hits

Oppskrift

Følg bloggen min på facebook HER.

·   H J E M M E L A G E T   P Y T T    I   P A N N E   ··   DETTE TRENGER DU   · 
· 2 grillpølser/ 1 kjøttpølse   ·   1 vårløk   ·   En lite neve bacon   ·    Mais
Poteter - jeg foretrekker mandelpoteter   ·   Pepper   ·   Ketsjup    ·   Grillkrydder    ·   Olivenolje

Du kan selvfølgelig også ta opp i det du måtte ønske som løk, ost og lignende. Dette holder til 1 person.0. Først så koker man potetene og lar de avkjøles før de kuttes opp   ·    1. Jeg freser først potetbitene i olivenolje med grillkrydder for at de skal smake en del   ·    2. Så tar jeg pølsebitene oppi når potetene begynner å bli bedre stekt, jeg skrur også ned varmen litt for at potetene ikke skal bli svidde.3. Så tar jeg baconterningene oppi når pølsebitene har begynt å bli stekt   ·    4. Mot slutten tar jeg opp i maisen, dette er fordi den ikke skal bli svidd   ·    5. Til slutt så lar jeg vårløken surre en liten stund oppi før retten er ferdig, stekes den for lenge blir den brunaktig i fargen eller svidd så da ser det ikke så delikat utVOILA! Utrolig enkel og god rett, og absolutt ikke den dyreste da alle disse produktene kommer med flere så det holder til flere og andre måltider. Vil tro denne er også kjekk å varme opp igjen på jobb også.


Jeg topper også denne pytt i pannen med ketsjup og pepper - LOVE IT!

Jeg prøvde ut denne retten på eget initiativ tidligere i høst, og den falt virkelig i smak. Jeg selv er jo veldig kresen på mat og HATER løkbiter så for min del er det uaktuelt å prøve ut de ferdige blandingene i frysedisken. Når man lager den slik så er det jo heller ikke den mest usunne retten heller - men alt er jo relativt.

Bon Appétit


Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Uken som gikk...

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   O U T FI T   ·


Elsker virkelig denne Adidas genseren, dyp grønn har virkelig blitt en farge jeg har falt for. Ellers så er jeg jo totalt avhengig av svarte jeans, haha.

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Ukens opptur må nok ha vært å reise hjemover for litt familietid! Veldig deilig og avslappende, vi spiste middag ute ene kvelden og ja det var egentlig bare en veldig hyggelig tur hjem.

·   U K E N S   N E D T U R   ·

Ukens nedtur var nok egentlig det å føle litt på å kanskje ikke være så viktig for andre som de er for deg. Uten å være for konkret her, så er nok kanskje det jeg føler litt på. Men vi alle kommer vell litt i den fasen i blant når vi er voksne, men ja noen gjør det litt tydeligere enn andre kan man jo si. 

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·

Det var UTEN TVIL å spise sammen med mine to gode venninner på onsdagen! Så utrolig etterlengtet å se dem igjen, og vi har alltid så enormt mye å snakke om sammen♥ En utrolig hyggelig kveld!

·   U K E N S   T A N K E   ·

Ja det er jo ingen hemmelighet at 2018 har egentlig gitt meg et rimelig hardt slag i mellomgulvet hittils, så orker egentlig ikke gå mer inn på det. Ser bare i mot en ny måned nå som jeg skrev før i dag. 

·   U K E N S   S E R I E   ·

Viser til forrige uke hvor jeg skrev Gotham, må også si det denne uka for det har virkelig tatt seg opp - produksjonen har sikkert fått mere cash også! Me like.

·   U K E N S   M U S I K K   ·


Hedegaardft. JRM, Katie Pearlman - Salvation
Drake - God's Plan
Zedd, Maren Morris & Grey - The Middle
Bendik - Perfekt

·   U K E N S   I N N L E G G   ·


Her må jeg uten tvil legge til "Hvordan går det etter knivstikkingen?"-innlegget, altså se på det her;

..... No words needed. Les hele innlegget her.Hvordan var uken din?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Onsdag på en tirsdag

Følg bloggen min på facebook HER.Etter jeg var ferdig på nattevakten i dag tidlig så var jeg innom Oslo s, Narvesen hadde alle bakevarer for 10 kr og så at de faktisk hadde grove croissant! Tenkte at jeg måtte prøve det fordi jeg synes croissant med ost og skinke er utrolig godt - og woooow det var virkelig godt med den grove også! Så kan virkelig anbefales hvis du skal spise med pålegg. Det er nok fortsatt ikke det sunneste du kan få i deg, men alt er bedre enn ingenting. 

Endelig er formen helt på topp igjen, ikke noe mer slim i halsen og energien kommer mer og mer tilbake igjen! Så utrolig godt ♥ Er bare veldig trøtt i dag, fordi jeg får jo ikke lagt meg før nærmere 7 på morgenen ettersom jeg må gå med hundene og dusje før jeg skal sove.I tillegg så begynte huseierne å måke utenfor soveromsvinduet mitt før 10 i dag tidlig, så ja det bråkte mildt sagt og hundene fikk jo ikke akkurat sove av støyen heller. Men det ble en og en halv time lengre på øyet i dag enn i går, så det merker jeg nok i kveld - siste nattevakt før mine to siste i helgen, så er jeg i mål! Da er det bare og brette opp ermene og håpe på en super dag på jobb i dag også. "Uken som gikk" kommer senere i kveld♥ Er så rart, siden jeg begynte natt til mandag igjen på jobb så føles det ut som det var mandag kveld, sååå merkelig følelse.

Har du smakt disse grove croissantene?

The babies are home

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M O N D A Y   ·

Tenk at januar allerede snart er over? Det har gått så fort, men allikevel så sakte - jeg har vært mye syk og det har skjedd litt kjipe ting denne måneden. Håper virkelig dette ene kapitelet av 12 dette året er det eneste som blir såååå rævva. Veldig klar for en ny start i februar♥

Var en utrolig glede å komme hjem fra nattevakt i dag tidlig, da to stk grisunger var ekstremt glade for å se mammaen sin igjen! Nå ligger de egentlig bare og sover etter frokosten, for gikk tur da jeg kom hjem i dag tidlig. Tror de er slitne etter helga ettersom de var med pappaen sin på hyttetur, ellers så er de veldig slitne alltid når jeg får dem igjen fordi de har nok veldig behov for å slappe av rundt meg. Så blir vell et par småturer før jeg må på nattevakt nummer 2/3, jeg skal ha et par dager fri før det er duket for jobbehelg. Jeg selv fikk ikke sovet for mye i dag, for gikk som sagt en runde med de når jeg kom hjem, dusjet og fikk egentlig ikke sove med en gang, og måtte opp i god tid så jeg faktisk får noen timer med hundene før jeg må på jobb igjen. Sånn er det, heldigvis ikke så ofte de er her når jeg jobber natt, men slik måtte det bli nå! 

Hva er dine planer for dagen?

HUSK Å STILLE SPØRSMÅL TIL "Ukens spørsmål"!

Sunday is fun day

Følg bloggen min på facebook HER.


(Beklager for litt kjedelig innlegg, men har bare villet slappe helt av i dag så får komme sterkere tilbake igjen til uken!)

·   S U N D A Y   C L E A R S   A W A Y   T H E   R U S T   O F   T H E   W H O L E   W E E K   ·

Så utrolig deilig med en rolig dag i dag kjenner jeg! Var jo i bursdag i går etter jeg kom hjem fra besøket hos familien, og det var utrolig hyggelig! Fikk smake på bulgarsk mat for første gang (Kavarma heter det) - og wow det var virkelig godt, må nok invitere meg selv på middag der en gang! Haha. Men tror venninnen min koste seg masse, og det var jo det viktigste at bursdagsbarnet hadde det fint! Ble ganske sent, så lå lenge i sengen i dag - måtte jo det uansett for skal jo jobbe natt i natt.

Gleder meg så EKSTREMT til å komme hjem fra nattevakt, for da er mamma-tilværelsen i gang igjen, for da er endelig hundene mine tilbake♥ De blir levert mens jeg er på jobb, men regner med at de blir helt i ekstase når jeg er hjemme i morgen tidlig. Blir så utrolig fint å se dem igjen!

Nå skal jeg kaste i meg litt nudler før jeg må komme meg på jobb igjen, klar for 3 netter på jobb så bare kom innom om du er gira på gooood burger i Oslo!

Hvordan har helgen din vært?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Disse Instagram-profilene følger jeg

Følg bloggen min på facebook HER.

Instagram har tatt helt av, og har virkelig blitt stort. Det er et hav av Influencere som poster bilder hvor mange også driver med blogg og vlog. Dette er noenav mine favoritter rett og slett fordi de er enormt inspirerende med tanke på mote, livsstil, hva de får til og lignende.

·   M Y   F A V   I N S T A G R A M S   ·

(Trykk på bildene for å komme til profilen dems)Hvilke profiler følger du på Instagram?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Det beste med å bo alene

Følg bloggen min på facebook HER.

Nå har jeg bodd alene i godt over ett år, og jeg elsker det! Trives så godt alene, er så deilig å få ro når jeg kommer hjem etter å ha vært med folk konstant i 8 timer på jobb f.eks. Tror at hvis jeg skal ende opp med å flytte sammen med en noen igjen må han være veeeeldig spesiell, hahaha ♥

·

· Jeg har en 1.80 seng HELT for meg selv - med mindre hundene sover med meg da, hehhehe

· Gå i undertøyet om jeg vil!

· Jeg slipper å plages med andres rot - er det rotete er det kun meg selv jeg har å skylde på.

· Jeg kan stå opp/legge meg akkurat når jeg vil utenom å plage noen, eller bli plaget.

· Dusje akkurat når jeg vil.

· Jeg lærer meg mer om hundene mine, kommer meg ut og må ta ansvar når jeg har dem her.

· Jeg slipper masing og kan gjøre akkurat hva jeg vil - når jeg vil.

· Jeg kommer meg ut - må jeg på butikken, ja da kan jeg ikke bare få noen andre til å gå for meg. Har brukt Meny sin levering en gang, og det var fordi jeg trengte enormt mye varer akkurat da.

· Jeg ene og alene bestemmer hva jeg skal spise til middag.

· Innrede hjemmet mitt akkurat slik jeg ønsker det .

· Bestemme temperaturen og belysningen i rommet!

· Jeg kan se på den serien jeg vil ♥♥♥♥ Jeg som er avhengig av å se The Vampire Diaries med jevne mellomrom så er det nok veeeldig greit.

Foto: Arkiv

Hva synes du er det beste med å bo alene, om du bor alene?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Work for the weekend

Følg bloggen min på facebook HER.


Fikk ikke mamma en fin julegave?

God fredag alle sammen! Var så utrooolig deilig med tidlig helg etter at jeg jobbet natt til i går, nattevakten gikk veldig bra så gikk inn i helgen med stil. Jeg tok meg en dag fri fra bloggen i går, fordi jeg fortjener det? Haha. Torsdagen min var faktisk helt grusom, jeg startet dagen på verst tenkelig vis og da blir jo mooden for hele dagen totalt ødelagt. Heldigvis lå bestevenninnen min over i går natt så hun lå smilende ute i stuen på sofaen da jeg klarte å komme meg opp, så godt å ha gode venner som stiller opp! 2018 is treating me well, som vanlig. Jeg vet ikke hva jeg gjorde galt i 2017 for å fortjente alt hva 2018 har bydd på hittil, men jeg er sterk så bring it on! Ellers så var det positivt at jeg kom meg til Toten og satt på med en kompis da, så det var hyggelig ♥

Faen så mye negativt på bloggen i det siste, men vært så mye dritt - men håper at jeg er flink til å setter lys på det når ting er veldig fint uansett! I dag er en ny dag med nye muligheter. Jeg våknet opp på mitt "gamle" pikerom og heldigvis med en bedre start på dagen. I kveld skal jeg ut å spise med familien før jeg reiser inn igjen til Oslo på formiddagen i morgen, skal nemlig i en god venninnes bursdag på kvelden så håper det blir en bra kveld! Håper alle får en super helg♥

Hva er dine planer for helgen?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Dinnerdate

Følg bloggen min på facebook HER.


Wow, endelig et "outfit" bilde! hahah, må jobbe med posering da ser jeg.

I ettermiddag/kveld har jeg vært med to gode venninner på Fridays for å spise, utrolig hyggelig ♥ Nå er jeg for øyeblikket på jobb, og skal jobbe natt før jeg tar meg noen dager med helg! I morgen reiser jeg hjemover en tur for et par dager, tar med meg kameraet så blir nok noen hyggelige bilder fra turen.

Hvordan har din onsdag vært?

Enkel og sunn dessert

Følg bloggen min på facebook HER.·   DETTE TRENGER DU    ·
·   Bjørnebær   ·   Mager Vaniljekesam   ·   Sukrin gold

Veldig enkelt som dere ser, bare varm opp bjørnebærene i en kjele med litt vann og sukrinen, vipps så har du en delikat, god og sunn dessert. Desserten passer til hverdags, festligheter eller bare når du vil kose deg med noe godt. Jeg brukte nok litt for lite søtning i min, så den ble litt... "sur"? Men når man får blandet det godt med vaniljekesamen så smaker det virkelig helt himmelsk.

Fristet dette?

 

Hvordan går det etter knivstikkingen?

Følg bloggen min på facebook HER.

NB! Brutale bilder.

Ja dere husker vell sikkert at jeg stakk meg selv i leggen med kniv på vei hjem fra handling for noen uker siden? Vell, det gror da. Og klør veldig, spesielt der plasteret har vært ettersom jeg reagerer en del på plaster-lim. Ellers så gror det relativt pent, men det vil nok bli et arr tenker jeg - men så skal jeg jo uansett tatovere begge bena mine så det er egentlig det minste problemet. Ville bare oppdatere dere egentlig på det, det gjør fortsatt litt vondt å trykke på "såret" ellers er det tipp topp. Innlegget om "ulykken kan dere lese her.


FORRESTEN - LURER DU PÅ NOE TIL "UKENS SPØRSMÅL" SÅ KAN DERE STILLE SPØRSMÅL HELE UKEN ♥ ↓

Flere som har vært litt uheldige i år?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Uken som gikk...

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Ukens opptur var at det endelig begynner å gå mot lysere tider - det blir lysere på morgenen og den gråe "himmelen" blir mer og mer blå for tiden igjen. Det er så deilig, det er et hint om at vi endelig går mot våren. Heldigvis.


·   U K E N S   N E D T U R   ·

Det var UTEN tvil å bli dårlig igjen, altså nå er jeg så lei at jeg ikke kan beskrive det engang. Faktisk så lei 2018 allerede at jeg kan ikke vente på et nytt år. Nå trenger jeg en SKIKKELIG opptur snart.
 


·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·

Ukens høydepunkt var uten tvil når pappaen til hundene mine fortalte at Kikki ENDELIG er friskmeldt fra å rassere alt av inventar om vi er borte, og hun ikke er i bur. Jenta mi har vokst så enooormt mentalt de siste ukene, wow. Så stolt at jeg kan ikke beskrive det engang. det har tunget meg så å måtte sette hun i bur mens jeg er mange timer på jobb på grunn av hennes egen sikkerhet, men nå så kan vi mer eller mindre si at det er ikke 100% nødvendig lengre - og den dagen trodde jeg virkelig aldri skulle komme. Så fylte jo også Kikki 1 år ♥


·   U K E N S   T A N K E   ·

Jeg har tenkt så utrolig mye på at Norge går mot å bli et pelsfritt land. Jeg har diskutert, sett på debatter - og jeg blir bare mer og mer sikker på at dette er den mest riktige avgjørelsen som er gjort på mange år. Som Venstre sier i VGTVs debatt om dette før helgen: Det er ikke viktigst at Norge er fremst på pelsdyroppdrett, men at vi er fremst på dyrevelferd. Og den setningen sier litt, fordi "alle" er enige i at pelsdyroppdrett er så langt unna som man kan bli forenelig med god dyrevelferd. Jeg delte også dette sitatet på Twitter, og fikk mye "Retweets", så det er jo alltid gøy! Se debatten her. Økonomiske behov skal aldri komme foran dyrevelferd, og det er jeg veldig glad for at denne regjeringen har satt et standpunkt ved.


·   U K E N S   S E R I E   ·


Gotham! Faktisk vært litt av og på med denne serien i noen år, men nå som jeg er inne igjen i den så liker jeg det veldig godt! Ganske kul serie, men hun ene kvinnelige skuespillerinnen der som også er med i Homelands første sesonger kan jeg virkelig ikke fordra, så det irriterer meg litt. Men sånn er livet, haha. Serien ligger i hvert fall ute på Netflix, og er en spin-off til før "Batman" når Bruce Wayne var ung.


·   U K E N S   M U S I K K   ·

Jave - Bare Deg
Kendrick Lamar & SZA - All The Stars
MARS, Karpe Diem, Unge Ferrari, Arif - Jeg Gråter Tårer I En Mansion
 

·   U K E N S   I N N L E G G   ·

Forrige uke skrev jeg jo om hva jeg synes er turn-off hos gutter, og denne uken snudde jeg skuta og skrev "Dette synes JEG er turn-on hos gutter". Slike innlegg får en del oppmerksomhet, og setter i gang tanker hos folk! Det er gøy :) 


Beklager for litt laber blogging i går, men det var en skikkelig blåmandag. Jeg våknet etter 10 timer med dårlig søvn like før 14, så litt på serie og gikk på butikken, så sovnet jeg igjen 18:30 på kvelden, og stod opp igjen rundt 20... Altså, snakk om å kaste bort en hel dag? Håpløst. Men kroppen er jo ikke helt i 100 om dagen, og er fortsatt ikke helt on point i dag heller, men har bare en kort vakt på 4 timer i kveld så går nok bra♥

Hvordan var uken din?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

My TISE wants

Følg bloggen min på facebook HER.

Et av mine mål for 2018 er virkelig å kjøpe mer brukt, spesielt litt dyrere ting og ting jeg virkelig vil ha. Ikke alltid det er vits å kjøpe den nyeste Adidas genseren, for om 3 måneder selger noen den for halv pris fordi de ikke likte den allikevel. Så why not? Mer miljøvennlig er det også! 

"Tise" er altså en app, last den ned og finn dine favoritter - eller selg dine skatter!

Jeg vet jeg har sagt at jeg selv skal legge ut på Tise, og det skal jeg - men så slo forkjølelsen meg midt i trynet, igjen, så ja here I am. Men det kommer♥

 

Wow, så mye fint folk selger! Skal uten tvil prøve å få tak i noe av dette etter hvert! Utrolig hvor mye omtrent ubrukt man får til en utrolig redusert pris. 

Flere som bruker Tise/Shpock/Finn for å finne nye-gamle skatter?

Ukens spørsmål - Vil jeg bli vegetarianer? Hva er min største drøm?

Følg bloggen min på facebook HER.

·   Q U E S T I O N S   O F   T H E   W E E K   ·

Hva er din største drøm?

Min største drøm er å få det livet jeg ønsker♥ Jeg ønsker jo å leve av å skrive, helst som journalist og redaktør for eget nettmagasin. Jeg håper jo få hele pakken av det - pressemøter, reiser, møte spennende folk og høre spennende historier, ta flotte bilder og få helt ubeskrivelige opplevelser igjennom jobb. Jeg håper jo også at jeg finner meg en å dele livet mitt med som ønsker mye av det samme som jeg, ønsker å leve et liv uten barn og ønsker å leve et liv MED hunder. Håper jeg vil for alltid bo i Oslo, men helst at jeg vil få en økonomi en gang så jeg kan kjøpe. Jeg ønsker ikke å bo i noe tort hjem hvor jeg må ta vare på en svær hage og et stor hus, maks en tomannsbolig eller en større leilighet - en liten hageflekk å lufte hundene på er det meste jeg trenger, så krever ikke så mye! En enkel men fin drøm, tenker jeg.

Har du et ønske om å bli vegetarianer, ettersom du er opptatt av dyrs rettigheter?

Jeg har uten tvil et ønske om å bli det. Jeg er dessverre EKSTREMT kresen på mat, og har ikke en stabil nok økonomi til å bli det nå. Men jeg som mange flere har redusert kjøttinntaket, det er i det minste en start i hvert fall. Spiser for øvrig ikke gåselever, lam/sau og svært sjeldent kylling. Spiser ikke ofte kalkun heller, men oftere enn kylling. Så jeg ønsker helt klart å bli det en dag - mest for dyrene, men også for miljøet og meg selv♥

Bruker du sminke som ikke er dyretestet, eller er du ikke opptatt av det?

Nei jeg bruker ikke dyretestet sminke! Jeg er ekstremt opptatt av dette. Eneste er at jeg bruker Marc Jacobs sin parfyme, den er ikke 100% vegansk, men den er i hvert fall ikke testet på dyr. Jeg bruker ellers aldri pels, har svært få plagg med ull, kun et par sko med noen skinndetaljer på -  ellers er det lite produkter i mitt hjem som stammer fra dyr, utenom mat. 


Var forresten helt nydelig at solen skinte litt i dag så jeg kunne dra på meg solbrillene, elsker disse her som jeg kjøpte i sommer på Urban! 

Ellers så har jeg fått skikkelig tørrhoste nå, så elsker livet! Men ble heldigvis noen mindre timer på jobb i helga så jeg slapp å slite meg helt ut<3 Er så godt med snille kolleger! I dag var det helt kaos så er ganske sliten nå kan man si, så nå skal jeg slappe av med hjemmelaget gryte a lá Kristine og Farmen Kjendis! God søndag ♥Noe du lurer på til neste "Ukens spørsmål"? 

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

De fineste øyeblikkene i 2017

Følg bloggen min på facebook HER.

2017 var definitivt et turbulent år, men på tross av det var det så enormt mye finte ting som skjedde dette året! 

·   Damon ble 2 år   ·


05. Februar fylte Damon 2 år. Jeg elsker han høyere enn alt på denne jorden, han er noe helt spesielt for meg. Han er det første jeg har klart her i voksenlivet, han har vist meg hva livet har å by på av oppturer, nedturer, utfordringer, gleder, sorger, frustrasjoner og familie. Det har alltid føltes for meg som han var min egen, en morskjærlighet jeg ikke kan beskrive. De fineste minnene jeg har her i livet har han vært en del av, og den lykkeligste dagen i mitt liv var da du satt i fanget mitt i bilen på veien hjem 1. April i påsken 2015.

·   Påskeferien   ·


Påskeferien var helt AWESOME! Startet først med å jobbe noen dager før jeg reiste hjemover for å ha en 3-dagers på fylla med bestevenninnen min, men det ble til en 4-dagers og jeg var helt kjørt. Men tidenes morsomste påske ever!

·  Ariana Grande konserten i Telenor Arena   ·​

Kristine Larsen sitt bilde.
Jeg var på konserten sammen med en god venninne, og vi koste oss sååå! Konserten var utrolig bra, kan ikke få beskrevet det nok.

·   17. Mai   ·​

Kristine Larsen sitt bilde.
Hadde en veldig fin 17. Mai-feiring med mange gode venner! Koste meg så utrolig mye hele dagen! Og var så utrolig gøy at bunaden satt mye penere enn året før, det er ikke før du får på deg en bunad du skjønner hvor mye du har gått ned.

·   Fullførte bacheloren   ·


Så utrolig stolt av meg selv for å ha klart det. Jeg leverte en oppgave jeg var stolt av, og er på tross av at karakteren ble ALT annet enn forventet - altså veldig dårlig. Men jeg går med hodet hevet, for hey jeg har en bachelor og en fantastisk referanse fra tiden min hos VIXEN - så tror jeg skal klare meg uansett.

·   Festligheter   ·

I 2017 ble det en del festligheter, uten tvil! Og det var så utrolig gøy! Var også noen turer i Sofienbergsparken her i Oslo, og det er helt nyyyydelig på sommeren.

·   Fotballkamper   ·​Hva skal jeg si? Jeg elsker jo å følge det laget mitt, fått så enormt mange vennskap ut av det og så utrolig mange fine minner. Har ikke ord, de siste 5 årene har vært et eventyr, møtt så mange bra mennesker jeg håper jeg får ha i livet mitt i mange år til. Men ble mye morsomt i år både hjemme - og borte, var med til Skien og Trondheim på tur og begge turene var helt magiske! Så utrolig gøy å få være med på dette♥

·   Fikk jobb hos Max   ·

Takket være en jeg jobbet med på 7/11 for noen år siden så fikk jeg meg jobb på Max, hvor jeg trives veldig godt, utvikler meg ekstremt mye på kort tid og fått utvikle meg som leder. Veldig takknemlig for muligheten og at jeg har en jobb å gå til.

·   Vi fikk Kikki   ·


Kristine Larsen sitt bilde.
Etter jeg passet Damon sin bestevenninne (hunden til min venninne) så fikk jeg virkelig lysst til å gi Damon en søster, fordi jeg så hvor godt han hadde av det og hvor mye han utviklet seg bare på den uken. Så jeg kikket rundt og kom over en kennel som Damons oppdretter kjenner til, så da valgte vi å bli forvert for Kikki etter at vi reiste å besøkte henne med Damon for å se hvordan det gikk. Beste valget jeg har tatt i 2017.

·   Bursdags-helgen min   ·

Wow den ble helt magisk, beste bursdagen noen gang! Spesielt feiringen jeg hadde her i leiligheten med en god bunke venner, hvor min fineste Tine reiste helt i fra Mo i Rana med sin venninne for å feire meg. Det er det fineste noen noen gang har gjort for meg, forguder den jenta så høyt ♥ Kom så mange overraskelser på den kvelden så var helt fantstisk. Hele helgen var helt utrolig fin, for feiret jo dagen etter med fotball-vennene mine også ♥

·   Babyshower   ·


Min gode venninne fikk sin etterlengtede babyshower ♥ Var så koselig og hun fikk så mye fint! Noen uer senere kom den fine gutten hennes til verden!

·   Vålerenga fikk sin egen stadion   ·

Kristine Larsen sitt bilde.
Det var jo en milepæl i Vålerengas historie etter å ha eksistert som klubb i 104 år! Stort øyeblikk som jeg er glad jeg kan si jeg deltok på.

·   Lederkurs i Stockholm   ·

Etter bare noen få måneder i ny jobb dro jeg til Stockholm på Max-skolen som holder et internt lederkurs, men som er stort sett veldig generelt. Veldig fint kurs jeg er veldig glad jeg kan ta med meg videre i livet, og som har gjort meg til en forhåpentligvis god leder - eller at jeg blir det.


I Stockholm fikk jeg også et gjensyn med min vakreste tremenning Linn♥

·   Første gangen i Trondheim   ·


Dro for første gang på tur til Trondheim, aldri vært der før! Så da var det perfekt med en skikkelig fotball-tur! Storkoste meg fra flyplassen til jeg tok bussen hjemover. Fylla, god mat, godt selskap og dårlig fotball - kan det bli bedre? hehehe.

·   NOAHs fakkeltog mot pels   ·For tredje gang gikk jeg i fakkeltoget mot pels, en så utrolig viktig sak. Les mer om mitt syn på saken under kategorien "Nære hjertet"

·   En helg med min gode venninne og sønnen hennes   ·
En av mine beste venner igjennom mange år kom med sønnen sin på besøk, var en veldig fin helg og vi fikk faktisk anledning til å ha det gøy den helgen også da "vi" fikk barnevakt♥ Besøkte "Jul i Vinterland" og storkoste oss der, Kikki var også med så hun fikk en ekstremt fin sosialiserings-trening.

·   Hjem til jul   ·Borddekking by me


Så reiste jeg jo hjem til jul og hadde en veldig fin og avslappende julefeire, på tross at jeg dro på meg influensa så nyttårsfeiringen ikke ble helt som planlagt - spesielt siden bestevenninnen min også hadde influensa. Kikki var med og fyrverkeri-opplevelsen gikk som en drøm, stolt mamma som gikk inn i det nye året med to av de fineste jentene hun vet om.

Hva var dine beste øyeblikk i 2017?

Dette synes JEG er turn-on hos gutter

Følg bloggen min på facebook HER.

Forrige uke skrev jeg et innlegg om hvilke faktorer som gjør meg uinteressert, det er jo bare et utdrag fra en sikkert milevis lang bok - neida, men dere skjønner poenget. Du kan lese innlegget HER. Men denne uken vil jeg fortelle dere hva som gjør meg interessert, kvaliteter jeg setter pris på.

·

    
(Sverger på at jeg og Ian Somerhalder er meant to be).

·   M Y   Y E S - L I S T   ·

♥ Bra klesstil
Det er ganske viktig for meg at jeg liker hvordan gutten kler seg, handler ikke om at alt skal være av det dyreste alltid, men jeg er jo en sucker for alt det overfladiske og føler at vi må jo "matche". Ikke at jeg nødvendigvis kler meg så fint i andres øyne heller. Men en gutt som kler seg bra kan jeg uten tvil snu meg etter på gaten, eller følge på Instagram.

♥ Bra personlighet
Altså, hvor turn-on er det ikke med en bra personlighet? For å snu skuta, hvor jævlig turn-off er det ikke med en dårlig personlighet?

♥ Tatoveringer
*Sikler*

♥ Hunde-mennesker
Gutter som liker hunder, er vandt med hunder, tør å håndtere en - det faller i god jord hos meg. Gutter på Tinder med en Pomeranian i armene for å sanke høyre-swipes av Canada Goose-babsene, not so much. Neida, skal ikke dra alle under en kam. Men for meg er det uten tvil det største plusset i boken man kan få om vedkommende kommer over ens med mine hunder.

♥ Jeg liker det jeg ser
Utseendet til en annen forandrer seg ofte når du blir kjent med dem. Altså jeg synes ofte at gutter med dårlig personlighet blir mindre pene. Og bare fordi samfunnet definerer noen som "good looking" så gjør ikke jeg nødvendigvis det. Når jeg ser noe jeg liker, så vet jeg det - og jeg tiltrekkes av det, gjør ikke vi alle det? Jeg pleier ikke å bare å peke ut en random på byen for å sjekke om jeg synes de har en bra personlighet. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare dette punktet bedre - håper dere skjønner? Vil poengtere at utseendet har ikke nødvendigvis noe å si, men jeg må jo like det jeg ser om jeg skal se for meg å våkne opp med denne personen resten av mitt liv? Haha. 


♥ Det er også et stort pluss hvis du ER Ryan Sheckler
Trenger jeg å si noe mer?

♥ Lange gutter
Jeg selv er veldig lav, og elsker virkelig å stå ved siden av lange gutter og stå litt på tå. Litt klisjé kanskje?

♥ Gutter som liker å ta vare på seg selv
Nå skal ikke jeg komme her og komme her med at jeg alltid går med sminke, nybørstet og vasket hår, alltid i jeans etter å ha trent 5 dager i uken. Til og med uten ettervekst. Men jeg liker veldig godt når guttene VIL imponere så de steller seg, tar vare på håret - og barberer bort litt hår, lukter godt og tar seg godt ut.

♥ Snowboard-gutter
Så sykt mange heite snowboard-karer. OMG.

♥ Når gutter viser interesse
Liker bildene du legger ut på Instagram, tar initiativ til samtaler i ny og ned. Ja, det liker vi. Alt med måte selvfølgelig, kan ikke blir FOR enkelt heller - men ikke så veldig interessert i gutter som viser 0 interesse, da får jeg 0 interesse.

♥ Engasjement
Altså, hvor turn-on er det ikke med gutter som viser at de faktisk ser det som er rundt seg? Nå tenker jeg ikke at stereotypiske politikere er så veldig sexy, men for meg f.eks. er dyrevern viktig og det engasjerer meg - og det veldig mange liker med meg er at jeg engasjerer meg for noe. Så fort man gjør det så gløder man når man snakker om det, og slike mennesker er veldig fascinerende. Det er viktig å ha en mening om noe annet enn hva de vil ha til middag.

♥ Ærlighet
Tell me straight up how it is. Ikke gå rundt grøten. Enten du liker meg eller ikke er ærlighet en så utrolig fin egenskap! 

♥ Liker fotball
Øl og fotball er en "stor" del av livet mitt, og jeg følger jo et norsk lag jevnt. Må jo ikke nødvendigvis være opptatt av norsk(eller kanskje helst ikke med mindre det er mitt lag haha), men fotball generelt - jeg er den jenta som gjerne ville dratt med typen til Polen, Nederland, Tyskland eller Sverige for den del, for å oppleve ordentlig fotball-stemning. 

♥ Mål med livet
Altså jeg synes det er lite som er mer u-sexy enn gutter som bor på gutterommet i hjembygda, og har 0 planer for livet sitt. Man må ikke ha alt planlagt for seg, men gjerne ha mål og drømmer for hva man vil med livet sitt.Hva gjør DEG interessert?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

I GIVE UP!

Følg bloggen min på facebook HER.

Ord kan faktisk ikke beskrive hvor lei jeg faktisk er nå.... I dag våknet jeg igjen med veldig vond hals - tenkte at det her går nok over, men tror dere det? Nei. Jeg var på møte i dag tidlig på jobben, for å så drikke kaffe og spise frokost med ene kollegaen min. Jeg dro videre til møte med hos promotør-jobben min hvor jeg jobbet en del hos før, så dro jeg jo videre tilbake på Max for en kort vakt. I løpet av den vakten ble jeg bare dårlige og dårligere, kjente at jeg begynte å få feberlignende tegn og ble helt utmattet i hodet etter hvert. Og har blitt enda trangere i halsen nå etter jeg kom hjem. Håper VIRKELIG ikke det er halsbetennelse.

Takk og lov så har jeg fri i morgen♥ Men det var en veldig fin morgen/formiddag da, så får bare håpe jeg blir bedre igjen i morgen ettersom jeg jobber lørdag og søndagen. Helt håpløst om jeg blir ordentlig syk igjen nå, det har jeg virkelig ikke tid til.

God torsdag alle sammen♥

Winter wonderland

Følg bloggen min på facebook HER.

Husk at du kan stille spørsmål til ukens spørsmål i kommentarfeltet eller HER
Foto: Kristine Larsen

God onsdag! For en fin start det har vært på dagen. I 9-tiden dro jeg på kafé med resturantsjefen siden vi skulle ha personlig utviklingssamtale, veldig spennende og interessant. Og ikke minst veldig hyggelig! Deilig å starte dagen med kaffe, kanelknute og gode samtaler. Man lærer ganske mye om seg selv. Etter det så hadde jeg en kort vakt basert på å dele ut rabattkupponger, så fikk en god gåtur i mellom butikken i Karl Johan, Arekaden, Akersgata og Steen og strøm - litt trening på jobb er ikke så verst! Så fikk jeg jo også en fin tur for å få tatt noen bilder når jeg var hjemme igjen. 

Resten av ettermiddagen skal jeg slappe av, lage enkel mat, ta litt oppvask, skrive ferdig innlegget for i kveld og ikke minst se Farmen Kjendis♥ Veldig deilig med en ettermiddag for meg selv! 


Hva synes du om bildene?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Til den vakreste av dem alle...

Følg bloggen min på facebook HER.

Gratulerer så mye med dagen, kjære jenta mi! Kikki.

Takk for at vi har fått dele halve livet ditt med deg, ett helt halvt år. 4 juli kom du inn i livet vårt når jeg og Damon trengte det som mest. Tusen hjertelig takk for alt du har lært oss, alt du har vist oss og for at du er verdens beste jente. Det er det beste valget jeg har tatt for min lille familie, og du betyr allerede så uendelig mye for oss.


 


Fra vår første sommer sammen♥

Sett bort i fra da jeg kom hjem fra jobb i høst, og det så ut som et helvete her....... Men jeg elsker deg av hele mitt hjerte anyways.

Så utrolig mange fine minner, og som du har vokst - mentalt og fysisk! Er så stolt av å få oppdra deg - du er så tålmodig, bestemt, søt-dum, sjarmerende og helt fantastisk snill. Snillere får man virkelig ikke. Du er mammas jente, uten tvil! Du utfordrer Damon, setter han på plass, gir han rom og leser han så godt. Vi er så heldige som har fått deg , og jeg vet at pappaen din er veldig enig med meg.

Kjempe dumt at vi ikke fikk vært sammen i dag, men vet du har kost deg masse med familien til pappa og kost deg med pannekake!♥

Love you to the moon and back.

Thirty questions

Følg bloggen min på facebook HER.

·   3 0   S P Ø R S M Å L   ·

1. Hvor gammel er du? Jeg er 22 år, fyller 23 2. August

2. Hvor høy er du? Jeg er 163 centimeter. 

3. Stjernetegn? Jeg er tyren. 

4. Når står du opp i hverdagen? Alt avhenger av om jeg har hundene og om/når jeg jobber. Jeg står ikke opp 8 om jeg ikke må, er virkelig ikke en morgenperson.

5. Og i helgene? Har jeg frihelg er det sjeldent før 12, hundene - spesielt Damon er heller ikke så interessert i å stå opp tidlig uansett.

6. Favorittsang akkurat nå? Jeg har jo det siste året vært helt fortapt i Shawn Mendes, så kanskje Stiches eller Roses

7. Har du tatoveringer? Ja, flere - tenker å lage eget innlegg om dem senere!

8. Hva var det siste du spiste? Ostesmørbrød, haha.

9. Hva var det siste du drakk? Vann

10. En hemmelighet om deg? Jeg har aldri hatt sex med en totalt fremmed.

11. Har du noen gang vært forelsket? Ja.

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Den er lilla!

13. Hva hører du på akkurat nå? Homeland surrer i bakgrunnen.

14. Er det noen du savner? Damon og Kikki, herreguuuuud som jeg savner de nå

15. Favoritt quote? "The worst day of loving someone is the day you lose them". Det er faktisk mest hentydet til hundene, og vet at den dagen de er borte så vil jeg kjenne en smerte jeg aldri har opplevd før og som kan sammenlignes med noe. Og ja, quoten er selvfølgelig hentet fra The Vampire Diaries.


16. Høy eller lav musikk? Kommer an på anledningen, mooden og alt egentlig. Men sjeldent jeg hører på veldig høy musikk her hjemme når jeg slapper av foran Macen.

17. Hvor drar du når du er trist? Som regel så er jeg hjemme, ikke så glad i å vise sårbarhet foran andre. 

18. Favorittfarge? Navy, svart, hvitt og grått. Også blirr veldig glad i dype farger som rød og grønn.

19. Hvem snakket du med sist? Mamma 

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Jeg ønsker meg å få til noe, bli noe og tjene penger på det jeg elsker - skrive og ta bilder. 

21. Hva var det siste du kjøpte? Utenom mat? Jo det var jo Victorinox kniven jeg stakk meg selv i legge med.... Haha

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "Han spør oss hver gang vi møtes om vi trenger hjelp med noe! Så snilt." to the dog-daddy

23. Hva skal du gjøre til helgen? Jeg skal *trommevirvel* .. jobbe - men det blir nok gøy!♥

24. Drømmereisemål? LA

25. Hvordan er du som venn? Jeg tar liten plass, er utadvendt, sier hva jeg mener, er blid og prøver å være morsom.

26. Hva kan holde deg våken om natta? Tanker om alt mulig rart fra hva jeg kan blogge om, søsteren min sin konfirmasjon til noe jeg må huske å fortelle mamma om. Eller tanker om hundene, hundenes adferd osv.

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Khloe kanskje? Banner mye, sier ting akkurat som det er og finner seg ikke i dritt. Men Kylie er favoritten da, haha.

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Grey's Anatomy, KUWTK, Homeland, The Originals - så liker jeg jo selvfølgelig The Vampire Diaries ekstremt godt, Sons Of Anarchy, Pretty Little Liars og The Sopranos også.

29. Hvilken bok leste du sist? Teller Kim Kardashians selfie-bok? Hehe neida, en bok jeg kjøpte i Kraków "After Auschwitz" av Eva Schloss 

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Jeg skal gjøre meg klar for en arbeidsdag


Morsomt med slike innlegg?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Uken som gikk: Pelsdyrnæringen, søvnmangel og tilgivelse

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Ukens opptur er at jeg endelig ble frisk igjen så jeg fikk vært med på personalmøtet/nyttårs-julebordet på mandagen, det var så gøy og så god mat! Selv om det ble utrolig lite søvn så var det så verdt det. Les mer om kvelden HER.

Ellers har det vært en stor opptur at statistikken virkelig har økt på bloggen denne uken, utrolig gøy å se at dere liker det jeg skriver♥

·   U K E N S   N E D T U R   ·

Det har ikke vært noen store nedturer, men har vært så utrolig utmattet denne uken. Tror det har noe med at kroppen ikke er helt a jour etter influensaen, så jobb og diverse sosiale aktiviteter har ødelagt litt for døgnrytmen, litt powernaps her og der har blitt nødvendig så vipps så var det lite søvn om natten. I helgen har jeg sovet rundt 9 timer hver natt, heldigvis. Så håper denne uken blir litt bedre nå som jeg skal jobbe 6 dager.

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·

Ukens høydepunkt var DEFINITIVT at regjeringen la fem at Pelsdyrnæringen går mot en styrt avvikling. Les mer i innlegget fra i går HER.


·   U K E N S   T A N K E   ·
Jeg har tenkt veldig mye denne uken, på alt mulig rart. Tenkt mye på innlegget jeg skrev om tilgivelse og om det er noe jeg bør ta i bruk mer. Om jeg skal sende melding til en av "idiotene" i mine øyne, ta en kaffe å se om man kan løsne trådene litt. Eller om jeg skal la det ligge. Er jeg virkelig sterk om jeg tilgir disse? Ville dere gjort det, hadde jeg fortalt alt som hadde skjedd, og mitt syn på diverse ting så ville dere kanskje sagt nei. Men noe inni meg roper at jeg bør, prøve og satse. Det har gått så mange år, mennesker forandrer seg. Men så tenker jeg, at hvis de ville - ville de kanskje ha strukket ut en hånd først? Er jo tross av alt ikke jeg som har gjort noe galt. Men så tenker jeg med meg selv, hadde jeg brent mine bruer hadde jeg også ikke satset og hoppet på den andre siden. Wow dette er så vanskelig. sLes innlegget om dette HER.

·   U K E N S   S E R I E   ·


Homeland! Sesong 5 & 6 leverer VIRKELIG! Så spent på sesong 7 som kommer snart

·   U K E N S   M U S I K K   ·

MARS, Karpe Diem, Unge Ferrari, Arif - Jeg Gråter Tårer I En Mansion
BØRNS & Lana Del Rey - God Save Our Young Blood
Sigrid - Stranger
Shawn Mendes - Roses

·   U K E N S   I N N L E G G   ·
Innlegget " Dette synes JEG er turn-off hos gutter" - innlegget slo virkelig an, du kan lese det HER.

Hvordan var uken din?

Ny uke, nye muligheter

Følg bloggen min på facebook HER.

Vi har allerede kommet til den tredje uken i 2018, og tiden den flyr. Som alltid. Litt over to harde arbeidsuker foran meg så er snart måneden over. 1/12. Hvor blir tiden av, den blir jo liksom litt borte når man sover, jobber og alt det der. Er så rart, plutselig er det en ny dag and repeat. Nå hørtes jeg filosofisk ut, hahha! 

I dag stod jeg endelig opp "tidlig", lå å dro meg i 20 minutter, men er deilig å ha god tid før jeg skal ha noen timer på jobb! Trenger heldigvis ikke å reise før 13, og skal i følge planen være ferdig 20:30, deilig å få noen timer før man må legge seg igjen. Klarte aldri å sovne ordentlig i natt, vinden bråkte så fælt så føles egentlig som om jeg har sovet på utsiden av kroppen. 

Forresten så la Sophie Elise ut et utrolig flott innlegg i går som er et helt fantastisk tiltak og initiativ - hun samler alle leserne sine til en mulighet å stifte nye bekjentskaper ved å dele om seg selv og hvor man kan kontakte dem. Kanskje man finner en ny venn, eller blir Sophie Elises neste bestevenn? Jeg la i hvert fall igjen en kommentar. Jeg er ikke ensom, men hvorfor ikke? Er så mye fantastiske mennesker der ute, kanskje finner jeg min nye bestevenn over Sophie Elises kommentarfelt? Kanskje ingen kontakter meg, men det er helt okei - for jeg har jo venner. Jeg er ikke ensom. Jeg er bare "foreveralone" som jeg liker å kalle det nå som så mange venninner har begynt å etablere seg, hahah! Neida, fra spøk til alvor så tenker jeg - hva har jeg å tape? 


Uansett, god mandag alle sammen ♥

Hva er dine planer for uken? / Noe du lurer på til "ukens spørsmål"? 

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Ukens spørsmål

Følg bloggen min på facebook HER.

·   Q U E S T I O N - T I M E   ·


Elsker pasta ♥ Svinekjøttdeig, kjøttdeigsaus, fullkornspasta toppet med parmesan!

Jeg får vell ca. aldri spørsmål her på bloggen - jeg vet ikke, er det et godt tegn på at jeg er tydelig? Jeg håper det.

Men dere skal vite at det er gøy når dere lurer på noe, og det hadde vært gøy å kunne ha et slikt innlegg i uken. Eller kanskje dere synes min blogg passer bedre med en spørsmålsrunde i ny og ne? Jeg vet ikke, men det finner jeg jo fort nok ut. Men lurer du på noe til neste ukens spørsmål så still de her, eller i de kommende innleggene i uken som kommer ♥Nå skal jeg nyte kvelden videre med farmen og pastaen, jobber ettermiddag i morgen så trenger heldigvis ikke tenke på å legge meg tidlig. Er så utrolig glad i dag med tanke på nyheten jeg delte i forrige innlegg, så i dag spretter jeg.... Pepsi Max'en hahha! God søndag kveld alle sammen ♥

Lurer du på noe om meg, mitt liv, noe annet jeg har skrevet om tidligere eller noe generelt?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

NORGE GÅR MOT STYRT AVVIKLING AV PELSDYRNÆRINGEN!

Følg bloggen min på facebook HER.

Dette er uten tvil den beste dagen på så utrolig lenge, kroppen begynte å skjelve og jeg skjønte ikke hva jeg leste når NOAH endelig kunne meddele at Norge går mot en styrt avvikling av pelsdyrnæringen innen 2024/25. Tårene renner, en så uendelig glede har jeg virkelig ikke følt på lenge.

Jeg kan ikke tro det. Kampen er snart over, og vi vant. DYRENE VANT! Jeg har endelig troen på mennesket igjen, at vi kan når vi vil. At dyr også er viktige, at de har en egenverdi. At rovdyr ALDRI var ment for å sitte i bur for at mennesker skal ikle seg pelsen dems. 


Arkiv fra innlegget om fakkeltoget mot pels i høst - les innlegget HER.

Jeg takker alle som har stemt på Venstre, for uten dem i regjering hadde vi nok aldri fått til dette. Det er helt ubeskrivelig den følelsen jeg sitter med nå. Fy faen så deilig det blir å markere dette her! Jeg takker alle som år etter år har stilt opp i NOAHs fakkeltog mot pels, engasjert seg på nettet, deltatt i debatter og til de som laget dokumentaren "Pels". Jeg takker alle journalister og hele den norske motebransjen som tar avstand fra pels. Jeg takker alle politikere som har engasjert seg. Jeg takker Nettverk for dyrs frihet som i en årrekke har dokumentert dyreplageriet ved norske pelsdyrfarmer, som i 2017 mottok en stor bot og ble kneblet til taushet. Takk alle sammen som har stilt opp for dyrene. Dette er VÅR dag. 14.Januar.2018 vil være en dato jeg aldri kommet til å glemme, det er da Norge viste hvilket land vi ønsker å være.

 

NOK ER NOK, ENDELIG BLIR BURENE TOMME OG DE TOMME ORDENE FYLLES MED MENING.

I'm not a wonder woman

Følg bloggen min på facebook HER.

·   S U N D A Y   ·Fin sang da, haha.

Jeg har jo denne uken merket at leserantallet har steget - og det er UTROLIG gøy. Men jeg kjenner også at jeg legger ekstra mer press på meg, for jeg kan jo ikke legge ut personlige innlegg HVER dag? OG det er det som har trukket folk hit. Jeg har jo virkelig ingen spennende bakgrunn, så har jo egentlig ikke så mye dype ting å fortelle om. Ikke er jeg spesielt morsom heller.

Poenget med tittelen er jo egentlig at jeg føler jo at jeg "burde klare alt" men hvem klarer å nesten jobbe fult, ha tid til venner, trene, lage sunne og ordentlige middager hver dag, blogge 2-3 ganger om noe spennende, vaske og holde hus/leilighet i orden hver dag, ta bra bilder, se on point ut og alt det der? Ikke jeg i hvert fall. I tillegg noen uker har jeg 2 hunder å ta vare på.

Akkurat nå ser jeg ca drit stygg ut, hahah for jeg ser jo ut som tidenes trøtteste person når jeg ikke har på meg sminke, jeg har nesten ikke øyenbryn - og der det er hår så er jo alle lyse. Har ganske lange øyevipper men de er jo lyse, i tillegg så er jeg så heldig at siden jeg var liten så har jeg vært "hoven" under øynene - så jeg ser jo kronisk trøtt ut. Hjelper jo ikke at jeg er så blek også. Jeg bruker ganske lite sminke, men det jeg bruker er jeg helt avhengig av for å se "normal" ut. Hva nå enn det er. Jeg elsker naturlig look på andre som er så heldige å være veldig pene uten sminke, men dessverre så er i'm not one of them. Ikke kan jeg ha lange fine negler heller pga. jobben... Haha! 

MEN jeg har i hvert fall endelig begynt å rydde leiligheten da, hengt opp klærne jeg vasket i går(hahaha) og baguetter i ovnen - frokost etter 15:00 er innafor det? Så ja, jeg ville egentlig bare fortelle at jeg er ingen wonder woman. Jeg lager pose tomatsuppe, pasta di parma fra Toro men jeg lager også gjerne en skinkestek middag. I'm only human, right?

Ha en fin søndag alle sammen♥

Bra start på helgen

Følg bloggen min på facebook HER.
 

Skulle som sagt ut å spise med venninnen min i går, og vi falt på Friday's! Enkelt og greit. Var så utrolig etterlengtet å se henne igjen, vi har det alltid så gøy og nå hadde vi naturligvis mye å snakke om. Om 4 måneder er hun hjemme for godt igjen, og det er jeg veldig glad for ♥ Vi er veldig like, men også veldig ullike - men vi passer så godt sammen, og når den andre er teit så sier vi det. Men maten var god, så det ble en vellykket dinner date.

·

Nå er det lørdag, og tror det blir en veldig rolig en for min del! Egentlig like greit, for jobber seks dager neste uke så er greit å hente meg inn så energien er på topp. Men har planer om å gå på butikken en gang, så da får jeg meg en liten tur i hvert fall! Er så utrolig heldig som har Jacobs ved meg, det er 2 av de butikkene i hele Oslo og de har et ekstremt bredt utvalg, bredere enn Meny. Jacobs er vell aller mest kjent for sin ferskvaredisk hvor de har helt utrolige mengder med oster, fisk og skalldyr, kjøtt og desserter. Er veldig dyrt der da, men til gjengjeld så inngår de også i Trumf-avtalen. 

Hva er dine planer for denne lørdagen?

Endelig helg + dinner date

Følg bloggen min på facebook HER.
(Kjekt med hund, hundehårene fester seg i alle klærne mine♥♥♥♥♥)

Endelig fredag og HELG ♥ Ikke jobbet mye at all denne uken da, men godt allikevel for har vært så daff hele uken etter influensaen. Tar nok litt tid for kroppen å komme tilbake på topp, i tillegg til at døgnrytmen min har vært mildt sagt fraværende. Godt jeg skal jobbe ettermiddag en uke før jeg begynner på natt, så jeg ikke trenger å stå opp tidlig på en stund i hvert fall - er virkelig ikke en morgenperson. Jeg fungerer egentlig greit med lite søvn, men med et sånt yrke hvor vi er i fysisk aktivitet store deler av dagen så tar det på - og får tilstrekkelig med hjernetrim som skiftleder, mye ansvar. Kan forresten meddele at jeg ikke lengre er trainee, nå er jeg skiftleder ♥ Utrolig morsomt, og veldig spent på utviklingen min videre! 

I kveld skal jeg på middag med en venninne, får se hvor det blir, men har gledet meg hele uka for har ikke sett hun på veldig lenge - hun studerer i USA for øyeblikket, så hun reiser hjem igjen om noen dager! Så er veldig glad vi har fått til å møtes før hun reiser igjen, heldigvis er det bare noen måneder til hun kommer tilbake igjen! Tar med kameraet, så satser på et hyggelig innlegg om kvelden i morgen ♥

Hva er dine planer for kvelden?

Tilgivelse, vennskap og sånne tanker

Følg bloggen min på facebook HER.

Three o'clock in the morning 18.12.2017
 


Foto: Meg / Tekst: Shawn Mendes - Roses

·   T H E   W E A K   C A N   N E V E R   F O R G I V E .  
F O R G I V N E S S   I S   T H E   A T T R I B U T E   O F   T H E   S T R O N G   ·Tilgivelse er en egenskap som er helt fantastisk, unner virkelig de som av hele sitt hjerte klarer å tilgi mennesker for å gjøre dumme ting. Dumme ting kan være så mangt, men vi alle har opplevd mennesker som man aldri vi tilgi, føles det som. Det er vanlig, og spesielt i ung alder kommer man ofte over mange sånne, en utro kjæreste, en dårlig venninne eller ufine familiemedlemmer for den saks skyld. Vi alle har vært der, og kommer til å oppleve det sikkert flere ganger i løpet av livet. Men å kunne tilgi, glemme og gå videre tror jeg må være en kunst. Jeg tilga omtrent alle før, men etter en hendelse for noen år tilbake så vet jeg ikke hva tilgivelse er lengre. Det er egentlig litt synd, men jeg vet ikke om jeg må lære meg det på nytt? Når man blir sviktet av en av dine nærmeste, som du ser for deg skulle stå der på siden når du har gått opp kirkegulvet(når enn det blir, hahhahaha).. Ja det finnes vell egentlig ikke noen ord for sånt. Skulle ønske jeg fant kraften til å tilgi, i dag tok jeg meg selv i å tenke at det hadde vært mye lettere.

Jeg har ingen stooor venninne-krets i Oslo, har noen venninner her og der, og selvfølgelig min store relasjon her i fotballmiljøet i Oslo, men allikevel er det mye tid med hundene alene på hverdag og jobben. I blant føles det jævlig kjipt, men hvem har jeg å takke? egentlig meg selv, fordi jeg ikke tilgir. Det sitter flere mennesker i denne byen som jeg har hatt nære meg, men som jeg nå ikke klarer å ha noe med å gjøre den dag i dag. Jeg fikk aldri noen vennegjeng under i klassen under bacheloren heller(selvfølgelig fikk jeg noen venner men aldri en "gjeng"). Jeg vet ikke, er det journalisten i meg? Jeg skal være så fordømt kritisk og klare meg alene, men hvem gjør det? Nå sitter 95% av venninne mine med kjærester, selvfølgelig er det ensomt å sitte her uten noen da. Vet jo med meg selv etter tidligere erfaringer at er man i et forhold, og er samboer, så fungerer det ikke slik at man ofte kan henge med den samme venninnen mange dager i uken - er bare 24 timer i døgnet. Jeg vet ikke, jeg ble bare så hardhudet den sommeren, så jeg fant ut at å kutte ut alt jeg ikke orket å forholde meg til var egentlig bare mye bedre. Og det har jo vært det også, men når skal grensen gå for hvor langt man skal ta det å aldri tilgi noen. 

Jeg vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget, for jeg har veldig fine venner som jeg utrolig glad i, jeg er bare ikke så åpen så vet at jeg stort sett må klare meg selv - noe som er min egen feil. Men vi alle gjør feil, de jeg ikke tilgir - ja de har gjort feil. Men jeg har sikkert gjort mye feil jeg også? Jeg må kanskje gå i meg selv og spørre om jeg er bedre? Ja sier magen min, neida. Alle gjør som sagt feil, men hva er grensen på hvor feil man kan gjøre det? Det viktigste er at man har det bra med seg selv og valg man tar tror jeg. Det er vanskelig å finne ut om man er sterk for å kutte ut giftige mennesker fra livet sitt, eller om man er sterk når man tilgir dem.
 

Hva tenker du om tilgivelse?
Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Ønsker for 2018

Følg bloggen min på facebook HER.

Nyttårsforsett? Jeg gir opp. Så fort man bruker det ordet, og lager innlegg om det så kan du nesten garantere at det ikke går i boks. Man skriver om det, tenker på det i en måned eller to og så... Er det gamle vaner som gjelder. Så nå vil jeg kjøre en ny vri, dette er mine ønsker for 2018. Jeg tror at så fort man slutter å legge nyttårsforsett-presset på disse målene så vil man kanskje klare å oppnå noen av dem.

Har forøvrig skrevet et innlegg som blir mer personlig om hva jeg håper at 2018 har å tilby, og litt om hvordan 2017 var. Les innlegget HER.

·   I   2 0 1 8   Ø N S K E R   J E G . . . .   ·

(Gleder meg også forøvrig til det blir mer lys ute igjen så det går ann å ta fine matbilder inne igjen uten gult lys!)

♥ Å trene mer, ha et bedre kosthold, spise mer frukt og grønt, gå mange fine turer og komme meg i bedre form. Veier 15 kg mer enn jeg ønsker, men kan jeg få omgjort noe til muskler og redusere fettmassen så er mye gjort. Jeg ønsker altså å være sunnere i 2018.

♥ Å reise på ferie; Jeg elsker å oppleve nye ting og land, så håper virkelig jeg får mulighet til å reise i år. Vi har familie like utenfor LA så håper at jeg og mamma reiser dit denne sommeren/høsten, hadde vært perfekt. Ellers hadde det vært fint å fått til en jentetur til Polen/London i år, og så har jeg jo familie i Stockholm nå så håper jeg rekker å reise innom der også.
♥ Å få kjøpt flere mer brukt - fikk jo kjøpt Alpha Industries jakken min i fjor vår, det var jo et kjempe-kupp da jeg fikk den for 500 kr og var omtrent ubrukt. Så håper det blir mer av det i år, for noe må man jo gjøre for dette miljøet - og lommeboka, hahah.

♥ Å tilbringe masse tid med hundene - det er jo ikke bare et ønske, men det er jo hverdagen når hundene er hjemme. Men jeg vil oppleve mer ting, og finne på mye gøy sammen med dem! Når man bor alene, jobber og vil opprettholde et sosialt liv så blir det mye av det samme. Så håper dette blir året hvor hundene får mange fine opplevelser sammen med meg! 

♥ Å finne et nytt sted å bo her i Oslo, det er et must for meg merker jeg. Rimelig kjapt, helst før sommeren.


Foto: Arkiv

♥ Å spise flere middager sammen med venner - fordi det er så utrolig koselig! Man må ikke alltid spise ute, er jo hyggelig å spise hjemme også.

♥ At jeg vil få spart opp godt med penger så jeg får betalt en del på studielånet og det jeg skylder mamma(viktig å få bort denne delen så jeg kan begynne å tatovere meg igjen, hahaha), og slik at jeg kan få presset inn en liten ferie. (Throwback til min første sak publisert hos VIXEN, trykk på bildet for å komme til saken)

♥ Å bli mer strukturert, komme i gang med journalistdrømmen, opprettholde en oppdatert blogg, få tid til trening som sagt og alt annet som er viktig her i livet.

♥ Å prøve og spise mindre salt, jeg er dessverre TOTALT avhengig og vet at organene mine blir å få svi for det i framtiden. 

♥ Å ta kameraet mitt med meg rundt ofte slik at jeg alltid kan utvikle mine kunnskaper, ta fine bilder jeg kan vise til dere og Hva er dine ønsker for 2018?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Dette synes JEG er turn-off hos gutter

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Tumblr

·   M Y   N O - L I S T   ·

⊗ S M A T T I N G !
Jeg har faktisk ikke ord nok til å beskrive hvor jævlig jeg synes smatting er, seriøst er det så vanskelig å lukke kjeften når man spiser/tygger noe?

⊗ Gutter på Tinder med bilder av seg selv på jakt.
Jeg kunne aldri ha vært sammen med en som driver med jakt, stor-fisking eller den slags da jeg rett og slett ikke synes noe om det. Jeg ser ikke for meg å være sammen med en gutt som får glede av å drepe dyr når jeg selv har dyr. Not up for it at all.

⊗ "Huleboere"
Er generelt sett ikke veldig glad i store mengder kroppshår annet enn på hodet.

⊗ Når han har 0 egne meninger!  
Altså hvor skal jeg starte? Jeg selv har jo ekstremt mange meninger om alt og ingenting, og er totalt avhengig av at noen skal kunne utfordre meg - ikke noen jeg skal måtte lære opp. Det går ikke. Må ikke være uenige om alt heller, men veldig fint med andres syn på ting. Er man totalt uenig om viktige ting så er jo det også håpløst. Men generelt sett så er egne meninger om ting viktig, snakker heller ikke om hva man skal ha til middag eller se på TV, men viktige ting som gjør at man blir kjent og gjør deg til den du er.

⊗ Stygg dialekt
Altså, jeg klarer ikke. Er jo ikke noe de kan noe for, men det går ikke for meg.

⊗ Snakker nedlatende om dyrevern
Ute på byen tuller ofte venner med meg om mitt engasjement om dyrevern, sikkert ekstremt morsomt for dem men jævlig lite tiltrekkende. It's not cool, hold kjeft.

⊗ Vet ikke hva dem vil
Gutter som tilsynelatende oppfører seg som de vil ha noe mer enn en søndagskjæreste, men så er det ikke sånn. Skjerp deg, ikke gå rundt grøten. Vær tydelig med hva du vil, eller ikke vil.

⊗ Sjalusi
Du eier ikke meg, og spesielt ikke hvis det ikke er noen greie engang? Opplevd alt for mange slike.

⊗ Mangel på humor.

⊗ Rart navn
... Sorry.

⊗ Dårlig hygiene
For eksempel synlig ørevoks i ørene, vond lukt, ustelt, pusser ikke tenner, klipper ikke neglene, holder ikke håret i orden og lignende. Vi er alle mennesker, må ikke være on point alltid, men er du ikke villig til å stelle deg litt for meg i begynnelsen for å imponere litt så er ikke det veldig turn-on akkurat.

⊗ Gutter i Uggs og Canada Goose/Parajumpers
Trenger jeg virkelig å si noe mer? Hva gjør deg uinteressert?

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Nyttårs-julebord med jobben

Følg bloggen min på facebook HER.Beklager så mye for sent innlegg, men har vært helt PÅKJØRT i dag for sov under 5 timer i natt før en arbeidsdag på nesten 9 timer, sovnet rundt 01 i natt og måtte opp igjen 05:45.... Så ja, har vært litt sliten i kveld kan man si. Fikk jo ikke sove før nesten 19 i kveld da, typisk men nok klaging♥

I går var jeg jo som jeg skrev på nyttårs-julebord / personalmøte med jobben, utrolig hyggelig og morsomt! Vi er en fin gjeng på jobb. Vi spiste på Thon Hotel slottsparken, veldig god mat vi fikk! Jeg følte meg kanskje i overkant overpyntet, men det går bra - fint å vise at man har en mer pyntet side av seg også med tanke på at jeg 99% av tiden drar til og fra jobb i joggebukse og hettegenser hahha. Etter 3-rettersen så dro vi ut å tok noen øl, så derfor det ble litt sent. Er jo hyggelig når man først er ute selv om jeg måtte jobbe tidlig i dag - ikke mange ganger i året jeg må på jobb så trøtt heldigvis, så da er det greit. 

Har du vært på julebord denne "sesongen"? 

2018 har stått litt på pause

Følg bloggen min på facebook HER.

Nå begynner jeg heldigvis å bli bedre igjen etter influensaen som virkelig har satt det nye på vent for min del, og så måtte jeg jo selvfølgelig gjøre det glansnummeret å knivstikke meg selv få dager inn i det nye året også, les mer om det her. Veldig deilig å endelig føle meg levende igjen! Jeg har jo i tillegg følt meg som en dritt siden jul for jeg har vært helt bestikket med kviser i ansiktet, det har sikkert noe med influensaen å gjøre ettersom jeg oppdaget en hoven lymfeknute under en av den ved kjeve-leddet, så håper at nå som "infeksjonen" er på vei ut av kroppen at jeg endelig blir litt mer selfie-vennlig igjen.


·    N E W   Y E A R ,   N E W   L I F E   ·

Nå skal jeg uansett ikke klage mer, nå er det bare å se fremover og legge bak seg denne sykdomsuken. Jeg skulle jo starte det nye året så bra, men helt ærlig så fristet det lite med knekkebrød og vann den uken så de planene ble skrinlagt frem til i dag. Så nå er det andre boller - eller som jeg har sagt tidligere, ingen boller. I hvert fall ikke denne måneden. Nå er jeg nesten 3 uker barnefri så skal prøve å skrive inn litt trening i mellom slagene på jobb, unngå alkohol og godteri. Så får vi se hvor langt jeg kommer med det♥ 

DETTE TRENGER DU:
Blender/Stavmikser    ·    Frossne bær    ·    Banan 
Chiafrø    ·    Mager vaniljekesam/yoghurt 
Planen denne uken er å legge ut litt klær og diverse til salg på Tise-appen, i går brukte jeg flere timer på å rydde klesskapet for det så helt jævlig ut, jeg ville teste ut kroppen litt med tanke på influensaen og jeg ville finne litt som jeg eventuelt kunne selge. Legger ut eget innlegg når alt det er klart♥ Ellers så skal jeg på nyttårs-julebord med jobben i dag, gleder meg veldig til å se alle sammen igjen! Er jo snart 3 uker siden sist pga juleferie og sykdom så, og på fredag skal jeg møte venninnen min som studerer i LA for øyeblikket, gleder meg såå til å se henne igjen!

Hva er dine planer for denne uken?

Leve av å skive utenom å ha vært på Paradise Hotel

Følg bloggen min på facebook HER.


Min drøm og store ambisjon her i livet er å kunne leve av og skrive, ta bilder og dele. Jeg synes det er kjempe gøy, spennende og ikke minst så er det viktig. Jeg er kanskje ikke verdens beste til å skrive, men jeg gjør meg forstått og formulerer meg godt - og det kan man komme langt med. Men hvor langt? Jeg har jo nå en bachelorgrad i journalistikk, mens jeg selv holder på som skiftleder på Max - og det trives jeg veldig godt med, men det er jo skriving jeg VIL drive med. Jeg skriver for meg selv på denne bloggen, og har for tiden under 100 lesere - altså ikke mange.

Ikke har jeg vært med på Paradise Hotel, jeg har ikke psykiske problemer eller et bekymringsverdig dårlig selvbilde, jeg er ikke rik eller har en luksuriøs livsstil(eller...?), jeg er ikke unormalt pen og tynn, jeg er ikke flink på sminke, jeg har ikke barn, trener ikke noe særlig, jeg har ingen trist bakgrunn, jeg har heller ingen kjendiskjæreste eller venn - eller en kjæreste at all, jeg har heller ingen fantastisk klesstil eller kan å synge. Så hvorfor skulle noen gidde å lese om livet mitt i en kjellerleilighet i Oslo, med to Frankse Bulldoger hvor jeg jobber 4/5 dager i uken på en burger-resturant, er unormalt opptatt av Norsk fotball til jente å være og har ingen annen stor hobby enn foto. Sikkert ikke så spennende. Hahaha virker litt selvmotsigende angående selvbilde det her, men hallo, jeg er ingen idiot heller.

Jeg skulle ønske jeg kjente noen her i Oslo som jeg kunne samarbeidet litt med i forhold til bloggbilder, for jeg orker ikke å ta en haug med oppstilte outfitbilder foran kameraet alene. For jeg skulle gjerne ha lagt ut noen outfit-innlegg, det kan jeg faktisk ikke huske sist jeg gjorde? På forrige bloggen kanskje. Er så mye jeg skulle gjort, hadde leiligheten "min" vært hvit i stedet for beige hadde det også hjulpet mye med tanke på bilder.

Poenget mitt er vell egentlig - eller jeg har vell egentlig ikke noe stort poeng med innlegget. Jeg har bare så enormt lyst til å skrive, og å nå ut til folk - for jeg vet jeg har mye bra på lager, men jeg må bare få det ut. Og når jeg har noe bra på gang, så når jeg ikke ut til folk uansett så det jeg ikke vet er hvordan jeg skal gjøre meg mer "attraktiv"?


Hva liker DU å lese om? Hva skal til for at DU leser en blogg? Hva synes DU er en god blogg? 

Følg meg gjerne på Instagram HER hvor jeg er ganske aktiv både i feeden og InstaStory

Kupp i romjulssalget

Følg bloggen min på facebook HER.


·   A   W O M A N ' S   P E R F U M E   T E L L S   M O R E  
A B O U T   H E R   T H A N   H E R   H AN D W R I T I N G   ·

- Christian Dior


Marc Jacobs Daisy gavesett   ·   347,- (50%)   ·   Kicks

Wow for et kupp jeg gjorde i romjilen! Hele dette settet med stor parfyme, shower-gel og body lotion for 347,- !!! Det er helt insane, og er et av de bedre kuppene jeg har gjort på en stund! Gøy når man kommer over sånt da ♥ Dette er jo favorittparfymen min også, og noe jeg VIRKELIG trengte.

Flere som har gjort noen gode kupp i romjuls/januarsalget?

Godt nytt år: Influensa og knivstikking

Følg bloggen min på facebook HER.

·   2 0 1 8   I S   T R E A T I N G   M E   W E L L   ·

Det er ingen hemmelighet at jeg har vært syk en god stund nå, og ja... Nyttårsfeiringen ble virkelig ikke noe livat for å si det sånn med to i samme båt med influensa, og Kikki på slep. Men venninnen min laget en utrolig god kalkunmiddag før vi koste oss i sofaen med Pepsi Max og gjøre oss utslitt av partyeffekter. Ble ikke én dråpe med alkohol den kvelden, for det fristet ikke litt en gang. Men Kikki var utrolig flink, var jo hennes første nyttårsfeiring og den bestod hun med glans! Hun var mye mer interessert i guttene som gikk forbi verandaen vi stod på enn bråket på himmelen. Veldig stolt av å ha to hunder med sterk psyke som takler slike dager veldig godt ♥ Damon hadde i følge faren sin sovet det nye året inn, nok et år, så det sier vell sitt om hvor mye han bryr seg om bråk? Ca 0.

I går var jeg hos legen for å ordne meg sykemelding og fikk konstantert at jeg har influensa så da blir det bare å holde seg i ro ut uken så jeg får vært med på nyttårs-julebordet med jobbe på mandag♥ Men... Over til den noe dramatiske overskriften;

Jeg klarte jo virkelig å gjøre glansnummeret på tirsdagen. Jeg måtte på butikken for å handle litt mat så da stakk jeg innom Jernia som er like ved ettersom jeg hadde holdt av en kniv som jeg skulle ha i stedet for den jeg fikk til jul (ettersom jeg samler på Victoriox), denne kommer jo i et plastetui. Jeg la den i posen med matvarene og gikk hjemover. På veien kjenner jeg at noe skraper borti benet mitt, jeg tenkte det kanskje var plastembalasjen på noe av maten for de kan i noen tilfeller være ganske spisse.... Men neida, jeg går litt til og innser jo at det er jo KNIVEN og får deeet kuttet nedover leggen, det fossblør og jeg blir helt målløs og skjønner at jeg må jo skynde meg hjem for å stoppe blødningen. Jeg kommer hjem med blod å jakke, sko og tightsen jeg hadde på meg (takk og lov at jeg brukte tights, hahha), så fikk knytt et kjøkkenhåndkle rundt og samlet meg. Eller samlet meg og samlet meg, for jeg har jo så ekstremt sprøyteskrekk så jeg fikk direkte panikk for at jeg måtte på legevakten å sy, da må man jo i tillegg ta sprøyte så et var egentlig det verste som kunne skjedd, og det er helt uaktuelt å reise alene dit. Så ringte mamma, så hun og pappa kom seg til Oslo i hui og hast (tar jo bare to timer fra Raufoss, hahah) for å finne ut om det i det hele tatt kal syes. Og det var vell i grenseland, men siden det hadde vært sånn så lenge så hadde det jo alt begynt å "gro" så det hadde uansett ikke vært aktuelt, men sykesøster mamma hadde med seg rense-utstyr, plastring og stripser så vi fikk stripset kuttet for det var jo ganske langt og dypt. 

Jeg vil bare konkludere med at jeg virkelig kan anbefale Victorinox sine kniver til kjøkkenentusiaster for de knivene er virkelig IKKE sløve! hahhaha. Men anbefaler også alle å være obs på dette om dere kjøper en kniv som kun kommer i en plastlomme, for om jeg hadde sklidd/snublet og landet oppå denne kniven hadde jeg fått helt andre skader som virkelig kunne vært fatale, og det er noe alle bør tenke på ♥ 

Så jeg har hatt en rimelig interessant start på det nye året, det kan vell ikke bli så mye verre nå? Eller oppå det hele så fikk jeg i helvetes vondt i magen bak navlen en stund etter det med kniven, så trodde jeg i tillegg holdt på å få blindtarmbetennelse - det skulle vell bare mangle eller?....

Håper dere hadde en litt bedre start på det nye året enn meg?