hits

Kom mai du skjønne milde

Følg bloggen min på facebook HER.
I morgen begynner mai, vi er da inne i årets 5 måned - hvem skulle tro at tiden kunne gå så fort? Gresset er grønt, det har sprunget grønt på trærne og fuglene kviterer. Det er vår, vinteren er på alvor over- endelig (bare å krysse fingrene for at den ikke gjør sin spontan-entrè på 17.mai slik som den gjorde i går). Mai blir en travel måned med slagskurs, eksamen, besøk av mamma og mormor, jobb, bursdag, konfirmasjon, besøke et vennepar som venter barn (og nylig har flyttet), 17.mai og enda mer jobb, tattoo session og sikkert litt til + forberedelser mot den siste eksamenen i juni.

I tillegg så reiser vi til Ålesund 2. juni og reiser hjem igjen 6, så har litt å se frem til i tillegg! Blir en utrolig bra tur, vi skal faktisk kjøre oppover fordi vi vil ha med oss Damon ♥
Flere som har en travel måned i vente?

Latest snapshots

Følg bloggen min på facebook HER.


Vet at mange av dere liker godt slike innlegg, så prøver å spare opp telefon/Snapchatbilder for slike innlegg ♥ Håper dere liker dette innlegget like godt som de tidligere!

Hva syntes du om slike innlegg?

Work work work

Følg bloggen min på facebook HER.
- Dette trenger du -
♥ 1 beger med Fyldig pasjonsfrukt yoghurt ♥ Jordbær ♥ Chiafrø ♥Havregryn

Litt frokost før jobb trengs, skal stå på Coop Mega Storo - så bare kom innom for å prøvesmake Oldens Lime & Jordbær, den er veldig god! Tror det blir en bra dag på jobb, håper bare at mange kommer innom butikken. Ellers så skjer det ikke veldig mye mer spennende i dag, så da ønsker jeg alle en fin dag videre.

Hva er dine planer for dagen?

Let's talk about hair

Følg bloggen min på facebook HER.


Ser ikke så godt resultatet på bildet fra salongen, men bildene under viser bedre resultatet - ser veldig rødt ut på dette mobilbildet. Er veldig fornøyd, men blir nok en runde til med farging om 1-2 måneder, for vil jo ha en jevn og mørk brunfarge ♥
Brukte morgenen/formiddagen min på Adam og Eva skolen igjen, hvor flotte Mina igjen har gjort et stykke bra arbeid med mitt udugelige hår ♥ Tusen takk! 

Hva synes du om resultatet?

News from Adidas

Følg bloggen min på facebook HER.


Adidas Gazelle trainers / 899,- (-10%) / Zalando (her)        Adidas genser / 599,- (-10%) / Zalando (her)

Deilig med litt nytt - og det var "sårt" trengende da alle skoene mine er slitte eller lukter rart etter å ha brukt flere av de på min tidligere jobb. Er også perfekt timing da det er årets away begivenhet da Vålerenga spiler mot Lillestrøm på lørdag, så passende med litt nytt da!

Hva syntes du om innkjøpet?

Exam

Følg bloggen min på facebook HER.Eksamen har tatt opp tiden min de siste dagene, for på onsdag som var fikk vi gruppeeksamen som går over en uke. Så nå sitter vi her med innspurten av hovedoppgaven, 1500 tegn igjen som skal viskes bort- vi har vært litt ivrige kan man si. Kommer sterkere tilbake i morgen da vi leverer nok i morgen.

Jeg har også fått en gladnyhet i dag, har herved bestått ALLE eksamener hittil i studiet, så utrolig deilig ♥ Så håper jeg består de resterende 3! 

Hva har du gjort i det siste?

I'd rather be at Coachella

Følg bloggen min på facebook HER.


// Screenshots fra min Tumblr - http://kristinelars1.tumblr.com/

Coachella i Califonia er i gang, det kryr av kjendiser og fantastisk festivalmote! Drømmen for en sånn som meg, så skulle virkelig ønske at jeg var en høyt profilert magasin journalist og kunne vært der for å dekke festivalen. 


Nå er det videre bort for å feire bursdagen til søsteren min, hun fikk gaven i går og ble veldig fornøyd tror jeg? Så får se om hun får noe av familien som overgår den(neppe).

Flere som drømmer om Coachella?

Fått mine første saker på trykk!

Følg bloggen min på facebook HER.Du finne mine to første saker på trykk i aprilnummeret av "Beauty", VITA sitt gratismagasin ♥ Utrolig gøy å se navnet sitt hele to ganger og i tillegg stå under "redaksjonen" lengre foran. Utrolig gøy! Den ene saken er om påske/fjell/vår sol og den andre er helsetips, og er veldig fornøyd med utformingen av begge sakene.


Nå er det endelig helg, i går jobbet jeg for første gang for Fresch Thining og det gikk veldig bra! I dag så har jeg fått trent litt, tok en god arm og skulder-økt, så kjenner det egentlig ganske godt i armene her jeg sitter og taster. Har også presset meg fersk juice fra appelsiner, som dere kan se på bildene - såååå utrolig godt ♥

Denne helgen så skal vi hjem til Toten for i dag fyller lillesøsteren min hele 13 år, så blir middag hos mamma i dag og bursdagsfeiring for henne i morgen! Tenker at jeg skal prøve å få tatt litt bilder, syntes alltid det er hyggelig å se bursdagsbilder.
 

Har du sett sakene mine enda? / Hva skal du benytte helgen til?

Smoothie bowl - Avokado & Kiwi

Følg bloggen min på facebook HER.

- Dette trenger du -

Smootie: ♥ ½ avokado ♥ 2 Kiwi ♥ ½ stor banan ♥ 1 ss vaniljekesam ♥ ½ kopp melk    Topping: f.eks ♥ Bringebær ♥ Blåbær ♥ Kiwi ♥ Banan ♥ Chiafrø

Denne gangen brukte jeg stavmikser på selve smoothien, og guuuud for en annen verden som åpnet seg! Kommer definitivt til å bruke stavmikser til matlagning fremover. Men denne ble veldig god, tror avokadoen jeg brukte var ødelagt for var litt rar ettersmak på den, men ellers var den sååå god og perfekt konsistens. Ble litt mye, så vil nok si det kan være passe til nesten to porsjoner.

Har du prøvd denne smakskombinasjonen før?

Tuesday

Følg bloggen min på facebook HER.
Fullkorns polarbrød - Hamburgerygg - Agurk - Piel de Sapo melon - Vann med isbiter 

Good start of the day! Solen skinner, våren er her virkelig - er så fantastisk ♥ Beklager for mitt bloggfravær, men ble en liten hektisk helg og en lang dag i går med skole hele dagen + introduksjons kurs for min nye jobb! FOR JAAA, JEG FIKK JOBBEN!!! WIHU.

I dag er det internett kurs til jobben og rydding som står på tapetet, er klær over alt her og litt oppvask som trenger å settes inn i oppvaskmaskinen så da er det bare å ta tak!

Hva er dine planer for denne nydelige dagen?

En god start på dagen

Følg bloggen min på facebook HER.My day startet like this ↑ and it tastet gooood. Perfekt med en god start på dagen før en liten treningsøkt, deilig å være tilbake - skulle jo egentlig trene på mandag og i går, men har hatt noen søvnproblemer som lagde litt trøbbel for energien til å gjøre noe fysisk- men har ryddet en del da, er jo litt trening i det også faktisk.

Ellers har det vært hyggelig med middagsbesøk i kveld, prøvd å forberedt oss til jobbintervju på hver vår kant - for min del i morgeeeen!!! SPENT! Så håper jeg å kunne feire med litt trening i morgen, hahah! Nå koser jeg meg med PARRRAAAAADISE på forskudd, fordi jeg kan. Nea.

GOD LILLELØRDAG

Koko k

Følg bloggen min på facebook HER.Lip Kit By Kylie / 29$ (+14.95 i frakt) / Kylie Cosmetics

Jeg er utrolig fornøyd med Koko K fargen av Lip Kit By Kylie, den sitter lenge og passet hudtonen min veldig godt! Tør nesten ikke å bruke den, for er så redd den skal bli tom, hahha. Jeg er også veldig fornøyd med leveransetiden, tok faktisk bare 8 dager, jeg var sikker på at det skulle ta opp mot to uker. Så jeg er veldig fornøyd. Klarte jo selvfølgelig å rote bort lip lineren på byturen min lørdag, men håper den dukker opp igjen!

Hvis noen har flere spørsmål angående bestilling, fargen osv. Så kan jeg lage et eget innlegg om det senere.

Flere som har mottatt denne fargen?

Everything comes to an end...

Følg bloggen min på facebook HER.

....and this week is no exception.


Wearing Koko K!!!! LOVE IT 

Da er en fin uke over! Kan oppsummere uken med vondt, og at alle gode ting er tre. Vondt pga. den dumme hjemmetreningen jeg gjorde på tirsdag, kjenner den faktisk enda da det kjennes ut som musklene i lårene mine er en strikk som tøyes, men på trening skal jeg i morgen før skolen - ingen unntak. Konsumerte en del alkohol i går kveld, så da er det bare rett og rimelig at jeg starter uken med en dose healthyness!

"Alle gode ting er tre" kommer i form av at Vålerenga idrettsforening har vell ikke hatt den beste helgen med tap i hockey på fredag og i dag, mens fotballen tapte i går. Da ser jeg meg ferdig med denne uka, og helgen. Gleder meg til neste og håper Vålerenga har mer lykke med seg da♥

Den nye uken blir preget av 2 dager skole, 3(minst) dager trening, frenchie playdate i morgen, middagsbesøk på onsdag, jobbintervju på torsdag og bytur på lørdag ♥ Deilig med en slik ukeplan!

Hvordan har din uke vært?

APRIL 2016

Følg bloggen min på facebook HER.


photos _ weheartit.com

April blir min måned ♥ Deilig at våren endelig er i anmarsj, snøen er borte, sola skinner og jeg avsluttet mars med 2 fine beskjeder! Så håper at dette blir måneden jeg får meg jobb igjen, jeg jobber godt med skole, får vært med de fine vennene mine og at feiringen av søsteren min som blir tenåring, blir bra!

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv