hits

Snapshots

Følg bloggen min på facebook HER.
Har hatt noen fine uker, som dere sikkert kan se! Har vært litt "ups and downs", men still going strong ♥ I morgen er det 1 år siden Damon kom i hus, og kan faktisk ikke tro hvor fort den tiden har gått - er jo faktisk snart 2 måneder siden har fylte 1 år!  Ellers fikk jeg jo mitt etterlengtede "Lip Kit By Kylie" som jeg skal skrive mer om senere.

Jeg har også begynt på en litt sunnere vei - dessverre har jeg t kort treningsopphold nå pga. at jeg ble helt GRUSOMT støl av hjemmetrening for rumpe og lår etter tirsdagen, så har ikke klart å gå eller sove ordentlig. Hurra for meg! Så håper kroppen min er litt mer brukbar til i morgen så jeg faktisk kan komme meg på trening før helgen.

Denne torsdagen har også vært veldig god - på tross av migrene lignende hodepine på morgenen etter lite søvn, fordi jeg år nesten 3000,- igjen på skatten og har blitt kalt inn på jobbintervju neste uke! Håper det vil gå bra♥ Jeg tror at april blir min måned!

Hva kunne du tenke deg å lese om på bloggen fremover?

OH HAPPY DAY

Følg bloggen min på facebook HER.

FINALLY HERE!

 

Oksestek med tilbehør

Følg bloggen min på facebook HER.

Prøvde meg på å lage oksestek her om dagen, og den ble super god! Steken ble perfekt stekt og alt smakte veldig bra. Steken kjøpte jeg på Meny på Tveita, var noe påsketilbud. Har også en påskeskinke som jeg tenker at vi avslutter påsken med!


- Dette trenger du - 

♥ Oksestek (min var på 2 kg) ♥ 1 løk ♥ 3 Gulrøtter ♥ Salt og pepper ♥ Saus (enten hjemmelaget eller en type brun saus) ♥ Poteter (jeg brukte mandelpoteter) ♥ Makkaroni ♥ Ertestuing / andre grønnsaker du ønsker å bruke ♥ Vann (til saus og steking)


- Slik gjør du -

1. Forvarm ovnen til 125°
2. Legg steken på en langpanne og gni den inn med salt og pepper

3. Skrell en løk og kutt den opp i båter, spre rundt steken. Deretter skreller du og kutter opp 3 gulrøtter for å så spre dem også rundt steken.

4. Sett steketermometeret i den tykkeste delen av steken og sett den inn i ovnen når den er varm nok. (Steken er klar når den er ca 70/75° som tilsvarer ca 2-3 timer)
5. Fyll på med vann når det har gått 30 minutter og etterfyll ved behov.
6. Skrell poteter etter ønsket mengde. (Hvis du ser på punkt nr. 8 så ser dere at jeg måtte bytte til u-skrelte poteter)
7. Gjør klar sausen, krydre den til slik du ønsker. 

8. Når steken nærmer seg klar kan du sette på poteter, mandelpoteter skal kokes i 5-7 min og avkjøles like lenge. Jeg måtte gjøre dette to runder da de skrellede potetene blel itt rare, så prøvde med skall og gikk bedre da.
9. Når steken er på 75° er den klar til å tas ut, den skal hvile i 15 min før den skjæres opp.
10. I mens steken hvilker kan du koke saus med kraften fra steken, koke makaroni og ertestuingen.


(Beklager for at det siste bildet ble i så dårlig kvalitet, men pga. damp så ble bildene så blury + blogg.no opplaster ikke så bra lengre)

11. Bon appétit! 

Har du tenkt til å prøve denne oppskriften?
 

Easter and stuff

Følg bloggen min på facebook HER.

Puppia sele / 389,- / Buddy Tveita

Vi har vært på Toten i påsken, kost oss veldig! I morgen vender vi snutene våre hjem mot Oslo, blir deilig å komme hjem - borte bra, men hjemme best ♥ Jeg er så heldig å ha påskeferie til og med tirsdag, men vi avslutter den "offisielle" med hundedate på mandag, blir så koselig for alle tror jeg! 

Damon fikk påskeegg for første gang, og han syntes det var skikkelig spennende, han var nok veldig fornøyd og han er jo bare helt fantastisk nydelig i den nye selen sin♥

GOD PÅSKEAFTEN!

Fintfint

Følg bloggen min på facebook HER.


 
 

I går hadde vi ryddedag her hjemme, så vi fikk pyntet til påsken! Bedre sent enn aldri, hihi. Men syntes det ble koselig her med litt gult til påsken - og våren. Har jo vært helt fantastisk vær i det siste også, så håper at det holder seg utover påsken også selv om det virker som det blir ruskevær på slutten.

Flere som har pyntet til påske?

My obsession

Følg bloggen min på facebook HER.


Rosendahl oppbevaringskrukke / 99,-     /     Rosendahl sausøse / 129,-   

Var innom Jernia her om dagen, og Jernia har massevis av salg nå, hele 20% på alt fra Rosendahl blant annet! Men dette jeg kjøpte var på "vanlig" salg, som de stort sett har på ulike varer. Perfekt med litt salg på slikt om man er en samler - slik som jeg.

Samler du på noe lignende?

GOD PÅSKE

Følg bloggen min på facebook HER.


 

Vegetartaco

Følg bloggen min på facebook HER.- Dette trenger du (2 personer) 

♥ Hälsans Kök vegetarisk farse (trenger kun ca. en halv pakke for 2 stk)  ♥ Smør til steking ♥ Taco krydder ♥ Mais ♥ Isbergsalat ♥ Rømme ♥ Salsa (jeg foretrekker Kims sin) ♥ Revet ost ♥ Nacho chips (salt / ost / ost og chili - whatever you like) ♥ 4 Pitabrød / tortillalefser / taco skjell ♥ Nacho chips (salt / ost / ost og chili - whatever you like) 

TIPS: Mange liker også avokado, tomat, guacamole, agurk, paprika, løk og lignende også! 

Tør du å smake?

Påske feeling

Følg bloggen min på facebook HER.

DCIM\101GOPROHatt en super formiddag ute i hagen i barndomshjemmet (lol høres ut som jeg er 70 år når jeg skriver det sånn) mitt! Vi har kost oss med grilling, se Damon utfolde seg i snøen, katten og Damon fikk hilse på hverandre, spist kvikk lunsj og alt som hører med! Nå har jeg fått dusjet av meg bållukten - desverre har ikke alle her kommet like langt "i løypa", så sitter enda i bål-os! Var desverre ikke sol i dag da, men storkost oss allikevel.Har forresten filmet med Go-Pro kameraet mitt i dag, så kanskje det kommer en video i morgen!

Lørdagskvelden tilbringer vi hos mamma, så får vi se hvordan kvelden ender! Blir vell god mat og noe godt drikke, så få vi se om vi ringer en taxi og tar oss en tur til Gjøvik.  Har egentlig søndagsfølelsese, men wiiii det er lørdag!

GOD LØRDAG ♥

Blonde days are over

Følg bloggen min på facebook HER.


 


I dag har jeg sittet mange timer på Adam og Eva skolen i Oslo, for har nemlig fått gratis farge for å sitte hårmodell for fine Mina ♥ Vi er ikke ferdige med håret mitt, så skal tilbake, for skal bli litt mørkere og en kaldere farge! Så blir spennende, også må jeg få klipt de stusselige tuppene mine rimelig snart! Ble ihvertfall fornøyd med resultatet, ettersom blond-brun er en litt "farlig" greie å gjøre for blir ofte grønt. Mitt har en god del rødskjær, men mye mindre enn det egentlig var. Nå vil jeg bare gå ned 10 kg, bli brunere og få mer tatoveringer - da har jeg utseendet on point! 

Hva syntes du om resultatet hittil?

Smoothie bowl

Følg bloggen min på facebook HER.


 - Dette trenger du -
♥ Frosne bringebær
♥ Frosne ananas 
♥ Vanilje kesam
♥ Mandel melk


Altså det var veldig vanskelig å bruke en gitt mengde i denne oppskriften, fordi jeg brukte blender - og da må man bruke en del væske. Smaken ble ikke heeeelt som jeg ønsket, for måtte bruke en god del av melken. Tror jeg bruker stavmikser neste gang! Men bare prøv deg frem av hvilke fruker/bær du liker, neste gang bytter jeg ut ananas med banan, og vil også prøve meg på en Kiwi & Avokado bowl, som jeg spiste på "Better Denim" pressefrokost for noen uker siden!

Bon appétit ♥

Hvilken smak liker du best?

All colors are beautiful

Følg bloggen min på facebook HER.

 

// photo_ weheartit.com

På torsdag skal jeg farge håret mitt, blir veldig spennende!!! Blir deilig med en forandring, kjøpt dyre hårprodukter nå for å kunne bevare resultatet på best mulig måte. Helt fantastisk med en fresh start med "nytt" hår, synd jeg har kviser på helt grusomme steder i annsiktet om dagen, hahah!

Hvilken farge tror du det blir?
(Skal sørge for før-etter bilder ♥)

Latest news

Følg bloggen min på facebook HER.

Oakley jakke / 1195,- / Sportamore    /    Burton hanske / 299,- / Sportamore    /     Burton strømper / 149,- / Sportamore    /    DAY Et Mikkelsen sekk / 764,- / Nelly   
 Paul Mitchell shampoo 1000 ml / 295,- / Bli Vakker    /     Paul Mitchell balsam 1000 ml / 279,- / Bli Vakker    /     The Balm mascara / 139,- / Bli Vakker  
Eco Tools sminekoster / 109,- / Bli Vakker    /    Bik Bok trench coat (sponset)  / 499,- / Utsolgt hos BikBok.no, men Zalando har den


Har gjort noen innkjøp i det siste, og før jeg var ferdig i praksis fikk jeg også endelig trench coaten fra Bik Bok jeg har skrevet om tidligere (sponset)

Hva syntes du om innkjøpene?

Tumblr love

Følg bloggen min på facebook HER.
HTTP://KRISTINELARS1.TUMBLR.COM

Tumblr er for meg mitt inspirasjons sentrum! Elsker virkelig stilen mange av de fører på sine inspirasjonblogger, bilder som blir delt! Kan ligge timesvis om natten for å scrolle meg igjennom alt det flotte og kule mange deler. Takk og lov for slikt tidsfordriv♥

Hva er din Tumblr?

Snapshots of the week

Følg bloggen min på facebook HER.Hatt en super uke! Jeg avsluttet praksis på en kjempe kul og hyggelig pressefrokost på #DesignDugnad, X Games, sushi date med Marte, familie besøk + spise på Big Horn Aker Brygge og nytet tiden med Damon, og hatt hundebesøk ♥ Vært midt i blinken, og en super uke.
 

Hvordan har din uke vært?

TGIF

WHAT I LIVE FOR!

Har hatt så fine dager sammen med Damon♥ Deilig å nyte tiden sammen, sove sammen og ha det gøy! Er så heldig som får oppleve dette vesenet, jeg forguder han og gjør alt for han.

Nå er det endelig helg (fikk deg egentlig i går da)! Det betyr at Erik endelig kommer hjem fra kurs i kveld, og blir hjemme! Wihuuu. Har storkost meg disse to ukene med Damon, men trives aller best når vi alle 3 er hjemme! Så denne fredagen går til en playdate med en Franks Bulldog som bor i nærheten, handle og ordne hjemme til min kjære kommer hjem. 

Jeg ser tilbake på en fin uke og håper helgen blir like bra, på lørdag blir det festligheter så på søndagen skal vi nok holde hviledagen hellig! 

Hva er dine planer for denne helgen?

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv