hits

Bucketlist for this summer

// inneholder konkurransebidrag

Alle andre legger jo ut sin bucketlist for sommeren, så da må jo jeg også kjøre på? Det er spådd fantastisk vær i sommer, så håper alt over blir gjennomført. Gleder meg masse til mange nye minner i sommer og ikke minst til jeg blir 20 år!

Er det noe jeg virkelig håper vi får gjennomført så er det en roadtrip til Bø sommarland! Ønsker så gjerne å fikse noen gratisbilletter så vi kanskje kan lure med noen som vil passe på Damon, for ønsker å ta med han på turen og. Men hvis det ikke ordner seg så får vi reise alene, har ihvertfall lyst til å ta med Go Pro kamera å filme, tror det hadde blitt en kul ting å vise på bloggen! Ihvertfall på http://sommarland.no/ så finner du alt av informasjon om parken, regler og alt annet du trenger å vite! Jeg kan ihvertfall anbefale Bø camping som er like ved sommarland om noen vil ha en rimeligere tur ned dit! (vært der flere ganger)

Hva er din bucketlist for sommeren?

Goals

Jeg tror at alle har mål her i livet, noen er viktigere enn andre. Men jeg vet at alle disse under vil forme meg som menneske og journalist en dag - forhåpentligvis. Ikke minst er det viktig å ha ting til å se fremover mot eller å jobbe mot for å utvikle seg selv. Jeg er så glad at jeg i en alder av snart 20 år faktisk vet hva jeg vil med livet mitt.


foto//weheartit 

Tatovere det ene låret/siden ved hofta

Når jeg har trent en stund, gått ned noen kilo og jeg føler meg vel så skal jeg skrape sammen noen kroner for å tatovere siden på låret mitt! Det er sååå fint.

Få en sunn og flott kropp

Det er et skikkelig mål for meg å få en trent og sunn kropp, jeg er på vei dit heldigvis. Men veien er tung og lang.

Bli flink på å lage mat

Etter jeg har flyttet så har jeg heldigvis utviklet mine kokkekunskaper, men jeg har fortsatt lyst til å lære mer! og ikkeminst å like mer.

Reise til USA

Jeg har så utrolig lyst til å reise til USA, det er så mange steder jeg vil besøke! Men Florida/Orlando, California/LA, Miami, LAs Vegas, New York, Key West og New Orleans er virkelig på toppen av  de stedene jeg vil. Tenk hvor bra bloggingen hadde vært derifra?

Møte spennende folk

Ian Somerhalder, J.K Rowling, Ariana Grande og Richard O'Barry er de 4 i verden som jeg virkelig ser opp til og beundrer.
 - Ian er så utrolig opptatt av dyrevelferd og miljøet, i tillegg så er han skuespiller i The Vampire Diaries som er en av de mest populære seriene i verden(kan ogsåsi at vår firbeinte er oppkalt etter Ians karakter i tvd).
 - J.k Rowling... Trenger jeg å si noe mer, syntes quoten hennes taler for seg? Hun er en gudinne, jeg hyller henne og all ære til henne for å gjøre min generasjon til Harry Potter generasjonen. Lots of love!
 - Ariana Grande er en av de vakreste tobente på denne planeten, hun synger de fleste av scenen og er opptatt av dyrevern i tillegg. Tar av meg hatten for den dama.
 - Sist men ikke minst, Richard O'Barry, det er en ekte helt. Lever for vern av delfiner og kjemper dems kamp på land. Takk for alt du gjør og alt du ofrer for dyr og at andre skal åpne øynene. Se The Cove, så skjønner dere hvor stor og viktig denne mannen er.

Ellers så har jeg store ønsker om å møte Kardashian/Jenner familien, casten til The Vampire Diaries, The Originals og Grey's Anatomy, Lana Del Ray og Sophie Elise faktisk.

Oppnå det jeg ønsker her i livet

Mine store ønsker det er å bli utdannet journalist, bo i en stor og fin leilighet i Oslo eller utenfor sammen med min kjære, Damon og forhåpentligvis flere franskmenn/frøkner og kanskje en bebis engang. I tillegg så har jeg pønsket ut mitt drømmebryllup, og jeg tror at alle som kjenner meg ikke blir sjokkert av at jeg ønsker meg et romjulsbryllup! (hahah jeg er så wierdo). 

Dra til Taiji, Japan for å kjempe for delfinene

Dette er vel kanskje et av de viktigste punktene. Slik det ser ut nå så blir det nok igjen ny sesong for "fiskerene" i Taiji i september. Det er så grusomt av verden  sitter å ser på, politikerene sitter å ser på og gjør... ingenting. Jeg vil gjøre noe, men først skal studiene gjennomføres. Jeg vet ihvertfall at jeg skal bruke studiet mitt for at delfinene i bukten i Taiji blir hørt. Jeg har tenkt ut et prosjekt, så jeg håper virkelig jeg kommer på gode ideer, for det er faktisk bare 2 år til jeg "kan" dra. 

Hva er dine "goals"?

Ny uke, nye muligheter!Da er det mandag igjen, ny uke og nye muligheter! Tror det blir en flott uke. Planene for uken er å få trent en del og nyte solen! Også jobbe da, selvfølgelig. 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Vegetarburger med salat

Kjøttdeig, ris, salat og sjysaus

Grillspyd, salat og hjemmelaget potetsalat

Grilleeee

Grillmat

Pita pizza

Hjemmelaget karbonader, saus, ertestuing og makaroni - hvis jeg ikke skal til Skien

Trene

Intervaller og gymmet

Jobb 11-19

Trene
Intervaller og Gymmet 

Trene
Intervaller og hjemmetrening

Jobb 11-19

Jobb 12-20

(Jogge og hjemmetrening?)

Trene eller fotballkamp

Hva er dine planer for denne uken?

Fridays on saturday

Var en helt nydelig dag i går, da mamma kom til oss så satt vi i flere timer på balkongen å snakket, nøt noe kaldt i glasset og satt i ettermiddagssolen! Nydelig var det, rett og slett. Så når kvelden kom så tok vi turen ned til Aker Brygge for å spise på Fridays, ble desverre innebord. God mat og godt selskap før det ble noen kalde på en pub før vi fulgte mamma til toget. Kvelden vår endteganske sent etter noen kalde til og en god slump med latter og moro! Hatt en super lørdag ihvertfall!

Nå skal jeg resie for å møte ei venninne før vi skal på Vålerenga kamp, så passer godt å ta seg en tur til Vålerenga også! En vakker dag så SKAL jeg bo der.

Hvordan var din lørdag?

Sunny news


Solhatt / 199,- / Bik Bok   Sko / 149,-(salg) / Nelly   Bikini overdel / 179,- / Cubus    Bikini underdel / 99,- / Bik Bok


 


I dag er det helt fantastisk nydelig vær i Oslo! Mamma er på vei hit for å spise ute med meg og min kjære i kveld, så det ser nok ut til at det blir en super lørdag. Akkuratt nå så har vi ryddet på spreng - slik vi alltid gjør før vi får besøk. Haha! Men nå må sminken fikses for dagen, kameraet blir med så blir nok noen bilder fra dagen! Nyt solen

Hva er dine planer for denne lørdagen?

 

It's friday!
//Bilder fra i går


Beklager for null blogging i går, men var helt utmattet av pollenallergi. Er helt forferdelig nå om dagen, har et opphovnet og rødt øye pga. pollen... så hurra! Er det ikke forkjølelse så er det pollenen som tar over mine fri dager. Men i dag så er det jobb i åtte time, 11-19, så er det fri resten av helgen(sikkert mandagen også). I dag er planen å hente en pakke fra nelly etter jobb, lage svinekjøttburgere og rydde... Hurra for fredag! Men i morgen så skal vi ut og spise og på søndag er det endelig fotball igjen!

Hva er dine planer for helgen?

Kontakt


foto/google

E-mail:
kristine.larsen95@hotmail.com

Facebook: facebook.com/kristinelarsenn (her)

Twitter: twitter.com/kristinelars1 (her)

Tumblr: kristinelars1.tumblr.com (her)

Instagram: Kristinelarsen (her)

Balcony dinner

I går spiste vi middag for første gang på balkongen! Utrolig hyggelig og svalt sted å spise når temperaturen er god! Gleder meg til måltider der fremover med venner og familien.


Både i går og i dag har jeg jobbet fra 11:00-19:00 så blir litt dårlig oppdatering da, for dusjing og middag er på agendaen når jeg er hjemme igjen! Så nå sitter jeg nydusjet og i morgenkåpe mens jeg venter på at vannet til risen blir varmt! I morgen har jeg endelig en dag fri igjen, det blir deilig å sove lenge med den lille firbente sjarmøren vår. Btw. har en del smerter i kjeven på den ene siden pga. en halvutvokst visdomsjeksel, noen som vet om det er tegn på at den bør trekkes? Er så grusomt vondt...

Hva gjør du i kveld?

 

Adidas love
Da jeg var oppgitt og sur etter en veldig kort vasketime i går (ikke igjen penger på vaskekortet) så hysjer min kjære på meg, fordi han har med overraskelse! Og det var de fine skoene over, tusen takk verdens beste kjæreste, samboer, venn, familie, pappa og shopper♥ Jeg digger dem ihvertfall - men så er jeg glad i Adidas sko også da.

Hva syntes du om skoene?

Starting with the man in the mirror

- Michael Jackson


Det er det jeg skal gjøre. Jeg skal ta grep om meg selv og speilbildet mitt. Jeg har latt det gå for langt at jeg er et sted der jeg ikke ønsker at kroppen min skal være. Mange kilo over streken. Nå er det sommer og jeg føler meg så absolutt ikke konfertabel, ikke i noen klær egentlig. Men jeg har det godt med meg selv allikevel, det skal jeg si. Men det er bare det ene issuet - kroppen. 

Jeg har ikke tenkt å skylde på kropsspresset for at jeg ønsker å trene og gå ned i vekt, men det er fordi jeg trenger det. For at jeg skal føle meg vel. Ikke fordi at andre skal syntes jeg er flott og fit, fordi min kjære elsker meg nå og for flere kg siden, han elsker meg i morgen og♥

Godt det er over 2 måneder til vi skal til Tyrkia sier jeg! Mye kan skje på de månedene om jeg holder fokus. Strekkmerker til helvete.


Det jeg skal bli flinkere på nå er å trene jevnlig, gjøre øvelser hjemme hver dag før jeg dusjer. Jeg skal begynne å jogge og ha noen treningsøkter hjemme. Jeg skal selvfølgelig også fortsette med å trene på treningsstudio! Her har jeg forøvrig noen tips til bra hjemmetrenings videoer:Gleder meg til å få mer overskudd, føle meg bedre og se sunnere ut! 

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Trene Jobb 11-19:00 Jobb 11-19:00 Trene Jobb 11-19:00 Fri Trene
Vegetar taco Kjøttdeig, pasta og salat + sjy saus Biff, ris og salat + sjy saus Club sandwich Hjemmelagde svineburgere og salat Ut å spise Hjemmelaget carbonara saus, pasta og salatSå deilig å ha handlet inn for uken(og litt neste uke om jeg ikke tar feil, hahha). Tror dette er en flott start på et sunnere og bedre liv! Håper virkelig jeg klarer å gjennomføre mine planer for meg selv. Tatoveringer er selvfølgelig det jeg vil belønne meg selv med! Skal også begynne å telle dager jeg ikke spise godteri(potetgull, sjokolade osv). Men noen unntak gjøres jo ved besøk, orker ikke å være helt slavisk. Men alt med måte! Nå løper jeg på trening, blogges i morgen♥

Hva gjør du for at du skal føle deg bra?
Har du noen gode tips til sunne matretter, gode treningsmetoder o.l - skrik ut!

Monday

Denne mandagen har egentlig vært litt rar - morgenen startet med fantastisk sol og blå himmel, så kom det sprutregn og tordenvær før det ble fint og friskt igjen med enda mere sol. Nå i skrivende stund er det grått og regner igjen. HURRA FOR NORSK SOMMER. Dette er jo slik vi kjenner den best, men når vi har hatt to super-sommere på rad så kunne vi vel nesten ha regnet med det. Heldigvis så skal jo vi til Tyrkia i september da.

I dag er planene å få vasket klær, sortert klær, trene og nyte den siste dagen jeg har "fri". I morgen er det back to work, håper på mange kunder i sommer!

Hva skal du bruke denne mandagen til?

A brand new balcony

Så utrolig fornøyd med balkongen vår nå! Min kjære har vært så flink med å male og legge nytt gulv ute der, så blir kjempe hyggelig å sitte her i sommer. Første middagen på balkongen blir nok i dag, må jo nyte sommeren mens den er - selv om det både har regnet, haglet og tordnet i Oslo i dag. 

Hva synes du?

Yellow morningEr helt nydelig vær ute så da passer det fint med kald Solo Super! I dag så skal jeg møte mamma og søsteren min ++ siden de har vært på ferie en uke, så blir hyggelig å se dem igjen! De skal på VG-Lista men jeg dropper det i år pga. dårlig line-up....

Hva er dine planer for dagen?

It's friday!

Mestergrønn / Tveita

Søstrene Grene / Åhlèns  / Kremmerhuset / GallianiKid / Nille / MestergrønnDeilig med litt nye ting til sommeren og kunne bytte ut litt i leiligheten. Denne helgen blir det enda færre ting igjen å gjøre på kjøkkenet + den lille søte verandaen vår skal få en renovering (maling og legging av sånne "firkantede click-gulv" for verandaer, om dere skjønner?). Gleder meg veldig til å vise litt bilder over helgen. 

Har du kjøpt noe nytt i det siste?

Sommerplaner

Det er så deilig med ferie, selv om jeg har vært syk og ligget inne stort sett hele tiden. Selvfølgelig har vi også noen planer for ukene framover, så gleder oss masse! Hvaler


Det blir nok ihvertfal en tur til Hvaler i sommer når noen i familien til min kjære! Er så hyggelig i sommerhuset dems, Damon stortrives der også!

Grilling med venner og familie

Jeg ELSKER grillmat! Desverre har vi ikke lov å grille på verandaen her vi bor, men det er jo supert at det er mange fine parker å grille i her i Oslo. I tillegg så blir det vel å grille litt på besøk hos familie og venner i sommer!

Bø Sommarland?

Jeg har tidligere vært flere ganger i den parken, det er så gøy der!(unntatt at jeg blir ekstremt solbrent HVER gang jeg er der). Så håper at vi får til å resie dit i sommer, så om været hodler seg og anledningen byr seg så reiser vi en tur til Telemark for å ha det vannvittig moro.

Fylle 20 år

2.august så fyller jeg ENDELIG 20 år! Det tror jeg alle vennene mine og min kjære syntes er heeelt okey! Og ikke minst meg selv. Gleder meg veldig til bursdagshelgen min med mange av mine flotte venner.

Tyrkia - Kemer

14-21 september så reiser vi en uke til Tyrkia, selv om det er etter ferien så regnet jeg med den i sommerplanene fordi det er ikke alltid det er heeelt høst i september! Hehe. Gleder oss veldig, spesielt jeg for å se feriehuset til svigerforeldrene mine som er så snille å inviterte oss! Blir helt supert.

Bilder er lånt fra google og weheartit.


 
Ellers så er planen å jobbe, nyte solen og ha fine dager med min kjære og valpen vår! Tror det blir en super sommer.

Hva er dine planer for sommeren?

Rosendahl

Glass - 29,- pr. stk    Asjett - 49,- pr.stk    Vannkannen - 219,-

Jeg ELSKER Rosendahl merket, dette får du kjøpt hos blant annet Kitchn, Jernia og Tilbords. Jeg har samlet på dette siden jeg hadde flytteplaner, og veldig inspirert av bestevenninnen min Ida! Syntes designet er rent og kvaliteten er god, ikke minst er merket rimeligere enn mange andre og hos kitchn har de ofte gode tilbud på Rosendahl sine produkter.

Denne sommerkolleksjonen fra Rosendahl er i plast, og når jeg sier plast så sier jeg kvalitetsplast. Dette settet har også en stor salatbolle og små skåler til servering eller å spise av - men det skal jeg kjøpe litt senere. Men er ihvertfall veldig fornøyd og gleder meg til å ta det i bruk i sommer både på grillingere og her inne.

Flere som samler på et merke i glass/askjetter osv?

Studenten

Fra tordaglørdag i forje uke så var jeg, min kjære og Damon en tur i Sverige! Vi var i Sverige fordi min kjære treening Linn skulle ta sstudenten (studenten er det samme som russ i norge bare på en annen måte). Det ble ihvertfall veldig vellykket!
Vår lille franskmann som plager en gammel og naken kinser :D Vi hadde en fantastisk tur, utrolig koselig å endelig få sett de igjen! Fantastisk å ha et slikt bånd med familien min som bor så langt unna, veldig takknemelig for det. Ikke minst så er jeg takknemelig for å bli bedt på den begivenheten, utrolig gøy å få se hvordan den "Studenten" tradisjonen er i Sverige. Den er veldig lik russetiden på en måte, men på mange måter er den "renere" og hyggeligere enn russetiden. Anbefaler alle som har slektninger i Sverige som er ferdig med VGS/gymnaset om noen år å ta seg en tur og oppleve det, det er jo litt gøy å se hvordan de feirer også! Vi fikk forøvrig også sjekket ut uleivet i Ljusdal(noen timer unna Falun), det var gøy med så mange folk ute da! 

Har du vært med på "Studenten" før?

Sommer og skolefri!

Natt til i går så leverte jeg min siste eksamen før ferien! SÅ UTROLIG DEILIG. Det som ikke er fult så deilig er at jeg har selvfølgelig blitt syk... Fra torsdag-lørdag var vi i Sverige(eget innlegg kommer), så ble uheldigvis syk på den turen. Utrolig kjedelig å ligge syk inne i leiligheten når solen skinner på skyfri himmel, og alt jeg vil er å helst ligge på et teppe i en av Oslos parker med en kald en i hånda og engangsgrill med pølser på ved siden av. Damn. Men det er en tid for alt. Jeg er ihvertfall fornøyd med at jeg satt syk og jævlig(unnskyld språket), i 7(!!!) timer på søndag for å jobbe med eksamen, burde vell strengt tatt kanskje ikke ha gjort det men MÅTTE.... Nå er den eksamenen i hvertfall levert og jeg har endelig sommerferie! 

GOD SOMMER!

Lundeby bunad


I går var faktisk vi på en biltur så jeg fikk kjøpt meg bunad, skulle prøve den så håpet virkelig at den passet - og den passet perfekt. Må bare legge den ned bittelitt, så passer den høyden min! Så håper jeg at jeg blir litt tynnere til neste 17.mai så jeg kanskje er noen % flottere i den. Men ihvertfall veldig fornøyd.


Derfor jeg kjøper meg bunad nå er fordi nå ønsker jeg meg det faktisk, jeg angrer ikke på at jeg ikke valgte det til konfirmasjonen min fordi der og da føltes det feil. Hatet bunad så utrolig mye når jeg var liten, forbindet det med kløe og varme. Så er nok derfor, og da jeg skulle konfirmere meg så var jeg jo bare 14(nesten 15) år også, altså noen år siden. Utrolig som tiden går!

Men nå er jeg veldig fornøyd ihvertfall! Så da må jeg få kjøpt meg bunadskjorte, rense bunaden, kjøpe bunadspose og få mamma til å pusse sølvet hun har som jeg skal få! (Hadde griseflaks med at mamma sine søljer og mansjettknapper er noe av det man kan bruke til denne bunaden)

Hvilken bunad har du?

1 year

På lørdagen som var så var det ett år siden jeg og min kjære ble offesielt kjærester....Vet ikke hva jeg skulle gjort uten den fine lille familien min! 

.. men den datoen vi egentlig feirer er 23.juli fordi det var første gangen vi var med hverandre og ble kjent! Lykkedagen vår? Men siden det var 1 år nå, så syntes jeg vi skulle feire ihvertfall litt med en liten gave. Fikk en utrolig vakker ring av han ihvertfall, kjempe glad for den! - nei, vi er ikke forlovet.

Det var ihvertfall en koselig dag inne siden det var forferdelig regnvær, både tobente og den firbente var slappe og ville helst ligge på sofaen under teppet! Det ble en veldig sen middag, men syntes den ble veldig bra ihvertfall.

Hvordan pleier du å feire jubileum?

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv