hits

Pink flowers

Har ett fantastisk nydelig tre utenfor blokken vår, enda vakrere når solen skinner skikkelig på det(Som jeg ikke fikk fanget da jeg selvfølgelig hadde glemt igjen minnebrikken inne da jeg var ute for å lufte Damon i solskinnet i går... Typisk). Men syntes bildene ble vakre og viser treet fra vakre sider.

Hva syntes du om bildene?

Diamond


(Kameraet ville ikke fokusere på diamantene...)
Elsker den nye vasen min! Utrolig flott, den er fra Heges hus på Tveita senter, om noen skulle lure.

Fin, ikke sant?

Baker Larsen50gram gjær(våt) ♥ 4,5 dl lunket vann ♥ 250/300gram kesam ♥ 1ss sukker ♥ 1ts salt ♥ 1 dl havregryn(små) 
♥ 5dl grovt mel(finmalt) ♥ 9dl hveetemel ♥ 1egg til pensling ♥ Smårettsskinke ? Opprevet ost 


Skulle egentlig lage grove horn med ost og skinke, hehe... men den gang ei, hadde feil mel så da brukte jeg det jeg hadde(altså bare hvetemel) - men er havregryn i den da! Fant oppskriften HER, men byttet ut cottage cheese med kesam da jeg ikke kan fordra de klumpene! Hornene ble ihvertfall veldig gode, enkle å lage og kjekke som lunsj! Anbefaler alle å prøve seg på dette, spesielt de som ikke vil spy ut masse penger i kantinen - eller jobber på 7-eleven slik som meg! (haha)

Har du laget slike før?

 

My love for you is Grande

Gleder meg så utrolig til i morgen, i morgen skal jeg på Ariana Grande konsert med Ida! Kan nesten ikke vente, har forgudet Ariana siden forever♥


Ariana Grande           Ari          . | via Tumblr
ariana marie claire          This pic is my fave // luvs it alot // myeverything 💕💕💗💗😌          Untitled | via Tumblr
Ariana Grande           PHOTO GALLERY - ARIANA GRANDE ONLINE: Click image to close this window          Untitled


Hottie ❤          Ariana Grande          Ariana Grande
Ariana          Untitled          ^^
Ariana           Ariana grande photoshoot          Ari❤


Ariana Grande          ARIANA GRANDÉ          Ariana Grande 💕☁️
Ariana Grande Photoshoot          Ariana          Ariana
.          Ariana Grande           follow me

                     //photos_weheartit                                                                                                                                                                                                                   

 Skal du på denne konserten?

Lovely daysHar hatt noen flotte dager med fri, Damon og meg tid - love it! Nyter slike dager til det fulle, selv om jeg elsker når vi alle tre er sammen. Er mye styr med eksamen og sånt nå så har vært i litt andre tanker de siste dagene, syntes dette temaet er ganske vanskelig da nyhetsjournalistikk ikke er helt favoritten min - men gjør så godt jeg kan og håper jeg får alt klart til eksamen som jeg må ha klart! Blir ihvertfall utrolig deilig med sommerferie og få levert siste eksamen 15.juni!

Fikk forresten en kommentar her om at jeg spiser egg men er dyreverner så derfor er jeg hykler - vil da informere om at selv om jeg engasjerer meg for dyrevern så er jeg desverre ikke vegetarianer - men jeg har redusert kjøttforbruket(ikke at det ser sånn ut ovenfor) og jeg spiser svært sjeldent kylling(og aldri gåselever, lam/sau, fisk). Så gjerne kall meg hykler for at jeg spiser egg, men jeg spiser faktisk kjøtt og...

Hva har du gjort hittil denne uken?

Hurra, hurra, hurra!En super start på dagen, våknet før salutten gikk av før jeg og Damon stilte oss i vinduet for å vise bebisen korpsmusikk! Vi har vært å sett barnetog, drikket liksom-champange(Martini asti) og spist is! Håper resten av  dagen blir like super, vet at det er nok en god del totninger som ønsker å hilse på Damon i dag så håper på å treffe mange kjente i dag♥ 

Gratulerer med dagen alle sammen, håper alle får en super dag og spiser masse is! HURRA, HURRA, HURRA!

Hvordan feirer du 17.mai?

17. mai preparations


Kjole / Nelly   Toms sko / Nelly   Blomsterkrans / Glitter   Veske / Bik Bok   Solbriller / Nelly   


Puppia "Sailor" sele / Ebay


Både tobeinte og en firbeint hos oss forbereder seg for en flott 17. mai feiring i år, i år skal vi til Raufoss da Oslo+valp på 17.mai er ingen god ting. Så må bli litt roligere og i hans temo i år, så da ser vi barnetog og russetog uten Damon i år men ellers så må jo han få utforske litt og hilse på folk og hunder han også på denne flotte dagen! Vi er jo så heldige å ha en super sosial og ekstremt vennelig valp, så blir koselig! Har jo planlagt en meet-up med ei jeg kjenner som har en Fransk Bulldog frøken! Blir nok en super feiring for store og små! 

Håper alle får en super 17.mai helg ♥

Hva skal du bruke på 17.mai?

Puppy love


Den vakreste skapningen i hele verden har kapret mitt hjerte, forandret meg totalt og gjør meg super lykkelig ♥
Er så evig takknemmelig for det livet jeg har med min kjære og vår lille Damon. Kan ikke leve uten dere!

Hva er viktig for deg?

Beautiful morningI dag har jeg nytet en deilig forkost, igjen(blitt skikkelig flink på det nå)! Solen har skinnet, Damon har vært eksemplarisk og jeg har vært klar for å gripe dagen! For øyeblikket sitter jeg på skolen, deilig med bare korte dager. Så håper jeg får gjort noe produktivt i dette temaet da jeg har ligget på latsiden 1 uke med skrivesperre og null kreativitet. 

Hvordan har din morgen vært?

HvalerFra i går til i dag har vi vært på hytten til min kjæres familie! Vært helt supert vær i dag, men desverre ikke så bra i går så vi fikk ikke grillet - buhu. Men vært i fantastisk flott selskap, Damon har fått boltret seg i kongler og alt som hører til ved en hytte/sommerhus. Bildene fra i dag taler jo for seg, og var veldig nydelig der hvor vi var, tror vi alle tre koste oss på tur! Håper vi får reist litt dit til sommeren og!

Hvordan har din helg vært?

Glede!

 Følg bloggen min på facebook HER.


Glede for meg er ...... å starte dagen med en deilig og sunn frokost. Jeg har faktisk ikke vært noe glad i frokost før forje uke! 

... å vite at familien min og vennene mine er friske!

... å se Vålerenga være over alt og over alle 

... å vite at mannen i mitt liv er den siste jeg snakker med om kvelden og den første jeg snakker med om morgenen.

... å bestå en eksamen!


... å komme hjem til verdens beste hund som hopper av glede, slikker meg i ansiktet og er verdens herligste.

... å sovne på sofaen med fineste Damon klamrende inntil meg♥

... å få høre hvor blid jeg er på jobb!

... å se at engasjement for dyrevern gir resultater

... å se sola skinne og kjenne varmen mot huden


... å ta bilder!

... å se på Keeping up with the Kardashians. Hahahha

... å se lønn og stipend trille inn på kontoen

... å være med venner og venninner


Hva er glede for deg?

3 done, 1 more to go

3 eksamener er fullført, 1 igjen! Hurra. Har sittet på skolen i dag i rundt 9 timer for å gjøre ferdig eksamenen min som jeg har vært litt treig med, er veldig fornøyd med resultatet egentlig! Men man vet aldri, typisk at jeg tror det går sååå bra så gjør det egentlig ikke det... Skal ikke ta sorgene på forskudd ihvertfall.

Ellers så har jeg vært litt sliten i dag etter fotball og alkohol i går, i tillegg så snublet jeg og har slått kneet og håndflaten min - sån går det når man er fryktelig desperat etter å finne et toalett.... Huff.

Hvordan har din blåmandag vært?

Matglede

 Følg bloggen min på facebook HER.


Kalkunfilet med timian og hvitløksmarinerte potetbåter.

Åååh så godt det var - men gud så mett jeg ble! Utrolig deilig og delevis sunn lørdagsmiddag.

Resten av kvelden har jeg holdt på med eksamen, stresser fryktelig nå da ene delen av eksamenen min jeg gjorde tidligere dette temaet har blitt borte, så 2 timer med jobb er borte - så må ta igjen i morgen kveld etter fotballkampen. På mandag blir det å sitte på skolen å jobbe med Indesign og siste finpuss av oppgaven så den er klar til innlevering på tirsdag morgen. (Når jeg leverer på tirsdag så er det kun 1 eksamen igjen av dette semesteret!!!! Utrolig hvordan tiden flyr).Easylife sin sunnere sjokoladekake.

På torsdagen så hentet jeg pakken fra proteinfabrikken, jeg hadde jo bestilt røren til denne sjokoladekaken, utrolig lett å lage! Blande ut pulvere med 4 egg, 2 dl vann og 1 dl olje... Så denne har jeg baket i dag, jeg tok på glasuren for en halvtime faktisk så har ikke hatt anledningen til å smake på den enda, men oppdaterer dere på smaken i morgen!

Ble du sulten? 

Tumblr

Photos_tumblr(Du finner alle på min profil)

Min tumblr profil finner dere her - http://kristinelars1.tumblr.com/

Jeg elsker tumblr og bruker mye tid der i forbindelse med seriene jeg følger med på, mange som legger ut mye kult og meninger om "dagens" episode osv. I tillegg så er jeg genuint glad i foto, så da er jo det en perfekt side for meg å både dele mine bilder og bilder som inspirerer meg.

Hva er din Tumblr?

Wonderful dayDeilig med lørdag og fri, så til frokost/lunsj i dag ble det deilige proteinpannekaker med mager vaniljekesam, toppet med bringebær. Nydelig! Denne lørdagen skal brukes til eksamensjobbing til de grader, må bare jobbe på nå! Skal også slappe av litt med Grey's Anatomy innimellom, vurderer forresten å se alle sesongene snart. Får ikke tid til masse blogging i dag, men noe blir det nok.

Hva er dine planer for dagen?

Adidas

 Følg bloggen min på facebook HER.

Endelig er godsakene fra junkyard og proteinfabrikken her♥ Gleder meg veldig til å smake på en sunnere variant av sjokoladekaken, så det blir min eksamens-jummy i morgen! I tillegg skal vi ha proteinpannekaker til frokost, er jo helg så lov å unne seg litt! Gleder meg veldig til å dra på (for min del) årets første kamp, også mot bittelillestrøm agitt! KNUSE LILLESTRØM!

Hva syntes du om innkjøpene?

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv