Last day of the year

photos_weheartit

I dag er 2015s siste dag, det er litt rart å tenke på at i morgen er neste år. I dag har jeg igjen en siste sjanse for å ha det kjempe gøy i år, for her i kveld blir det besøk! Blir kjempe koselig, og blir så spennende å se hvordan Damon reagerer på fyrverkeriet – men tror det går bra, han opplevde stort fyrverkeri som liten valp på 17.mai og har hørt litt fyrverkeri denne uken, og gått veldig bra! Så, jeg har trua. Men jeg håper alle nyter denne siste dagen, det er en siste sjanse til å si det du ønsker å si til dine kjære for i år. 

Jeg vil med dette ønske dere et riktig godt nytt år ♥

We have been so good this year


Kenwood kjøkkenmaskin / 2 stk. Rosendahl kaffekanner / 2 stk. 2 pk. Rosendahl rødvinsglass
Kitchen Essentials skjærebrett-sett / 8 Rosendahl tallerkner / 8 Rosendahl askjetter / Rosendahl bolle
Nor Engros plastfolie-“maskin” / Rosendahl dessertskåler / Tramontina biffbestikk / Rosendahl brød”kurv”Rosendahl kaffeglass

I tillegg til alt dette fikk vi nesten 3000,-, bøker, klokker, klær, masssse til Damon, håndmalt bilde av Damon på skifer og en hel del andre ting! Så det er ingen tvil om at i år så har vi vært veldig snille ♥ Er så takknemlig for så fine ting, men håper også at alle ble litt glade av alt det fine de fikk av oss også – ingenting er som å glede andre!

Hva fikk du til jul i år?

Our Christmas party

Pga. tett program så har jeg ikke fått tid til å blogge om julaften før nå, men kvelden var perfekt! Dette har uten tvil vært den beste julaftenen på så lenge jeg kan huske, det ble en super kveld med god mat, herlig selskap og masse pakker! Gleden av å glede andre ♥ Det var så god stemning her i den søte leiligheten vår og julefreden senket seg virkelig over oss.

I dagene etter julaften har vi vært i bursdag til niesen til Erik, middag hos pappa og samboeren første juledag, og julelunsj hos mamma med hele familien i går etterfulgt av 2.dags fest i Kongsvinger! Så i dag har vi holdt på med rydding, reist hjem for å slappe av ettersom jeg jobber i morgen. Legger ut et innlegg om julegaver i morgen♥

Hvordan var din julefeiring?

Fantastisk julemorgen

Da er endelig dagen jeg har ventet på i ca… et år! Hahah. Men har vært en super julemorgen, stor julestrømpe og kos med familien på morgenen foran tven! Rød saus er i boks, riskrem er laget, ribben er i ovnen, neglene er lakkert og jeg er nydusjet! Da skal eg bare forberede et blogginnlegg til, så får jeg ta på meg litt sminke og fikse meg for kvelden! Håper alle får en fantastisk dag med god mat, godt selskap og noe fint i innpakning! Tenker også spesielt på de som har tomrom i hjertene sine etter noen har gått bort, de på sykehuset, ensomme, fattige og de på gata i kveld…. Men også alle dyrene som i dag lider på samme måte sm de gjør resten av året! 

GOD JUL

Kvelden før kvelden

Da kan julefreden senke seg over leiligheten vår, endelig! Grevinnen og hovmesteren har rullet på skjermen, så nå blir det snart Hjemme alene 1 før vi tar kvelden ♥ Vi nyter i hvert fall synet av alt det røde, og er klare for en super julaften i morgen.

Hvordan er din kvelden før kvelden?

Snart så kommer kvelden vi alle venter på…

Dette har vært en rimelig hektisk dag hittil, er nemlig litt å rydde og ordne med her hjemme før i morgen – for skal jo feire jul her hjemme i år også! Har alltid elsket å feire jul hjemme, og dette er hjemme. Så dagen startet først med å salte og peppre ribben vi skal ha i morgen, deretter så har jeg ryddet masse på kjøkkenet, soverommet og i stuen, så nå står gangen og badet for tur før vi kan pynte juletreet og til jul i kveld ♥ Mamma og søsteren min skal være over til 1. juledag, så har heldigvis et par hender ekstra i kveld og i morgen, med tanke på vi har jo en hund som krever litt over gjennomsnittet med oppmerksomhet. Så i kveld blir det lasagne til middag, pynting, Grevinnen og hovmesteren  etterfulgt av Hjemme alene 1!!! Da alt dette er gjennomført, så kan jeg endelig ra roen senke seg over hjemmet vårt ♥

Tror dette blir en super lille julaften, så håper jeg det ikke er bare vi som styrer fælt i dag! 

Hvilke tradisjoner har du for lille julaften?

Pepperkakebaking


Forje tirsdag så bakte vi pepperkaker, var såååå koselig! Kom virkelig i julestemning sammen med mine to, og selvfølgelig måtte Damon få suse rundt oss i den gode pepperkake lukten. Er bare advent en gang i året ♥

Har du baket pepperkaker i år?

Vackraste som finns

Ingen over, ingen ved siden av. Denne skapningen er den vakreste på jord. Damon har det nydeligste hjertet for barn, andre mennesker og hunder. Han er verdens beste i hele verden, han betyr mer enn alt for meg. Hvordan beskrive det som er ubeskrivelig? Jeg finner ord, men det finnes ikke nok. Denne skapningen har gjort så mye med meg, på godt og vondt, men jeg vet at han har et hjerte av gull. Denne lille fine er en tøffing fra en annen verden, han føler seg like stor som en ulv, stolt som en hane og kan dytte fjell. Men en ting er sikkert, han har kapret mitt hjerte. Mammas lille gull!

God jul


(Kan love dere at det var KJEMPE enkelt å ta julekortbildene selv, med selvutløser… med en valp! Not)

Årets julekort! Syntes det er en fin ting å gjøre, spesielt nå som vi er en liten familie ♥ Er så takknemlig for at jeg har en liten firbeint som vil spre glede denne julen, og vet denne julen blir fantastisk!På torsdag tok jeg juleferie etter en språk eksamen på skolen, så nå kan jeg offisielt si jeg er halvveis til en bachelorgrad i journalistikk! Så nå kan jeg senke skuldrene litt, jobbe mandag og tirsdag så kan julefreden senke seg over hjemmet vårt!

ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR!