hits

Så stolt så

Følg bloggen min på Facebook HER.Jeg har egentlig ikke ord for hvor stolt jeg er av at jeg kom meg igjennom denne bacheloren - for gud hvor mye motgang det har vært. Det startet jo allerede på påbygg med veien mot stryk i matte, det virket så håpløst og usannsynlig for meg av at det ville bli noe mer enn vanlig butikkmedarbeider av meg(ikke at det er noe galt i det). Jeg så virkelig uendelig mørkt på det, men "heldigvis" så fikk jeg jo diagnosen dyskalkuli i grevens tid rett etter skoleslutt på Vgs. Var virkelig en milepæl å i det hele tatt komme inn da jeg egentlig ikke så for meg som en person so ville klare å bestå en bachelor, for jeg finnes ikke teoretisk i det hele tatt - men jeg er ekstremt praktisk. Men wow, her sitter jeg over 3 år senere med vitnemålet liggende på kjøkkenbordet. Det har vært dårlige stunder pga. jobb, det har vært dårlige stunder pga. at jeg ikke føler at jeg får det til og så toppet kransekaken seg i fjor høst med endringen i livssituasjonen - men jeg klarte det. Er virkelig ikke mange ganger i livet man opplever å oppnå en bachelorgrad.

·    V I T N E M Å L S U T D E L I N G   ·På tirsdag fikk jeg og resten av klassen vitnemålet i hånda - wow er så stolt av hvor flinke mange av de er, og hvor mye de allerede har fått til. Håper det er slik de ser på meg om et år og♥ Veldig fin gjeng jeg skulle ønske jeg ble bedre kjent med, men vi har vell fått føle på det at personer som velger journalistikken ofte er ganske selvstendige - selv om naturligvis så finner man seg jo sin egen lille "klikk". Utdelingen var fin, og det var fint å se alle igjen. Mamma og pappa var også med for å se på, så dro vi å spiste etterpå! En veldig fin dag ♥

Hva er dine mål her i livet angående yrkesvalg?

F16 # Kendall-Kylie

Følg bloggen min på facebook HER.
(FOTO: Kendall-Kylie og pinterest)

· K E N D A L L - K Y L I E   F A L L   C O L LE C T I O N   F A V S ·


Top / $ 168.00 / HER   -   Skirt / $ 158.00 / HER

Sweet crew / $ 158.00 / HER   -   Long boots / $ 225.00 / HER

Pumps / $ 130.00 / HER   -   Jumpsuit / $ 228.00 / HER

Trench coat / $ 278.00 / HER   -   Bckpack / $ 295.00 / HER

 

Kendall og Kylie Jenner har lansert ny nettbutikk for deres "Kendall-Kylie" kollekson, og jeg syntes deres høstkolleksjon er utrolig kul og moderne! Veldig tydelig hvilke jenter som står bak samarbeidet, den gjenspeiler mye av deres egen stil og smak. Den er rett og slett fantastisk!

Er jo ingen hemmelighet av jeg syntes disse jentene(og resten av familien forøvrig) er over gjennomsnittet amazing, men jeg syntes det er utrolig kult at de virkelig får det til i motebransjen både som designere og modeller(kanskje spesielt Kendall, som blant annet har catwalk historie for store motehus og blant annet Victoria's Secret). Noe som også er bra er at de går godt med oppmerksomhet for kolleksjonen, og pop-up store i New York under NYFW.

Hva syntes du om kolleksjonen?

I'd rather be at Coachella

Følg bloggen min på facebook HER.


// Screenshots fra min Tumblr - http://kristinelars1.tumblr.com/

Coachella i Califonia er i gang, det kryr av kjendiser og fantastisk festivalmote! Drømmen for en sånn som meg, så skulle virkelig ønske at jeg var en høyt profilert magasin journalist og kunne vært der for å dekke festivalen. 


Nå er det videre bort for å feire bursdagen til søsteren min, hun fikk gaven i går og ble veldig fornøyd tror jeg? Så får se om hun får noe av familien som overgår den(neppe).

Flere som drømmer om Coachella?

Fått mine første saker på trykk!

Følg bloggen min på facebook HER.Du finne mine to første saker på trykk i aprilnummeret av "Beauty", VITA sitt gratismagasin ♥ Utrolig gøy å se navnet sitt hele to ganger og i tillegg stå under "redaksjonen" lengre foran. Utrolig gøy! Den ene saken er om påske/fjell/vår sol og den andre er helsetips, og er veldig fornøyd med utformingen av begge sakene.


Nå er det endelig helg, i går jobbet jeg for første gang for Fresch Thining og det gikk veldig bra! I dag så har jeg fått trent litt, tok en god arm og skulder-økt, så kjenner det egentlig ganske godt i armene her jeg sitter og taster. Har også presset meg fersk juice fra appelsiner, som dere kan se på bildene - såååå utrolig godt ♥

Denne helgen så skal vi hjem til Toten for i dag fyller lillesøsteren min hele 13 år, så blir middag hos mamma i dag og bursdagsfeiring for henne i morgen! Tenker at jeg skal prøve å få tatt litt bilder, syntes alltid det er hyggelig å se bursdagsbilder.
 

Har du sett sakene mine enda? / Hva skal du benytte helgen til?

Latest news

Følg bloggen min på facebook HER.

Oakley jakke / 1195,- / Sportamore    /    Burton hanske / 299,- / Sportamore    /     Burton strømper / 149,- / Sportamore    /    DAY Et Mikkelsen sekk / 764,- / Nelly   
 Paul Mitchell shampoo 1000 ml / 295,- / Bli Vakker    /     Paul Mitchell balsam 1000 ml / 279,- / Bli Vakker    /     The Balm mascara / 139,- / Bli Vakker  
Eco Tools sminekoster / 109,- / Bli Vakker    /    Bik Bok trench coat (sponset)  / 499,- / Utsolgt hos BikBok.no, men Zalando har den


Har gjort noen innkjøp i det siste, og før jeg var ferdig i praksis fikk jeg også endelig trench coaten fra Bik Bok jeg har skrevet om tidligere (sponset)

Hva syntes du om innkjøpene?

#DesignDugnad

Følg bloggen min på facebook HER.

By TIBEB ARTISAN CO / EVAMIA / OYMO / MALAIKA'S / A/BARENESS Morgenen min startet på Grünerløkka, pressefrokost var agendaen - på dette flotte arrangementet! Bærekraftig, håndlaget, etisk og internasjonalt design er stikkordene. Anbefaler alle å stikke innom i helgen, de holder til like ved busstoppet så er enkelt å komme seg dit. Kjempe hyggelige damer som er dyktige, vet hva de snakker om - og som du kan lære mye av, om du ikke er så oppdatert på den bærekraftige design-fronten. De holder oppe 10-18 til og med søndag!

Hva syntes du om bildene?

Yesterday - last day in practice

Følg bloggen min på facebook HER.
Dagen startet på pressefrokost, etterfulgt av avskjedslunsj for meg - siden det var min nest siste dag i praksis. Fine sjefen hadde ordnet til skikkelig lunsj og en veldig god ostekake! Så utrolig koselig å bli satt pris på, for jeg setter veldig pris på dem og at jeg har fått være hos Chili Publications / VIXEN i hele 2 måneder ♥ Vært helt fantastisk!

Så i dag er den siste dagen, utrolig vemodig - vil savne disse jentene masse! Alt jeg har fått oppleve og alle jeg har møtt, setter så pris på det. 

Issey Miyake X Iittala

Følg bloggen min på facebook HER.


(endelig litt finere bilder fra noe jeg drar på)

Hadde en relativt bra tirsdag i går, arbeidsdagen startet på Youngstorget på issey Miyake X Iittala sin visning av deres nye samarbeid av interiør/dekor! utrolgi fint, og en utrolig kul måte å vise det frem på :D Løp å kikk på utstillingen!

I dag så er siste dagen sammen med redaktøren "min" i praksis, hun reiser på ferie ut praksisperioden min- kjempe trist, lært masse og fått oppleve masse med henne! Evig takknemlig som fikk denne midlertidige jobben, har hatt det helt supert og virkelig lært så utrolig mye! Kjenner det blir vemodig å reise herifra neste fredag.

Hva syntes du om Issey Miyake X Iittala kolleksjonen?

Lindex Better Denim

Følg bloggen min på facebook HER. Denne mandagen startet kanskje på den mest perfekte måten? Når alarmen gikk 07:20 var det begynt å bli lyst ute og da jeg var på vei til t-banen var himmelen rosa, jeg så også solen begynne å skinne over den vakre byen min!

Det var heller ikke så ille å ta trikken til Grünerløkka for pressefrokost og pre launch av Lindex sin Better Denim kolleksjon som kommer i butikkene og på nett 18. februar. Det var dekket opp til smoothie bowl, avokado toast, deilig juice og kaffe- og et fantastisk hyggelig dekket bord med duk i denim (selvfølgelig). Var kjempe fint å se igjen noen kjente fjes, hilse på Kathrine Sørland (som forresten var kjempe hyggelig) og flere andre ♥

Better Denim kolleksjonen var utrolig fin, og ikke minst bærekraftig! Med 47% mindre bruk av vann, 30% mindre kjemikalier og 27% mindre bruk av energi under prosessen så gir det et håp om at klesbransjen kan revolusjonere seg i årene fremover.

I tillegg så gikk det opp for meg at neste fredag er min siste dag i praksis, og jeg hater det sååå at det er mine siste dager - jeg har funnet ut hvilket liv som passer meg for å si det sånn. Men jeg skal nyte de til det fulle og i morgen er det pressemøte- wihuuu!


 

Ellers har det vært en rolig mandag- fikk gå litt tidligere, laget god middag og så Keeping Up With The Kardashians før jeg fikk et par timer på øyet, for ble ikke så mye søvn i helgen! Håper alle får en super kveld videre og at alle har hatt en super start på uken. Sleep well ♥

Hvordan har din mandag vært?

Oslo Runway

Følg bloggen min på facebook HER.


Bilde 1. Moods Of Norway visning   /   Bilde 2. Veronica B. Vallenes vinsing   /   Bilde 3. JohnnyLove visning


Bilde 1. L'oréal sitt styling-backstage   /   Bilde 2. Det meste fra goodiebagene   /   Bilde 3 og 4. Venting på JohnnyLove

I dag har jeg vært i Operaen på Oslo Runway, utrolig kult arrangement- og ikke minst like kult å få være med! Jeg har sittet "front row" på 2/3 show i dag og følt meg "viktig"(hahah). Men fra spøk til alvor, hvor kult er det ikke å få være med på noe slikt i en alder av 20 år? Jeg er ingen motepersonlighet(enda, heheh), ikke er jeg ferdigutdannet journalist og jeg er ikke toppblogger. Jeg føler meg ekstremt priivligert som får 2 arbeidsmåneder i en redaksjon som har tatt meg så godt i mot, og virkelig er ivrige på at jeg skal lykkes- og ha med meg masse erfaringer og opplevelser videre. 

Jeg syntes i hvert fall at Moods sin visning var veldig kul, mye fint til jenter! Ikke så typisk Moods Of Norway, men kult. Veronica B. Vallenes hadde en utrooolig fin visning med ekstremt mye fint- så nå er det bare å spare penger og miste litt kalorier så er jeg fit for fight, haha. JohnnyLove var en kul visning, mye fint til gutta - til damene likte jeg veldig godt kåpene!

Var dumt at jeg "ikke fikk" sett byTiMo visningen, for på Snapchat så den utrolig bra ut! Men har hatt en fantastisk dag, sett igjen mange jeg har hilst på tidligere- så kult når folk kjenner igjen meg også. Så når jeg kom hjem var jeg egentlig helt utslått av alle inntrykkene og hvor gøy det var, dette er liksom bare slikt jeg har sett på TV. Nå er jeg bare så gira, jeg vil på masse visninger! Haha. 

Hvordan har din dag vært?

My friday morning; Bik Bok SS16

Følg bloggen min på facebook HER.


 

I dag startet jobb-dagen min på This Is Pr, i går hadde de pressefrokost i forbindelse med Bik Bok SS16 kolleksjonen - men vi tok turen i dag, er utrolig mye fint som kommer til våren/sommeren! Noe har allerede kommet ut, og mer kommer. Når man så alle de fine og deilige klærne så må jeg nok innrømme at jeg lengtet ekstremt etter varmen. Vi fikk også velge ut et plagg som vi får, og jeg valgte den grå/blå trench coaten som allerede er i butikk - og den er NYDELIG! Den blir fantastisk å bruke til våren, viser når den kommer. 

Igjen så får jeg være med på så mye gøy i denne jobben, jeg merker hvor mye jeg ønsker å jobbe med dette - og hvor lite jeg lengter etter skolen nå! Nå er det fredag og snart helg, men jeg er på kontoret og jobber så ville bare skrive noen kjappe ord til dere. Jeg er virkelig heldig som har en så fin arbeidsplass, snart er det bare 1 måned igjen... Buuu. Igjen så beklager jeg fraværet mitt, det har skjedd litt div denne uken som har tatt meg litt vekk fra bloggingen - men skal begynne å planlegge bloggingen mye mer fremover, all skriveerfaring er viktig erfaring! Så er det jo veldig gøy i tillegg. Skal forberede innlegg i helgen så det ikke blir veldig hektisk til uken, for har jo jobb, trening og en del som skjer da (riksmøte med 7-Eleven, det blir kult! Jeg får også besøk fra Mo i Rana, Kardashian søsteren jeg aldri fikk!)

GOD HELG, NÅR HELGEN KOMMER!

VIXEN Blog Awards 2015

Følg bloggen min på facebook HER.FOR Å SE HVEM SOM VANT, TRYKK HER. FOR Å SE BILDER FRA KVELDEN, TRYKK HER.

For en super kveld i går! Hadde det veldig gøy, men kvelden gikk så ekstremt fort - men ikke så rart etter alle inntrykkene! Var veldig mange hyggelige mennesker der, og tror de aller fleste koste seg og hadde en fin kveld - selv om ikke alle vinner selvfølgelig. For meg var det en veldig kul fredag når jeg fikk intervjue en av Norges største blogger OG en av Danmarks største blogger, var en super dag på jobb rett og slett. Kvelden avsluttet vi på Baroque, utrolig kult og var veldig god stemning. Håper jeg får bli med neste år også ♥

Min første publiserte sak hos VIXEN

Følg bloggen min på facebook HER.


 
I går publiserte jeg min første sak hos VIXEN, utrolig gøy! Jeg fikk selvfølgelig litt hjelp med saken, oppsett osv. Men utrolig kult å ha min første publiserte sak med min byline hos en redaksjon, absolutt en milepæl i livet - eller i karrieren min.


(Screenshot av VIXEN.no)

Ellers så lever jeg ut de kalde dagene her i Oslo, kveldens hundetrening i sentrum ble avlyst - ikke så rart akkurat. Så nå har vi en halvgal valp med ADHD inne, siden han har sovet i hele dag! Egentlig litt deilig, for har hatt fult program denne uken, og har det for det meste resten av uken også. Så nå blir det å slappe av litt med guttene mine før jeg legger hodet på puten i kveld, starter litt tidligere i morgen enn jeg har gjort ellers! 

Hva syntes du om saken min?

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv