hits

Luxury brunch at home

Følg bloggen min på facebook HER.

Lørdag, og endelig en følelse av helg på tross av at jeg har hatt fri i over en uke nå. Eller fri og fri, sykemeldt har jeg jo vært. Endelig kan jeg trå mer på foten igjen, men er jo lenket til den ekle plastskinnen i minst en måned, så må nok leve med litt smerter i ankelen i noen uker til. Prøver meg på jobb igjen på mandagen, så finne jeg jo fort nok ut om det vil gå eller ikke. I morgen spiller Vålerenga kamp som jeg har planen om å se på, så får testet ut foten litt da også med å stå i 2 timer på betong. Må nok belage meg på å sette meg ned litt også, men lurt å få prøvd meg frem litt. Spent på om jeg får presset skinnen ned i noen andre sko enn slippers. Nok om det, her er et super lunsj-tips til dere♥
...

· S M O O T H I E  ·
Dette trenger du:
·   Fryste jordbær   ·   Fryste bringebær
·   1 fersk bananEplejuice   ·   Vanilje yoghurt

·   C L U B S A N D W I T C H   Á   L A   K R I S T I N E   ·
Dette trenger du:
·   2 skiver grovt brød   ·   2 skiver kalkun/kyllingpålegg
·   3 skiver bacon   ·   Light Philadelphia   ·   Isbergsalat

Steg 1: Tosting av brød. Jeg har dessverre ingen brødrister så jeg bruker toastjernet mitt for å få et sprøere brød.

Steg 2: Steking av bacon. Jeg liker å dele skivene i to på forhånd så de ikke blir så store og så jeg kan fordele litt på toppen og bunnen av sandwichen. 

Steg 3: Smøre på Philadelphia osten. Jeg liker å ha på et lag både i toppen og bunnen for god smak.

Steg 4 & g: Salat og bacon. Jeg tar på et lite salatblad både i bunnen og lokket og fordeler baconskivene på samme måte.

Steg 6: Kalkunskivene. Legger en kalkunskive på hver side, for orden skyld før den brettes sammen. Jeg la faktisk på enda en skive for mer smak. Man kan også selvfølgelig bruke en kalkun/kyllingfilet. 

·   B O N   A P P È T I T   ·

Deilig å unen seg litt luksus! Veldig rask og enkel lunsj å lage til mange, ikke ekstremt dyrt og litt sunt(alt er jo relativt). Jeg synes i hvert fall at både smoothien og sandwitchen ble helt nydelig, på tross at jeg lå med magesmerter en time etterpå - don't know why.

Ble du litt fristet til å prøve?

Herlig sommersalat

Følg bloggen min på facebook HER.


·   S O M M E R S A L A T   ·

Baby leaf salatmix    ·   Agurk   ·   1 Vårløk   ·   Et kvart granateple
Tre skiver kyllingpålegg   ·   HvitløkskrutongerFoto: Kristine Larsen

Salaten ble utrolig god, perfekt mengde og smak for å sitte ute en solskinnsdag ♥ Akkurat nå så skinner ikke solen noe særlig lengre, grå skyer og tordenvær har tatt over :( Fare for at det kanskje blir en rolig natt på jobben da?

Hva liker du å spise i varmen?

Enkel og sunn dessert

Følg bloggen min på facebook HER.·   DETTE TRENGER DU    ·
·   Bjørnebær   ·   Mager Vaniljekesam   ·   Sukrin gold

Veldig enkelt som dere ser, bare varm opp bjørnebærene i en kjele med litt vann og sukrinen, vipps så har du en delikat, god og sunn dessert. Desserten passer til hverdags, festligheter eller bare når du vil kose deg med noe godt. Jeg brukte nok litt for lite søtning i min, så den ble litt... "sur"? Men når man får blandet det godt med vaniljekesamen så smaker det virkelig helt himmelsk.

Fristet dette?

 

2018 har stått litt på pause

Følg bloggen min på facebook HER.

Nå begynner jeg heldigvis å bli bedre igjen etter influensaen som virkelig har satt det nye på vent for min del, og så måtte jeg jo selvfølgelig gjøre det glansnummeret å knivstikke meg selv få dager inn i det nye året også, les mer om det her. Veldig deilig å endelig føle meg levende igjen! Jeg har jo i tillegg følt meg som en dritt siden jul for jeg har vært helt bestikket med kviser i ansiktet, det har sikkert noe med influensaen å gjøre ettersom jeg oppdaget en hoven lymfeknute under en av den ved kjeve-leddet, så håper at nå som "infeksjonen" er på vei ut av kroppen at jeg endelig blir litt mer selfie-vennlig igjen.


·    N E W   Y E A R ,   N E W   L I F E   ·

Nå skal jeg uansett ikke klage mer, nå er det bare å se fremover og legge bak seg denne sykdomsuken. Jeg skulle jo starte det nye året så bra, men helt ærlig så fristet det lite med knekkebrød og vann den uken så de planene ble skrinlagt frem til i dag. Så nå er det andre boller - eller som jeg har sagt tidligere, ingen boller. I hvert fall ikke denne måneden. Nå er jeg nesten 3 uker barnefri så skal prøve å skrive inn litt trening i mellom slagene på jobb, unngå alkohol og godteri. Så får vi se hvor langt jeg kommer med det♥ 

DETTE TRENGER DU:
Blender/Stavmikser    ·    Frossne bær    ·    Banan 
Chiafrø    ·    Mager vaniljekesam/yoghurt 
Planen denne uken er å legge ut litt klær og diverse til salg på Tise-appen, i går brukte jeg flere timer på å rydde klesskapet for det så helt jævlig ut, jeg ville teste ut kroppen litt med tanke på influensaen og jeg ville finne litt som jeg eventuelt kunne selge. Legger ut eget innlegg når alt det er klart♥ Ellers så skal jeg på nyttårs-julebord med jobben i dag, gleder meg veldig til å se alle sammen igjen! Er jo snart 3 uker siden sist pga juleferie og sykdom så, og på fredag skal jeg møte venninnen min som studerer i LA for øyeblikket, gleder meg såå til å se henne igjen!

Hva er dine planer for denne uken?

Enkle mattips

Følg bloggen min på facebook HER.

For 5 år siden hadde jeg aldri trodd at jeg kom til å bli så opptatt av å lage mat - eller i det hele tatt kunne å lage mat. Det er fortsatt mye jeg ikke kan - men jeg kan. Jeg har jo tross av alt hostet julaften to ganger, nyttårsaften en gang, 17. Mai feiring en gang osv. så visse kunnskaper har jeg nok. Jeg har jo mer igjen å lære selvfølgelig, for jeg er ikke noe flink til å lage hjemmelaget saus f.eks.

·   G R E S K E   K J Ø T T B O L L E R   &   T Z A T Z I K I   ·

·   Dette trenger du   ·
Kylling kjøttdeig   ·   Egg   ·   Finhakket hvitløk   
Litt mel   ·   Salt & Pepper·   Dette trenger du   ·
Mager kesam/ Lettrømme   ·   Finskjært agurk
Finhakket hvitløk   ·   Salt & pepper
 

·   S C R A M B L E D   E G G S   A    L A   K R I S T I N E   ·

·   Dette trenger du   ·
3 egg   ·   Vann   ·   Salt & pepper    ·   Gressløk
Litt revet ost   ·   1 vårløk    ·   1 skive kokt skinke   

Anbefaler å ta i vårløken og skinken mot slutten så det ikke settes for mye smak i eggene, pluss at grønnfargen på vårløken blir fort blass etter å bli stekt for mye. Så jeg tar på ost, skinke og vårløken samtidig.


·   P Y T T   I    P A N N E   ·

·   Dette trenger du   ·
2-3 mandelpoteter   ·   1 røkt kjøttpølse uten skinn   ·   1 vårløk
Mais   ·   Bacon   ·   Ketsjup    ·   Pepper

Jeg steker først potetene i litt olje med grillkrydder på, så tar jeg i pølsene og så baconet. OGså her tar jeg i vårløken og maisen mot slutten for at grønnsakene ikke skal bli ihjelstekt. Til slutt topper jeg met litt ketsjup med pepper på.


·   M E D I S T E R K A K E R   ·

TIPS: Bruk en skje med kaldt vann for å lage kakene før du damper de i en dyp panne med vann under lokk. Når de har blitt dampet "gråe", så er de klare til å stekes i panne. Stek de til de har skorpe på begge sider.Medisterkaker kan brukes til så mangt f.eks: på lompe med ketsjup, i pytt i panne, smed brun saus, erter/ ertestuing, poteter og/eller makaroni eller som smørbrød. Bare fantasien setter grenser, og det er perfekt til mat i desember♥

Hva synes du om disse tipsene?

Blue

Følg bloggen min på facebook HER.

·   B L U E B E R R Y   P A N C A C K E S   ·

Deilig med en fridag, så da ble det proteinpannekaker med sukkerfritt blåbærsyltetøy til frokost♥ Var faktisk helt himmelsk! Jeg har sovet veldig lenge i dag også, noe som var helt nødvendig. Utrolig mye å gjøre på jobben for tiden, så blir rimelig sliten i hodet av det så var veldig digg å få sovet ut litt. Hundene har fått morgenturen sin, så da kan jeg slappe av en liten stund før det blir tid for middag, tur igjen og rydde litt her hjemme! Veldig greit med slike dager hvor man har 0 planer egentlig.

God lillelørdag♥

Late breakie

Følg bloggen min på facebook HER.
·   S C R A M B L E D   E G G S   ·
3 egg    ·    Gressløk    ·    Vann    ·    Melk   ·    Ost
1 skive kokt skinke    ·    1 vårløk    ·    1 polarbrød fullkornFrokost klokken 14 er innafor det? Litt morsomt, skulle jo egentlig prøve meg på omelett - men ble eggerøre, for jeg glemte jo å røre alt sammen før jeg tok røren i pannen.... Men var UTROLIG godt!  

Jeg bestemte meg jo i går når jeg merket hvor ferdig jeg var før jeg dro på jobb at i dag var det uaktuelt med alarm - og det var så deilig å sove lenge. Skjer nok ikke så mye spennende hos meg i dag, så tror jeg bare skal slappe av hele dagen ettersom jeg skal jobbe i 4 dager fremover og får en hektisk søndag i tillegg, så tror jeg rett og slett skal nyte en skikkelig fridag og lage pizza i kveld på fullkornsbunn ♥

Kjenner virkelig på savnet av Vampire Diaries nå på kveldene hvor det er mørkere og kjøligere. Høsten for meg er TVD-tid så må skynde meg og se ferdig PLL , får helt abstinenser snart jo. Hvis noen lurer - ja, jeg er håpløs! Hahaha

Hva er dine planer for dagen?

Forrige ukesmeny

Følg bloggen min på facebook HER.

Som dere vet så startet jeg forrige uke med å annonsere godte og drittmat-stopp fra 7.august-7.september! I forbindelse med det så tenker jeg å oppdatere dere på hva jeg spiser, vil understreke at det ikke er noen diett eller noe, men bare meg som prøver å være litt sunnere en måned og komme smått i gang med treningen igjen.
 

·   M A N D A G   ·

·   T I R S D A G   ·

·   O N S D A G   ·

·   T O R S D A G   ·

·   F R E D A G   ·

·   L Ø R D A G   ·

·   S Ø N D A G   ·

 Nå må jeg snart få ordnet meg og kaste i meg litt middag før jeg skal gå litt med hundene ettersom jeg skal på fotballkamp i kveld♥ Håper på 3 poeng og en bra kveld!


Noe av dette som fristet?

Endelig helg og god avslutning på sunn uke

Følg bloggen min på facebook HER.


Beklager for litt sent innlegg, men hun vi har Kikki sammen med kom på besøk etter jobb så jeg har ikke funnet tid før nå ♥
Foto: Kristine Larsen

Helt utrolig hvor fort høsten kommer nå kjenner jeg, det blir bare mørkere og mørkere om kveldene, epler titter frem på epletrær og løv har allerede begynt å falle så vidt - og temperaturen faller om kvelden... Men det er slik det er, spent på hva høsten har å bringe ♥Ellers så har jeg ENDELIG helg nå - hahaha helg på en søndag? Jaja, sånn er det. Utrolig deilig i hvert fall, men har jo planer for begge fridagene da det i morgen er Vålerengas siste hjemmekamp på Ullevaal ever - utenom cupfinalen da(lov å håpe?). 104 år uten egen stadion, da er det lov å være gira for å få sin egen? På tirsdag kommer noen i familien innover så da blir det nok en koselig dag på Aker Brygge for å hygge oss! Tror ikke det blir noen kjedelige dager i hvert fall.

Første uken i min sunne måned har gått veldig greit egentlig, tror jeg? Avsluttet i hvert fall første uken med en deilig biffsalat! Håper resten av tiden vil gå like knirkefritt.·   B I F F S A L A T   ·

Biffstrimler    ·    Salt & pepper    ·    Pasta    ·    Isbergsalat
Mais    ·    Agurk    ·    Paprika    ·    Vårløk    ·    Parmesan


Hvordan har helgen din vært?

Rutiner

Følg bloggen min på facebook HER.


 


Smoothie:
Bringebær
To spiseskjeer med melon og pasjonsfrukt
En te-skje med blåbærsyltetøy uten sukker
En te-skje med chiafrø
Eplejuice·   B R E A K F A S T   F O R   L U N C H  ​·

Nå er det på tide å komme tilbake til rutiner igjen, og fra og med i dag skal jeg ha godte-stopp til 7. september, blir ikke noe særlig junkfood heller. Så håper dette gjør susen slik som i november da jeg hadde en slik måned. Så planen er som sist å ta bilde av alt jeg spiser hver dag, og legge det ut når måneden er over! Gikk overraskende bra sist så tror det gjør det nå også. 

Ellers så var det veldig deilig med fri i dag, har dratt på meg et skikkelig gnagsår som bare ble verre på jobb i helgen, så er greit å gå med sko som ikke trykker på hælen nå. God mandag ♥


Flere som begynner å komme i rutine igjen?

No candy November - CHECK!

Følg bloggen min på facebook HER.
Ikke 100% alle måltidene da jeg har glemt av noen frokoster og suppemiddager. Men jevnt over så er det slikt jeg har spist - har også spist en del spelt lompe pizza for ble jo så mye ingredienser til overs når man er alene - så hadde vel 3-4 middager tror jeg? 

Er så forbannet stolt over å ha verken tydd til potetgull, godteri, brus med sukker, usunne kaker, is eller junkfood og lignende! VELDIG stolt over meg selv, og det kjennes på kroppen. Fettet rundt knærne har blitt nesten borte, Dr. Denim buksa begynner til og med å bli romslig - og kan vel snart gå ned 1 størrelse i Bik Bok "Jobb-buksene" mine. Huden har blitt strammere rundt om på kroppen, jeg har vært mye gladere. Uten tvil det beste valget jeg kunne gjøre for meg selv denne måneden. 
 

·   There is no such thing as perfect. Nobody attains perfection. But if you keep trying, you grow and evolve, and to me that s the point: To be a better person today than I was yesterday; to become the best possible version of myself   ·
- KHLOE KARDASHIAN

 

Det har selvfølgelig ikke vært like enkelt hver dag, har jo som sagt hatt 3 eksamener i løpet av denne måneden - frister mest å trøste seg med noe digg da. Jeg har nok ikke jevnt over spist den aller sunneste maten, men jeg har ikke spist drittmat - og da føler jeg det er godkjent! Spiste nachos, gellyshots og drakk vin på innflytningsfesten - så det er den eneste dagen slikt var godtatt, men spiste ikke et eneste potetgullflak - overdrev heller ikke med nachos porsjonen. Men følte ikke noe sug etter snacks etterpå uansett.

Dette ga meg i hvert fall mersmak - og viser at JEG KAN! Så i desember skal jeg utnytte skoleferien min ved å få trent en del, for å så kanskje gå på en ny godterifri måned i januar! Jeg kan trygt si at dette er en god måte å starte på om man vil gjøre endringer i livsstilen sin uten å gjøre noe "dramatisk" ♥

Flere som har prøvd en godterifri måned med gode resultater?

I love food

Følg bloggen min på facebook HER.
♥ Svin indrefilet marinert i olivenolje, hvitløk og chili + salt og pepper ♥ Hjemmelagde båtpoteter med olivenolje, basilikum + salt & pepper ♥ Toro kaldrørt saus i ekstra lett rømme ♥ Salat med crispy salat, isbergsalat, agurk, vårløk og granateple♥ Grov baguette ♥ Roastbiff ♥  Crispy salat, ost & skinke tubeost og løvtynn kokt skinke ♥ 1 pasjonsfrukt♥ Fullkornspasta ♥  Svinekjøttdeig ♥ Kjøttdeig saus krydret med salt og pepper, basilikum, paprikapulver, løkpulver og hvitløkspulver ♥  1 boks erter♥ Bygg knekkebrød ♥ Salami ♥  Roastbiff ♥  Agurk

Alt eksamensstresset har gått utover bloggen etter jeg kom hjem frem til Ålesund, men på torsdag er jeg endelig ferdig og jeg får vite om 2 år er komplett bestått! Så blir spennende å se hvordan eksamen i retorikk og kommunikasjonsetikk går, hvis noen har noen "secret tips" - bring it on ♥

Jeg har i hvert fall spist en del god mat i det siste da på tross av eksamen hengende over meg, spiste f.eks. vegetarburger i går som var veldig godt (men ikke bilde vennlig, da maten så ikke like god ut som den smakte)!

Hva driver du med for tiden?

Smoothie bowl

Følg bloggen min på facebook HER.


 - Dette trenger du -
♥ Frosne bringebær
♥ Frosne ananas 
♥ Vanilje kesam
♥ Mandel melk


Altså det var veldig vanskelig å bruke en gitt mengde i denne oppskriften, fordi jeg brukte blender - og da må man bruke en del væske. Smaken ble ikke heeeelt som jeg ønsket, for måtte bruke en god del av melken. Tror jeg bruker stavmikser neste gang! Men bare prøv deg frem av hvilke fruker/bær du liker, neste gang bytter jeg ut ananas med banan, og vil også prøve meg på en Kiwi & Avokado bowl, som jeg spiste på "Better Denim" pressefrokost for noen uker siden!

Bon appétit ♥

Hvilken smak liker du best?

First workout this year

Følg bloggen min på facebook HER.


 

 

OG DET FØLES DEILIG!

Nå er jeg trøtt, god natt. (hahaha)

Saturday breakfast

Snart er det tid for jobb, og frokost er jo dagens viktigste måltid? Så da slo jeg på stortromma å laget en deilig smoothie til oss med: eple juice, annanas juice, naturell gresk joghurt, bjørnebær og jordbær!!! Nam

Hva er dine planer for lørdagen?

Dinner is served

Relativt sunn og deilig middag på en tirsdag! Fest middag med andre ord kanskje? Den var ihvertfall super! Nå skal vi gå tur med den firbeinte, nydelig vær og heldigvis litt kjørligere ute nå.

Så det godt ut?

Starting with the man in the mirror

- Michael Jackson


Det er det jeg skal gjøre. Jeg skal ta grep om meg selv og speilbildet mitt. Jeg har latt det gå for langt at jeg er et sted der jeg ikke ønsker at kroppen min skal være. Mange kilo over streken. Nå er det sommer og jeg føler meg så absolutt ikke konfertabel, ikke i noen klær egentlig. Men jeg har det godt med meg selv allikevel, det skal jeg si. Men det er bare det ene issuet - kroppen. 

Jeg har ikke tenkt å skylde på kropsspresset for at jeg ønsker å trene og gå ned i vekt, men det er fordi jeg trenger det. For at jeg skal føle meg vel. Ikke fordi at andre skal syntes jeg er flott og fit, fordi min kjære elsker meg nå og for flere kg siden, han elsker meg i morgen og♥

Godt det er over 2 måneder til vi skal til Tyrkia sier jeg! Mye kan skje på de månedene om jeg holder fokus. Strekkmerker til helvete.


Det jeg skal bli flinkere på nå er å trene jevnlig, gjøre øvelser hjemme hver dag før jeg dusjer. Jeg skal begynne å jogge og ha noen treningsøkter hjemme. Jeg skal selvfølgelig også fortsette med å trene på treningsstudio! Her har jeg forøvrig noen tips til bra hjemmetrenings videoer:Gleder meg til å få mer overskudd, føle meg bedre og se sunnere ut! 

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Trene Jobb 11-19:00 Jobb 11-19:00 Trene Jobb 11-19:00 Fri Trene
Vegetar taco Kjøttdeig, pasta og salat + sjy saus Biff, ris og salat + sjy saus Club sandwich Hjemmelagde svineburgere og salat Ut å spise Hjemmelaget carbonara saus, pasta og salatSå deilig å ha handlet inn for uken(og litt neste uke om jeg ikke tar feil, hahha). Tror dette er en flott start på et sunnere og bedre liv! Håper virkelig jeg klarer å gjennomføre mine planer for meg selv. Tatoveringer er selvfølgelig det jeg vil belønne meg selv med! Skal også begynne å telle dager jeg ikke spise godteri(potetgull, sjokolade osv). Men noen unntak gjøres jo ved besøk, orker ikke å være helt slavisk. Men alt med måte! Nå løper jeg på trening, blogges i morgen♥

Hva gjør du for at du skal føle deg bra?
Har du noen gode tips til sunne matretter, gode treningsmetoder o.l - skrik ut!

Matglede

 Følg bloggen min på facebook HER.


Kalkunfilet med timian og hvitløksmarinerte potetbåter.

Åååh så godt det var - men gud så mett jeg ble! Utrolig deilig og delevis sunn lørdagsmiddag.

Resten av kvelden har jeg holdt på med eksamen, stresser fryktelig nå da ene delen av eksamenen min jeg gjorde tidligere dette temaet har blitt borte, så 2 timer med jobb er borte - så må ta igjen i morgen kveld etter fotballkampen. På mandag blir det å sitte på skolen å jobbe med Indesign og siste finpuss av oppgaven så den er klar til innlevering på tirsdag morgen. (Når jeg leverer på tirsdag så er det kun 1 eksamen igjen av dette semesteret!!!! Utrolig hvordan tiden flyr).Easylife sin sunnere sjokoladekake.

På torsdagen så hentet jeg pakken fra proteinfabrikken, jeg hadde jo bestilt røren til denne sjokoladekaken, utrolig lett å lage! Blande ut pulvere med 4 egg, 2 dl vann og 1 dl olje... Så denne har jeg baket i dag, jeg tok på glasuren for en halvtime faktisk så har ikke hatt anledningen til å smake på den enda, men oppdaterer dere på smaken i morgen!

Ble du sulten? 

BreakieUnner meg en god frokost igjen i dag - har man tid, så gjør det! Mye mer spennende og fristende å spise frokost med farger og mat som er sunn. Vell, osten er vell kanskje ikke så sunn men er meatfree thuesday(glemte meg i går) så da ble det ost♥ Nå skal jeg spise den deilige frokosten, nyte en episdoe med Americas next top model før jeg ordner meg ferdig til å reise på jobb! Er nydelig vær i dag, så håper på mange kunder.

Hva pleier du å spise til frokost?

Morning

God dag alle sammen! Nå er det straks tid for skole for meg, har det egentlig ganske travelt siden jeg skal gå herifra om litt over ti min, ikke kledd på meg, fikset håret eller pakket sekken - hurra for Kristine! Så nå må jeg løpe♥ Ha en fin dag alle sammen, så skrives vi senere.

Hva er dine planer for dagen?