hits

Julegavetips: Til han

Følg bloggen min på facebook HER.
IKKE REKLAME.

Nå er det jo VELDIG snart desember, og jeg synes det er på tide å gi dere lesere litt tips til julegaver, for mange er ikke like tidlig ute med dette som meg. Jeg har jo tidligere vært i et par forhold hvor det har blitt til at det er normalt å kjøpe julegave til hverandre - og jeg har syntes det har vært ekstremt vanskelig å finne noe til han. Men jeg har jo fått litt "trening" nå, og her er mine tips til dere som sitter der å vet ikke hva du skal kjøpe til kjæresten, kompisen, broren eller hvem nå det er - noe av dette fungerer nok til pappa også♥
 

·   C H R I S T M A S   G I F T   G U I D E   -   F O R   H I M   ·


Fred Perry skjorte / 899,-    ·   Sløyfe og tørkle / 89,-(Tilbud)   ·   Fred Perry jakke / 1399,-   ·   Adidas sokker / 119,-
Carhartt lue / 199,-  ·   Gant skjerf / 599,-   ·   Lyle and Scott jakke / 999,-   ·   Adidas genser / 649,-   ·   Fred Perry longsleeve / 499,-
Fred Perry bukse / 899,-   ·   Klokke / 279   ·   Adidas jakke / 799,-   ·   Adidas sekk / 129,-   ·   Adidas jakke / 1399,- 
Calvin Klein t-skjorte / 339,-  ·   Adidas sekk / 90,-(Tilbud)   ·   Calvin Klein boksere / 449,-

 

Hjalp dette deg med letingen etter den perfekte gaven?

Nå kan desember bare komme

Følg bloggen min på facebook HER.

·   D E C E M B E R   I S   C O M I N G   ·5/6 dager på jobb er unnagjort, så nå mangler jeg bare en siste nattevakt i kveld før jeg endelig har helg! Jeg har brukt starten på min dag på å rydde mer i leiligheten, vaske og støvsuge gulvene og dratt frem adventspynten - beklager for litt dårlige bilder, men beige vegger ødelegger virkelig for lyset inne på bilder på denne årstiden... Helt krise faktisk, men sånn er det. Frokosten i dag ble risengrynsgrøt, klementin, pepperkake og julebrus - julestemniiiing! Kan faktisk ikke vente nå, gleder meg så til i morgen når endelig julekalenderene begynner! This is my time of the year.

I kveld så tar jeg med Kikki på bussen for å hente pakken min fra Nelly etter Black Friday shoppingen, gleder meg veldig til å prøve alt! Så er det noen timer på jobb før jeg reiser opp hit i morgen tidlig for å dusje og ta med meg Kikki på toget for vi skal hjemover til Toten igjen denne helgen også som sagt. 

Flere som har tatt frem advent/julepynten enda?

Things i need to do in December

Følg bloggen min på facebook HER.

 

·   C H R I S T M A S   W A V E S   A   M A G I C   W A N D   O V E R    T H I S   W O R L D ,  
A N D   B E H O L D ,   E V E R Y T H I N G   I S   S O F T E R   A N D   M O R E   B E A U T I F U L   ·


All foto i innlegget: Arkiv fra i fjor.

♥  Før-julstiden er i gang for meg når jeg har fått vært hjemover på julegateåpningen på Raufoss, som jeg har vært på hvert år. Viktig for meg å få med meg det!

♥ Jeg pynter alltid til 1 desember eller 1 søndag i advent, men siden jeg reiser bort 1 desember i dag så pynter jeg så fort jeg får ryddet og vasket leiligheten, altså en av de nærmeste dagene.

♥ Jeg har alltid adventskalender, og i år har jeg "Look-O-Look" som blant annet har mentos, kan kjøpes hos Nille for 99,- Har tidligere hatt Haribo, men pga. avsløringer om Harbios håndtering av dyr så avstår jeg fra den i år.♥ Jeg må se "listen" min med julefilmer i desember for at det skal være skikkelig jul for meg. Eget innlegg kommer!!

♥ Før-julskoldtbord med familien! Siden jeg var liten så hadde vi dette alltid i morfar og samboerens store fine hus på Gjøvik, men pga. helse og alder så har den tradisjonen utgått litt så vi har gjort litt forskjellig de siste årene nå, men tradisjonen i seg selv har bestått - et år spiste vi på et sted hvor de serverer koldtbord, i i fjor hostet jeg det og i år, nærmere bestemt på søndag, så skal mamma(og jeg) ha det hos seg! Fra når jeg hostet før-julskoldtbordet. Yes, jeg elsker Rosendahl om noen skulle lure.

♥ Jeg har en favoritt ost, og det er den røde Edammer osten og det er tradisjon for meg å spise det til julefrokosten. Gleder meg!

♥ Bruke god tid på å kose meg med å pakke inn julegaver, jeg ELSKER å kjøpe og gi gaver - jeg har fått høre at jeg er ganske flink til det og. Jeg er veldig slik som liker å kjøpe flere ting enn en dyr ting fordi da ser det ut som man gir mer, hahha!

♥ Sene kvelder med julemusikk, julebrus, pepperkaker og mørket mens adventslysene skinner i lamper og kubbelys. Spotify jule-listen min finner du her.

♥ Så bli jeg nok garantert forkjølet og sengeliggende en uke, hahah standard.

♥ Vi pynter ikke til jul før 23 desember, altså på lille julaften.

♥ På lille julaften MÅ jeg se Grevinnen og hovmesteren før jeg ser "Home Alone". Det er ikke jul før det er gjort.

♥ Så må jeg si at jeg gleder meg til at jeg får feire med hundene nok en gang, eller er jo Kikki sin første jul - og jeg er så glad for at jeg får ta del i den. Hun bryr seg nok ikke like mye som meg, men  for meg er det viktig - er jo bebisene mine♥


Damons første & andre jul 

♥ Julemorgen må jeg alltid få med meg, men i fjor hadde de kuttet mye av det jeg tradisjonelt ser på + endret tidspunkter, så det falt jo ikke i god jord hos meg for å si det sånn... Så håper det er en utbedring i år av det elendige opplegget i fjor, men Tre Nøtter Til Askepott og Reisen Til Julestjernen er jo selvfølgelig must å få med meg før jeg begynner å ordne meg for julekvelden.
 Dette er jo bare litt av det jeg gjøre, er så koselig med tradisjoner. Og jul har alltid vært så viktig for meg, og det er høydepunktet i løpet av året.

Flere med mange desember-tradisjoner?

Deilig å få ting gjort

Følg bloggen min på facebook HER.Sovnet på sofaen i natt så våknet 6 i dag tidlig å var litt stresset for må jo snu døgnet ettersom jeg skal jobbe natt i tre dager nå, men tvang meg selv til å sove ti l10 og lå i sengen til 11 før jeg gikk en tur med Kikki, dusjet, vasket badet og fått satt på to vaskemaskiner + pakke inn det meste av julegaver jeg hadde her hjemme. Guuud så koselig! Holder på å rydde og vaske leiligheten til advent nå, så tenker at jeg skal bruke dagen på torsdagen å pynte så får jeg vaske gulver i morgen og rydde soverommet så blir det bra! Deilig med dager man får gjort litt, men blir jo litt sliten og da haha. Men sånn er det, så nå skal jeg lage middag for å lade opp til en natt på jobb, må jo uansett vente på første trikken 05:30 da, helt krise at trikk og buss ikke går før da på ukedager.., 

Flere som har litt å gjøre før desember ankommer?

Think pink

Følg bloggen min på facebook HER.


Ja, jævlig sexy uten tunnellene i ørene hahaha...

Da var enda en uke snart over, og 2/6 dager på jobb unnagjort! I morgen skal jeg bare ha en "kort" vakt på 5 timer, så er ikke helt krise egentlig og begynner å jobbe natt tirsdag kveld♥ Nå skal jeg slappe av på sofaen med Kikki og Farmen med litt digg, har akkurat kommet inn igjen fra tur og allerede rukket å dusje etter jeg kom hjem. Så dette har egentlig vært en fin arbeidshelg. Lol jævlig spennende innlegg, men da vet dere hva søndagen min har gått med til!

Hvordan har helgen din vært?

My Black Friday shopping

Følg bloggen min på facebook HER.

·   N E W   I N   ·


Strikk / 49,-    ·   Ring med rød sten / 69,-    ·   Ring med hvit sten / 79,-


Veske / 299,- 


Genser / 179,- (299,- førpris)


Nike joggebukse / 314,- (449,- førpris)   ·   Svart NLY Trend jeans / 209,- (299,- førpris)   ·   Isadora mascara / 118,- (169,- førpris)   ·   Isadora compact powder / 104,- (149,- førpris)   ·   Ellesse "kjole" / 419,- (599,- førpris)   ·   NLY Trend kjole / 209,- (299,- førpris)


Black Friday hadde utrolig mange bra tilbud, selvfølgelig IKKE på drømme-genseren min fra Fred Perry hos Junkyard, men er allikevel veldig fornøyd♥ Junkyard hadde vel egentlig ikke de "store" rabattene heller i samme grad som hos Nelly, ikke Urban heller så var litt skuffet menmen sånn er det - Black Friday er jo et relativt nytt fenomen her til lands så det tar seg nok opp de neste årene.

Fikk du tak i noen gode kjøp på Black Friday?

Julegateåpning & en måned igjen til jul

Følg bloggen min på facebook HER.


Wooow torsdagen var en veldig fin dag, bakte kanelsnurrer sammen med mamma og koste masse med Kikki som stortrives her med å gjøre rampestreker! På kvelden spiste vi middag på senteret her og jeg var med bestevenninnen min Lene på julegateåpningen, som ble egentlig en veldig vindfull og bløt affære da det hadde vært så mildt hele dagen etter et skikkelig snøkaos her dagen før. Men det var koselig, og ikke minst nødvendig å få med meg nok et år♥
 
 ·   O N E   M O N T H   L E F T   ·

I går var det 24. november og 1 måned igjen til jul, og ja ikke minst så var det black friday. Fikk en del gode kupp i går - men viser i eget innlegg! Vi spiste lunsj på Gjøvik, og ruslet rundt før vi dro på sykehuset for å besøke onkelen min. Etterfulgt av en sen bakt potetmiddag her, før vi så julefilmen "Deck The Halls" - eeelsker den. Så har virkelig hatt noen fine dager her hjemme, nå reiser jeg snart hjem til Oslo for å jobbe i 6 dager før jeg reiser tilbake hit for utflytningsfest og førjulskoldtbord med fammen♥ Nå teller jeg også ned for meg selv til jeg ENDELIG kan pynte til advent også, siden første advent blir her på toten så blir jeg nok å pynte dagen før jeg reiser siden 1. desember er jo dagen jeg drar hit igjen.

Har du noen spesielle før-julstradisjoner?

H O M E

Følg bloggen min på facebook HER.


Minime

Nå er jeg hjemme hos mamma sammen med Kikki, deilig med noen dager fri og bare nyte livet før jeg skal jobbe 6 dager på rad før jeg skal hit igjen! I dag er det den årlige julegateåpningen her på Raufoss(hvor jeg er i fra og er oppvokst), så gleder meg veldig til det♥ Så blir nok et par fine dager her før jeg må hjem igjen for jobb på lørdag! 

Vil bare si at jeg og Kikki har Fransk Bulldog - Norge snappen fra i kveld av til i morgen kveld - så add dem, så sees vi♥→​ franskbulldogno

Hva er dine planer for dagen?

Jul i vinterland

Følg bloggen min på facebook HER.

·   S O O O O O   R E A D Y   F O R   D E C E M B E R   ·
Speilrefleksen var jo selvfølgelig strømtom så ble mobilbilder...

Wow Oslo er nydelig for tiden, lørdag åpnet nemlig julemarkedet her i hovedstaden og Karl Johans julegateåpning var da. Det var rett og slett en helt nydelig dag ♥ Jeg elsker jo denne tiden av året, og det var utrolig fint å få med seg, og Oslo har virkelig tatt seg opp og begynt å pynte sidegatene for fullt også, gaten til Steen og Srøm er helt amazing.

I morgen etter jobb tar jeg og Kikki toget til Toten, for på torsdag skal jeg på den tradisjonelle julegateåpningen der jeg er i fra, så reiser hjem til jobb på lørdag så får en liten helg hjemover. Gleder meg utrolig mye♥

Flere som skal på julegateåpninger før desember?

Let it snow

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

❄   I ' M   D R E A M I N G   O F   A   W H I T E   C H R I S T M A S   ❄

Endelig har det hvite teppet lagt seg over Oslo, og det var rett og slett helt nydelig å se når jeg kikket ut av vinduet etter jeg hadde stått opp. Julestemningen begynte allerede å smyge seg innpå, så nå er det den tiden av året hvor jule-listen min på Spotify snurrer for fult(du finner den her) ♥ Elsker denne tiden av året så uendelig mye! Får bare krysse fingrene for at det ikke blir helt snø-kaos på vegene, og at alle kommer seg trygt rundt med kollektiv og bil.

Flere som er glade for at snøen har falt?

Sunday dinner

Følg bloggen min på facebook HER.

·   G U L R O T K A K E   ·

Glemte natron(husket bakepulver) og kanel, så det ble vell mer... "sukkerkake" med vanilje og gulrotsmak? hahah, den var ikke vond... men ikke gulrotkake! Så failet litt, hahah er litt sliten denne uken kan man si? Men jeg skal ha for forsøket da eller hvaaaa.


·   O K S E S T E K   M E D   T I L B E H Ø R   · 

Dette er hva du trenger ↑ + Salt, pepper, vann og krydder til sausen(jeg brukte grillkrydder, hvitløkspulver, paprikapulver, salt og pepper).

Wow, det ble virkelig helt himmelsk!!! Steken ble perfekt stekt, ikke helt i gjennomstekt, men heller ikke slik jeg vil at biffen min skal være - så akkurat perfekt når den enda er litt rosa på det tykkeste. Sausen ble helt nydelig - brukte 3 dl vann, 3 dl av kraften fra stekningen og en pose med kjøttkakesaus fra Toro(ikke så god på hjemmelaget saus), poteter, erter og makaroni! Dette var helt magisk♥ Viktig å unne seg ordentlig mat selv om man bor alene, og er alene. I blant blir det en grandis, tomatsuppe, pølse og pasta og lignende - så perfekt å få til slik her en gang i blant og.

Nå er det snart tid for farmen før Kikki vil ha en siste kveldstur tenker jeg♥

God søndagskveld!

 

Sunday walk

Følg bloggen min på facebook HER.


Foto: Kristine Larsen

·   L A S T   H I N T   O F   A U T U M N   ·

Endelig søndag og en fridag for min del, det var etterlengtet kjenner jeg♥ Sov lenge i sammen med Kikki i dag for å lade opp batteriene før vi gikk en fin tur i solen, er virkelig vakkert her ved Ekeberg når solen skinner på sen-høsten, eller er vell vinter men føler det ikke er ordentlig vinter før snøen faller her. Så dette er vell kanskje siste hintet med høst om man kan si det?


Breakfast for... dinner?

Nå for øyeblikket har jeg kastet i meg en alt for sen frokost etter jeg har satt inn en gulrotkake i ovnen - så gleder meg uendelig mye til den er ferdig! Skal også slå på stortromma og lage oksestek til middag i dag #Konemateriale? I dag er det jo farsdag, men i år så er vi ikke sammen på denne dagen - men har ringt han og gratulert han! Gratulerer med farsdagen alle fedre♥

Hvordan er din søndag?

This is art

Følg bloggen min på facebook HER.

Etter mange lange dager på jobb denne uken så har jeg inntatt roen på sofaen med Kikki, frister ikke sånn veldig å dra på festligheter når man har sovet så lite denne uken og jobbet mye. Men wow vil tipse dere om noe som er utrolig vakkert, eller direkte kunst.

·   C I R K U S   C I R K Ö R   ·


Da jeg gikk første året på VGS på Design og håndverk så vi dette showet som heter "Wear it like a crown" som handler om å bære frykt og feil med stolthet.

 

Dette er Cirkus som ingen dyr må lide for, men mennesker med en enorm kreativitet og styrke. De er så utrolig flinke, og forteller utrolig sterke historier på en så vakker måte. Veldig spennende, og skulle de opptre i Norge igjen(noe de gjorde i høst) så anbefaler jeg på det sterkeste å se de - eller å reise til utlandet for å se på de, fordi de er virkelig helt amazing.

Har du sett noe lignende før?

The days that passed

Følg bloggen min på facebook HER.

·   F I R S T   D A Y S   O F   N O V E M B E R  ·

I helgen var jeg hjemme en tur med Kikki ettersom mamma endelig har flyttet i ny leilighet - hvor hun har fått det veldig fint♥ Hun hadde også bursdag noen dager før, og selvfølgelig klarte jeg jo å glemme igjen posen med bursdag og innflytningsgave da jeg dro... Kanskje ikke så rart etter typ 2-3 timer med søvn før jeg reiste? Hahah, men var en fin helg og fik sett Marte og Lene igjen før jeg dro så var veldig fornøyd med det. Skal snart hjemover igjen to helger på rad, så blir bra.


Shawn Mendes - Roses (MTV Unplugged)

Ellers startet jeg uken med tidligvakt og ble dårlig i går så da var jeg hjemme fra jobb, i dag hadde jeg fri - noe som var godt så jeg fikk kommet meg litt igjen! Så nå er jeg klar for 3 dager på jobb igjen med litt mer energi♥ Har i løpet av disse dagene sett ferdig Pretty Little Liars, bestilt noen julegaver, kost meg masse med snilleeee Kikki(som passet veldig godt på meg i går) og hatet alt rotet her hjemme. Så nå blir det noen dager med rydding etter jobb også så jeg endelig kan leve litt igjen, hahha.

Hvordan har starten på november vært?

Hello November

Følg bloggen min på facebook HER.


Arkiv foto: Kristine Larsen

Endelig er det november, og det er snart innafor å sette i gang med pleien av julestemningen! Nå som Halloween-pynten har blitt byttet ut med julepynt og julegodter stort sett over alt, så må jeg virkelig si jeg gleder meg. Det er så deilig oppladning mot desember, som uten tvil er årets høydepunkt ♥ Kan virkelig ikke vente!


Elsker virkelig Ingrid Olava, virkeling en artist som burde kommet bedre frem! Hun skal faktisk holde julekonsert i år, og har en av mine favoritt julesanger "Å Kom Nå Med Frihet"(den ligger kun ute på Spotify).

·

I dag startet dagen på formiddagen ettersom jeg har jobbet natt - og skal det i natt også så måtte få utnyttet dagen godt med hundene ettersom Damon reiser til pappaen sin noen uker siden Kikki snart får løpetid! Passet veeeldig bra at været viste seg fra sin beste side i dag også! 

Flere som gleder seg til vintertid?

Halloween og sånt

Følg bloggen min på facebook HER.

·   M I E W   M I E W   ·


Oktober er over, Halloween er over - og festlighetene på fredag var veldig bra♥ Jeg kledde meg i hvert fall litt ut som en katt, ser at jeg kunne tatt på meg en choker for å gjøre antrekket enda mer helt, men pyttpytt! Ikke noe god på sminke generelt sett, så droppet blod og slikt da jeg gjerne vil at det skal se litt bra ut.

·

 I går løp det barn rundt om i nabolaget, tror de koste seg, hundene synes det i hvert fall var ekstremt spennende med barna i kostymer! Jeg var helt død i går, hadde tidenes rævva dag, sov 3 timer på natten før jeg jobbet 07:30-16:15, så ble en ganske lang dag med andre ord.... Ellers så hadde mamma og bestevenninnen min bursdag, så fikk sendt av gårde noen hyggelige gratulasjoner! Mamma ser jeg igjen til helgen da om ikke annet :- )

Hvordan var din Halloweenfeiring?

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv