hits

Sisters weekend

Følg bloggen min på facebook HER.

Vi startet helgen med litt godt i glasset før vi dro på Fridays for en hyggelig middag, og videre for å møte noen bekjente for sosialt samvær og drink etterpå - så vi dro på skybaren på Oslo Plaza - amazing! I går ble det frokost/lunsj på Jensen's Bøfhus, shopping og Starbucks før vi hadde skikkelig jentekveld hjemme med lasagne, snacks, Pepsi Max, Spellemannsprisen, Keeping Up With The Kardashians og masse snakking - perfekt

Har hatt en super helg med min kjære Tine ♥ Jeg og Tine ble kjent på jobbturen til New York i høst, og vi ble godt kjent - og har blitt eeeenda bedre kjent i helgen! Så var trist når hun reiste hjem til nord i dag, men håper vi sees veldig snart!

Hvordan har din helg vært?

Pre fall breakie

Følg bloggen min på facebook HER.

God onsdag, jeg har hatt en super start på dagen! Først så dro jeg og redaktøren i VIXEN på "Pre fall" visning, altså visning av noe av kolleksjonene som kommer til høsten. Utrolig kult, og mye fint som kommer - for mye fint for min lommebok... Buu. Men var veldig koselig og fikk hilst på flere mennesker, gøy å møte så mye folk! Håper folk vil huske meg da :- D


 

I dag har jeg jo jobbet etter vi var på Pre fall visningen, men kan også si at denne kvelden blir en bra kveld, skal nemlig på noen festligheter i kveld - som jeg forteller mere om i morgen. Så det blir veldig kult! Men har det travelt, så pusspuss.

Hvordan er din onsdag?

Har du blod på hendene?

Følg bloggen min på facebook HER.

Hvert år fra september til mars blir delfiner torturert i en liten bukt i Japan. Dette er fordi at det enda finnes en bransje, en bransje så grusom og så kaldblodig at jeg får helt frysninger av å tenke på det. En bransje som utnytter smarte, vakre skapninger som er ment til å svømme mange tusen mil om dagen - men i stedet for må sirkulere rundt seg selv i et basseng, og gjøre triks for å få mat. Dette er noe mange vet, og noe mange opplever ved å reise til f.eks USA eller Spania for å se disse type showene. Men det mange ikke vet, er hva de egentlig betaler for. Betaler de virkelig for maten og rent vann for delfinen? Eller betaler de EGENTLIG for at delfinariumet skal kunne kjøpe seg en ny fange? En fange som får se familien sin revet bort foran øynene sine, brutalt slaktet - i blant annet Taiji i Japan. Betaler du for et slikt show, ja da har du blod på hendene.

Jeg vet bare at denne grusomheten må ta slutt en dag, en dag i løpet av mitt liv - jeg vil aldri kunne hvile i fred før jeg vet at disse vakre skapningene får leve i fred. Delfiner og spekkhoggere hører ikke til i et basseng et menneske svømmer over på under et minutt - det sier seg selv.
  

Anbefaler deg til å ta tid for å se filmene over i løpet av helgen, ta til deg kunnskapen som trengs for at du skal forstå hvilken ondskap dette er. Tenk at Richard O'Barry som bygde opp delfinindustrien har brukt alle pengene han har, og har tjent, på å rive den ned igjen - sier ikke det litt?

Jeg var i Bulgaria for en del år siden, vi var på delfinshow. Det er så grusomt, jeg visste ikke bedre da. Men det vet jeg nå(eller for flere år siden), nok til å finne ut at delfinariumet jeg besøkte da er jævlig, møkkete og har hatt avmagrede delfiner. Om jeg kan tilgi meg selv for å betalt billetter til et slikt show? Nei. Men jeg skal gjøre alt jeg kan for å gjøre det godt igjen for noen. 

Når jeg har fullført bacheloren så er planen å reise ned til Japan og dekke det som skjer der, jeg har hatt planer om dette så lenge - og føler det er et kall jeg har her i livet. Jeg må gi denne saken øyne, Norge er for stille i denne saken - vi er jo et hvalfangst land? Jeg mener man må stikke hull på en av di store tragediene og aktørene for å kanskje få en slutt på dette, worldwide. Skal vi få en slutt på dette må media være med å hjelpe til, og det er her jeg føler at kallet mitt kommer inn i bildet. Dette vil bli en av de viktigste tingene jeg vil gjøre i livet, kanskje den vanskeligste og den mest grusomme. Men det skal gjøres.

 

 

Det er så enkelt som å bare ikke kjøpe en billett, uten seere har denne industrien ingen fremtid. Du bestemmer delfinenes fremtid, hjelp de andre rundt deg til å ta et valg også.

Kan du leve med å ha blod på hendene? 


 

Hvis du lurer på noe om dette eller andre ting, så send meg gjerne en melding på facebook hereller i kommentarfeltet.

43 spørsmål

Spørsmål lånt fra Andrea Badendyck.

1. Hva har du på deg? En grå La Lakers crewshirt og svart Bik Bok bukse!2. Har du noen gang vært forelsket? Jeg har vært forelsket, og ER forelsket! Forelsket i verdens beste kjæreste, venn, samboer og hundepappa - Erik ♥

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Egentlig ikke, det har føltes som det der og da kanskje - men så har det vist seg at det bare var befriende, digg og ikke noe å være lei seg over! Sånn er det når man ikke hadde møtte den rette, og har nok respekt for seg selv til å forstå at det ikke er en selv det er noe galt med :- )

4. Hvor høy er du? 163 cm.

5. Hva var det siste du spiste? Baguetter!

6. Hva var det siste du drakk? Pepsi Max

7. Er det noen du savner? Tine ♥♥♥♥♥♥ 

8. Svart eller hvit? Egentlig hvit - elsker hvite vegger og møbler, elsker hvite klær - til min store misnøye ettersom jeg er en sølekopp så fort jeg får på meg lyse farger og ikke minst så elsker jeg hvite tepper og lignende! 

9. Favoritt tv-show? Keeping Up With The Kardashians - uten tvil! Men veldig glad i Grey's Anatomy, The Originals og The Vampire Diaries også!

10. Favoritt band? One Direction

11. Har du piercing? Ja, jeg har piercing i tungen og navlen i tillegg til 12mm utvidinger i begge ørene.

12. Hva er din favorittsang? Den var vanskelig! Har egentlig ingen anelse, er så mange bra sanger ute nå!

13. Hvor gammel er du? Halvveis til 40! 14. Stjernetegn? Lionheart

15. Hva ser du etter i en livspartner? Jeg ser etter en som takler meg på de dagene jeg er kan være en kjip kjerring, hvis ikke så fortjener han meg ikke de dagene jeg er best i verden - fordi livet er ikke en regnbue hver dag. Jeg ser etter en som elsker meg for den jeg er, med kanskje 5 kg for mye - og om jeg går ned 5 kg. Det er også viktig at vedkommende støtter meg og er her for meg, veldig viktig at han er konstruktiv og forteller meg når jeg gjør noe feil - men det skal komme fra hjertet og fordi han bryr seg. Han må være glad i dyr og respektere mitt syn på dyrevelferd - og gjerne dele det, for jeg kunne aldri levd med en som går i pels for eksempel. Dette er jeg så heldig å har i min kjære ♥

16. Favoritt quote? Mhhm Snitches get stiches? neida. Vet ikke

17. Favoritt skuespiller? Ian Somerhalder, han er så fantastisk dyktig i Vampire Diaries i tillegg til å være et utrolig bra menneske.

18. Favorittfarge? Grå, hahha! 

19. Høy eller lav musikk? Egentlig en mellomting, syntes det er deilig å sitte med lav musikk når jeg holder på med ting på macen - mens gjerne litt høyere om jeg sminker meg eller er i mood for det!

20. Hvor drar du når du er trist? Dusjen, da får man være i fred med tankene sine og la det "prelle" av.

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? Sjeldent noe mer en 10-15 min, kortere om jeg dropper å vaske håret!

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Huff litt for lang tid, jeg er alltid så trøtt så blir sittende i min egen verden i mellom slagene (jeg sitter å sminker meg, i senga eller sofaen), alt går så treigt på morgenen!

23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp? Nei, fikk et pent fik på kinnet på barneskolen men det er kanskje det nærmeste slosskamp jeg har vært i.

24. Turn on? Velkledd, høflig og fantastisk.

25. Turn off? Gutter som går i UGGs, Canada Goose jakker med en halv boks vox for å holde håret bakover - spyr av tanken.

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Redselen for å miste Damon! 27. Når sa du at du var glad i noen sist? I dag, forteller Erik og Damon hele tiden hvor høyt jeg elsker og verdsetter dem! 

28. Hvilken bok var den siste du leste? Harry Potter

29. Hvilken bok leser du nå? En annen Harry Potter bok, hahah

30. Hvilken tv-serie så du sist? Hotel Cæsar

31. Hvem snakket du med sist? Erik!

32. Favorittmat? Biff, dessverre

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? LA, Miami, London, New York(igjen)

34. Hvor var du sist på reise? New York i oktober - utrolig hvor fort det har gått siden da!

35. Har du et crush? Always, have my guys ♥

36. Når kysset du noen sist? I dag!

37. Når ble du sist fornærmet? Rundt en uke siden kanskje?

38. Hva er favoritt godteriet ditt? Maarud popcorn - ferdig poppet! 

39. Spiller du instrumenter? Blokkfløyte, neida! hhaha

40. Hva er favoritt smykket ditt? Tunellene i ørene!

41. Hvilken sport gjorde du sist? Jeg har jo prøvd å begynt å trene ordentlig igjen, men sist var mandag på treningssenter! Ellers så går jeg jo ut med Damon stort sett hver dag da

42. Når var du med noen sist? Er så heldig å være omgitt av to stk. stort sett hele tiden! Men er også hjemme hos mamma, så søsteren min og mamma!

43. Har du en frykt? Flere... Maur, herregud jeg er såååå livredd for maur! Jeg er også grusomt redd for å miste Damon, er så grusomt for er så redd for det - vet det er no som ikke kan kontrolleres, men er bare så redd. Jeg er også kjempe redd for å ende opp alene, jeg trives best med kjæreste - trives best med Erik! Jeg er heller ikke glad å bade i hav, i Tyrkia dro vi på en strand med småfisk i vannet, holdt på å få mitt første angstanfall ever ute i vannet når jeg kjente fiskene "nibbe" meg på bena, værste jeg har vært med på!


 


Interessant? 

Brilleslange

Følg bloggen min på facebook HER.// Bilder lånt fra smartbuyglasses

 

CÉLINE CL 41348


Jeg var nylig på linsekontroll hos Synsam fordi jeg bruker nemlig linser, men pga. belastning på øynene så har jeg blitt anbefalt å ha briller ved siden av til dager hvor øynene skal få hvile - men er allikevel ikke anbefalt å gå uten noe pga. synet mitt... Da måtte jeg selvfølgelig finne frem til noe eksklusivt, så da har jeg kommet over de på bildet fra Céline, de er rett og slett kjempe kule! Altså jeg er egentlig ikke noe fan av briller, men siden jeg "må" så måtte jeg bare prøve å finne noen jeg kan leve med - ellers hadde jeg droppet det. 

Hva tenker du om disse brillene? / Noen med erfaringer med "Smartbuyglasses"?

Tulips 
// foto_privat

Alltid deilig å friske opp hjemmet med litt blomster, og tulipaner er definitivt en av favoritt blomstene mine! Det er å lov å tenke på seg selv å rett og slett kjøpe blomster, spesielt på en fredag når det er trist vær ute (kjøpte de i går, men er like aktuelt i dag og!) ♥  

Hva kjøper du når du skal unne deg selv noe?

My friday morning; Bik Bok SS16

Følg bloggen min på facebook HER.


 

I dag startet jobb-dagen min på This Is Pr, i går hadde de pressefrokost i forbindelse med Bik Bok SS16 kolleksjonen - men vi tok turen i dag, er utrolig mye fint som kommer til våren/sommeren! Noe har allerede kommet ut, og mer kommer. Når man så alle de fine og deilige klærne så må jeg nok innrømme at jeg lengtet ekstremt etter varmen. Vi fikk også velge ut et plagg som vi får, og jeg valgte den grå/blå trench coaten som allerede er i butikk - og den er NYDELIG! Den blir fantastisk å bruke til våren, viser når den kommer. 

Igjen så får jeg være med på så mye gøy i denne jobben, jeg merker hvor mye jeg ønsker å jobbe med dette - og hvor lite jeg lengter etter skolen nå! Nå er det fredag og snart helg, men jeg er på kontoret og jobber så ville bare skrive noen kjappe ord til dere. Jeg er virkelig heldig som har en så fin arbeidsplass, snart er det bare 1 måned igjen... Buuu. Igjen så beklager jeg fraværet mitt, det har skjedd litt div denne uken som har tatt meg litt vekk fra bloggingen - men skal begynne å planlegge bloggingen mye mer fremover, all skriveerfaring er viktig erfaring! Så er det jo veldig gøy i tillegg. Skal forberede innlegg i helgen så det ikke blir veldig hektisk til uken, for har jo jobb, trening og en del som skjer da (riksmøte med 7-Eleven, det blir kult! Jeg får også besøk fra Mo i Rana, Kardashian søsteren jeg aldri fikk!)

GOD HELG, NÅR HELGEN KOMMER!

VIXEN Blog Awards 2015

Følg bloggen min på facebook HER.FOR Å SE HVEM SOM VANT, TRYKK HER. FOR Å SE BILDER FRA KVELDEN, TRYKK HER.

For en super kveld i går! Hadde det veldig gøy, men kvelden gikk så ekstremt fort - men ikke så rart etter alle inntrykkene! Var veldig mange hyggelige mennesker der, og tror de aller fleste koste seg og hadde en fin kveld - selv om ikke alle vinner selvfølgelig. For meg var det en veldig kul fredag når jeg fikk intervjue en av Norges største blogger OG en av Danmarks største blogger, var en super dag på jobb rett og slett. Kvelden avsluttet vi på Baroque, utrolig kult og var veldig god stemning. Håper jeg får bli med neste år også ♥

Trine's Wardrobe

Følg bloggen min på facebook HER.


 Ikke reklame

Trine Kjærs skincare-kolleksjon finner du hos YME på Paleet, Oslo

Beklager for fraværet i det siste - men hundekurs, praksis og livet ellers har tatt opp tiden min, men for et kult liv jeg har om dagen! I dag var jeg på pressefrokost i forbindelse med den danske toppbloggeren Trine Kjær sin norges lansering av skincare-kolleksjon hennes, og gjort intervju med henne ♥ Så jeg har fått en uper oppladning til VIXEN Blog Awards i kveld, hva er det jeg ikke skal få være med på? Er helt utrolig at jeg lever livet jeg ønsker å leve nå, håper det varer for evig! 

Så nå blir det å sitte på kontoret, forberede saker og ta livet med ro før jeg skal ordne meg til kveldens begivenheter! Er så nervøs, men gleder meg så mye - så kommer Erik og Ida for å holde meg med selskap og støtte meg senere på kvelden, er nok et par til som gleder seg ♥

Hvordan er din fredag?

First workout this year

Følg bloggen min på facebook HER.


 

 

OG DET FØLES DEILIG!

Nå er jeg trøtt, god natt. (hahaha)

Endelig helg!

Da var helgen her igjen, jeg har fullført min første uke hos VIXEN, og jeg kan ikke ha bedt om en bedre start. Denne uken har jeg laget to artikler, så jeg har litt på agendaen på mandag også, og jeg syntes det er deilig! Det er så morsomt, og nå som jeg får kjent litt på hvordan det er å jobbe innenfor yrket! Jeg har fått en super start som sagt, og gleder meg masse til og se hva neste uke har å by på.

 


(Deilig å ha litt tilgodelapper!!!) 

I kveld skal vi bort på middagsbesøk hos et vennepar, det blir nok veldig koselig! Så vi blogges i morgen ♥

Hva er dine planer for kvelden?

Min første publiserte sak hos VIXEN

Følg bloggen min på facebook HER.


 
I går publiserte jeg min første sak hos VIXEN, utrolig gøy! Jeg fikk selvfølgelig litt hjelp med saken, oppsett osv. Men utrolig kult å ha min første publiserte sak med min byline hos en redaksjon, absolutt en milepæl i livet - eller i karrieren min.


(Screenshot av VIXEN.no)

Ellers så lever jeg ut de kalde dagene her i Oslo, kveldens hundetrening i sentrum ble avlyst - ikke så rart akkurat. Så nå har vi en halvgal valp med ADHD inne, siden han har sovet i hele dag! Egentlig litt deilig, for har hatt fult program denne uken, og har det for det meste resten av uken også. Så nå blir det å slappe av litt med guttene mine før jeg legger hodet på puten i kveld, starter litt tidligere i morgen enn jeg har gjort ellers! 

Hva syntes du om saken min?

Året som gikk - Del 1

Følg bloggen min på facebook HER.


 

2015 - Del 1

Beklager at dette innlegget kom en dag på overtid, men var helt ferdig i går pga. hundetrening ute i kulden, lite søvn og praksis! Sånn er det...

Første halvdel av 2015 var fantastisk. Jeg har opplevd å reise på tur med min "nye" familie, til Spania - for første gang. Det var en fantastisk tur som har gitt oss mange flotte minner. Vi fikk endelig pusset opp kjøkkenet - etter litt om og men, og det var så fantastisk deilig! Det er kjipt å bo i en relativt moderne leilighet med et kjøkken som henger igjen på 60-tallet. Vi fikk oss en valp som ga oss mye glede og lærdom, vi elsker han av hele våre hjerter. Vi fikk oppleve vår første 17.mai med Damon og gjort masse annet gøy!


JanuarVi startet det nye året oppe i Ålesund hos Erik sin familie, det var en super nyttårsfeiring som jeg vil alltid huske! Vi hadde også et par supre dager i etterkant, selv om jeg ble veldig forkjølet og satt med feber egentlig siden vi kom opp til Ålesund på morgenen nyttårsaften. Alt toppet seg når flyet ble forsinket rundt 3 timer, hurra!


Bilde 1: Jeg ble invitert av jobben for å spille inn film som skulle spilles av på riksmøtet til 7-Eleven   /   Bilde 2: Etter nyttårs personalmøte/sosial sammenkomst fikk jeg Spend On gavekort fra jobben på 500,- for å være en solstråle og score fult på mystery shopper - så da unnet jeg meg nytt treningstøy.


Spania!!!!! I slutten av måneden så var vi i Spania med noe av familien til Erik, som var julegaven vår i fjor! Det var en fantastisk fin tur som har gitt oss fine minner, hadde det ikke vært for denne turen hadde vi faktisk kanskje ikke hatt Damon den dag i dag; fordi stesøsteren til Erik kjente oppdretteren til Damon fra før av, så hun ringte å spurte om de skulle ha Fransk Bulldog kull nærmere sommeren (for vi hadde snakket om at vi ønsket oss hund nærmere sommeren), da fikk hun beskjed om at de skulle ha to kull uken etter, så vi bare skulle ta kontakt med de når vi kom hjem. Så slik gikk det til at vi i dag sitter med en rakkerunge på snart 11 mnd.


Februar
Kvelden torsdag 5.februar kom den skjønneste skapningen til verden, rundt 09:15 dagen etter ble jeg vekt av den fineste meldingen i verden om at 3 velskapte buller var født og at en liten gutt ventet på oss! For å si det slik, det ble ikke noe mere søvn den dagen.


Fastelavens - men den var ikke så vanskelig å gjette?


Humøret var på topp - ventet jo på den firbeinte!


Vi holdt på å gro grå hår av det elendige kjøkken-planlegger programmet til IKEA, noe så treigt!!!!! Men vi kom frem til noe til slutt da, vi er veldig fornøyde med resultatet - selv om det er igjen noe småpirk.


Ventetiden var jævlig lang...... Men den som venter på noe godt venter vell ikke forgjeves?


Bilde 1: Brukte myyyyye tid på Keeping Up With The Kardashians!!   /   Bilde 2: En gang vi var på dyrebutikken på Tveita og papegøyen beit Erik i øret. Hahahha! 


MarsEtter 3 lange uker var ventetiden for første møtet med Damon over, vi falt pladask for han med en gang - og visste faktisk ikke etter dette møtet at det er han vi ville bli tildelt, men vi kunne ikke fått en bedre, finere, mest fantastisk eller en som går oss mere på nervene i blandt! Hahhaa ♥


Etterlengtet besøk fra min bedre halvdel fra Sverige, min ett år yngre tremenning Linn ♥


Endelig begynte oppussingen av kjøkkenet, det trengtes for å si det slik!


Holdt på med fotoeksamen! (Som jeg selvfølgelig bestod :- D)


Siste møtet før avhenting!!!! Ventetiden begynte å bli veldig hard og vi gledet oss såååå!!


I slutten av måneden så fortsatte jeg på sleeven min!! Er så fornøyd, men var ikke sååå gjennomtenkt å gjøre dette bare noen få dager før den lille skulle komme.


April1. April var ventetiden over, og vi kunne endelig hente hjem vår fineste skatt! Damon ble hans navn og er fra Ambolt Kennel - flotteste oppdretterne jeg kan tenke meg.Hadde så utrolig mange flotte stunder sammen med vår lille fine, på tross at han fikk i seg noe rart så han fikk spysyken noen dager etter vi fikk han. Også tisset han i sengen første morgenen, hurra! Ble mange flotte dager med å tørke opp spy og litt div.


Damons første togtur til Raufoss for å besøke mormor og tante!!!

Mai


Var på 2015s første kamp, borte mot Lillestrøm! Og nei, sloss ikke akkurat, men jeg måtte på do så hadde det så travelt så da snublet jeg - god jul a. Men vi tapte ikke da, så dro hjem med godt humør for var fantastisk stemning på tribunen!


Vi hadde mange fine stunder med Damon, og øret hans falt ned faktisk pga. at de vokste så raskt! Da øret reiste seg igjen så sluttet de å vokse, så han hadde svææære ører som liten - for som sagt, de var ferdig utvokste.


Vi var på en fin en-natts tur til Hvaler!


Vi feiret Damons første 17.Mai på Raufoss pga. vi ønsket å nyte dagen med han og der er det litt roligere omgivelser enn i Oslo den dagen. Damon opplevde faktisk fyrverkeri for første gang da, innenfra, han taklet det så fint og fikk sitte på bordet - men papirduken på bordet var mye mer spennende! Så kan vel si han bestod den prøven med glans ♥


Var på Ariana Grande konsert med Ida, den fikk ikke noen bra credz, men jeg ELSKET konserten. Ariana er kjempe dyktig, men uerfaren i tour-bransjen så selvfølgelig handler det meste om gjennomføringen av showet. Jeg elsker den jenta, det hun formidler og hvem hun er. MY LOVE FOR YOU IS GRANDE.

30. Juni var det 1 år siden jeg og min kjære Erik ble offisielt kjærester, selv om det er ikke den dagen som er viktigst for oss  - så ville vi allikevel "feire". (Vi møttes for første gang sent i juli 2013, det er den dagen vi feirer ♥)


Juni


Damon fikk besøke sin Rottweiler kusine for første gang! Nå er de flotte venner, selv om den eldste er ELDST :- D Hahaha hunder er kule!


Vi var i Sverige i Ljusdal for å feire "Studenten" til min kjære vakre Linn Bilde 1: Fineste Damon som halv-sover   /   Bilde 2: Meg. Hahah.   /   Bilde 3: Damon fikk smake vanilje-is! Nomnom, han ble forresten helt gæren.
Bilde 4: Damon som sov inntil meg, verdens flotteste følelse   /   Bilde 5: Vi hadde endelig "pusset opp" balkongen, så måtte feire med litt sunn mat!
Bilde 6: Damon hadde begynt å felle tenner!   /   Bilde 7: Jeg tok fine bilder av Damon! (Dette er btw. bildet jeg har tatovert av Damon)


Jeg fikk ordnet meg bunad - hvem hadde trodd det???? Ikke jeg i hvert fall!


Prøvde å være litt sunn denne måneden!


Photos_privat 

Del 2 kommer til helgen! 

Hva syntes du om innlegget? / Gira på del 2?

First day at VIXEN

Følg bloggen min på facebook HER.Første dagen hos VIXEN, og den gkk helt knirkefritt! På kontoret sitter jeg med flotte damer, det er god stemning og jeg trives allerede! Jeg er dog ekstremt utmattet etter første dagen, hadde glemt hvordan første dag i jobb er. Jobben var ikke akkurat stress, men det blir så mye inntrykk og man går med litt høye skuldre og følger så utrolig mye med. Men jeg vet at dette blir helt supert! Så gleder meg masse til de utfordringene jeg vil få praksisperioden min.

Tror januar blir en fantastisk månede hvor jeg får oppleve masse gøy!


Meatfree monday ble slik! Ble ganske godt, men tandorien var litt annerledes enn det jeg er vandt til - så ble allikevel litt rart! Men sånn er det.

I dag er det første mandagen i år, jeg har min første meatfree monday i år og har vært hos VIXEN for første gang i dag. Mye første gang i dag, det er kult! Nytt år nye muligheter, vet dere. I morgen kommer "Året som gikk - del 1" innlegg, så stay tuned ♥

Hvordan har din mandag vært?

Nyttårsforsetter

Følg bloggen min på facebook HER.


Photo_weheartit og privat.

Hvert nye år så setter jeg med ned ved bloggen for å skrive disse nyttårsforsettene, 2016 blir intet unntak - men jeg håper at forskjellen blir at i år så klarer jeg å holde alle sammen ut året.

Trening og kosthold - Selvfølgelig, alle sier dette. Det har jeg også sagt mange ganger, men i år så mener jeg det! Jeg er i en forfallen kropp som jeg snart ikke kjenner igjen, den er et resultat av at kjæresten min elsker meg uansett hvordan jeg ser ut - og fordi ting har faktisk vært litt kjipt midt oppe i mitt fantastiske liv. Men 2016 har ikke vært kjipt enda, så jeg har ingen unnskyldninger lengre for å proppe i meg popcorn som om det var mine siste dager her på jorden, eller å late meg på sofaen. Nå blir det virkelig andre boller - eller, egentlig ikke noe særlig boller i det hele tatt (unntatt på fastelavens da, hehehe). Men, nå er jeg ferdig med 7-Eleven, så håper at det hjelper på å ikke få kastet i meg drittmat nå og da - for ja, jeg har vært en av de kioskarbeiderne som heller spiser de deilige baconpølsene enn en kjip brødskive med kokt skinke hjemmefra. Det merkes etter ett og et halvt år. Men sant skal sies, jeg prøvde i året som gikk - og blitt syk like etterpå eller hatt eksamen eller noe annet, så har ikke bare vært en dårlig dag eller jobben som har påvirket det. Men i år skal jeg virkelig jobbe for å kunne sprade rundt i shorts igjen til sommeren uten bekymringer, og se flott ut til jul igjen - for jeg har følt meg som en julegris denne julen (utenom å være for nedlatende ovenfor meg selv). Dette blir året hvor "i will be the change". Jeg vil også komme inn på riktig spor igjen i forhold til meatfree monday, jeg ble litt slapp på det fra sommeren av, så må ta i et tak på den fronten. For målet er jo å en dag være matglad nok til å kunne kaste biffen.

Jobb og økonomi - Jeg starter året med to måneder i praksis hos VIXEN som har Vixen blogawards (jaa, jeg skal være der å dekke arrangementet!!!!!). Jeg ser virkelig frem til å få en journalistisk erfaring, utfordringer og forhåpentligvis en mestringsfølelse ut av en annen verden, og et godt resultat av hardt og målrettet arbeid - som kan føre til mulige jobber der i etterkant. Jeg er så takknemlig for å starte det nye året med å få lære meg selv å kjenne som journalist og den fremtiden jeg ser for meg, jeg tror dette er en fantastisk mulighet som blir veldig lærerik. Ellers så er jeg rent økonomisk sett arbeidsledig på nyåret, så jeg må komme i gang med jobbsøking. Jeg ser rett og slett frem til en sen vinter-vår med nye utfordringer, blir spennende å se om jeg ender i en ny butikkjobb eller om jeg får jobbe journalistisk - eller kanskje begge deler? 2016 skal også bli et bra økonomisk år for meg, selv om jeg starter litt knirkete. Dette skal bli året hvor jeg ikke kaster bort penger på snacks som ikke gjør annet enn skade, ikke kaste bort penger på ting jeg ikke trenger og derimot heller selge unna ting jeg ikke trenger, og selvfølgelig gi bort noe. 

Skole - Jeg starter jo som sagt opp mitt 4 semester i praksis, så der skal jeg stå på til krampen i fingrene tar meg! Dette er min sjanse til å starte en karriere, få kontakter og hoppe med begge beina inn i en verden jeg bare har drømt om tidligere. Så gjenstår det 2 eksamener før sommeren, som jeg skal naile + at jeg skal ta opp igjen 1. Så har litt å bryne meg på denne våren, men jeg skal klare det! Så blir høsten et spennende år med fordypning i digitale medier mens andre har valgt å reise på utveksling - noe jeg verken kan eller vil :- ) Så når jeg skriver et blogginnlegg denne dagen neste år så begynner snart mitt aller siste semester i studiet mitt, og bacheloroppgaven min står for tur! Jeg blir faktisk litt stresset for 1 år går så utrolig fort, plutselig sitter vi rundt bordet på julaften igjen! 

Mammarollen - Jeg skal i 2016 være verdens beste mamma for Damon, jeg skal ta tak i problemer vi har hatt i løpet av høsten og ha et mot som ingen har sett maken til. Jeg skal være den flotte mammaen du respekterer, ønsker å høre latteren til og krype inntil når du er sliten (ikke at det er noe problem, sofagrisen). Vi har hatt utfordringer, men de vil alle bli verdt det i enden av tunellen. Ingen er finere enn min lille hund. Det er ikke mange jeg ofrer like mye for som for han, den hunden fortjener det beste, å det skal jeg være. Rett og slett.

Kjæresterollen - Jeg skal i 2016 være den flotteste kjæresten noen gang, vi har i dag vært samboere i ett og et halvt år (og vært oss to i to og et halvt år 23.jan)! Det har gått så uendelig fort, vi har så mange fine minner og så mange flotte stunder i denne leiligheten. Vi krangler så busten fyker når ting ikke blir gjort ordentlig, når lyder fra munnen din trer fram under et måltid og når jeg er rett og slett slitsom - men du elsker meg. Og jeg elsker deg Erik. We walk this road together, through the storm. Whatever weather, cold or warm.  I juli har vi faktisk 3 års jubileum, tenk at du skulle klare å holde ut med meg så lenge. Og jeg med deg? Altså sokker på soverommet, hånda i buksa, kiling på ryggen - du vet det irriterer meg, jeg blir irritert men du holder ut. Takk for det. Takk for at du holder ut uansett hvor dum jeg er i blant. Jeg lover at dette er året hvor alle unødvendige irritasjonsutbrudd ikke skal se dagens lys, jeg lover å være like ærlig som jeg alltid har vært og jeg lover å bli en jente i en flott kropp du kan skryte av til alle (selv om du skryter meg opp i skyene uansett) ♥ Jeg elsker deg av hele meg, det har jeg gjort siden dag 1. Our kind of love never dies.

Bloggen - 2016 skal bli året hvor jeg tar bloggen seriøst, jeg tror dette er en viktig del av min utforming av skrivemåte. Journalistisk skriving og blogg er jo veldig forskjellig, men å skrive er en god læring for å bli god til å skrive i det hele tatt. Jeg har så mye på hjertet, så jeg tror at det vil bli helt supert å bruke bloggen enda mer slik i år. I 2015 var jeg dønn sliten, sliten av en kombinasjon som gjorde meg egentlig litt syk - å være student og i en deltidsjobb kan være veldig utfordrende, og jeg har hatt det veldig utfordrende av mange grunner. Men i 2016 er jeg nå pr. dags dato kun student og igjen - nå har jeg ingen unnskyldinger. Jeg har gått inn i året med noen av de flotteste menneskene jeg vet om, vi gikk inn i det nye året med stjerneskudd og Vålerenga sang - akkurat sånn jeg liker'e. Jeg har all grunn til å smile, og det er det bloggen skal bli preget av. Gode opplevelser, alt det morsomme jeg vil få oppleve med VIXEN, veien mot en ny jobb og ikke minst veien mot bacheloroppgaven. I år så må vi komme oss til London for i år settes "Harry Potter and the cursed child" opp på teateret i London - og det stykket SKAL jeg se. Så håper vi drar på mye gøy i år som jeg kan vise dere ♥


London -
 Huff hahah vi har planlagt i desember 2 år på rad å reise til London, selvfølgelig har noe dukket opp begge gangene så vi enda ikke har vært der... Altså flybillettene var allerede bestilt begge gangene..... Men i år så SKAL vi dit, og aller helst i desember for herreguuuud det må jo være en nydelig by i førjulstiden!  Planen var også en tur til  USA denne sommeren/høsten, men grunnet lav inntekt i starten på året hos meg så er det mye bedre å heller unne oss den turen når bacheloren er gjennomført neste år! Da skal jeg reise til LA og stalke Kardashian-Jenner familien og besøke de to andre DASH butikkene også (herregud begynner jo allerede på nyttårsforsettet mitt for 2017, ivrig sa du?)

Hva er dine nyttårsforsetter?

Happy New Year

Vi hadde en super nyttårsfeiring i går, 7 stk. rundt bordet her hjemme så kom flere litt senere på kvelden! Kalkunen ble perfekt, desserten gikk i boks og det var ekstremt god stemning! Så god stemning at tiden bare flydde av gårde, og så var klokken plutselig 04:30, så vi var i seng rundt 07:00! Så vi er rett og slett litt slitne i dag, men med et stort smil om munnen. Vi er så stolte av å ha en valp på snart 11 måneder som taklet fyrverkeriet på fantastisk vis, ingen uling, bjeffing eller tegn til redsel - bare nysgjerrig ♥ Så nå er den lille firbeinte gutten vår heeeeelt ferdig etter en jul med masse mas - rydding og styr hjemme, julaften hjemme, reise bort, masse folk 2.dag og selvfølgelig en lang kveld i går - selv om han selvfølgelig ble skånet for festlighetene slik at han fikk ro til å være for seg selv i vante omgivelser! Så kvelden ble utrolig bra ♥ 

MED DETTE VIL JEG ØNSKE DERE ALLE SAMMEN ET RIKTIG GODT NYTT ÅR ♥

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv