New art

Følg bloggen min på facebook HER.

 Etter mange timer så kunne jeg nok en gang gå fornøyd ut av tatoveringsstudioet mitt på Lillehammer! Wow altså, hvilken kunstner jeg har valgt. Er utrolig fornøyd med resultatet, og veldig glad for at jeg har kunnet starte på enda et prosjekt; arm nummer 2 og at jeg fikk covret diamanten. Litt av et trylletriks, eller hva?

Hva synes du om resultatet?

Stay true

Følg bloggen min på facebook HER.

Mange tenker at min “Stay True” tatoveringer så sykt klisje, og det er den kanskje. Men wow hvilken mening den har for meg allikevel – fordi det er nettopp noe jeg lever etter. Jeg vil være tro til meg selv og den jeg vil være, jeg har kanskje ikke helt vært det nå i det siste. Det er mye som skjer på privaten og alt, men virker som ting faller mer på plass nå. Past is the past, og i dag har jeg endelig tatoveringstime! Fingertattoen skal fylles på, tomrom i sleeven skal tettes og diamanten på min andre arm skal bort – nettopp fordi past is the past. Så er jeg veldig klar for å sette i gang på sleeve nummer to også, så det blir mange timer under nålen i dag, gleder meg til å vise dere ♡

Flere som elsker tatoveringer?

Festivalhelg

Følg bloggen min på facebook HER.

Wow hvilken bra lørdag det var! Findings var helt supert, utrolig gøy å endelig ha fått oppleve det jeg også. Jeg er jo generelt et skikkelig festivalmenneske så for meg var dette helt perfekt. Været kunne vært litt mer samarbeidsvillig tho. Hadde vært gøy å reise neste år også – men får se, har mye planer for 2020 😉 Dessverre ble telefonen min også helt håpløs på lørdagen så ble en tidlig kveld, eller “tidlig og tidlig”. Reiste ikke videre på byen, gikk halve dagen ut strøm så da var det nok for meg. Blir helt håpløs å ha med og gjøre om jeg ikke får kontakt med omverdenen. Haha!

Telefonen er i hvert fall fikset, ny uke er i gang, Vålerenga tapte 3/3 kamper på 7 dager så denne mandagskvelden blir brukt til pakking og lage hjemmelaget burger! Fordi jeg fortjener det, en skikkelig blåmandag. Jobbet i dag, så har bare en vakt til i morgen før gigantisk langhelg – reiser hjemover i morgen kveld til Toten ettersom jeg har tatoveringstime på torsdag! WOHO! Skjer mye gøy i august altså.

Vet mange begynte igjen på skolen i dag, mange begynner med trening og rutiner igjen – vil ønske alle lykke til og håper alle får en helt super høst ♡

Hva er dine planer for uken?

Findings

Følg bloggen min på facebook HER.

Endelig er dagen her – det er lørdag, helg og ikke minst FINDINGS! Fikk ikke dratt i går siden jeg jobbet, men det er helt okei – for tror det blir veldig bra i dag! Første gangen jeg drar dit, så er selvfølgelig spent på hele opplegget. Nå er det snart tid for vors så dette blir en laaang dag.

Flere som skal på Findings?

Det beste med høsten

Følg bloggen min på facebook HER.

At sommeren begynner å avta er egentlig litt trist i år fordi dette har faktisk vært en skikkelig fin sommer – sett bort i fra at jeg forstuet ankelen igjen og fikk en skikkelig hissig halsbetennelse. Men høsten er også en fin tid, da slipper man svette seg i hjel og hundene kan endelig gå turer til normale tider på døgnet igjen. Det begynner å bli litt mørkt ute, og det går mot den beste tiden av året. Men dette er det beste med høsten synes jeg;

Serier. Altså jeg elsker jo serier så jeg ser jo på det hele året, men det er noe helt eget med å se på film og serier når det har blitt mørkere ute. Dra teppet over seg, hundene ligger i fotenden, lyset er dempet og kakaoen står på bordet.

Bilder. Elsker å ta bilder på høsten! Så mye vakre farger, regndråper, farget himmel, hundene og alt. Mye lettere lys å jobbe med uansett hva man tar bilder av egentlig. Litt verre med lyset når det går mot skikkelig vinter tho.

Snart desember. Altså tiden flyr, det er under 4 måneder igjen til 1. Desember og den beste tiden av året. Advent og jul er virkelig helt nydelig. Gleder meg så uendelig.

Minner. Tror dette blir en ekstremt minnerik høst, det blir noen turer til Stockholm, det er bursdager, det er fotballkamper og ikke minst så skal Kikki mest sannsynlig ha valper en gang før jul. Så går i mot en veldig spennende høst.

Klær. Veldig deilig å kunne kle seg i litt skjerf igjen, dra på seg støvlene en dag og dra på litt jordfargede klær. Synes høst-moten ofte er den fineste, og elsker å ta bilder med klær da, slippe å føle seg svett og uvel. Ullgensere, luer, kåper – love it!

Veldig mye positivt med høsten, er litt kjipt at det vil komme grå, sure og kalde dager – spesielt her i Oslo! Men håper virkelig denne høsten blir fin. Har mye å planlegge til nyåret som jeg vil fortelle om senere, så det vil ikke bli en høst på latsiden. Det blir også mye jobbing, som vanlig og jeg håper på å få gått mange fine turer i skogen med hundene! Stay tuned ♡

Hva synes du er det best med høsten?

Stockholm photo-haul

Følg bloggen min på facebook HER.

Da jeg var i Stockholm ble det jo selvfølgelig shopping! Hva annet kan man forvente seg?

Molly jeans / Gina tricot   –   AIK T-shirt / AIK Shop


Adidas Oroginals Hoodie – Adidas ….. (bare 3 hoodien denne sommeren)

Kimono / H&M

Blonde BH / Vero Moda

Marc Jacobs Parfyme / Tax Free (“BARE” 599,-!!!) og litt diverse fra H&M

Ett par dager etter jeg kom hjem kom mammaen og søsteren min til byen med hundene ettersom de dro dit på ferie, de har også vært på tur så fikk nye sko av mamma! Så utrolig snilt!

Ble sjokkert over at jeg ikke shoppet så mye i Stockholm, men er jo typisk at når man har ganske mye mer penger enn ellers – nei da finner man ikke så mye. Men fornøyd med det jeg fikk kjøpt uansett! 

Hva synes du om innkjøpet?

Hello August

Følg bloggen min på facebook HER.

For en fantastisk måned i vente! Sjeldent jeg har så mye gøy på agendaen, men denne måneden skjer det faktisk mye.

  • I morgen fyller jeg 24 år og skal feire med en håndfull av mine gode venner! Håper virkelig at kvelden blir så fantastisk som jeg tror at den blir. Tine er her også hele helgen så regner med det blir en fin todagers.
  • På søndag er Eliteserien endelig i gang igjen, skikkelig Vålerenga-abstinenser nå, så blir godt å få fart på høstsesongen nå!
  • Findings festival! For første gang skal jeg på Findings, gleder meg veldig – spesielt ettersom at Hove ble konkurs og avlyst. Lite plaster på såret.
  • Reise en tur hjem til familien, skal faktisk være der en del dager i sammenheng med neste punkt her. Blir veldig koselig, så håper å få mest mulig ut av tiden, spise god mat samt se flest mulig av venner og familie.
  • 22 August har jeg 6 timers tatoveringstime! ÆÆÆ can’t wait. Gruer meg også litt for må fylle på igjen på fingrene, og det var så vondt sist… Men det er uten tvil verdt det. Gleder meg til å vise dere resultatet på timen – kan avsløre at jeg også skal begynne på sleeve nr. 2!
  • Siste helgen i august reiser jeg tilbake til mitt kjære Stockholm! Ser så ekstremt frem til det da jeg savner denne byen helt forferdelig mye allerede. Det beste av alt er at jeg skal få oppleve Stockholmsderby(rivaliserende kamp) AIK-Djurgården denne helgen, men den spilles 1. september da.

Resten av august går med til jobbing, wow hvilken måned dette blir! Klarer ikke å vente – så *snurr film* hehe.

Hva er dine planer for august?