håper jeg å kunne feire med litt trening i morgen, hahah! Nå koser jeg meg med PARRRAAAAADISE på forskudd, fordi jeg kan. Nea.

GOD LILLELØRDAG

Everything comes to an end...

Følg bloggen min på facebook HER.

....and this week is no exception.


Wearing Koko K!!!! LOVE IT 

Da er en fin uke over! Kan oppsummere uken med vondt, og at alle gode ting er tre. Vondt pga. den dumme hjemmetreningen jeg gjorde på tirsdag, kjenner den faktisk enda da det kjennes ut som musklene i lårene mine er en strikk som tøyes, men på trening skal jeg i morgen før skolen - ingen unntak. Konsumerte en del alkohol i går kveld, så da er det bare rett og rimelig at jeg starter uken med en dose healthyness!

"Alle gode ting er tre" kommer i form av at Vålerenga idrettsforening har vell ikke hatt den beste helgen med tap i hockey på fredag og i dag, mens fotballen tapte i går. Da ser jeg meg ferdig med denne uka, og helgen. Gleder meg til neste og håper Vålerenga har mer lykke med seg da♥

Den nye uken blir preget av 2 dager skole, 3(minst) dager trening, frenchie playdate i morgen, middagsbesøk på onsdag, jobbintervju på torsdag og bytur på lørdag ♥ Deilig med en slik ukeplan!

Hvordan har din uke vært?

Snapshots

Følg bloggen min på facebook HER.
Har hatt noen fine uker, som dere sikkert kan se! Har vært litt "ups and downs", men still going strong ♥ I morgen er det 1 år siden Damon kom i hus, og kan faktisk ikke tro hvor fort den tiden har gått - er jo faktisk snart 2 måneder siden har fylte 1 år!  Ellers fikk jeg jo mitt etterlengtede "Lip Kit By Kylie" som jeg skal skrive mer om senere.

Jeg har også begynt på en litt sunnere vei - dessverre har jeg t kort treningsopphold nå pga. at jeg ble helt GRUSOMT støl av hjemmetrening for rumpe og lår etter tirsdagen, så har ikke klart å gå eller sove ordentlig. Hurra for meg! Så håper kroppen min er litt mer brukbar til i morgen så jeg faktisk kan komme meg på trening før helgen.

Denne torsdagen har også vært veldig god - på tross av migrene lignende hodepine på morgenen etter lite søvn, fordi jeg år nesten 3000,- igjen på skatten og har blitt kalt inn på jobbintervju neste uke! Håper det vil gå bra♥ Jeg tror at april blir min måned!

Hva kunne du tenke deg å lese om på bloggen fremover?

Easter and stuff

Følg bloggen min på facebook HER.

Puppia sele / 389,- / Buddy Tveita

Vi har vært på Toten i påsken, kost oss veldig! I morgen vender vi snutene våre hjem mot Oslo, blir deilig å komme hjem - borte bra, men hjemme best ♥ Jeg er så heldig å ha påskeferie til og med tirsdag, men vi avslutter den "offisielle" med hundedate på mandag, blir så koselig for alle tror jeg! 

Damon fikk påskeegg for første gang, og han syntes det var skikkelig spennende, han var nok veldig fornøyd og han er jo bare helt fantastisk nydelig i den nye selen sin♥

GOD PÅSKEAFTEN!

Fintfint

Følg bloggen min på facebook HER.


 
 

I går hadde vi ryddedag her hjemme, så vi fikk pyntet til påsken! Bedre sent enn aldri, hihi. Men syntes det ble koselig her med litt gult til påsken - og våren. Har jo vært helt fantastisk vær i det siste også, så håper at det holder seg utover påsken også selv om det virker som det blir ruskevær på slutten.

Flere som har pyntet til påske?

GOD PÅSKE

Følg bloggen min på facebook HER.


 

Påske feeling

Følg bloggen min på facebook HER.

DCIM\101GOPROHatt en super formiddag ute i hagen i barndomshjemmet (lol høres ut som jeg er 70 år når jeg skriver det sånn) mitt! Vi har kost oss med grilling, se Damon utfolde seg i snøen, katten og Damon fikk hilse på hverandre, spist kvikk lunsj og alt som hører med! Nå har jeg fått dusjet av meg bållukten - desverre har ikke alle her kommet like langt "i løypa", så sitter enda i bål-os! Var desverre ikke sol i dag da, men storkost oss allikevel.Har forresten filmet med Go-Pro kameraet mitt i dag, så kanskje det kommer en video i morgen!

Lørdagskvelden tilbringer vi hos mamma, så får vi se hvordan kvelden ender! Blir vell god mat og noe godt drikke, så få vi se om vi ringer en taxi og tar oss en tur til Gjøvik.  Har egentlig søndagsfølelsese, men wiiii det er lørdag!

GOD LØRDAG ♥

Blonde days are over

Følg bloggen min på facebook HER.


 


I dag har jeg sittet mange timer på Adam og Eva skolen i Oslo, for har nemlig fått gratis farge for å sitte hårmodell for fine Mina ♥ Vi er ikke ferdige med håret mitt, så skal tilbake, for skal bli litt mørkere og en kaldere farge! Så blir spennende, også må jeg få klipt de stusselige tuppene mine rimelig snart! Ble ihvertfall fornøyd med resultatet, ettersom blond-brun er en litt "farlig" greie å gjøre for blir ofte grønt. Mitt har en god del rødskjær, men mye mindre enn det egentlig var. Nå vil jeg bare gå ned 10 kg, bli brunere og få mer tatoveringer - da har jeg utseendet on point! 

Hva syntes du om resultatet hittil?

Snapshots of the week

Følg bloggen min på facebook HER.Hatt en super uke! Jeg avsluttet praksis på en kjempe kul og hyggelig pressefrokost på #DesignDugnad, X Games, sushi date med Marte, familie besøk + spise på Big Horn Aker Brygge og nytet tiden med Damon, og hatt hundebesøk ♥ Vært midt i blinken, og en super uke.
 

Hvordan har din uke vært?

TGIF

WHAT I LIVE FOR!

Har hatt så fine dager sammen med Damon♥ Deilig å nyte tiden sammen, sove sammen og ha det gøy! Er så heldig som får oppleve dette vesenet, jeg forguder han og gjør alt for han.

Nå er det endelig helg (fikk deg egentlig i går da)! Det betyr at Erik endelig kommer hjem fra kurs i kveld, og blir hjemme! Wihuuu. Har storkost meg disse to ukene med Damon, men trives aller best når vi alle 3 er hjemme! Så denne fredagen går til en playdate med en Franks Bulldog som bor i nærheten, handle og ordne hjemme til min kjære kommer hjem. 

Jeg ser tilbake på en fin uke og håper helgen blir like bra, på lørdag blir det festligheter så på søndagen skal vi nok holde hviledagen hellig! 

Hva er dine planer for denne helgen?

Lørdagen kan ikke komme fort nok

X Games Oslo startet i går, men har ikke billetter før lørdag, som kanskje er hovedattraksjonen med big air - ski og snowboard! Tror det blir kjempe kult, hadde jo en ungdomsdrøm om å bli god på snowboard, det ble jeg altså ikke.... Hahahah! Men da er det fint å drømme seg bort blant dyktige snowboardere en lørdag ettermiddag/kveld ♥

 

Skal du dit?

Meatfree monday

Følg bloggen min på facebook HER.Dagens meny:
Frokost:
GO morgen zero med mango ♥ en flaske vitamin well - peach.
Lunsj: En lang baguett med egg ♥ smashed avocado (ble litt mye, så orket ikke spise alt da)
Middag: Kjøttfri farse ♥ mais ♥salat ♥ovnstekte mandel-båtpoteter ♥
grove speltpitabrød ♥ med en blanding av bernaise og peppersaus! God mandag! Denne mandagen har egentlig vært kjempe fin, ikkenoe blåmandag - utenom at jeg hadde 3 timers skoleeksamen, den gikk forøvrig helt greit (håper jeg). Dagen har gått ut på å spise god, kjøttfri mat, vært ute å lekt med 2 andre Franske Bulldoger (var sååå koselig, og så fint å leke ute i sola)! Ellers har jeg og Damon hatt en lengre powernap og vært litt til ute + en del TV-titting♥

Hvordan har din dag vært?

End of the week

Følg bloggen min på facebook HER.

Sunday

Denne uken har egentlig vært veldig bra ? mandagen startet på pressefrokost, tirdagen startet med pressemøte, onsdagen var en kort dag på jobb, torsdag var en super dag på jobb med skriving av en "print"-sak og en tur til Sandvika, og fredagen var hjemmekontor, eksamenslesning, ett års kontroll for Damon og ut på byen på kvelden, lørdagen ble slappe av dag og i dag var også en fin dag. Jeg er heldig som opplever så mye fint om dagen!

Om nesten en uke så kommer hverdagen tilbake med skole og alt det der, og fokuset på å skaffe meg ny jobb! Jeg håper våren (som forhåpentligvis snaaart siger seg innpå) blir en vår som gir meg masse nye muligheter!
 

Hvordan har din uke vært?

Fastelavnsboller

Følg bloggen min på facebook HER.Dette har vært en fin søndag med besøk av mamma og lillesøsteren min, vi har spist hjemmelagde burgere og fastelavnsboller! Nomnom. Så har vi også vært så heldige å fått blomster - perfekt med litt farger hjemme når et er grått og kjipt ute. En utrolig fin avslutning på uken!

Ser frem til en uke med fine ting som skjer, Oslo Runway på tirsdag og onsdag, venninnebesøk på fredag, feire svigermor på lørdag og Vålerenga opplegg på søndagen - så tror de er en super uke jeg går i møte ♥

Hvordan har din søndag vært?

Verdens beste har bursdagVerdens beste Damon fyller 1 år i dag! Dette må selvfølgelig markeres på Facebook, Fransk Bulldog gruppen, Instagram og her på bloggen! 

Dette året har gått så utrolig fort, jeg husker da jeg våknet til en melding litt over 09:00 den 6. februar i fjor og fikk vite at 3 små hadde sett dagens lys kvelden før! Jeg fikk ikke sove mer den morgenen.... hahah! Denne lille sjasrmøren har forandret livet mitt og meg, han har lært meg masse på godt og vondt om hunder - men det har vært lærerrikt og noe jeg vil alltid ta med meg. Dette er min gutt som jeg ser på som mitt eget kjøtt og blod, han kan irritere meg herifra til evigheten... Men, han er søtest i verden! 

Jeg elsker deg for evig og alltid, min førstefødte sønn (hahahaha høres ut som en bonde fra 100 år tilbake i tid). Men for meg er han det, han er gull verdt og kommer alltid til å bety så mye for meg. 

I kveld har vi kost oss med besøk, og Damon har hatt besøk av rottis kusinen sin - de har kost seg, kranglet og lekt - perfekt hundebursdag!

Love fra mammiiii! Håper pizzaen og ølet smakte ♥

Sisters weekend

Følg bloggen min på facebook HER.

Vi startet helgen med litt godt i glasset før vi dro på Fridays for en hyggelig middag, og videre for å møte noen bekjente for sosialt samvær og drink etterpå - så vi dro på skybaren på Oslo Plaza - amazing! I går ble det frokost/lunsj på Jensen's Bøfhus, shopping og Starbucks før vi hadde skikkelig jentekveld hjemme med lasagne, snacks, Pepsi Max, Spellemannsprisen, Keeping Up With The Kardashians og masse snakking - perfekt

Har hatt en super helg med min kjære Tine ♥ Jeg og Tine ble kjent på jobbturen til New York i høst, og vi ble godt kjent - og har blitt eeeenda bedre kjent i helgen! Så var trist når hun reiste hjem til nord i dag, men håper vi sees veldig snart!

Hvordan har din helg vært?

Pre fall breakie

Følg bloggen min på facebook HER.

God onsdag, jeg har hatt en super start på dagen! Først så dro jeg og redaktøren i VIXEN på "Pre fall" visning, altså visning av noe av kolleksjonene som kommer til høsten. Utrolig kult, og mye fint som kommer - for mye fint for min lommebok... Buu. Men var veldig koselig og fikk hilst på flere mennesker, gøy å møte så mye folk! Håper folk vil huske meg da :- D


 

I dag har jeg jo jobbet etter vi var på Pre fall visningen, men kan også si at denne kvelden blir en bra kveld, skal nemlig på noen festligheter i kveld - som jeg forteller mere om i morgen. Så det blir veldig kult! Men har det travelt, så pusspuss.

Hvordan er din onsdag?

Trine's Wardrobe

Følg bloggen min på facebook HER.


 Ikke reklame

Trine Kjærs skincare-kolleksjon finner du hos YME på Paleet, Oslo

Beklager for fraværet i det siste - men hundekurs, praksis og livet ellers har tatt opp tiden min, men for et kult liv jeg har om dagen! I dag var jeg på pressefrokost i forbindelse med den danske toppbloggeren Trine Kjær sin norges lansering av skincare-kolleksjon hennes, og gjort intervju med henne ♥ Så jeg har fått en uper oppladning til VIXEN Blog Awards i kveld, hva er det jeg ikke skal få være med på? Er helt utrolig at jeg lever livet jeg ønsker å leve nå, håper det varer for evig! 

Så nå blir det å sitte på kontoret, forberede saker og ta livet med ro før jeg skal ordne meg til kveldens begivenheter! Er så nervøs, men gleder meg så mye - så kommer Erik og Ida for å holde meg med selskap og støtte meg senere på kvelden, er nok et par til som gleder seg ♥

Hvordan er din fredag?

Endelig helg!

Da var helgen her igjen, jeg har fullført min første uke hos VIXEN, og jeg kan ikke ha bedt om en bedre start. Denne uken har jeg laget to artikler, så jeg har litt på agendaen på mandag også, og jeg syntes det er deilig! Det er så morsomt, og nå som jeg får kjent litt på hvordan det er å jobbe innenfor yrket! Jeg har fått en super start som sagt, og gleder meg masse til og se hva neste uke har å by på.

 


(Deilig å ha litt tilgodelapper!!!) 

I kveld skal vi bort på middagsbesøk hos et vennepar, det blir nok veldig koselig! Så vi blogges i morgen ♥

Hva er dine planer for kvelden?

First day at VIXEN

Følg bloggen min på facebook HER.Første dagen hos VIXEN, og den gkk helt knirkefritt! På kontoret sitter jeg med flotte damer, det er god stemning og jeg trives allerede! Jeg er dog ekstremt utmattet etter første dagen, hadde glemt hvordan første dag i jobb er. Jobben var ikke akkurat stress, men det blir så mye inntrykk og man går med litt høye skuldre og følger så utrolig mye med. Men jeg vet at dette blir helt supert! Så gleder meg masse til de utfordringene jeg vil få praksisperioden min.

Tror januar blir en fantastisk månede hvor jeg får oppleve masse gøy!


Meatfree monday ble slik! Ble ganske godt, men tandorien var litt annerledes enn det jeg er vandt til - så ble allikevel litt rart! Men sånn er det.

I dag er det første mandagen i år, jeg har min første meatfree monday i år og har vært hos VIXEN for første gang i dag. Mye første gang i dag, det er kult! Nytt år nye muligheter, vet dere. I morgen kommer "Året som gikk - del 1" innlegg, så stay tuned ♥

Hvordan har din mandag vært?

Når man blir liggende...I en og en halv uke har jeg vært mer eller mindre liggende pga. mild influensa(mest sannsynelig), herregud hvor udugelig jeg føler meg! Vært sykemeldt like lenge, så har jo ikke gjort så mye spennende enn å holde på å hoste på meg brist i ribbeinet, sovet dårlig halvparten av syketiden, vært på førjulsmiddag hos morfar med familie(mens jeg holdt på å hoste på meg brist i ribbeinet) og ligget på sofaen! Vært ute med Damon 2 ganger, og svetten bare har silt nedover ryggen på meg - senest i dag. Så er vell ikke helt i slaget enda, men heldigvis mye bedre enn forje lørdag! (Jeg har jo faktisk ENDELIG kunne legge i fra meg vannflasken - har nemlig gått med en imsdalflaske med meg HELE tiden for å ikke hoste meg i hjel og få hosteanfall).

Så dette har vært mitt liv siden sist. Også eksamensstress og annet stress da! Jeg går i mine siste uker hos 7-eleven, det blir veldig vemodig å ikke jobbe sammen med de fine menneskene mere, men skal heldigvis på julebord på mandag(med mindre jeg blir myeee dårligere igjen) med jobben! Så det blir veldig koselig ♥ Ser frem til nye utfordringer i 2016!

Hvordan er formen din?

Santa baby

I går koste vi oss med å ta julekortbilder her hjemme, tror resultatet ble helt OK på tross av at bildene er tatt i vår egen stue med selvutløser... Sånn går det! Gleder meg til å vise dere resultatet like før jul i hvertfall.  I dag skal vi reise til Raufoss for er julegateåning der i kveld, og som tradisjon tro så må jeg jo dit!

Hvilke før-julstradisjoner har du?

Stemning

 

 

Beklager for sen blogging, men vært på skolen i dag og date med Ida ♥ Etter jeg kom hjem har jeg holdt på med å pakke inn noen julegaver til i mens jeg har synget julesanger sammen med spotify! Går så fort til desember og jul, så godt å få noe slikt unnagjort. Jeg gleder meg også veldig til neste torsdag, da er det den årlige julegate åpningen på Raufoss som jeg selvfølgelig skal besøke i år, som i fjor.

Flere som så smått allerede forbereder seg til advent og jul?

Turkey, here we come!

I natt har vi vært plantet på Toten, for mamma og søsteren min skal passe Damon mens vi er på ferie! Så da ble vi likesågodt over for å slippe å kjøre frem og tilbake, for reiser fra Gardermoen i halv to tiden i dag! Dette blir en fantastisk tur og håper jeg får tatt mange fine bilder + at jeg får en liten brunfarge! Kommer til å savne min lille bamsebebis når vi er borte så "lenge", men gjensynsgladen blir stor i neste uke.

Nyt Norge, ser det er spådd møkkavær - så fra solsengen skal jeg tenke på dere som står i støvler, regnjakke og paraply ♥ Alt er i hvertfall klart til turen, tror ikke vi har glemt noe? og jeg har levert tredje semesterets første eksamen i videojounralistikk! Skummelt å ha slikt på youtube, hahhaha :( 

ØNSK OSS GOD TUR! ♥

New year, new appointments

Ikke reklamehttp://www.personligalmanakk.com/NO/

To år tidligere har jeg hatt en personlig almanakk, så måtte nesten ha en i år også! Dette er en liten versjon som er lettere å ta med seg, jeg brukte de to forje ganske lite nettopp pga. at de ble for store! Så håper jeg vil bruke denne flittig. Jeg syntes det var kjekt med et veldig "plain" design i år, tidligere har jeg brukt egene bilder. Jeg er ihvertfall klar for et nytt skoleår, med en ny almanakk! Nytt i år er at man får en rabattkode på 10% innen en viss tid neste år, så da har jeg 10% når jeg skal bestille igjen i juli! 

Har du en personlig almanakk?

Back to school

For de av dere som ikke vet det - jeg studerer bachelor i journalistikk på Norges Kreative Høyskole i Oslo! Jeg har fullført og bestått 1/3 skoleår.


I går begynte skolen igjen, og jeg tror det blir et veldig fint år! Det ser ut til å bli to spennende semester med bla. videojournalistikk og praksis i 2 måneder i en "valgfri" redaksjon. Jeg merker så godt at jeg har valgt den riktige karriere retningen, for jeg kunne virkelig ikke sett for meg å bli noe annet. Jeg gleder meg til å stå på dette året, fokusere på skolen og at den skal komme først. Ved siden av har jeg jobb, trening, venner og familie! Det er tid for alt en dag, men nå er skolen i fokus. Jeg vill ikke sitte om noen år med så mye studielån og ikke få meg noen jobb. 

Min første skoledag var egentlig litt kjedelig, eller kanskje positivt kjedelig fordi alt som ble sagt kunne jeg. Som noen år som blogger og har videoblogget så kan man litt med det å være foran kamera, redigere en video og poste den på youtube + få seere. En annen ting er kvaliteten, videobloggene mine var helt ute og jeg har vell "blokkert" de fra omverdenen og gjort de kun synlige for meg selv. Null flauhet burde jeg vell ha, men jeg har litt stolthet også. Men som sagt, jeg har jo vært ute en vinternatt før på dette området, så tror denne eksamenen skal gå lekende lett!

Har du begynt på skolen igjen, hvordan var det?

Swedish wisitHadde en helt super langhelg med familie i fra Sverige! Mye alkohol, mye mat og mye resturant-spising! Litt fotball, mye kos, film, latter og ikke minst det lille sjarmtrollet vårt Damon. Har kost meg, siste dagen  dems her var det jo helt nydelig vær også, så da ble det Fridays på Aker brygge og kos i sentrum! Håper det ikke blir så lenge til neste gang, men er litt stygt redd for at det blir en stund til :(

 

Hva har du gjort i det siste?

Besøk fra nabolandetFikk nydelige roser av Erik! 


Pizza på Peppes!!


Breakfast for heroes!    -    Hjemmelaget Strawberry daiquiri


Oleary's etter 3 poeng mot Tromsø!!!    -    Outfit på torsdagen     -     Våknet med Damon i dag tidlig ?????

Har vært borte fra bloggen noen dager, det skyldes et hardkjør med 3 dager på jobb i starten av uken også på torsdag så fikk vi besøk fra Sverige! Endelig? Så vi nyter "late" dager med å spise ute, være på fotball, drikke litt øl, slappe av og vise hva Oslo har å by på!

I dag er siste dagen dems her så nå blir det lunsj på Fridays på Aker brygge, ut på Holocaustsenteret på Bygdøy, vise slottet, operaen og kanskje ta oss en tur på 22.juli museet? Så avslutter vi i kveld med en bytur! 

Hva har du gjort i det siste?

It's my birthday!!!


Hadde en helt super bursdagsfeiring i går/natt! Startet dagen med å ha noen besøkende hjemme hos oss før vi skulle på kamp. Gelly shotsene gikk ned på høykant og stemningen var kjempe god! Stemningen etter kamp var noget laber med tanke på at Vålerenga tapte, buuu... Så da bar det hjem for å spise pølser og ta en drink før vi kom oss til sentrum, en time før jeg fylte år. 00:00 kom noen av de flotteste jentene jeg vet om, bort til meg med hver sin shot. Alle rundt meg sang bursdagsangen for meg, det ble fyrt av et bluss utenfor og jeg bare sier dere - det var legendarisk og tragisk at det ikke ble filmet. Det var et så utrolig lykkelig øyeblikk. Det var ihvertfall en flott bytur før det ble en stor slump drama før vi kom oss hjemover. Hva dette dramaet går ut på har ikkenoe å gjøre her på bloggen. Jeg vil be alle tenke på at livet er kort, ta vare på de som tar vare på deg og ønsker deg vel.Dagen i dag har vært flott, men sov bare 3,5 timer i natt så er noget sliten her jeg skriver nå. Humøret er så jævlig nedi bakken, trist at bursdagen min ble litt ødelagt, det påvirker i hvertfall en god del av denne dagen! Men den store gleden var å våkne opp til fine venner i stua her, og så dro vi jo å hentet hjem Damon senere! Damon ble veldig glad da vi kom og han har vært kjemep snill borte på besøk. Ble litt grillings hos barnevakten før det bar hjem for kvelden!

Men nå er jeg endelig 20 år og ekte voksen!!!!!!

Hvordan har helgen din vært?

 

Finally weekend

Har det ganske travelt, men ville si hei! Det der ovenfor er det jeg akkurat har gjort etter 9 timer på jobb, så nå skal vi på Tveita for å hente en pakke, kjøpe middag og levere Damon til barnevaktene sine for helgen! Blir kjempe fælt å være uten han i hele helgen, spesielt i dag, men kanskje litt taknemlig for å slippe ut 09:00 på søndag fordi han må tisse, haha. 

Nå er jeg ihvertfall veldig klar for morgendagen med vors, fotball og en skikkelig bytur(er jo ikke hver dag man fyller 20 år)! Men nå må vi snart komme oss av gårde så vi får shinet litt her i kveld! Lots of love♥

Hva er dine planer for helgen?

Birthdayparty with family


I går feiret jeg den ene familiebursdagen for denne sommeren, den ble veldig vellykket! Fikk masse skryt fordi jeg hadde gjort mye selv som å lage hjemmelagede svineburgere, hjemmelaget potetsalat, skoleboller, bløtkake(utenom sukkebrødet), baket sjokoladekake og brownies! Stolt av alt jeg klarte på bare to dager, men det gikk ihvertfall og tror ingen gikk sultne i går. Fikk en del penger som kommer godt med når jeg skal tatovere meg 15.august♥  (har btw. ikke bursdag før søndag)

Hvordan har din helg vært?

Busy weekend

Endelig fredag og helg! Eller jeg jobber i morgen da, men er bare 6 timer så klager ikke akkurat. Har vært en veldig avsplappende dag før vi måtte dra å handle.....


(handlet bare bittelitt)

... for på søndag kommer en del av familien for å feire at jeg snart fyller 20! Skal feire med litt til familie i august også da siden vi har litt liten leilighet for såå mange, og vi orker ikke å være avhengige av været, så da måtte vi bare dele det opp. Men koselig å ha to slike dager da, i tillegg så skal jeg jo feire skikkelig med masse venner og fotball neste helg siden jeg fyller år neste søndag.

Dette blir ihvertfall en travel helg med baking, matlaging, jobbing, trening og alt før besøket kommer 15:00 på søndag! På kvelden kommer Ingvild siden på mandag er det fotballkamp! Skal prøve å få blogget i mellom slagene uansett♥

Hva er dine planer for helgen?

22.juli - Light up the night

(Selvfølgelig midlertidig plassering på lyslenken)

Er ingen steder i verden jeg er så glad i som hjemme♥ Tenk å ha en så fantastisk utsikt på kveldene?! Får sydenfølelse hver gang når solen går ned nå på sommeren.

Hatt et lite fravær, vært litt sliten pga. jobb, besøk og trening! I dag har jeg hatt fri, så i dag sov jeg lenge før jeg og Erik dro til byen og tok "frokosten" på Fridays! Og nå har vi hatt besøk av noen kompisser av Erik i noen timer, så koselig da!


 

I dag er forøvrig en veldig trist og lite munter dag. I dag er det 4 år siden en mann drepte 77 mennesker men rystet et helt land, eller en hel verden. Ikke minst tok mannen i fra utrolig mange mennesker et familiemedlem, en venn eller en kjæreste i døden eller i psykiske lidelser i etterkant. Jeg tenker på alle i dag som fikk sommeren sin satt på vent i 2011. De som satt å ventet på lyd fra sine barn på utøya eller familiemedlemmer i regjeringskvartalet. Det som skjedde kan ikke beskrives med ord. Men sammen er vi sterke, og størst av alt er jo kjærligheten.

I dag når vi var i sentrum så la vi ned to roser ved regjeringskvartalet, den er til dere alle som døde, til dere alle som er igjen.

Hvordan har din dag vært?

Summernights

(Tok kun bilder med mobil og et gammelt gopro kamera, så derfor er kvaliteten ikke på topp! Men har fått filmet litt da, så blir spennende å legge ut på slutten av sommeren)

I går reiste vi til Toten for å få besøkt litt familie, vi var først på dessert-lunsj hos min morfar, der fikk Damon hilse på to andre hunder som de har - for å si det slik, yngstemann endte opp med å være den tøffeste av dem! Så dro vi videre til onkelen og tanten min på grilling, øl og familiekos! Så der har vi vært til i dag, i dag fikk vi deilig frokost etter å ha sovet ganske lenge! Altså veldig koselig å være borte på besøk. Damon har fått masse oppmerksomhet og mosjon i hvertfall, han sover nok veldig godt i kveld vil jeg tro!

Hva har du gjort siden sist?

Hvaler og Akershus festning


Fra søndag til tirsdag så var vi på en mini ferie! Utrolig koselig å se noe av familien i Ålesund igjen og de kjære vi har her på østlandet! Damon har vært en DRØM! HAr også fått filmet noe av lek med Damon så blir gøy å samle opp til en video på slutten av sommeren. Vi har ikke hatt det beste vært men godt selskap, god mat, musikk og latter har vært minst like bra som om sola skinte.


 


I går kom mamma, morrmor, onkel og tante + søskenbarnet mitt innover til Oslo, så da reiste vi alle til Akershus festning for å kikke - faktisk bare vært utenfor der før så var spennende å få sett det innvendig. Jeg er jo over gjennomsnittet opptatt av andre verdenskrig så er jo et lite must å ha vært der selvom det ikke var et sentralt sted under krigen utenom noen hendelser. Lunsj/middag på Aker brygge på Fridays var jo fantastisk, selv om det plutselig kom et helt vilt skybrudd.


I dag har jeg vært på jobb, laget deilig middag, tatt bilder av noen nye ting og nå koser vi oss i stuen! God kveld♥

Hva har du gjort i det siste? / Hva syntes du om bildene?

Breakfast for heroes
Nå vet jeg at det er lenge siden sist, men jobbing og har vært på Toten har tatt overhånd! Og i natt så tok pollen overhånd på meg så jeg har vonde øyne og tett nese - hurra. Men startet dagen med en deilig frokost, men det ble litt mye så det ble ikke spist opp... Nå kaster vi oss rundt og pakker siden vi skal være på Hvaler til onsdag, skal på jobb på tirsdag da så må tilbake til Oslo en tur da.@

Fredag-lørdag(i går) så var vi hjemme hos mamma en tur for å grille med venninnen min og hennes mor, var så koselig og god mat! (Jeg elsker jo grillmat). Så var vi ute en tur på Gjøvik, gøy å se igjen så mange kjente, ikke like gøy å stå opp 08:40 i går fordi vi måtte på toget inn til Oslo siden jeg skulle på jobb til 13:00. Gikk veldig bra på jobb og dagen gikk fort egentlig.

Alt i alt har helgen vært super hittils og blir kjempe bra i kveld og se familien vår igjen, kose oss på Hvaler noen dager og ta livet med ro!

Hva er dine planer for dagen?

Protein pancakes

Gråmandag kalles dette, grått vær og man merker at tordenværet nærmer seg(til min storefortvilelse). Så nå har jeg akkurat nytet en deilig frokost med gamle episoder av Hotel Cæsar. Er jo meatfree monday! I dag er planene å få handlet litt, ryddet inn klær og vaske badet + gulvene etterfulgt av trening! Helt ok mandag, og i morgen er det jobb igjen. Hurra.

Hvordan blir din mandag?

When the sun goes down


Solnedganger er vakre, jeg syntes spesielt at den her hjemme fra balkongen er helt nydelig. Jeg får skikkelig sydenfølelse av å bo i blokk med en slik utsikt over solnedgangen på sommeren. Jeg stortrives. Tenk at vi allerede har bodd her et år, det har gått så fort. Jeg har fått meg hund sammen med verdens flotteste gutt. Vi har grått, ledd, kranglet, vist kjærlighet og hatt det helt strålende her hittil. Jeg gleder meg til jeg blir skikkelig voksen og kan sitte i en annen leilighet eller et hus og snakke om alle de fine stundene vi hadde på Haugerud! 


 

Nå har solen gått ned, men det er enda en deilig temperatur ute. Desverre så er det spådd dårlig vær i morgen, men da er jeg fit for fight for å trene skikkelig og rydde her hjemme. Må virkelig ta meg sammen og slutte å være så rotete og også trene skikkelig. Men ha en fin natt alle sammen, drøm søte drømmer så dere våkner med et stort smil om munnen i morgen - klar til å omfavne en ny dag og ny uke med nye muligheter.

God natt!

Solskinnsdag

For en nydelig dag for å nyte fine Oslo! I dag dro vi til Lutvann veldig tidlig på formiddagen i dag, flinke Damon på bare 5 måneder gikk frem og tilbake fra busstoppet helt selv! Damon  har også badet for første gang i dag. Det ble en ikke så lang tur da desverre, fordi det blåste så kaldt og veslegutten var litt rampete. Så nå har jeg bare slappet av hjemme med en Iste-drink i solen på balkongen, vært helt ndelig. Litt farge har jeg fått - både brun og rød! Typisk meg. 

Vi nøt også en deilig grilltallerken ala Haugerud i kveld, var så godt! Og jeg som elsker grillmat.... Må nyte sommeren på denne måten! I tillegg så mtte vi jo feire at jeg og Erik har bodd sammen i 1 år i dag! Takk for at du holder ut, kjære. Nå koser vi oss i stuen før vi skal legge oss, jobb 11-19:00 i morgen! Blir kjipt å dra på jobb når det er spådd så nydelig vær.

Hvordan har din solskinnsdag vært?

Morgenøkt
God dag alle sammen, nydelig vær sant? Her i Oslo er det STRÅLENDE! I dag skal jeg, Damon og en venninne som heter Julie Sofie reise til et vann ikke så lang unna her vi bor for å sole oss og nyte det fine været! Tror ikke Damon er så keen på å bli taan, så noen turer i vannet og løperunder blir nok fantastisk for han. Med hund og meg selv så blir det jo en del utstyr for å beskytte seg i solen da, men håper og tror det blir en fin tur.


 

I går var jeg og venninnen min på shoppingrunde med lunsj på Fridays! Fikk hjem en skatt fra Bik Bok, så viser den senere en gang. Etter shopping og lunsj, dro vi til henne og kjæresten på grilling! Utrolig koselig, og så deilig at det er fint vær når jeg har fri så jeg får nytet litt av sommerferien jeg også.

Nå må jeg løpe mat og litt sminke kaller før vi må pakke sammen noen ting og møte veninnen min! Ha en super dag.

Hva er dine planer for dagen?

Fridays on saturday

Var en helt nydelig dag i går, da mamma kom til oss så satt vi i flere timer på balkongen å snakket, nøt noe kaldt i glasset og satt i ettermiddagssolen! Nydelig var det, rett og slett. Så når kvelden kom så tok vi turen ned til Aker Brygge for å spise på Fridays, ble desverre innebord. God mat og godt selskap før det ble noen kalde på en pub før vi fulgte mamma til toget. Kvelden vår endteganske sent etter noen kalde til og en god slump med latter og moro! Hatt en super lørdag ihvertfall!

Nå skal jeg resie for å møte ei venninne før vi skal på Vålerenga kamp, så passer godt å ta seg en tur til Vålerenga også! En vakker dag så SKAL jeg bo der.

Hvordan var din lørdag?

It's friday!
//Bilder fra i går


Beklager for null blogging i går, men var helt utmattet av pollenallergi. Er helt forferdelig nå om dagen, har et opphovnet og rødt øye pga. pollen... så hurra! Er det ikke forkjølelse så er det pollenen som tar over mine fri dager. Men i dag så er det jobb i åtte time, 11-19, så er det fri resten av helgen(sikkert mandagen også). I dag er planen å hente en pakke fra nelly etter jobb, lage svinekjøttburgere og rydde... Hurra for fredag! Men i morgen så skal vi ut og spise og på søndag er det endelig fotball igjen!

Hva er dine planer for helgen?

Balcony dinner

I går spiste vi middag for første gang på balkongen! Utrolig hyggelig og svalt sted å spise når temperaturen er god! Gleder meg til måltider der fremover med venner og familien.


Både i går og i dag har jeg jobbet fra 11:00-19:00 så blir litt dårlig oppdatering da, for dusjing og middag er på agendaen når jeg er hjemme igjen! Så nå sitter jeg nydusjet og i morgenkåpe mens jeg venter på at vannet til risen blir varmt! I morgen har jeg endelig en dag fri igjen, det blir deilig å sove lenge med den lille firbente sjarmøren vår. Btw. har en del smerter i kjeven på den ene siden pga. en halvutvokst visdomsjeksel, noen som vet om det er tegn på at den bør trekkes? Er så grusomt vondt...

Hva gjør du i kveld?

 

Monday

Denne mandagen har egentlig vært litt rar - morgenen startet med fantastisk sol og blå himmel, så kom det sprutregn og tordenvær før det ble fint og friskt igjen med enda mere sol. Nå i skrivende stund er det grått og regner igjen. HURRA FOR NORSK SOMMER. Dette er jo slik vi kjenner den best, men når vi har hatt to super-sommere på rad så kunne vi vel nesten ha regnet med det. Heldigvis så skal jo vi til Tyrkia i september da.

I dag er planene å få vasket klær, sortert klær, trene og nyte den siste dagen jeg har "fri". I morgen er det back to work, håper på mange kunder i sommer!

Hva skal du bruke denne mandagen til?

Lovely daysHar hatt noen flotte dager med fri, Damon og meg tid - love it! Nyter slike dager til det fulle, selv om jeg elsker når vi alle tre er sammen. Er mye styr med eksamen og sånt nå så har vært i litt andre tanker de siste dagene, syntes dette temaet er ganske vanskelig da nyhetsjournalistikk ikke er helt favoritten min - men gjør så godt jeg kan og håper jeg får alt klart til eksamen som jeg må ha klart! Blir ihvertfall utrolig deilig med sommerferie og få levert siste eksamen 15.juni!

Fikk forresten en kommentar her om at jeg spiser egg men er dyreverner så derfor er jeg hykler - vil da informere om at selv om jeg engasjerer meg for dyrevern så er jeg desverre ikke vegetarianer - men jeg har redusert kjøttforbruket(ikke at det ser sånn ut ovenfor) og jeg spiser svært sjeldent kylling(og aldri gåselever, lam/sau, fisk). Så gjerne kall meg hykler for at jeg spiser egg, men jeg spiser faktisk kjøtt og...

Hva har du gjort hittil denne uken?

Hurra, hurra, hurra!En super start på dagen, våknet før salutten gikk av før jeg og Damon stilte oss i vinduet for å vise bebisen korpsmusikk! Vi har vært å sett barnetog, drikket liksom-champange(Martini asti) og spist is! Håper resten av  dagen blir like super, vet at det er nok en god del totninger som ønsker å hilse på Damon i dag så håper på å treffe mange kjente i dag♥ 

Gratulerer med dagen alle sammen, håper alle får en super dag og spiser masse is! HURRA, HURRA, HURRA!

Hvordan feirer du 17.mai?

Beautiful morningI dag har jeg nytet en deilig forkost, igjen(blitt skikkelig flink på det nå)! Solen har skinnet, Damon har vært eksemplarisk og jeg har vært klar for å gripe dagen! For øyeblikket sitter jeg på skolen, deilig med bare korte dager. Så håper jeg får gjort noe produktivt i dette temaet da jeg har ligget på latsiden 1 uke med skrivesperre og null kreativitet. 

Hvordan har din morgen vært?

3 done, 1 more to go

3 eksamener er fullført, 1 igjen! Hurra. Har sittet på skolen i dag i rundt 9 timer for å gjøre ferdig eksamenen min som jeg har vært litt treig med, er veldig fornøyd med resultatet egentlig! Men man vet aldri, typisk at jeg tror det går sååå bra så gjør det egentlig ikke det... Skal ikke ta sorgene på forskudd ihvertfall.

Ellers så har jeg vært litt sliten i dag etter fotball og alkohol i går, i tillegg så snublet jeg og har slått kneet og håndflaten min - sån går det når man er fryktelig desperat etter å finne et toalett.... Huff.

Hvordan har din blåmandag vært?

Eksamensstress

Innlegg som egentlig skulle ut i går kveld....

- Timeout -

Jeg har vært litt treig med denne eksamenen... men fredag, lørdag og mandag blir det fult fokus før innlevering på tirsdag! Søndag så er det Lillestrøm - Vålerenga etter varetelling på jobben, så jeg har fokus et helt annet sted den dagen. Deilig at pakken fra junkyard har annkommet og pakken fra proteinfabrikken kommer i morgen - gleder meg så♥


I dag skal Damon være hjemme med "barnevakt" for første gang da både jeg og min kjære MÅ på jobb, så takk og lov for gode venner! Tenker at det kommer til å gå kjempe bra, og at vennen vår får brynet seg på en rampegutt! Hihi, ha en super dag♥

Flere som stresser med eksamen for tiden? 

Deilige sommerdager!

Deilige sommerdager her i Oslo, derfor har jeg hatt et lite fravær på bloggen - i tillegg til jobb, skole og bissevovven da! Både mandag og i går så grillet vi, helt fantastisk deilig å endelig spise grillmat igjen! Håper det blir mye slik utover frem mot sommeren♥ Var ihvertfall kjempe koselig i går for da var Ida og en venn av min kjære på middagsbesøk, så det var veldig hyggelig! Har desverre ikke fått solt meg noe de siste dagene da, av 3 grunner 1. Vi har ikkenoe sted her hjemme å sole oss 2. Jeg har en valp som ikke er like keen på ligge rolig, med mindre hans sover 3. Jeg tatoverte meg for litt over en måned siden bare, så orker ikke å sole den helt enda

I dag er jeg barnevakt, så er hjemme i hele dag med favorittvofsen min! Americas next top model ruller på skjermen, snart er det tid for middag på begge oss(takk og lov at jeg ikke skal spise det samme som han, hehe) - men først en deilig dusj! Min lille er ikke så fan av dusjen enda, så han får nok løpe rundt i leiligheten i mens (spennende info, jeg vet).

Hvordan har du nytet det flotte været de siste dagene?