hits

Uken som gikk..

Følg bloggen min på facebook HER.

·   U K E N S   N E D T U R   ·

Alt for mye regnvær!!! Også sist jeg skrev "ukens" innlegg hadde Vålerenga tapt mot Lillestrøm, forrige uke røk vi ut av cupen i semifinalen - mens Lillestrøm kom videre til cupfinalen. Dette er det man kan kalle suuuuurt. spesielt etter vi ble banket i Trondheim søndagen før - forresten ikke fortalt om Trondheimturen, men den var ekstremt bra!
 

·   U K E N S   H Ø Y D E P U N K T   ·

Ukens høydepunkt var egentlig ganske mange - men å endelig motta vitnemålet for Bacheloren var uten tvil et av de største! Les mer om utdelingen her.

·   U K E N S   O P P T U R   ·

Ukens opptur var at Vålerenga KNUSTE Brann på hjemmebane i går, og at vi på tribunen lagde et helvetes bra liv♥ Elsker å være en del av det der!

·   U K E N S   T A N K E   ·

Jeg begynner å tenke mye på fremtiden, på tirsdag skrev jeg under på kontrakt for et år til i leiligheten her - men pga. at de vil overta kjellerleiligheten igjen neste høst må jeg flytte igjen da. Mye kan skje på et år, og det tenker jeg jo ekstremt mye på nå med tanke på hvor mye som har skjedd siden i fjor på denne tiden. Ser lyst på fremtiden altså, er ikke det - men utrolig spent på hvor jeg sitter om et år. Er jeg fortsatt "alene"? Har jeg blitt kjent med nye mennesker? Hvordan har hundene det? Hvor flytter jeg? Har jeg endelig fått tatovert meg igjen(hahahha)? Har jeg fått satt i gang drømmen om eget nettmagasin? Har Kim Kardashian fått et nytt barn innen da? Neida, haha. Men dere skjønner

·   U K E N S   K J Ø P   ·

Egentlig ikke kjøpt så mye annet enn mat den uken, men begynt å bestille litt julegaver - og nytt deksel til telefonen min da mitt har blitt greit ødelagt...

·   U K E N S   S E R I E   ·


Hvilken andre skulle jeg ha valgt....?

·   U K E N S   M U S I K K   ·
Shawn Mendes - A Little Too Much
Sam Smith - Too Good At Goodbyes

shawn mendes tumblr lyrics - Buscar con Google
Foto: Pinterest ( Trykk på bildet for direktelink)

Wow for en uke, veldig mye fotball, øl og folk - hahha har jo jobbet en del også. Plus litt besøk hos meg og borte, så har alt i alt vært en fin uke♥


Hvordan har uken din vært?

Sunday

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

·   S U N D A Y   C L E A R S   A W A Y   T H E   R U S T   O F   T H E   W H O L E   W E E K   ·

2/5 arbeidsdager på rad er unnagjort - nå er det tid for å nyte søndagskvelden på Vålerenga, eller Valle da for å være korrekt. Men det føles som hjemme, og det er hjemme. 3 kamper på en uke, det begynner å ta på hjertet - taper vi i dag så revner det faktisk litt. blir tungt å stå opp 6 i morgen tidlig da merker jeg... Skal faktisk på jobb 8 hver dag til uken, jeg er jo ikke en morgenperson at ALL så dette kan jo virkelig bli interessant. Tror det blir ubeskrivelig deilig med helg på fredag 15:30 i hvert fall. Håper dere liker at jeg legger ut en del foto - for elsker jo å ta bilder. 

God søndag ♥

I love Tumblr

Følg bloggen min på facebook HER.

Sjekk ut min Tumblr-side her

·   T U M B L R   I S   L O V E   · 

Jeg elsker virkelig Tumblr! Vært fan og fast bruker der i flere år. Finnes ikke noe så behagelig som å sitte å scrolle og lese quotes, se vakre bilder og dele bilder en kveld på sofaen eller i sengen før jeg skal sove. Love it! Så mye inspirasjon, og man kan faktisk lære noe om seg selv i gjennom andres kreativitet. 
 

Har du en Tumblr bruker? (Legg ved link♥)

Friday!

Følg bloggen min på Facebook HER.·   E N D E L I G   H E  L G   ·

Eller... jeg har jo hatt helg i dag og i går da ettersom jeg har hatt fri, og i morgen så bærer det tilbake på jobb med 7 dager på rad med lange vakter! Blir nok VELDIG greit med langhelg neste helg kjenner jeg! Blir ikke tid til veldig mye mer enn hund og jobb de neste dagene, utenom på søndag så skal jeg jo på fotballkamp igjen og på mandag kommer mamma og onkel en tur inn til Oslo så blir vell å møte de før de drar. Min siste fridag på en uke skal nytes hjemme med hundene + at vi får besøk, så blir nok en fin fredag♥

Hva er dine planer for helgen?

Pink autumn

Følg bloggen min på Facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

Tok litt bilder her for et par uker siden, høsten er så utrolig flott.

Så stolt så

Følg bloggen min på Facebook HER.Jeg har egentlig ikke ord for hvor stolt jeg er av at jeg kom meg igjennom denne bacheloren - for gud hvor mye motgang det har vært. Det startet jo allerede på påbygg med veien mot stryk i matte, det virket så håpløst og usannsynlig for meg av at det ville bli noe mer enn vanlig butikkmedarbeider av meg(ikke at det er noe galt i det). Jeg så virkelig uendelig mørkt på det, men "heldigvis" så fikk jeg jo diagnosen dyskalkuli i grevens tid rett etter skoleslutt på Vgs. Var virkelig en milepæl å i det hele tatt komme inn da jeg egentlig ikke så for meg som en person so ville klare å bestå en bachelor, for jeg finnes ikke teoretisk i det hele tatt - men jeg er ekstremt praktisk. Men wow, her sitter jeg over 3 år senere med vitnemålet liggende på kjøkkenbordet. Det har vært dårlige stunder pga. jobb, det har vært dårlige stunder pga. at jeg ikke føler at jeg får det til og så toppet kransekaken seg i fjor høst med endringen i livssituasjonen - men jeg klarte det. Er virkelig ikke mange ganger i livet man opplever å oppnå en bachelorgrad.

·    V I T N E M Å L S U T D E L I N G   ·På tirsdag fikk jeg og resten av klassen vitnemålet i hånda - wow er så stolt av hvor flinke mange av de er, og hvor mye de allerede har fått til. Håper det er slik de ser på meg om et år og♥ Veldig fin gjeng jeg skulle ønske jeg ble bedre kjent med, men vi har vell fått føle på det at personer som velger journalistikken ofte er ganske selvstendige - selv om naturligvis så finner man seg jo sin egen lille "klikk". Utdelingen var fin, og det var fint å se alle igjen. Mamma og pappa var også med for å se på, så dro vi å spiste etterpå! En veldig fin dag ♥

Hva er dine mål her i livet angående yrkesvalg?

Den beste avslutningen jeg kunne fått

Følg bloggen min på Facebook HER.
 

Wow, for et bra kurs! Og for en utrolig fin mulighet, er så takknemlig for tilliten arbeidsplassen min viser meg med å sende meg på et slikt kurs etter kun 3 måneder ? Så utrolig utrolig takknemlig. Fremføringen vi skulle ha for å bestå kurset gikk kjempe bra og fikk fin feedback - egentlig ikke noe negativt. Veldig glad jeg dro, uten tvil en opplevelse jeg vil ta med meg og ble et par erfaringer rikere! 

Men, fikk jo ikke avsluttet reisen noe bedre enn jeg gjorde - for jeg fikk tid til å møte min kjære kjææææære Linn♥ Som jeg har savnet henne, og ENDELIG bor hun bare en togtur unna! Det er et av familiemedlemmene mine jeg setter aller mest pris på, hun er en av mine nærmeste og beste venner uansett hvor sjeldent vi sees eller snakker - vi vet hvor vi har hverandre, og hvor mye vi trenger hverandre. Love her until death! 

Så holdt jeg på å misse flyet hjem, fordi billetten min viste en helt annen gate enn tavler - og flyplassen i Stockholm er ganske stor så skjønte ca. ingenting, så var greit svett når jeg kom frem.... 5 min etter jeg satte meg så lukket de dørene, hahha! Ikke likt meg at all, men kom meg hjem i hvert fall.

Beklager for så sent innlegg forresten, men var så dårlig når jeg kom hjem i går - blir så dårlig av å kjøre fly når jeg er forkjøla, det provoserer frem feber-lignende følelse :( Også jobbet jeg i dag, hadde 0 energi når jeg kom hjem så måtte sove og spise for å komme meg i gang igjen. Nå gleder jeg meg bare så ekstremt til i morgen, en liten dinner-date før jeg reiser til Trondheim med en god gjeng mennesker♥ Dette blir en helt utrooolig bra helg!

Hva er dine planer for helgen?

Day two

Følg bloggen min på Facebook HER.
iPhone bilder

·   S T O C K H O L M   ·

Dag 2 på kurs er unnagjort - bestod mest av brann og HLR(Hjerte og lunge redning), så fikk skjerpet meg skikkelig på de punktene. Men jeg har jo selvfølgelig klart å bli småforkjølet igjen; halsen har blitt så utrolig vond, da hjalp det ikke at jeg måtte bruke pusten så mye under HLR kurset..... Ellers så brukte vi kvelden i gruppe for å komme frem til innhold til en fremføring vi skal ha i dag før vi reiser.

I dag reiser jeg hjem som sagt, mulig jeg rekker å treffe fineste tremenningen min her før jeg tar flyet mot Oslo igjen♥ Håper virkelig på det, er over et år siden jeg har sett henne nå. Snakkes i kveld!

Har du vært i Stockholm før?

Instagram stories

Følg bloggen min på Facebook HER.

Har blitt så utrolig hektet på å bruke Instagram sin "story"-funksjon i det siste, føler at der kan jeg legge ut mye jeg ikke ville lagt til på min private Snapchat, og heller utelukke en del av det som jeg legger ut på Snapchat. Hvis du vil følge meg på Instagram så heter jeg @KristineLarsen 

Hva heter Instagramkontoen din?

First time in Stockholm

Følg bloggen min på facebook HER

·   5   O ' C L O C K   I N   T H E   M O R N I N G   ·​

Jeg er godt installert i Stockholm for et par dager på lederkurs! Er veldig spennende, og møtt mange hyggelige mennesker - mest svensker selvfølgelig. Blir nok ikke så spennende "Stockholmstur", men får sett noe av byen om ikke annet da, og den er veldig fin! Nå sitter jeg i mørket for å følge med på valget mens roomien ligger og sover, deilig å få litt tid for seg selv når det blir lange dager med bare fremmede! Flaks at jeg er over gjennomsnittet utadvendt ;- )

Flere som følger med på valget i kveld?

Da høsten var som klarest...

Følg bloggen min på facebook HER


·   D A    H Ø S T E N   V A R   S O M   K L A R E S T ,   E N   S E P T E M B E R   E T T E R M I D D A G . . .    ·

104 år uten eget hjem er historie for Vålerenga Fotball. VELKOMMEN HJEM ♥ Så utrolig stolt av at klubben har klart å reise et så fint "hus" vi skal ha glede av i mange år med pyro, tårer, latter, kjærlighet og hat. Gleder meg så utrolig mye til å være der når første avspark for herrelaget går av i kveld!

Beklager forresten for 0 blogging på fredag og i går men med besøk og innflytningsfest så ble det ikke prioritert først♥ Håper det tilgis! Nå skal jeg gjøre meg klar for å reise ned å møte ei venninne, så blir det nok en lang kveld på Oslos østkant... Perfekt at flyet mitt til Stockholm går 07:00 i morgen, tar med kamera og macen så skal blogge i fra Sveriges hovedstad. 

God søndag♥

Did you know?

Følg bloggen min på facebook HER

.............
 

At jeg er den første i familien min med høyere utdanning?


At jeg var LIVREDD for nesten alle hunder stort sett hele barndomen min og frem til jeg fikk egne hunder?

Finnes faktisk ikke nok ord for hvor mye denne karen betyr for meg - så utrolig mye han har lært meg på godt og vondt, så utrolig mye jeg har lært om meg selv og jeg trodde aldri at noen kunne bety så mye for meg. Love you.
 

At jeg har ballfobi? Hadde fritak fra ballsport alle 3 årene på Vgs
 

At jeg faktisk regjerte topplisten for Vestre-Toten på blogg.no lenge da jeg blogget på forrige bloggen min?
 

At jeg har gått tre forskjellige studieretninger på Vgs? 
 

At da jeg var liten så var jeg helt avhengig å ha noe på hodet? Typ lue, caps.... eller bøtte


At jeg kun har brukket noe en gang?


At jeg har skikkelig sprøyteskrekk? Unngår gjerne å gå til legen hvis jeg mistenker at jeg må ta blodprøve f.eks.


At jeg var alenebarn til jeg var 7,5 år?


At jeg bor alene i Oslo? (sett bort i fra hundene selvfølgelig)


At jeg startet min første- og forrige blogg i februar 2008? Jeg byttet blogg etter jeg flyttet til Oslo i 2014


At jeg i teorien kunne støtt på Kylie og Kendall Jenner i New York om jeg var der en dag før enn jeg var?

H&M x Balmain visningen var nemlig i NYC kvelden før!!!!!!!!


At jeg brente av ca. halve håret mitt i 2011 pga. hjemmebleking?


At jeg har hostet julaften hos meg to ganger og en nyttårsfeiring?


At jeg faktisk fikk sitte front row på en visning under Oslo Runway februar 2016? 


At jeg har Harry Potter tatovering?

Hadde hatt en litt for stram strikk på armen ser jeg, hahaha.


Noe av dette du visste? / Gøy med slike innlegg?

Mornings like this...

Følg bloggen min på Facebook HER.

Wow, ikke så utrolig værst å våkne opp etter nattevakt når man sjekker Facebook og der lyser det opp foran meg at jeg ble kåret til månedens medarbeider av sjefsgruppen på jobben ♥ Utrolig koselige tilbakemeldinger, og jeg blir veldig stolt - og ikke minst glad for å jobbe på en arbeidsplass hvor jeg virkelig blir satt pris på og de ønsker å se meg lykkes. Dette gir meg ekstra pågangsmot for å gjøre en god jobb denne høsten, uten tvil. Ellers så er det VELDIG deilig med en dag fri etter 3 nattevakter nå, de har faktisk gått veldig fort og har gått bra - lært masse.

Ellers i dag så ender jeg nok opp med å slappe av en del, men må også rydde her og handle inn til helgen ♥ Men tenker at jeg starter dagen rolig med litt suppe og TVD! 

Hva er dine planer for dagen?

Fifty shades of green

Følg bloggen min på Facebook HER.

I dag tror jeg på god karma, i det jeg gikk ut av Joker fikk jeg melding fra posten om at jeg kunne gå å hente pakken min på Jacobs - som er noen minutter å gå unna, perfekt! Da slapp jeg to turer ;-) Men over til noe annet .....

·   N E W   I N    ·Carhartt lue / 299,- / HERAdidas Originals longsleeve / 499,- / HER

ELSKER grønt for tiden, så det var gull å få et par plagg til til høsten - og ikke minst nødvendig. Eller genseren var nødvendig, men jeg har også en greie for å anskaffe en ny Carhartt lue hver sesong i forskjellige farger.

Hva synes du om innkjøpet?

I høst skal jeg...

Følg bloggen min på facebook HER.

Bilderesultat for autumn leaves clipart
♥ Følge med på valget! Jeg forhåndsstemte Venstre, for første gang - så håper de får gjennomslag or de viktigste sakene for meg, og grunnene til at jeg valgte å stemme på dem. Håper de får mer innflytelse + at Høyre og FRP tar de mer på alvor, for de har veldig mye fin og viktig politikk mener jeg.

♥ Gå mange fine turer med hundene! 

♥ Reise til Stockholm og Trondheim for første gang, begge deler på en uke!

♥ Tenne lys, se filmer og spise god mat

♥ Motta vitnemålet for at jeg har bestått Bachelor i journalistikk ved Høyskolen Kristiania

♥ Jobbe masse mot å bli skiftleder på jobben, og begynne å sluttfase planleggingen av eget nettmagasin.

♥ Gå i NOAHs fakkeltog mot pels 21. oktober

♥ Dra på fotballkamper

♥ Drikke masse kakao, ligge under pleddet og se på Vampire Diaries

♥ Omgi meg av fantastisk fine mennesker

♥ Gå kledd i fine høstfarger - ikke bare svart

♥ Feire at mamma blir 45 år og har fått kjøpt sitt fremtidige hjem! 


Hva skal du gjøre denne høsten?

Sweater weather

Følg bloggen min på facebook HER.Bilderesultat for quotes about knit autumnHellooo tuesday! Føler egentlig det er mandag i dag, fordi jeg begynte ikke på jobb før 19 i går kveld ettersom jeg skal jobbe natt til og med i morgen, så føler jeg henger litt etter - spesielt ettersom jeg ikke var hjemme i går heller. Men deilig å føle man får en "ekstra" søndag. I dag dro jeg frem en strikkegenser som jeg liker veldig godt, fargen kom ikke så godt frem i det dårlige lyset i leiligheten min - men den er en veldig lys grå med bittelitt blåskjær i, rett og slett nydelig og behagelig farge. Nå er planen for dagen å se på Vampire Diaries, spise litt mat og slappe av før jeg må reise på jobb igjen♥ 

Hvor deilig er det ikke med knit nå på høsten?

Not a morning person...

Følg bloggen min på facebook HER.·   T H I N K   I N   T H E   M O R N I N G .   A C T  I N   T H E   N O O N .   S L E E P   I N   T H E   N I G H T   ·

08:40 gikk alarmen, det var litt vel tidlig etter ca. 0 søvn i natt.... Ble så utrolig stresset av at jeg skulle opp tidlig og rekke toget til Kongsvinger rundt 10, så lå bare å la planer for magasinent mitt utover høsten og tenkte på jobben. Wow, sliten nå merker jeg! Perfekt at jeg skal bort i kveld da, og være så død. Heldigvis får jeg noen timer hjemme før for å samle meg litt, dusje, spise, ordne meg og så håper jeg at jeg får i hvert fall en time på øyet! 

Nå er i hvert fall hundene hos pappaen sin igjen, og de var så flinke på toget! Er litt trist for nå kommer de ikke hjem før 20. august, men det er det beste for dem nå som jeg går mot to og en halv EKSTREMT hektiske uker. Nå skal jeg nyte togturen med høst-musikken min på ørene og nyte det fine været utenfor togvinduene♥ Håper dere ikke hadde en like trøtt start på søndagen som meg, men at dere får en super siste dag i denne uken.

Flere som ikke er så fan av å stå opp tidlig?

S A T U R D A Y

Følg bloggen min på facebook HER.


iPhone bilder / Foto: Kristine Larsen

Wow for en UENDELIG kjedelig lørdag - utrolig deilig med en dag fri, men den ble litt i det roligste laget for min smak. Familien min har blitt syk så de fikk ikke kommet på besøk i dag, så da ble det ingen stressende formiddag med rydding - i stedet så vekte Kikki meg klokken 10 etter 5,5 timer søvn...... Så ble en litt lengre tur med et lite avbrekk i en park eller en slette(?) like ved oss for å leke! Utrolig gøy å se hvor fint de har det sammen♥ Været har vært nydelig i dag da, om ikke noe annet så vi fikk kost oss sammen den siste hele dagen, for i  morgen reiser jeg til Kongsvinger med hundene tur retur med toget, hahaha gleder meg.... Men tenker at da blir det god tid til å skrive noen blogginnlegg - noe spesielt dere vil lese om? 

Nå blir det snart litt middag og Vampire Diaries snurrende på macen, så ønsker alle en fin lørdagskveld!

Hvordan tilbringer du lørdagen din?

Chapter 9 of 12

Følg bloggen min på facebook HER.


 

Da var september i gang, og nå er det faktisk bare 3 måneder igjen til desember. Jeg kjenner at jeg klarer faktisk ikke å vente! Jeg håper og tror at høsten vil gå fort, spesielt når det er så mye spennende som skjer i ukene fremover! Hvis dere ser nøye etter så ser dere kanskje at jeg har ordnet litt på designet i løpet av natten? Ble ganske fornøyd, så nå må jeg bare få på plass en ordentlig header - noe jeg skal få til i løpet av høsten, helst i løpet av denne måneden.

Nå sitter jeg å slapper av med hundene, de er litt daffe om dagen - lurer på om de merker at det blir kaldere ute, de er i hvert fall skikkelig kosegriser og vil helst ligge i sofaen med meg. Må snart begynne å tenke på å sminke meg og få i meg litt ordentlig mat etterhvert for skal jobbe kveldsvakt i dag før jeg endelig har helg jeg også! Nyt fredagen og starten på en ny måned ♥

Hva er dine planer for helgen?

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv